Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bızım 1.5 yıldır bebek olmadı 1kere klomen kullandım olmadı daha sonra genetık test yapıldı faktor 5 ve mthfr c677 a1298 homozıgot çıktı doktor bu ay hergun fraxıparını 0.3 folbıol başladı.diğer tum testler normal acaba sorun bumu sızce? siz nasıl bi süreç geçirdiniz. paylaşımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Oyle canim kocama diyorum ki milletin bebek sahibi olmasi 2 kademeli, 1 hamile kalma 2 dogurma, bizde ise hamile kalma dert, keseyi gorme, bebegi gorme, kalp atisi duyma, 3. Ayi bitirme, gebeligin sonuna gelme, dogurma...derdimiz bitmiyor bir turlu hepsi ayri dert. 1 hafta sonra kontrol var bakalim bebegi gorebilecek miyiz?ben igne kullaniyordum zaten, clexane 0,4. Gecen sefer bebek öldü diye bu sefer 2 kereye cikartacakti ama bekle haftaya appt sonucuna gore karar verelim dedi. Bu arada senin bhcg kac cikmisti merak ettim?

z kamıl veya capa gıbı hastaneler yapıyor z kamıl kromozonu 1 ayda cıkartıyor dıyer tahlıllerde 2 haftada cıkıyor canm

canım 12 şubat satım 6 martta adete 5 gün kala 2,5 çıkmıştı doktorum negatif dedi. sonra adetim 2 gün gecikti salı 121 çıktı. 2 gün sonrasıda perşembe 490 falan oldu.bi daha baktırmadı doktorum.cumarteside keseyi gördük 5 değil 4 haftalıktı. yani geç döllenme dedi doktorum satla uyumlu değil yani

canım bildiğin gibi bende senin düşük yaptığın ay 4. düşüğümü yaptım öyle gözüm korktuki korunmayı bırakmadım zaten en son bebeğime 2 senede hamile kalmıştım tekrar doktor araştır kime gideceğimi bile bilmiyorum yoruldum

canım nihayet aramıza dondun hemde muhtesembır sekılde senı cok ozlemıstik.haberıne coooooooooooooooooook sevındım.2gun gıremedım foruma neler olmus.rabbım hep saglıklı hayırlı haberler almayı nasip etsın kucagına almayı nasıp etsın allaha eemanet olun
kızlar ben kayserideyim ve mustafa başbuğ doktorum. aranızda kayseriden arkadaşlar varmı

Tatlım sabah kan verdim sonucum çıktı, 27. gündeyim 997 çıkmış, çok iyi çıktı dedi doktor. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Appt ve progesteron bakacak, perşembe de muayeneye gideceğim.

topıgımıze 41 kere maasallah.mart ayı bereketlı geldı bıze....coook tebrık ederım ınsallah saglıkla hayırla kucagına alırsın bebişini.darısı bekleyen arkadaslara inşallah.ıgnenın dozajını arttıracaktı doktorun sanırım neler oldu bızı haberdar et dua ile...

canım merhaba ben ilçedeyım kayserıye gıdıyorum doktora.mustafa basbugun adını duydum.tavsıye eden de oldu ancak gıdemedım.umarım memnun kalırsın.

Biliyorum canım ya ıkımızın de dördüncu dusuguydu, valla korkunun ecele faydası yok deyip ben hemen denedim. Ne zaman hazır hıssedersen o zaman başlarsin, hazır olman çok önemli. İnşallah istediğin an çok bekletmeden gelir bebis.

Canlarım benim :):) hepinizi kutluyorum sizin adınıza cok sevindim ya Rabbim tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla bu sefer yüzünüzü güldürsün...moralinizi yüksek tutun...dualarım sizlerle...iyi haberlerinizi bekliyorum...

Sağol canım darısı başına. Nasıl memnun musun gittigin doktordan?

Canım benim inşallah bu sefer iyi olacak. Senin iyi gidiyor dimi, bir sorun yok?
İğnenin dozunu pazartesi yapacağı Appt sonucuna göre arttıracakmış öyle dedi. Daha önce direk 2 katına çıkartırız demişti şimdi vazgeçti gibi, bakalım sonucu alayım da ona göre konuşacağız artık.

hayırlı olsun rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah

gebelık oncesı yapıyormuydun ıgne canım bu arada hatırlamıyorum tebrık ettım mı senı bugunlerde yogundum gelen gıden oldu tam hatırlayamadım allah tamamına erdırsın canımmmmmmmmmmm senın adına cok cok sevındım

Galiba tebrik etmiştin ama olsun :) teşekkür ederim. evet ben gebelik öncesi de her gün iğne oluyordum. Darısı başına.

canım benim protein s düşük ve mthfr 677 homozigot mustafa bey bu durumda ya düşük yaparsın yada yine preeklemsi olursun demişti dediği gibi düşük yaptım kromozom analizi yapılmadı belkide gitsem onu yaptıracaktı bilemiyorum yani pek olumlu şeyler söylememişti şu anki gittiğim doktor çok olumlu konuştu bakalım tekrar denersem ikisinede gideceğim

meltemcim kendini özlettirmiştin çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın

tebrikler hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

neden olmasın ki inşallah olur canım.. şimdiki doktorun kim odamı kayseriden??

merhaba ladybugg sen nerde yaptırdın testleri hangi ildesin.bende şuan kısa sürede verilen yer arıyorum

merhaba canım ben kayserideyim pıhtılaşma testlerini fakülte hastanesinde yaptrdm 1ayda çıktı. ama kromozom analizi için 4ay sonrasına randevu vermşlerdi, onu özelde yaptrdm oda 16günden çıkarmş onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…