Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

herkese mer.buraya ilkkez yazıyorum bende sizinle aynı sorunları yaşadım ikinci düşüğümden sonra kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı ama hiç pes etmedim şimdi 7 aylık dünyalar güzeli bi kızım var hamileliğim boyunca iğne ve aspirin kullandım son 1 ay sadece yattım ama bunların hepsine değdi meleğim artık benimle allahım tez zamanda inşallah hepinize bu duyguyu yaşatır

çokkk ama çokkkk stresli geçiriryorum her geçen günü.akıntım koyu sarı devam ediyor.azen açık kahve oluyor.ve u beni çok tedirgin diyor.er anım korkuyla geçiyor.hala idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor halbuki antibiyotik bile içtim

dün dr daydım amd ols iydi.kalp atışlarını yine gördğm.ama bugün bayagı bi akntım oldu.hep yatıyorum ayağa kalktığımda akıntım oluyor.

dün heyet raporu aldım 1 aylık.yerime öğretmen vercekler.

ama heranım korkuyla geçiyor ne olur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dualarım senınle hannem korkma bısey olmaz

klomen tedavısı nasıl oluyor canım bılgı verırımısın ben de korunmayı bıraktıgımda klomen ıcsem dıorum doktora dıyıp de olurmu canım yoksa uzun sure hamıle kalmayan laramı verılıyor bılgı verırımısın tskler

canım dualarımız seninle bol bol su iç ve dinlen

Tatlim benim stres yapmamaya calis nolur,
Bol su iciyormusun canim??? Bendede idrarda bakteri cikti antibiyotik kullandim ama zannetmiyorum gectigini.

Bende toparlanmak icin biraz uzak kalmistim iyi gelmisti:))
Bende gebelik icin ugrasiyorum canim, bendede tik yok malesef ama hayirlisini istiyorum bakalim.Insallah sende tez vakitte guzel haberlerle gelirsin.

canım nerelerdesin ?? kaç gündür gözükmüyorsun,iyisindir umarım...
Sagol tatlim birkac gundur yogundum ondan cok giremedim..ama topik umut dolu surprizlerle cosmus..masallah..guzel haberler pespese.ne guzel. bende sizlere guzel haberler vermek isterdim ama simdilik tik yok. haftaya cumartesi BAT...insallah bende hamileyimdir.

Canlarim benim;

Elendil de sanirim hamis. Tebrik ederim hayatim. Saglikla hayirlisiyla rabbim tamamina erdirsin.

arkadaslar ben faktor 5 leıden testı yaptırdım sonuc su sekılde;
N/N:Homozigot normal (Mutasyonu tasımıyor)
Mt/N:Heterozigot (mutasyonu tel alelde tasıyor)
Mt/Mt:homozigot Mutant (mutasyonu her iki alelde tasıyor)
bunlar ne anlama gelıyor???

bu testin sonucunu gostermiyor yani factor 5 Leiden'in karsisinda ne yaziyor..

Bu altta senin yazdiklarin anlami..istersen raporda yazilanlara bi daha bak. eksik aktarmis olabilirsin buraya...

canım benim hiç merak etme inşallah bu sefer herşey güzel olacak bak ne güzel bebişin pıt pıtlarını görmüşsün..RABBİM esirgesin dualarım seninle..

hoşgeldin canım..inşallah arkadaşım inşşşşaallllaaaahh sende haftaya güzel haberler werirsin bize ama tabiki hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun..ewet maaşallah topiğimizin kaderi değişir inşallah

bu testin sonucunu gostermiyor yani factor 5 Leiden'in karsisinda ne yaziyor..

Bu altta senin yazdiklarin anlami..istersen raporda yazilanlara bi daha bak. eksik aktarmis olabilirsin buraya...
sımdı anladım:)) sonuc N/N yanı normlmıs dedıgın gıbı alttkıler ne anlama geldıgını belırtıyor tesekkur ederım

bol su içmeye çalışıyom inş,

bide ne kullandığmı sormuşsun ya önceden progestanda kullanıyom.iğne aspirin folibol

İnşallah canım inşallah bu sefer kucagımıza alırız. Sonrasında da birlikte büyütürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…