Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

baktılar canım.iğneyi de sadece önlem amaçlı kullanabilirsin dediler keşke gerek kalmasa 2.düşükte aspirin kullandım gebe kalınca 1 hafta filan ama kanamam oldu ve düşük yaptım ondan mı oldu tabi bilinmiyokii

canım rıza beye sen mi gitmiştin

evet gittim.çok harika bi doktor.baya ağladım onun yanında sağolsun bizi çok telkin etti.çıktığımızda çok rahatlamıştık.:)) gidin çocuk yapın diyip durdu.doktora da gitme,testlerini kaldır,sitelere girme dedi.evet hepsine de uydum.tabi sabah pozitifi görene kadar :)

canım benim inan çok mutlu oldum.Allah tamamına erdirsin.doktora gittin mi?bu ay bende umutluyum.bakarsın haftaya da benden müjde gelir.

rıza beyemi gitmeyi düşünüyosun kontrole

canım benim inan çok mutlu oldum.Allah tamamına erdirsin.doktora gittin mi?bu ay bende umutluyum.bakarsın haftaya da benden müjde gelir.

Sağol canım. Daha doktora gitmedim, tahlil sonucum çıktıktan sonra aradı perşembe gel dedi. Bu hafta gidecegim. İnşallah senden de güzel haberler gelir.

canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin maşallah diyelim topiğimiz coştu hep güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

elendil tebrik ederim seni, insallah biz bekleyenler de diger ayda hamiş oluruz... :)

h. sonu diye sanırım ne cok yazılmıs 1 gece + 1 günde, oku oku bitmedi :) :)

biz de hemen bebek istemedigimiz icin 1.5 yıl kadar dogum kontrol hapı kullanmıstım, bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kalmıstım ama 34. haftada kaybettik.. simdi gecmise donup dovunmenin ya da keske demenin kendimizi uzmekten baska bir ise yaramadıgını dusunuyorum acıkcası.. bilseydik tabiki hicbirimiz kullanmazdık.. ben de kontrol amaclı gittim cuma gunu doktora.. o da cok fazla stres yapmamamı, akısına bırakmamı tavsiye etti, cunku stres yapıp saydıkca daha cok kasılıyoruz bu stres bile engelliyo hamile kalmamızı.. haklı da bence.. bu ay hamilelik isteyen kızlar, kalbimizi ferah tutup uygun zamanlarda denemelerimizi yapalım, güzel dusunelim ki güzel seyler gelsin basımıza :)

baharın getirdigi canlılık bereket bizlere de yansısın.. :)

12m nerelerdesin? Nasılsın herşey yolunda mı?

canım merhaba...toparlanmak için çok fazla uğramak istemiyorum buraya ama arada bir girip okuyorum.güzel haberlerinizi aldım.gözün aydın canım...İnşallah bu kez her şey güzel olur.Allah seni de bebeğini de korusun canım...tabii tüm hamilelerimizin de...ben hala bebek için uğraşıyorum...hiçbir gelişme yok maalesef..umudumu kaybediyorum gitgide.4 aydır klomen kullanıyorum ama sonuç başarısız.önümüzdeki ay aşılama yapılacak bakalım....

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Amin canım.
Lütfen kaybetme ümidini, bizlerin böyle bir hakkı yok ne yazık ki. Hepimiz zor günler geçirdik ve bizi ayakta tutan tek şey ümidimiz, ümidimiz olmasa bunca acıyı çektikten sonra hangi aklı başında adam bir daha bebek sahibi olmaya kalkışır ki. İnşallah seni daha fazla üzmeden ve bekletmeden gelir bebişin. Sonuçta daha önce hamile kaldın yeniden olmaması için bir neden yok. Kendine iyi bak ve üzülmemeye çalış. Bizi habersiz bırakma.

kızım artık hamişsin...hamişlerin duası kabul olur sen dua etmeye başla bizzde sana güzel haberler verelim inşallah....keseyi görmeye nezaman gideceksin..

valla martta bitti ama artık darısı tüm isteyenlere olsun kızlarrrrr.

canım bende seni merak ediyordum,sakın kaybetme ümidini inşallah baharın bereketi senide bulacak...

sen ne zaman denemeyi başlamayı düşünüyosun canım
ben şimdilk uzuuuuuunca bir süre düşünmüyorum canım eşimde istemiyor ben çok yıprandım diye...

22 kışi bugun ıtıbarıyle beklemedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bı dahakı ay ben de bekleme surecıme sonnnnnnnn vermeyı dusunuyorummmmm

inşallah canım senden de güzel haberler alır listede görürüz senide..

canım nerelerdesin ?? kaç gündür gözükmüyorsun,iyisindir umarım...

maşallah demek ayağımı sürümüşüm:)

inş sağlıcaklada alrız kucağımıza.inşallah dogum anılarımızı da burda sırayla payaşırız ve bebişlerimizinde büyüme anlarını paylaşırız:=

darısı tüm bekleyip,isteyenlere inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…