bucu2, caco, gulsunoguz, elendil85, beydagli, ay_she, burcu_gen hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..Allah razı olsun arkadaşlar..rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeklerimize kavuşturur..Allah'ım isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah..bu arada doktorumu aradım bebe aspirini ve folbiol kullan dedi..clexane 0.6 devam hergün vurulucam ve progynex isimli düşük önleyici hergün vurulacak öyle yani..bu arada sat'ımı bilmiyorum ben düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım..o yüzden artık Allah nasip ederse kalp atışını duymaya başlarsak biraz daha netleşecek herşey..ama şimdi korkuyorum yarın tekrar test yaptırıcam bakalım 2 günde 2 kat artış olmuş mu?? doktor özellikle istedi..kızlar dua edin de bari bu sefer bi sorun çıkmadan şu yawrumu alayım kucağıma..çok istiyorum yaa anlatamam yaniii..sadece kendim için değil şu forumda benim gibi her ne kadar bebek sahibi olmak isteyen arkadaşım varsa rabbim hepsine evlat nasip etsin..hamile olanlarında yawrularını korusun rabbim annelerine babalarına bağışlasın sağlıklı bir şekilde inşallah...
bucu2, caco, gulsunoguz, elendil85, beydagli, ay_she, burcu_gen hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..Allah razı olsun arkadaşlar..rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeklerimize kavuşturur..Allah'ım isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah..bu arada doktorumu aradım bebe aspirini ve folbiol kullan dedi..clexane 0.6 devam hergün vurulucam ve progynex isimli düşük önleyici hergün vurulacak öyle yani..bu arada sat'ımı bilmiyorum ben düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım..o yüzden artık Allah nasip ederse kalp atışını duymaya başlarsak biraz daha netleşecek herşey..ama şimdi korkuyorum yarın tekrar test yaptırıcam bakalım 2 günde 2 kat artış olmuş mu?? doktor özellikle istedi..kızlar dua edin de bari bu sefer bi sorun çıkmadan şu yawrumu alayım kucağıma..çok istiyorum yaa anlatamam yaniii..sadece kendim için değil şu forumda benim gibi her ne kadar bebek sahibi olmak isteyen arkadaşım varsa rabbim hepsine evlat nasip etsin..hamile olanlarında yawrularını korusun rabbim annelerine babalarına bağışlasın sağlıklı bir şekilde inşallah...
dün yaptırdığım beta hcg testine göre değerim 125,46 sanırım hamileyimama korkuyorum yaaa..cuma günü doktora gideceğim ama evde clexane iğnelerim var hemen başlıcam vurunmaya..folik asite de başladım..kan sulandırıcısı da alsam mı bebe aspirini gibi ??????
geldim kızlar doktordan allaha şükür herşey yolunda 8+5 gün olmuş darısı diğer arkadaşların başına bi dahaki kontrol cuma günü hatta bugün doktor ultrasonda bakarken kımıldadığını bile söyledi çok mutlu oldum allah inşallah hepimize mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin
ınsallah hayırlı ve guzel dogum olur saglıkla bır avazda kurtulursunuz ınsallah dogumdan sonra ınsallah yıne bıze aktarmak nasip olur durumlarınızı.. cok merk edıyorum normal dogum ıstıyorum bende ınsallah RABBIM HEPIMIZIN GÖNLUNE göre en hayırlı olanı verır ınsallah.
geldim kızlar doktordan allaha şükür herşey yolunda 8+5 gün olmuş darısı diğer arkadaşların başına bi dahaki kontrol cuma günü hatta bugün doktor ultrasonda bakarken kımıldadığını bile söyledi çok mutlu oldum allah inşallah hepimize mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin
canım şimdilik ben de normal düşünüyorum da hımmm nasıl desem ki...o catı muaynesini nasıl yapıyor merak ettım ölçüp biçiyormu:18::18:bıde iğneyı ve aspırını hıc bırakmayacak mısın??
günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı.coraspini bırak dedi.sizce erken mi ?korkuyorum biraz...bebeğim 1 hafta önde çıkıyor ultrasona göre.nst de sancım çıktı çatı muaynesi yaptı banada açılma yok şuan için...doğum şekline duruma göre karar vericez dedi.kontrollerim haftada bire indi,her pazartesi..dua edin bebeğim zamanında,sağlıkla gelsin.
ne güzel haberlerle dönmüşsünüz çok sewindim inşallah her zaman böyle güzel haberlerle gelirsiniz kızlar...
Kizlarrrr Allahima binlerce sukurler olsun, Hamileyimmmmmmm :)))
Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm
bugun itibariyle artik digital testte gordum:))))))
Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsinnnnn
Simdi sizden ricam benim icin dua edin canlarim cok korkuyorummmm
Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm
ayyy canım arkadaşım çok sewindim inan gözlerim doldu ağlamaklıyım şu anda, ben sana ne dedim amaaa RABBİM tamamına
erdirsin inşallah gözünaydın kuzumeşine nasıl söyledin sewinmiştir..ne zaman doktora gideceksin?? ay çok heyecanlandım senin
adına umudum yaa,şöyle bir bakayım dedim veeeeeeee flaş haber hemen girip yazdım,ne güzel bugün bir başka arkadaşın haberini daha almıştım seninle ikinci hamile haberi oldu...ALLAH ım 40 lı haftaları göstersin inşallah
merhaba arkadaşlar,
ben de clexane kullananlardanım. çok şükür şöyle böyle 27 haftaya geldik.
sorum bu durumda olup doğum yapanlara ya da son haftalarında olanlara.
doktor ilk defa nasıl doğum düşündüğümü sordu. ben size bırakıyorum dedim. iğne kullandığım için mecburi sezeryan diye düşünüyodum, yok illa sezeryane gerek yok dedi. iğne kanama yapmaz, aspirin yapar dedi. ben normal tavsiye ederim ama yüzde 95 sezeryan oluyor genelde dedi. benim eşimi soracaksın sezeryan oldu dedi. kesin sezeryana karar verirsem 3 temmuz dedi doğum tarihine. beklersek kendisi gelsin diye dedi 13 temmuz dedi, adet tarihine göre. ona göre de doğum iznine bir hafta erken çıkarcak, karar senin dedi. araştır, düşün taşın zamanın çok dedi. sezeryan olursa 9-10 mayısta bi dahaki kontrole gitçem ve izne çıkarcak. normal dersem 19 mayısta çıkarcak.
siz ne şekilde doğum yaptınız, ya da yapacaksınız?
Canim kiyamam sana darisi senin basina insallah ve diger isteyenlere insallah
Esime daha soylemedim, isden gelmedi daha... Az once testi yaptim. Ilk once sizlerle paylasayim dedim, en zor gunlerimde sizler beni bikmadan usanmadan dinlediniz ozellikle sen beydaglim...
Simdi benim isim cok zor bu doktorlarla...her istedigin an burda gidemiyosun doktora..
Dualarini eksik etme olurmu cnm , benimde dualarim sizlerle
Allah yardimcimiz olsun.. Ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?