Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimde adet olacakmışım gibi agrılarım oluyor arA ara onun için rahat ol keşke bugün gidip hemen kan testi yapyırsaydın ya da idrar testi al koyulaşmasını takip et

canım benimde adet olacakmışım gibi agrılarım oluyor arA ara onun için rahat ol keşke bugün gidip hemen kan testi yapyırsaydın ya da idrar testi al koyulaşmasını takip et

cts günü test yapmıyolar dite biliyorum açıkcası içim çok rahat Allah ım hayırlısını versin.pzt günü giderim koşa koşa :)))

benim korkum kan sulandırıcı kullanacaktım.düşüklerden sonra bu karara varılmıştı.doz nasıl ayarlanıcak ya fazla gelirse aman.....

bu doğum kontrol hapları kanda pıhtılaşma eğilimi varsa onu tetikliyormuş
ben 3 ay içtikten sonra hamile kalmıştım
araştırdıkça çok üzülüyorum ya

22 kışi bugun ıtıbarıyle beklemedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bı dahakı ay ben de bekleme surecıme sonnnnnnnn vermeyı dusunuyorummmmm

Kızlar bir sorum var? Yumurtlama sancısı başladıktan önce mi sonra ilişki daha uygun? Bu ayı kaçırmak istemiyorum. Yumurtlama sancım dün başladı dünü değerlendirdik. Bazı yerlerde yumurtlama sancısından önce de ilişki olsun diyor. Aklım karıştı. Eşim işi dolayısıyla haftanın çoğu günler ya nöbetçi ya da çok yorgun geliyor
Bu ay ben de listede hamile olmak istiyorum. Ne olur yeni hamişler dualarınızı bizlerde esirgemeyn...

yumurtlama oncesı nde sperm ıcerde kaldıgı ıcın bellı zamanda dolleye bılıyor bu o demek canım yanı bır kac gunluk ten once yanı

kızlar ben emotoloka gıttıydım hemotolok hamılelıkte 6 haftada başlıycaz dedı ben hamılelık oncesımı başlasam bu ıgnelere mtfr677 f 5 heterızıgot ve proteın c ve s 1 tahlılımde bırı dusukken dıyer tahlılım de yuksek cıktı yer degıstırmılşlerdı ne yapayım yorumlarınız beklıyorum ıstanbulda anadolu yakasında gıttıgınız bıldıgınız hemotolok varmıııııııııııı

merhaba hanımlar bende iki düşük yaşadım..bu pıhtılaşma tahlillerini nerde yaptırdınız..kendinizmi talep ettiniz?

yumurtlama oncesı nde sperm ıcerde kaldıgı ıcın bellı zamanda dolleye bılıyor bu o demek canım yanı bır kac gunluk ten once yanı

cuma yumurtlama sancım bşladı ama biz en son salı günü birlikte olduk. neyse hayırlısı olsun. olacağı varsa olur değil mi zaten. Bu arada cevabın için teşekkürler canım benim...

benim korkum kan sulandırıcı kullanacaktım.düşüklerden sonra bu karara varılmıştı.doz nasıl ayarlanıcak ya fazla gelirse aman.....

Sende MTHFR lere de bakmışlar mıydı? Birşey bulunamadı dedin ya bazen MTHFRlere bakmıyorlar da o yüzden sordum.
Doz nasıl ayarlanacak hiçbir fikrim yok, geçen 1 doz yetmedi, şimdi 1 doz+aspirin kullanıyorum, doktor 2ye çıkarmayı planlamıştı ama hala çıkarmadı. Pazartesi Appt'ye bakıp karar veririz dedi ama o da kesin sonuç vermiyor ki. Yani zor bu işler, offf!

bu doğum kontrol hapları kanda pıhtılaşma eğilimi varsa onu tetikliyormuş
ben 3 ay içtikten sonra hamile kalmıştım
araştırdıkça çok üzülüyorum ya

Kan pıhtılaşması olanların doğum kontrol hapı kullanmaları yasak zaten. Zamanında ben de kullanmıştım iyi ki kullanırken birşey olmamış.

Ovulasyon testi kullansana daha rahat takip edersin yumurtlamanı. Yumurtlama sancın başladıktan kaç gün sonra yumurtladığı biliyor musun? Benim hemen olmuyor mesela. Spermler içerde yaşayabildiği için bir-iki gün öncesinden ilişkiye başlamak faydalı diyorlar.

merhaba hanımlar bende iki düşük yaşadım..bu pıhtılaşma tahlillerini nerde yaptırdınız..kendinizmi talep ettiniz?

canım bazı doktorlar yönlendiriyor bazıları oralı bile olmuyor
ben araştırma hastanesine gittim 3 düşükten önce araştırmayanlar var istersen 3 tane yaptım de
genetik bölümüne gönderdi beni genetik test kromozom analizi ve trombofili paneli istedi doktor kan verdik sonucu bekliyoz :18::18:

canım geçen ay kullandım ovulasyon testi bu sefer istemedim nedense. kendi kendine oluverse ne güzel olur....
senin de hamiliğin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…