Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umarım dileklerin gerceklesir ve sorunsuzca bebegini kucagına alırsın, ve tum hamile kızlar tabiki.. darısı beklemede olanların basına..:)

amin arkadaşım.doktor kontrolün ne zaman :)) düşük önleyiciyi yeni kürtaj olduğun için mi verdi?onuda mı kendin vuracaksın?

geldim kızlar çok şükür iyi haberlerle . 8+3 günlük olmuşuz çok şükür. 1 hafta geriden geliyordu maşallah kapatmışız arayı . allahım çok büyük mucizeleride öyle . en kısa zamanda bekleyen herkese nasip etsin. doktorumuz sağ olsun filmini bile çekti :) . sağ olun kızlar dualarınızı eksik etmediğiniz için. bir dahaki kontrolüm 1 mayısa istersen gel ama sık gelirsen gelişmelerini takip etmekte o kadar zor olur dedi. bende bişey diyemedim. bekleyebilirsem beklerim .olmadı arada giderim başka bir doktora

gözün aydın canım. korku hepimizde var ama bişeycik olmaz allahın izniyle :)

canım gözümüz aydın :) ne güzel cuma bir daha mı göreceksin sen. bu gidişle birlikte doğurucaz inşallah. allahım kucağımıza aldığımız günü göstersin bizede bekleyen herkeslerede

inşallah canım...bebeğim olduğu gün odama çıkayım ilk işim telimden forma girip burda sizinle paylaşmak olcakinşallah.. umut olsun hepimize die..

Son düzenleme:

AMİN kuzum amiiiiiiiiiiiiiinnnnn...

ne güzel haberlerle dönmüşsünüz çok sewindim inşallah her zaman böyle güzel haberlerle gelirsiniz kızlar...

kızlar ablamdada kan pıhtılaşması cıktı..ama pıhtı nerden oluştugunu söylemedıler.2 cocugu ndan sonra bu hastalığı cıktı.buyuzdende 2. cocuguna hamıleyken cocuk 4 aylıkken alındı gelışmemştı.sakattı.bu hastalık nedır.ozamanalr bır daha hamıle kalırsan 9 ay ıgne yaptırmalısın demışler.ne ıcın bısey anlatmamışlar.pıhtının nerden geldıgınıde bılmıyoruz.habgı drlar bunu bılır.bıldıgınız dr lar varmı ıstanbul sakaryada

Maşallah cnm ya valla sizin yerinize ben heyecanlanıyorum yaaaa...tekme attıgı günlerede ulaşırsın inş...

çatı muaynesi olmadıysan daha önceden söleyim bana çok zor geldi.canım yandı diebilirim. doktor 3 4 parmağını rahim girişine sokuyor.dar geniş açık kapalı bakıor işte bi kaç saniye sürüro ama işte bi kaç saniye dayanmak bile zoır geldi bana ki ben ölen bebeğimi normal doğurdum...bu hafta bıraKÇAM coraspini iğneye devam doğuma kadar hatta doğumdan sonrda yavaş yavaş bırakıcam..

Son düzenleme:

kaç haftalık çıktı bebek ultrasonda? normal olur inşalah seninde çekmeessin ameliyat kesik acısı falan..benmde kasılmam var ama sancım yok ..beklicez bakalım bu ay sonuna kadar

merhaba arkadaşlar,
ben de clexane kullananlardanım. çok şükür şöyle böyle 27 haftaya geldik.
sorum bu durumda olup doğum yapanlara ya da son haftalarında olanlara.
doktor ilk defa nasıl doğum düşündüğümü sordu. ben size bırakıyorum dedim. iğne kullandığım için mecburi sezeryan diye düşünüyodum, yok illa sezeryane gerek yok dedi. iğne kanama yapmaz, aspirin yapar dedi. ben normal tavsiye ederim ama yüzde 95 sezeryan oluyor genelde dedi. benim eşimi soracaksın sezeryan oldu dedi. kesin sezeryana karar verirsem 3 temmuz dedi doğum tarihine. beklersek kendisi gelsin diye dedi 13 temmuz dedi, adet tarihine göre. ona göre de doğum iznine bir hafta erken çıkarcak, karar senin dedi. araştır, düşün taşın zamanın çok dedi. sezeryan olursa 9-10 mayısta bi dahaki kontrole gitçem ve izne çıkarcak. normal dersem 19 mayısta çıkarcak.
siz ne şekilde doğum yaptınız, ya da yapacaksınız?

Kizlarrrr Allahima binlerce sukurler olsun, Hamileyimmmmmmm :)))

Bircogunuz demistiniz testler bazen gunu gecmeden gostermiyor, hakliymissiniz..ozellikle burcu_gen, beydagli mltm

bugun itibariyle artik digital testte gordum:))))))

Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsinnnnn

Simdi sizden ricam benim icin dua edin canlarim cok korkuyorummmm

ayyy canım arkadaşım çok sewindim inan gözlerim doldu ağlamaklıyım şu anda, ben sana ne dedim amaaa RABBİM tamamına

erdirsin inşallah gözünaydın kuzumeşine nasıl söyledin sewinmiştir..ne zaman doktora gideceksin?? ay çok heyecanlandım senin

adına umudum yaa,şöyle bir bakayım dedim veeeeeeee flaş haber hemen girip yazdım,ne güzel bugün bir başka arkadaşın haberini daha almıştım seninle ikinci hamile haberi oldu...ALLAH ım 40 lı haftaları göstersin inşallah

umudummmmmmmmmmmmmm inanmıyorum. okurken algılayamadım bir an tüylerim diken diken oldu sonra gözlerim doldu. çok şükür güzel bir haber daha :) çok sevindim canım hemde çokkk . darısı diğer kızlarımızın başına . benim kan testinde bile erken çıkmadı be güzelim boşver çok şükür ki pozitifi gördün gerisi gelir allahımın izniyle . çooooooooookkkkkkkk iyi bak kendine. uzat ayaklarını yat tadını çıkar.iğnelerine nasıl başlıcaksın doktora ne zaman gidebiliyorsun oralarda

canım hayırlı olsun bebişin allah tamamına erdirsin.sen rahat olki bebeğinde rahat olsun....

Canim kiyamam sana darisi senin basina insallah ve diger isteyenlere insallah

Esime daha soylemedim, isden gelmedi daha... Az once testi yaptim. Ilk once sizlerle paylasayim dedim, en zor gunlerimde sizler beni bikmadan usanmadan dinlediniz ozellikle sen beydaglim...

Simdi benim isim cok zor bu doktorlarla...her istedigin an burda gidemiyosun doktora..

Dualarini eksik etme olurmu cnm , benimde dualarim sizlerle
Allah yardimcimiz olsun.. Ins.

canım ne güzel yaklaşmışsın bak doğuma ki konuşmaya başlamışsınız :) allahım hepimize nasip etsin sağ salim kucağımıza aldığımız günleri. kendi adıma doktorum ne derse onu yaparım ama bana bırakırsa da sezeryan diyebilirim. çok kıymetli bebişlerimiz zaten. normal doğumun riskleride malum.

ooooo hadi hayırlısı bakalım.gözün aydın canım....allah tamamına erdirsin....

amin kuzum..bak şimdi kafanı bi rahatlat önce bebişinde kendininde sakın canını sıkma RABBİNE sığın herşey güzel olacak inşallah dinlen bu anın keyfini çıkar, bak kaç aydır bu anı bekliyodun...
kız bana bak annesi ne diyor bebişin geç gelirim,güç gelirim ama tam gelirim annecim diyor lütfen benim canımı sıkma olduğum yerde:))) hadi kuzum derin bir oh çek şimdilik,dualarım seninle ve hepinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…