Keyfım yerinde valla :)ne haber kuzum nasıl gidiyor bakalım hamişlik..
Keyfım yerinde valla :)
çok sewindim anım inşallah hep böyle gitsin..
hamile olupta clexane kullanan varmıydı kızlar??[/QUOT
evet kullanıyoruz canım.ben clexane kullanıyorum,bazı arkadaşlar muadilini kullanıyor...
kızlarr bugün test yaptım ve 2.çizgi çıktı :) ilk 5 dk silik bi çizgi göründü.şimdi her iki çizgi de belirgin.nolur nolur bana dua edin bu sefer Allah ım nasip etsin bize yalvarırım dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşalım yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin
kızlarr bugün test yaptım ve 2.çizgi çıktı :) ilk 5 dk silik bi çizgi göründü.şimdi her iki çizgi de belirgin.nolur nolur bana dua edin bu sefer Allah ım nasip etsin bize yalvarırım dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşalım yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin
Keyfım yerinde valla :)
İyi akşamlar canım.
bir tane yaptım test geçen ay 3 tane harcamıştım keşke saklasaydım :) çok sağolun kızlar Allah razı olsun.keşke gerçek olsa artık hasta olmazsam paz doktora koşıcammmm :))
İyi günler arkadaşlar.Ben de 2 aylık ve 7 aylık bebeklerimi kaybettim.Bütün testleri yaptırdık.Hiçbir şey çıkmadı.Doktorum tedbir amaçlı bu kan sulandırıcılardan kullandıracak galiba.Bunu kullanınca normal doğum yapabiliyor muyuz?:26:
nasıl yani canım kesin değilmi?? hamileliğin..
sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı.ama emin olmak istiyorum.bugün 28.günüm :)
öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun..yapanlar war canım ama tabi senin ve doktorunun kararı..
İyi günler arkadaşlar.Ben de 2 aylık ve 7 aylık bebeklerimi kaybettim.Bütün testleri yaptırdık.Hiçbir şey çıkmadı.Doktorum tedbir amaçlı bu kan sulandırıcılardan kullandıracak galiba.Bunu kullanınca normal doğum yapabiliyor muyuz?:26:
Çok teşekkür ederim.Ben normal doğum yapmak istiyorum.Ama şunu da biliyorum ki insan başına ne geleceğini bilmiyor.Hayırlısı olsun artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?