Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhabalar,
Kan pıhtılaşması yaşayanlar Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz??
Lütfen paylaşırmısınız...
İyi bir doktor arıyorum.

Miğde yanman hamileliktendir bence. Yine de istersen kullandığın bebe aspirinin prospektüsüne bak, Coraspin 100 bağırsakta parçalanıyor o yüzden miğde yanmasına sebep olmuyor ama diğerlerini bilmiyorum.

iğneler zaten mosmor yaptı karnımı..yani herşeye tamamım ama bu mide yanması inan boğazım bile yanıyo..sanki midemdeki asit boğazıma geliyo.bana bir önceki hamileliğimde doktor iğne+coraspin vermişti..ama ben coraspin yerine ecopirin kullandım..o zamanda midem yanıyordu hatırlıyorum..ben en iyisi bunu bi doktora sorayım dediğin gibi...burcu baş ağrıların oluyor mu??? 2-3 gündür acayip başım ağrıyo genellikle gece uyuyup sabah uyandığım zaman çok daha şiddetli oluyo.....birdeeeee karnınız şişti mi sizin?? ben doğumumdan sonra 20 kilo verdim ama 5-6 kilo bende saplanıp kaldı..ama bu karnımdaki şişkinlik ne kilo ne hamilelik..acaba iğnelerden mi kaynaklanıyo?? yani bende de sorun üstüne sorun varmış gibi...inanın paranoyak oldum diye düşünüyorum..

herkese günaydııııııın. çokgüzel bir gün geçirmenizi diliyorum.tahmin ettiğiniz gibi hastalandım.yeni bitti.tekrar denemeye başlıyoruz kısmetse.ovulasyon testi kullanıcam.başka önerisi olan varmı?öneriye ihtiyacım var.ben de bir an önce aranıza katılıp hamileliğimi anlatmak istiyorum inşallah.

Miğde yanması için bence doktorla konuş, abimin eşine antiasit tablet kullanabilirsin demişti doktoru, eğer kullanmanda bir mahzur yoksa sen de alırsın. Ara ara bende de oluyor miğde yanması ama çok ciddi değil. Baş ağrım olmuyor, hamileliğimi öğrenmeden birkaç gün önce hafifçe ağrımıştı o kadar, daha öncekilerde de ağrımıştı. Eğer migrenin varsa hamilelik hormonları ile birlikte azmış olabilir. Karnım şişti, iğneleri kullanırken şişmemişti hamilelikle birlikte şişmeye başladı. Yarım kilo aldım ama 3-4 kilo almış gibi göbeğim. Söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisi bence, hormonların değişiminden kaynaklanıyor, için rahat olsun.

İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. En iyisi ovülasyon testi bence de.

Merhabalar,
Kan pıhtılaşması yaşayanlar Ankarada hangi doktora gidiyorsunuz??
Lütfen paylaşırmısınız...
İyi bir doktor arıyorum.

bende miğde yanmasını çok şiddetli geçirenlerdenim.şuan tam uç noktada.her dakika yanıo.su içsem yanıo.doktorum pulcet die bi hap verdi.dayanamadığım günlerde içiorum.rannie tablet çiğneme tabletini ise şeker gibi her yandığında yarım kırıp yiyorum.çözüm olmasada 1 2 saat ii oluorum..

18. sewqi54
1 ölü doğum (7 aylık)
sorun: Factor V Leiden, MTHFR C677T heterozigot
gebelik öncesi: folik asit
gebelikle birlikde: innohep 0.45 iğne, coraspin 100 mg, multivitamin
gebelik durumu: 37 haftalık hamile

canım ben 37.haftayı dolduruorum...38 yazılmış bnmkine keşke öle olsa off off geçmior günler

Arkadaşlar hepinize merhaba

yazamasamda hergün okuyorum. yeni hamişler varmış hayırlı olsun inşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ayy burcu sen ne diyorsun canııımm, sen birde benim karnımı gör 5 aylık hamile gibiyim..bende bir gaz bir gaz var anlatamam yanii..en sonunda boynuma ateşle yaklaşmayın yazıcam yani :))) akşam annem yemek yerken bakakaldı karnıma senin karnın neden bu kadar şişti ki dedi..bende bilmiyorum ki anne dedim..ama içime kurt düştü bi kere o yüzden sordum canım yaa..migrene gelince migrenim yok ama sinüzit vardı bende sabah kalkıyorum ya yataktan boynumdan yukarsı felç inanki her yerim tutuk, başımda tonlarca yük varmış gibi uyanıyorum..2 saate kadar açılıyorum ama açılana kadar neredeyse ağlayacak duruma geliyorum..birde bana doktorum midemin bulanıp bulanmadığını sormuştu bir önceki hamileliğimde ilk zaanlar hiç bulantım yoktu 6-7.haftalarda olmaya başlamıştı hatta doktora bulantılarım başladı deyince sevinmişti..bu iyi haber demişti ama 10 haftalık kaybettim onu da... şimdi de ara ara bulantım oluyo acaba sürekli olmaması bi dezavantaj mı hamileliğim için??? size doktorunuz böyle bişey dedimi hiç??

Canim bendede gaz oluyor sanirim normal bu...

umudum hamileymişsintebrik ederim beni hatırlarmısın bilmem beydağlı verdi haberini çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Sagol canim amin insallah darisi senin ve diger arkadaslarimin basina. Hatirlamaz olurmuyum, bayagi uzun konusmustuk bi donem ama sonra sen kayboldun.. :)

iyim tatlım yeniden hamile kalmaya hazırlanıyorum..heyecanlıyım...araştırma içindeyim suan acaba kullandığım 0.2lik doz gerçekten azmı geldi diye
...
Canim sana bisey diyeyimmi olacagi varsa olur ben o gozle bakiyorum. bende innohep'in en dusuk dozunu kullaniyor 0,35 olanindan. Bunlar bahane Rabbim ol desin olur, O'nun karsisinda hicbisey duramaz..

Canım içini rahatlatır mı bilmiyorum ama ben 0.2 kullanıyorum 19. haftamdayım. Umarım sağlıklı doğumlar da görürüz.

Bende innohep en dusuk doz kullaniyorum. Insallah boyle saglikla devam eder gebeliklerimiz.

hamile olduğumu öğrendiğim zaman 2 gün iğnesiz bekliyebilirmiyim CEVAP İSTİYORUM LÜTFEEEEEEEEN

canim kimiside ignelerine 6.7. haftalarda baslayip saglikla devam ettirenler oluyor Rabbim yeterki ol desin. O yuzden endiselenme

ben senin için zamanı geçirivermişim hepinizin tek tek haftasına bakamıyorum mesajın altında takvimi olan birine bakıyorum en son mesajımda kaç hafta gerideyse ona göre artırıyorum yanlış kişiyi baz almışım kusura bakma. benim kusuruma bakmayın haftalarda 1-2 hafta oynayabilir takibi zor oluyor söylerseniz düzeltirim ama şimdi yeni tablo için vaktim yok mesajlara bakıp çıkıcam akşam yenilerim.

doğum ne zaman belli mi? az kalmış

kızlar doktor beni pzt çağırdı 10 gün sonra gel diye.yanlız ben ogün 6 haftalık hamile oluyorum.bu sürede bebek görünüp ve kalp atışı duyulur mu??şuan 5+5 im.

canım senin ne kalmış şurada. ben daha 26. haftadayım 30lu haftalara gelebilir miyim acaba

arkadaşlar kan testi yaptırmama gerek kalmadı çünkü kırmızılar geldi 3 erken oldum ama hayırlısı .önümüzdeki ay insaallah

kızlar doktor beni pzt çağırdı 10 gün sonra gel diye.yanlız ben ogün 6 haftalık hamile oluyorum.bu sürede bebek görünüp ve kalp atışı duyulur mu??şuan 5+5 im.

allah tamamına erdirsin kardesim 6 haftalıkken kalp atışları duyuluyor. bebişinin kalbi daim atması dileğiyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…