maşallah canım hep iyi haberler almak nasip olsun. o günleri yeni atlatan biri olarak allahım sabır versin diyorum. keseyi bekle, bebeği bekle, kalp atışını bekle.....bitmedi ne yazıkki hamile kalmakla paniğim . allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de birlikte büyütelim.
bu arada iğneye başladın mı dozu ne
merhaba sewinnncc doktorum bendende aynı testleri istedi .hangi ildesin acaba nereye yaptırıyorsun .ben istanbuldayım şuan nerede yaptıracağımı araştırıyorum.
merhaba ladybugg sen nerde yaptırdın testleri hangi ildesin.bende şuan kısa sürede verilen yer arıyorum
Oyle canim kocama diyorum ki milletin bebek sahibi olmasi 2 kademeli, 1 hamile kalma 2 dogurma, bizde ise hamile kalma dert, keseyi gorme, bebegi gorme, kalp atisi duyma, 3. Ayi bitirme, gebeligin sonuna gelme, dogurma...derdimiz bitmiyor bir turlu hepsi ayri dert. 1 hafta sonra kontrol var bakalim bebegi gorebilecek miyiz?ben igne kullaniyordum zaten, clexane 0,4. Gecen sefer bebek öldü diye bu sefer 2 kereye cikartacakti ama bekle haftaya appt sonucuna gore karar verelim dedi. Bu arada senin bhcg kac cikmisti merak ettim?
Oyle canim kocama diyorum ki milletin bebek sahibi olmasi 2 kademeli, 1 hamile kalma 2 dogurma, bizde ise hamile kalma dert, keseyi gorme, bebegi gorme, kalp atisi duyma, 3. Ayi bitirme, gebeligin sonuna gelme, dogurma...derdimiz bitmiyor bir turlu hepsi ayri dert. 1 hafta sonra kontrol var bakalim bebegi gorebilecek miyiz?ben igne kullaniyordum zaten, clexane 0,4. Gecen sefer bebek öldü diye bu sefer 2 kereye cikartacakti ama bekle haftaya appt sonucuna gore karar verelim dedi. Bu arada senin bhcg kac cikmisti merak ettim?
kızlar ben döndümmmmmm hemde iyi haberlerle. allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileyimve bugün hayatımın en anlamlı sesini duydum. içimde atan o minicik kalbin sesini. ...
kürtajdan bu yana 9 aydır her ay büyük merakla beklediğim haber umutsuz olduğum bu ay geldi. özür dilerim 2 hafta geç haber verdim ama eşim izin vermedi nete girmeme kötü şeyleri okuyup üzme kendini diye kalp atışını duyana kadar... ve çok şükür bugün duydum miniğimin kalbini.allahım nerede kim bekliyorsa nasip etsin.
adetime 5 gün kala beta hcg negatifti . bide sistit olmuştum.madem bebek yok bari sistititim iyileşsin dedim ama meğer değilmişim bebektenmiş idrar yollarımdaki yanma. sonra adetim gecilkti. bu arada hannemin sistit haberini ve hamileleik haberini aldım. acaba mı diye adetim 2 gün gecikince bir daha kan verdim çok şükür aldım iyi haberi. ama o günden beri kaygılıyım , sevinemedim bebeğime acaba bu sefer iyi olacak mı, bebeğimin kalbi atarmı diye. ilk kez bugün hamile olduğumu anladım ....
çok uzattım biliyorum mazur görün 2 haftadır kimseciklerle paylaşmadım. hala söylemiyorum sizin dışınızda... dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız...
kızlar ben kayserideyim ve mustafa başbuğ doktorum. aranızda kayseriden arkadaşlar varmı
Tatlım sabah kan verdim sonucum çıktı, 27. gündeyim 997 çıkmış, çok iyi çıktı dedi doktor. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Appt ve progesteron bakacak, perşembe de muayeneye gideceğim.
Kızlar 5. heyecan dün akşam itibariyle başladı. Dünakşam idrar testi yaptım ve pozitif.
Daha doktorla konuşmadım ve kan testi vermedim ama inşallah bir sorun olmaz bu sefer. Bir yanım heyecandan diğer yanım korkudan titriyor resmen.
Biliyorum canım ya ıkımızın de dördüncu dusuguydu, valla korkunun ecele faydası yok deyip ben hemen denedim. Ne zaman hazır hıssedersen o zaman başlarsin, hazır olman çok önemli. İnşallah istediğin an çok bekletmeden gelir bebis.canım bildiğin gibi bende senin düşük yaptığın ay 4. düşüğümü yaptım öyle gözüm korktuki korunmayı bırakmadım zaten en son bebeğime 2 senede hamile kalmıştım tekrar doktor araştır kime gideceğimi bile bilmiyorum yoruldum
canım merhaba ben ilçedeyım kayserıye gıdıyorum doktora.mustafa basbugun adını duydum.tavsıye eden de oldu ancak gıdemedım.umarım memnun kalırsın.
Canlarım benim :):) hepinizi kutluyorum sizin adınıza cok sevindim ya Rabbim tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla bu sefer yüzünüzü güldürsün...moralinizi yüksek tutun...dualarım sizlerle...iyi haberlerinizi bekliyorum...
canım nihayet aramıza dondun hemde muhtesembır sekılde senı cok ozlemıstik.haberıne coooooooooooooooooook sevındım.2gun gıremedım foruma neler olmus.rabbım hep saglıklı hayırlı haberler almayı nasip etsın kucagına almayı nasıp etsın allaha eemanet olun
topıgımıze 41 kere maasallah.mart ayı bereketlı geldı bıze....coook tebrık ederım ınsallah saglıkla hayırla kucagına alırsın bebişini.darısı bekleyen arkadaslara inşallah.ıgnenın dozajını arttıracaktı doktorun sanırım neler oldu bızı haberdar et dua ile...
canım inşallah yoktur birşey içini ferah tut ve kendini çok yorma...
canım sende hamişmişsinmaşallah. allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza almak nasip olsun 4 haftalık yazıyor doğru mu yoksa ben yokken büyüttün mü sen bebişi
Sağol canım darısı başına. Nasıl memnun musun gittigin doktordan?
Canım benim inşallah bu sefer iyi olacak. Senin iyi gidiyor dimi, bir sorun yok?
İğnenin dozunu pazartesi yapacağı Appt sonucuna göre arttıracakmış öyle dedi. Daha önce direk 2 katına çıkartırız demişti şimdi vazgeçti gibi, bakalım sonucu alayım da ona göre konuşacağız artık.
gebelık oncesı yapıyormuydun ıgne canım bu arada hatırlamıyorum tebrık ettım mı senı bugunlerde yogundum gelen gıden oldu tam hatırlayamadım allah tamamına erdırsın canımmmmmmmmmmm senın adına cok cok sevındım
canım benim protein s düşük ve mthfr 677 homozigot mustafa bey bu durumda ya düşük yaparsın yada yine preeklemsi olursun demişti dediği gibi düşük yaptım kromozom analizi yapılmadı belkide gitsem onu yaptıracaktı bilemiyorum yani pek olumlu şeyler söylememişti şu anki gittiğim doktor çok olumlu konuştu bakalım tekrar denersem ikisinede gideceğimgeçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın canım...pıhtılaşma sonucu hangi gende ne çıktı acaba?? bide eşlerden periferik kandan kromozom analizi yaptrmış mıydınız??? başka testler dediği o mu acba??? ben şimdi kromozom sonucu bekliyorum,,fakülte 4ay sonrasına randevu vermişti özelde yaptrdm bende
meltemcim kendini özlettirmiştin çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsınkızlar ben döndümmmmmm hemde iyi haberlerle. allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileyimve bugün hayatımın en anlamlı sesini duydum. içimde atan o minicik kalbin sesini. ...
kürtajdan bu yana 9 aydır her ay büyük merakla beklediğim haber umutsuz olduğum bu ay geldi. özür dilerim 2 hafta geç haber verdim ama eşim izin vermedi nete girmeme kötü şeyleri okuyup üzme kendini diye kalp atışını duyana kadar... ve çok şükür bugün duydum miniğimin kalbini.allahım nerede kim bekliyorsa nasip etsin.
adetime 5 gün kala beta hcg negatifti . bide sistit olmuştum.madem bebek yok bari sistititim iyileşsin dedim ama meğer değilmişim bebektenmiş idrar yollarımdaki yanma. sonra adetim gecilkti. bu arada hannemin sistit haberini ve hamileleik haberini aldım. acaba mı diye adetim 2 gün gecikince bir daha kan verdim çok şükür aldım iyi haberi. ama o günden beri kaygılıyım , sevinemedim bebeğime acaba bu sefer iyi olacak mı, bebeğimin kalbi atarmı diye. ilk kez bugün hamile olduğumu anladım ....
çok uzattım biliyorum mazur görün 2 haftadır kimseciklerle paylaşmadım. hala söylemiyorum sizin dışınızda... dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız...
kızlar ben döndümmmmmm hemde iyi haberlerle. allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileyimve bugün hayatımın en anlamlı sesini duydum. içimde atan o minicik kalbin sesini. ...
canım benim protein s düşük ve mthfr 677 homozigot mustafa bey bu durumda ya düşük yaparsın yada yine preeklemsi olursun demişti dediği gibi düşük yaptım kromozom analizi yapılmadı belkide gitsem onu yaptıracaktı bilemiyorum yani pek olumlu şeyler söylememişti şu anki gittiğim doktor çok olumlu konuştu bakalım tekrar denersem ikisinede gideceğim
merhaba ladybugg sen nerde yaptırdın testleri hangi ildesin.bende şuan kısa sürede verilen yer arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?