Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben bundan önceki hamileliğimde clexane 0.2 kullandım onda hiç yanma olmuyo ama 0.4 yanma oluyor doz yüksek olduğu içinmi acaba?

ben bundan önceki hamileliğimde clexane 0.2 kullandım onda hiç yanma olmuyo ama 0.4 yanma oluyor doz yüksek olduğu içinmi acaba?

evet 0.6 kullanan arkadaşım çok yandığını söylüyo, ben 0.4 kullanıyorum yakıyo ama çok değil demiştim, doz arttıkça yanma artıyo sanırım
bugün dr bana kalsiyum yazdı, clexan ı 9 ay kullanırsan kemiklerinin yüzde 30 unu kaybedersin desteklememiz lazım dedi.:26:

Son düzenleme:

maşallah canım 16 haftalık olmuşsun nasılsın herşey yolundamı

maşallah canım 16 haftalık olmuşsun nasılsın herşey yolundamı

yolunda çok şükür. ama bizde genetik sorun da var, amniyosentez yapılcaktı, vazgeçtim.
sağlıksız da olsa aldıramam diye.
inş sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebeklerimize.

ben iğnesiz 8.haftaya geldim, hamileliğimi geç öğrendim. iğnelerin çok kesin bi etkisi olduğunu düşünmüyorum ilk haftalarda benim için.
ama 6 ay coraspin folbiol ve B12 kullandım hamile kalmadan önce, bu tedavi önemliydi sanırım.

zaten doktorlarda iğneyi önlem amaçlı verdiklerini söylüyorlar ki iğne kullansanda olacak olan oluyor allaha emanet inşallah sağsalim kavuşuruz bu problemle uğraşan bütün arkadaşlar

bu hamilelikte bulantılardan çektiğim kadar hiçbirşeyden çekmedim.benim 5.5 ay sürdü her yediğimi çıkarıyordum 2 kez hastaneye yattım 2.de 10 gün kaldım sürekli serum yedim 8 kilo kaybettim keton çıkıyordu idrar tahlillerinde sürekli...45 gün raporluydum işe gidemedim..her türlü tavsiyeyi dinledim denedim ama geçmiyorsa geçmiyor yapacak hiçbirşey yok...umarım hiperemesis denilen boyuta ulaşmazsın...herkes aynı tavsiyeleri veriyordur mutlaka ama boş mideyle durmamaya çalış sabah kalkmadan leblebi tuzlu çubuk veya ekmek arası peynirle bastırmaya çalış..boş mide mutlaka bulandıracaktır...bir de dikkat et bi koku alıyorsan tiksindiğin o da bulandırıyordur...ben sonradan farkettim mesela kilerimin kokusu (kışlık patates soğanın yaratığı) burnuma geldiği an mutlaka çıkarıyordum veya bazı sıvı sabunların kokusu gibi...nelerin mideni bulandırdığını bulmaya çalış ve uzaklaş..eşin bile olabilir bu :)

benmde vardı kontorolüm 36 haftalık çıktı ultrasonda 2 gün oluo.doktorum çatı muaynesini yaptı normal doğum olucak dedi.bakalım size ne dicek doktorlarınız..Allah yardımcımız olsun

canım şimdilik ben de normal düşünüyorum da hımmm nasıl desem ki...o catı muaynesini nasıl yapıyor merak ettım ölçüp biçiyormu:18::18:bıde iğneyı ve aspırını hıc bırakmayacak mısın??

cemocan bugun muayneye gıdecektın ne oldu bulabıldınmı doktoruuuuuuu sewgı 54 canım nasılsın dun aradım belkı acıktır dıye telefonun yıne kapalı dıyer hatt numaranı bıldırırısen ararım senı
hamış arkadaslarada allah yardımcıları olsun ve dogum yapacaklara da tabıkııııııı yarın muayneye gıdecek arkadaşalar allah yardımcınız olsun guzel haberlerle geleceksınız emınım allaha emanet olunnnnnnnn

cemocan bugun muayneye gıdecektın ne oldu bulabıldınmı doktoruuuuuuu sewgı 54 canım nasılsın dun aradım belkı acıktır dıye telefonun yıne kapalı dıyer hatt numaranı bıldırırısen ararım senı
hamış arkadaslarada allah yardımcıları olsun ve dogum yapacaklara da tabıkııııııı yarın muayneye gıdecek arkadaşalar allah yardımcınız olsun guzel haberlerle geleceksınız emınım allaha emanet olunnnnnnnn

evet canım.sen de bıraktın mı ya da bırakacak mısın.doktorun bir şey söyledi mi

benmde vardı kontorolüm 36 haftalık çıktı ultrasonda 2 gün oluo.doktorum çatı muaynesini yaptı normal doğum olucak dedi.bakalım size ne dicek doktorlarınız..Allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı.coraspini bırak dedi.sizce erken mi ?korkuyorum biraz...bebeğim 1 hafta önde çıkıyor ultrasona göre.nst de sancım çıktı çatı muaynesi yaptı banada açılma yok şuan için...doğum şekline duruma göre karar vericez dedi.kontrollerim haftada bire indi,her pazartesi..dua edin bebeğim zamanında,sağlıkla gelsin.

Sağol canım evet doktorla konuşmuştum bile :) beklediğimiz son ayda geldi. İnşallah canım sorunsuz geçer bu sefer. Bu sefer test yaptı Appt diye, ama geçen sefer kendisi söylemişti tam sonuç vermez bu testler diye o yüzden ne kadar güvenmeli bilmiyorum, değerim de yüksek çıkınca iğneyi arttırmadı. Sonuna kadar iğneye devam.

hadi hayırlısı cnm inş. çok rahat geçer gebeliğin ..bizlere de dua et bende tüpe başlıycam senin duan makbuldür şimdi:)

13. burcu_gen Ankara-Tolga Ecemis
4 düşük
sorun: MTHFR 1298 homozigot
gebelikten önce: haftada 2 folbiol + haftada 2 benexol + coraspin + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelikten sonra: folbiol + benexol + coraspin + 0,4 clexane iğne + diyet
gebelik durumu: 6 haftalik hamile

Burcu_gen iğneyi günde kaç kez kullanıyorsun?maşallah bir çok konu hakkında bilgilisin benim aptt 28.000 homosistein 4.9 çıkmıştı bu değerler nasıl?bilgilendirirsen çok mutlu olurum.birde folbiol ve benexol neden haftada iki gün?

dün yaptırdığım beta hcg testine göre değerim 125,46 sanırım hamileyim ama korkuyorum yaaa..cuma günü doktora gideceğim ama evde clexane iğnelerim var hemen başlıcam vurunmaya..folik asite de başladım..kan sulandırıcısı da alsam mı bebe aspirini gibi ??????

cnm hayırlı olsun bebişin. inşallah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam eder ve kucağına alırsın.

Değerlerin iyi sanırım. İğneyi günde bir kere oluyorum. İlaçları haftanın her günü alıyordum ama Aralık ayında yapılan tahlilde folik asit ve b12 değerlerim çok yüksek çıktı(limitlerin üstünde) o yüzden dozajını azalttık, belki sonra tekrar arttırırız.

cnm hayırlı olsun bebişin. inşallah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli bir şekilde devam eder ve kucağına alırsın.

çok teşekkür ederim inşallah canım ya ama sevinemiyorum korkudan düşükten korkuyorum..artık düşük yapmak istemiyorum..rabbim inşallah sağ salim bu sefer onu bize bağışlasın..hepimiz için dualarım..rabbim yüzümüze gülsün..bizi güldürsün inşallah..dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. ben duanın enerjisine çok inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…