Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ya kızlar listeye baktım da mutasyonları birebir aynı olan arkadaşlar farklı doz iğne kullanıyorlar. Kafam iyice karıştı valla, bu dozlar neye göre ayarlanıyor ki?

Son düzenleme:

bir saat kadar önce doktorumla görüştüm sonuçlarımı fakslamıştım.önemli bir şey olmadığını o tür mutasyonların genelde herkesde görüldüğünü söyledi.şimdiden kan sulandırıcı iğnelere başlamak gerekir demek yanlış olur çok önemli bir durum değil dedi.krmozom tahlili sonuçlarınla birlikte daha iyi değerlendiririz dedi.ama bana kormozom tahlili için ağustosa gün verdiler daha çok var yani acaba özelde yaptırsak kromozom tahlillerini çok pahalı mıdır?

canım bunlar normal bende de olmuştu aynısı....

Bu mutasyonlar birçok kişide görülüyor olabilir ama bence bu önemli olmadığını göstermiyor. Bu benim 5. gebeliğim öyle söyleyeyim, önemli olmasa herhalde arada en azından bir tane doğurmuştum :) Özellikle factor mutasyonlarının düşük sebebi oldugu kanıtlanmış birşey.
Kromozom testleri kaça mal olur bilemiyorum ben üniversite hastanesinde yaptırmıştım.

canım tatlı hamiş napıyon nasıl geçiyor...mide bulantıların başladımı...

kızlar ben yarın kan testi yaptıracam insaallah olumlu çıkarda peki iğneye pazartesi başlasam bir sakıncası olurmu .çünkü ben kücük bir ilçedeyim bir kaç gün önceden randevu almam lazım 1 tane dr. vee kapıda 50 TANE HASTA MÜMKÜN DEĞİL BENİ İCERİ ALMAZLAR NE YAPAYIIIIM O ZAMAN

canım tatlı hamiş napıyon nasıl geçiyor...mide bulantıların başladımı...

Tatlım heyecanla yarını bekliyorum işte ne yapıyım, bi de öğleden sonraya aldılar randevuyu doktorun ameliyatı varmış gıcık oldum. Bulantı falan yok, karnım acıkıyor ama iştahım yok canım birşey istemiyor. Göğüslerimin şişliği dışında pek bir belirtim yok zaten, ben de tikli gibi sürekli göğüs kontrolü yaparken buluyorum kendimi, birgün başkasının yanında da yapacam diye ödüm kopuyor

ayy evet ya gögüsler şişmeye başlıyo kızım hamileliğin tadını çıkar işte..tolgaya sor iğnenin yeterli olup olmadığına mutlaka baksın...hadi seni merakla bekliyorum.özelden yazamıyorum msj hakkım yokmuş..bir gün buluşalım mutlaka...

Kızlar yarın riskli gebelik uzmanına gideceğim bir defaya mahsus.Ne sorsam o kardır mantığıyla aklıma gelenleri uutmamak için liste yapıyorum.Sizce ne sorulabilir pıhtılaşmayla ilgili ve iğne dozlarıyla ilgili?

umudum hamileymişsintebrik ederim beni hatırlarmısın bilmem beydağlı verdi haberini çok sevindim Allah tamamına erdirsin...

selam kızlar...sürekli girip yazmasamda takip ediyorum sizi sürekli... bende kan pıhtılaşma mağdurlarındanım 3 kez bebeğimi kaybetttim... en büyüğü 8 haftalıktı... bende birde yumurta rezervi azlıgı sorunu var... o yüzden yumurta kalitemde düşük... birde hamileyken 0.2 clexan kullanıyordum.... şimdi yeniden deniyorum bebek için, hamile kalınca dozu artırıcaz,1.5 aydır da coraspin kullanıyorum...siz de kullanıyosunuzdur,günlük coraspin kullanım miktarınız kaç kızlar? acaba hala düşük dozda mı alıyorum diyorum kendime.günde 1 adet 100 mg benimki..

daha once bı gen testı ıcın gıtmıstım haydarpasaya ama 1 ay sonraya gun verdıklerı ıcın yaptırmamıstım.buyuk ıhtımalle var orda dıye bılıyorum.hemotolojı olmasa bıle kadın doumcu yazıyor testlerı.

hamile olduğumu öğrendiğim zaman 2 gün iğnesiz bekliyebilirmiyim CEVAP İSTİYORUM LÜTFEEEEEEEEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…