ben bundan önceki hamileliğimde clexane 0.2 kullandım onda hiç yanma olmuyo ama 0.4 yanma oluyor doz yüksek olduğu içinmi acaba?
evet 0.6 kullanan arkadaşım çok yandığını söylüyo, ben 0.4 kullanıyorum yakıyo ama çok değil demiştim, doz arttıkça yanma artıyo sanırım
bugün dr bana kalsiyum yazdı, clexan ı 9 ay kullanırsan kemiklerinin yüzde 30 unu kaybedersin desteklememiz lazım dedi.:26:
maşallah canım16 haftalık olmuşsun nasılsın herşey yolundamı
yolunda çok şükür. ama bizde genetik sorun da var, amniyosentez yapılcaktı, vazgeçtim.
sağlıksız da olsa aldıramam diye.
inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize.
ben iğnesiz 8.haftaya geldim, hamileliğimi geç öğrendim. iğnelerin çok kesin bi etkisi olduğunu düşünmüyorum ilk haftalarda benim için.
ama 6 ay coraspin folbiol ve B12 kullandım hamile kalmadan önce, bu tedavi önemliydi sanırım.
sabahlar oluyo kahvaltı öncesi öğleden sonrada midem boş kalırsa anlıyorum başlayacağını hemen bişeyler yiyorum bastırıyo bi de ne hikmetse lavoboya gidince başlıyo sabahlar neden acaba anlayamadım senin nasıl gidiyor
benmde vardı kontorolüm 36 haftalık çıktı ultrasonda 2 gün oluo.doktorum çatı muaynesini yaptı normal doğum olucak dedi.bakalım size ne dicek doktorlarınız..Allah yardımcımız olsun
evet canım.sen de bıraktın mı ya da bırakacak mısın.doktorun bir şey söyledi mi
benmde vardı kontorolüm 36 haftalık çıktı ultrasonda 2 gün oluo.doktorum çatı muaynesini yaptı normal doğum olucak dedi.bakalım size ne dicek doktorlarınız..Allah yardımcımız olsun
harika çok sevindim çünkü tedavi düşünüyodun artık dimi?rahat sorunsuz bir hamilelik diliyorum cnm .bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş. test yaparak mı belirliyo dr.un dozu?birde iğneyi hep kullanıcakmısın?ay ne çok sordum:)
Sağol canım evet doktorla konuşmuştum bile :) beklediğimiz son ayda geldi. İnşallah canım sorunsuz geçer bu sefer. Bu sefer test yaptı Appt diye, ama geçen sefer kendisi söylemişti tam sonuç vermez bu testler diye o yüzden ne kadar güvenmeli bilmiyorum, değerim de yüksek çıkınca iğneyi arttırmadı. Sonuna kadar iğneye devam.
hadi hayırlısı cnm inş. çok rahat geçer gebeliğin ..bizlere de dua et bende tüpe başlıycam senin duan makbuldür şimdi:)
13. burcu_gen Ankara-Tolga Ecemis
4 düşük
sorun: MTHFR 1298 homozigot
gebelikten önce: haftada 2 folbiol + haftada 2 benexol + coraspin + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelikten sonra: folbiol + benexol + coraspin + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelik durumu: 6 haftalik hamile
dün yaptırdığım beta hcg testine göre değerim 125,46 sanırım hamileyimama korkuyorum yaaa..cuma günü doktora gideceğim ama evde clexane iğnelerim var hemen başlıcam vurunmaya..folik asite de başladım..kan sulandırıcısı da alsam mı bebe aspirini gibi ??????
Burcu_gen iğneyi günde kaç kez kullanıyorsun?maşallah bir çok konu hakkında bilgilisin benim aptt 28.000 homosistein 4.9 çıkmıştı bu değerler nasıl?bilgilendirirsen çok mutlu olurum.birde folbiol ve benexol neden haftada iki gün?
cnm hayırlı olsun bebişin. inşallah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam eder ve kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?