Sende MTHFR lere de bakmışlar mıydı? Birşey bulunamadı dedin ya bazen MTHFRlere bakmıyorlar da o yüzden sordum.
Doz nasıl ayarlanacak hiçbir fikrim yok, geçen 1 doz yetmedi, şimdi 1 doz+aspirin kullanıyorum, doktor 2ye çıkarmayı planlamıştı ama hala çıkarmadı. Pazartesi Appt'ye bakıp karar veririz dedi ama o da kesin sonuç vermiyor ki. Yani zor bu işler, offf!
baktılar canım.iğneyi de sadece önlem amaçlı kullanabilirsin dediler keşke gerek kalmasa2.düşükte aspirin kullandım gebe kalınca 1 hafta filan ama kanamam oldu ve düşük yaptım ondan mı oldu tabi bilinmiyokii
canım rıza beye sen mi gitmiştin
Kızlar 5. heyecan dün akşam itibariyle başladı. Dünakşam idrar testi yaptım ve pozitif.
Daha doktorla konuşmadım ve kan testi vermedim ama inşallah bir sorun olmaz bu sefer. Bir yanım heyecandan diğer yanım korkudan titriyor resmen.
evet gittim.çok harika bi doktor.baya ağladım onun yanında sağolsun bizi çok telkin etti.çıktığımızda çok rahatlamıştık.:)) gidin çocuk yapın diyip durdu.doktora da gitme,testlerini kaldır,sitelere girme dedi.evet hepsine de uydum.tabi sabah pozitifi görene kadar :)
canım benim inan çok mutlu oldum.Allah tamamına erdirsin.doktora gittin mi?bu ay bende umutluyum.bakarsın haftaya da benden müjde gelir.
kızlarr bugün test yaptım ve 2.çizgi çıktı :) ilk 5 dk silik bi çizgi göründü.şimdi her iki çizgi de belirgin.nolur nolur bana dua edin bu sefer Allah ım nasip etsin bize yalvarırım dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşalım yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin
rıza beyemi gitmeyi düşünüyosun kontrole
12m nerelerdesin? Nasılsın herşey yolunda mı?
canım merhaba...toparlanmak için çok fazla uğramak istemiyorum buraya ama arada bir girip okuyorum.güzel haberlerinizi aldım.gözün aydın canım...İnşallah bu kez her şey güzel olur.Allah seni de bebeğini de korusun canım...tabii tüm hamilelerimizin de...ben hala bebek için uğraşıyorum...hiçbir gelişme yok maalesef..umudumu kaybediyorum gitgide.4 aydır klomen kullanıyorum ama sonuç başarısız.önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım....
Canııııııım sağol. İnşallah bu sefer güzel olacak, yine heyecan dorukta. Henüz iğneyi de arttırmadık, bakalım yaaa korkuyorum biraz ama çok değil şimdilik rahat sayılırım. Belki de daha bebeği görmediğim için hamile olduğuma inanamamışımdır.
Darısı sana ve Tuğba'ya inşallah. En kısa zamanda sizlerden de iyi haberler bekliyorum, içime öyle doğuyor.
Canım ya önce hannem, sonra bucu, sonra ben, sonra meltem, sonra da elendil, bereketli bir ay oldu. İnşallah diğer arkadaşlar da alınmamışlardır söylediğime. Ama Mart diyince insanın aklına geliyor ister istemez
canım merhaba...toparlanmak için çok fazla uğramak istemiyorum buraya ama arada bir girip okuyorum.güzel haberlerinizi aldım.gözün aydın canım...İnşallah bu kez her şey güzel olur.Allah seni de bebeğini de korusun canım...tabii tüm hamilelerimizin de...ben hala bebek için uğraşıyorum...hiçbir gelişme yok maalesef..umudumu kaybediyorum gitgide.4 aydır klomen kullanıyorum ama sonuç başarısız.önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım....
ben şimdilk uzuuuuuunca bir süre düşünmüyorum canım eşimde istemiyor ben çok yıprandım diye...sen ne zaman denemeyi başlamayı düşünüyosun canım
22 kışi bugun ıtıbarıyle beklemedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bı dahakı ay ben de bekleme surecıme sonnnnnnnn vermeyı dusunuyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?