Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benmde vardı kontorolüm 36 haftalık çıktı ultrasonda 2 gün oluo.doktorum çatı muaynesini yaptı normal doğum olucak dedi.bakalım size ne dicek doktorlarınız..Allah yardımcımız olsun

canım bende tel numarası yok biz internet üzerinden haberleşiyoruz..ben randuvu almadan gittim sadece yeni işinde başarılar dilemek hal hatır sormak için..çünkü biz doktorumla abi kardeş gibiyiz..Allah razı olsun kendisinden benim için çok çabaladı çok uğraştı hatta ben şimdi bursada tahlillerimi yaptırıcam mutlaka bana gel göreyim sonuçları dedi...ama dediğim gibi biz netten haberleşiyoruz kendisiyle..nasıl randevu alacağını inan bilemiyorum..istanbulda bu işler nasıl onu da bilmiyorum..ama sen bi hastaneye git..doktorla görüşürsen benim adımı mutlaka ver yardımcı olacaktır eminim..

lafa girdim ama merak ettim zeynep kamilde hangi doktor? bende gecen hafta gittim bu kan pıhtılaşması için ilaç verir belki doktor diye ama yanlış yere gitmişim inferlite bölümüne gitmem lazımmış

lafa girdim ama merak ettim zeynep kamilde hangi doktor? bende gecen hafta gittim bu kan pıhtılaşması için ilaç verir belki doktor diye ama yanlış yere gitmişim inferlite bölümüne gitmem lazımmış

ilac ıcın ınfertıte bolumunemı gıtmek gerekıyomuş ınfertıtede de nıye geldın derler bence bak gor sen hamılemısın canım hamılelık oncesı ıcınmı alıcan ılac anlatırmısın bana

sen de ne var kanda pırtılaşma nerede oturuyorsun sen ben z kamılde gıttım dı gecen ay buyuk bınada yok kucuk bınada donerlı kapısı var orda sanırım baş hekımlık bınasıda orda bu haftadan sonra gıdecem ben ıstersen gıdelım yada ben gıttıgımde bılgı gecerım sana bu hafta hasttalandım yanı bugun haftauya odan gıdecem

benmde vardı kontorolüm 36 haftalık çıktı ultrasonda 2 gün oluo.doktorum çatı muaynesini yaptı normal doğum olucak dedi.bakalım size ne dicek doktorlarınız..Allah yardımcımız olsun

ınsallah hayırlı ve guzel dogum olur saglıkla bır avazda kurtulursunuz ınsallah dogumdan sonra ınsallah yıne bıze aktarmak nasip olur durumlarınızı.. cok merk edıyorum normal dogum ıstıyorum bende ınsallah RABBIM HEPIMIZIN GÖNLUNE göre en hayırlı olanı verır ınsallah.

elendil85 ben de 29 haftalık hamileyim ve yaklaşık 15 gündür kullanıyor clexan 0.4 sabah akşam ve morarmadık hiçbir yanım kalmadı karnın 2 tarafı kolun aşı yapılan yeri (doktor dış kısım acıtır demişti bize) ve bacakların tam elini cebine koyduğun yer olmak üzere 6 farklı yerden yapabilirsin...ben kendim hiçbir şekilde yapamıyorum cesaret edemiyorum eşim yapıyor iğnenin acısı değil ama yanması berbat bişey...ben sağlık ocağına gittim orda hemşirenin yaptığı yer de morardı artık umursamıyorum bile morluktan karnım bacaklarım görünmüyor nerdeyse.. :) nereye dokunsan acıyor..

ben de bu başlığı yeni keşfettim ve kan pıhtılaşması olanların doğum şeklini merak ettim..nette araştırırken bir bayanın epidural normal yaptırdığını,kan sulandırıcı kullandığımız için doktorunun kanamanın durdurulması konusunda sıkıntı yaşanabileceği için sezeryan olamıyacağını söylediğini okudum...ben henüz doktorla hiç doğum şeklini konuşmadım...

bu sabah daha sorunsuz oldu en azından tansiyon düşmesi olmadı :) demekki alışıyorum.evet benim de karnım acıyo eğildiğim zaman özellikle acıyor.kolun arka yumuşak kısmı di mi??şuan göbüşten devam inşallah.sen neden kullanıyosun iğneyi?

canım sen nereye gidiyorsun doktora daha önce sordum ama gözden kaçtı sanırım

doktor tarif ederken kolun arka kısmı acıtır ordan vurmayın diye ön kısmı göstermişti ama sağlık ocağındaki hemşire de arka yumuşak kısımdan yapın dedi.. ama yaptığı yer de morardı :) benim de 24.haftada suyum azalmaya başladı sonra kan pıhtılaşması çıktı o nedenle kullanıyorum...ayrıyeten coraspirin verdi doktorumuz...

benimde bazen morarıyor hatta aynı trafa yani göbeğimin sol tarafına hergün aynı taraftan yaparsam derler ya resmen çürümüş gibi oluyor o yüzden bende göbekte sağ sol dönüşümlü yapıyorum

benimde bazen morarıyor hatta aynı trafa yani göbeğimin sol tarafına hergün aynı taraftan yaparsam derler ya resmen çürümüş gibi oluyor o yüzden bende göbekte sağ sol dönüşümlü yapıyorum

cnm biz de bacak,kol,göbek sürekli dönüşümlü yapıyoruz ama yine de morarıyor..ne yapalım sağlık olsun...bebişler iyi olsun da...

kızlar progesteron 21.gun 26.53 çıktı.doktorum yumurtlamışsın dedi. sızce hamışlık varmı? bu değerle hamile kalan varmı bu konu hakkında bilgisi tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?. progesteron değeri yüksek çıkınca hamilelik oluyomu. pıhtılaşma sorunu nedeniyle fraxiparine 0.3 kullanıyorum faktor5 ve mthfr homozıgotum 1.5 yıldır olmuyooo lutfen fıkır verın bana kızlar

bucu2 nasılsın? nasıl gidiyor, var mı bulantı vs?

sabahlar oluyo kahvaltı öncesi öğleden sonrada midem boş kalırsa anlıyorum başlayacağını hemen bişeyler yiyorum bastırıyo bi de ne hikmetse lavoboya gidince başlıyo sabahlar neden acaba anlayamadım senin nasıl gidiyor

canım bu değerle hamile olanda var olmayanda malesef adet dönemini beklemekten başka çaren yok inşallah hayırlısıyla hamilesindir

Valla ben arada hiç baktırmadım o yüzden bilmiyorum ama 21. gün değerinin hamilelik olup olmadığını göstereceğini sanmıyorum, sanırım sadece yumurtladığını gösterir. Konuyla ilgili pek bir bilgim yok açıkçası.

Daha çok sabah olurmuş zaten nedenini ben de bilmiyorum. Benim bulantım yok da dün geceden beri bir rahatsızlık hissediyorum midemde ve şişlik var. Çok yorgunum bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…