Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

z kamıl veya capa gıbı hastaneler yapıyor z kamıl kromozonu 1 ayda cıkartıyor dıyer tahlıllerde 2 haftada cıkıyor canm

teşekkür ederim ben avrupa yakasındayım.çapa tıpta 3 nisana gün almıştım genetik analiz için ama trombosili panelini orda yapmıyolarmış.özellerde buldum oda 3-4 hafta sonra çıkıyor.anadolu yakasındaki büyük hastanelerden randevu aldım muayene olmak gerekiyor direk yaptıramıyorum galiba .

anladım canım.teşekkür ederim.işallah sonuçların temiz çıkar.bebeğinede kavuşursun en yakın zamanda

kızlar bızım 1.5 yıldır bebek olmadı 1kere klomen kullandım olmadı daha sonra genetık test yapıldı faktor 5 ve mthfr c677 a1298 homozıgot çıktı doktor bu ay hergun fraxıparını 0.3 folbıol başladı.diğer tum testler normal acaba sorun bumu sızce? siz nasıl bi süreç geçirdiniz. paylaşımlarınızı bekliyorum.

inşallahhh sen kime gidiyorsn canım
ben tekden hastanesi gulcan hanıma gıdıyorum canım
ayyy göz açıp kapayıcaya kadar saglıkla gecer ınsallah o 40 haftacık...canım benım cok sevındım gercekten.benım rabbıme sukurler olsun kı ıyı gıdıyor.hareketlerını hıssetmeye basladım cok sukur.oncesınde hep endıselıydım ya ıyı degılse ya kalbı durduysa dıye kendı kendımı yıyordum.sımddı nadırde olsa bazı seylere tepkı vermesı benı cok mutlu huzurlu kılıyor.rabbım herkese bu guzel mucızevı duyguları yastsın meleeklerımıze kavustursun bızleri.öpüyorum hoşça kal tatlışş

Valla benim doktorumun soyledigine gore kan pıhtılaşması gebe kalmayı zorlaştırabilirmiş veya gebe kalsan da embriyo rahimde beslenemediği için hamile oldugunu farketmeden düşük yaşayabilir ve hiç hamile kalmadın zannedebilirmişsin.
Ben de gebelikten önce iğneye başladım, hergün clexane 0,4 iğne, ayrıca coraspin, folbiol ve benexol kullandım.
Bu arada eşinin kontrollerini de yaptırdınız değil mi? Eşinde bir sorun yoksa kan pıhtılaşması bunlara neden olabilir. Ancak başka bakılabilecek bir sürü şey var, sende nelere bakıldı bilemediğim için kesin konuşmak zor.

galiba tebrik etmiştin ama olsun :) teşekkür ederim. Evet ben gebelik öncesi de her gün iğne oluyordum. Darısı başına.

insallah canım bana doktor demedı gebelık oncesıde kullan dıye gebelıkte 6 haftada dedı hemotolok capanın doktoru neyse 2 kez şimartmış olayım senı allah kucagına almayı nasıp etsın (hepımızınnnnnnnnnnnn) amın

esımde sadece kromozon bakıldı bızde bakılmadı baklması lazımmı esede benım oluyor ama bebek durmuyor du dusuyordu megerse kan pırt varmış

inş canım allah hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar merhaba,
dün geceden beri acaip sol kasık ağrısı çekiyorum. Reglimin 13. günüdeyim. Yumurtlama sancısı diye tahmin ediyorum. Bugün öğlen ilişki oldu.
Ayrıca bugün şiddetli öksürük nedeniyle dahiliyeye gittim. Gebelik düşündüğümü anlattım. Rutin kan tahlillerimi yaptırdım. Çok şükür her şey normal çıktı. (Mtfhr c677 heterozigot um bu nedenle 2 kimyasal gebelik geçirdim)
Bebişim olsun çok istiyorum. Doktorum ümitlendirdi. Senin durumunda olan çok kişi var dedi.
Paylaşacak kimsem yok sizinle paylaşayım dedim. Dualarınız bekliyorum...

öncelikle geçmiş olsun
maşallah hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerle gelirsin inşallah

burcu gen meltem gözünüz aydın allah kucağınazada almayı nasip etsin inşallah

sağol canım allahım nerde kim bekliyorsa nasip etsin ...

ewet canım yumrtlama günlerinde o tip sancılar oluyor,iyiki çalışmışsınızinşallah sende bu ay güzel haberler verirsin bizlere..

aynen bende galiba gebe kalmadığımı zannediyorum. benim horman profili normal anormal hiçbişey yok. eşimin değerleride normal tabiki. normal yumurtlama takibi de yapıldı. onda da sorun çıkmadı. hsg de çekildi ondada sorun yok normal yani. hipotroidim var onun için ilaç kullanıyorum onun değerleride normal. herşey normal sadece bu pıhtılaşma faktörleri hariç. durumum bu. birde siz iğnelere başladığınız ay mı hamile kaldınız bu süreç ne kadar sürdü onu merak ediyorum.

bu 3. Ayımdı. Ama ilk eylülde başladım ve aşılama yaptırdım tuttu ama sonra aralıkta kaybettim bebeğimı, ocakta tekrar başladım igneye ve bu 3.ayim hamile kaldım dogal yoldan.

bu 3. Ayımdı. Ama ilk eylülde başladım ve aşılama yaptırdım tuttu ama sonra aralıkta kaybettim bebeğimı, ocakta tekrar başladım igneye ve bu 3.ayim hamile kaldım dogal yoldan.

inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın. Senin adına çok sevindim. Inşallah darısı başıma artık. Iyiki bu topiğe rastlamışım ben bu topiği okuyunca yaptırmaya karar verdim f5 ve mthfr yi. Iikide yaptırmışım. çok yardımcı oldunuz çok tşkler. Kaç haftalık oldu şimdi bebiş.

Rica ederim, burada hepimiz bildiklerimızı paylaşmak için variz. Daha çok yeni hamileliğim, 5. Haftadayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…