canım daha öncede yazdım güvendiğin bir kadın doğum doktorun olsun ve onun sözünü dinle. bana hematologda devlette gerek yok deedi iğneye ama doktoruma güveniyorum ki güvendiğim 2 doktorda iğne demişti sonuçlarımı aldığımda .ayrıca canım 9 ay uğraştım bende sanırım vücut koruyor kendini bir süre. en sonda klomenle hamile kaldım. darısı başına olsun ... allah sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :)
amınn meltemm:)hepımıze ınsallah.. doktor benden ek olarak antı glıkoproteın ıgm -antı glıkoproteın ıgg, Protrombin 20210A bıde antı trombın 3 (bu dusuk cıktı tekrar ıstedı testi) bunları yenıden ıstedı benden .. zaten 2 gen bozuk bunlardada bozuk cıkma ıhtımalı varmı bılmıorum. labaratuvarı aradım 600 tl ıstıolar 4 test ıcın bakalım pazartesı yaptırıcam goztepe ssk da yapılabılıosa bı orayla gorusucem tanıdık vasıtasıyla ınsallh yaarlar..para vere vere mahvoldum artık..
suanda coraspırın ve folbıol ıcıyorum bana dedıkı kadın doumcun ezbere vermıs bu ılacları onlem amaclı dedı.. yanı ne bılım kafam karıstı azıcık gene .. su testlerı de yapıyım doktora gıdıcem kadın dgoumcuya konusucaz.. benım esımde enfeksıyon var lıkefaksıon suresı uzun bırazcık 2 kere klomen tedavısıde yaptık olmadı bu ay dınlendırıyorum vucudumu... bakalım ınsallah hayırlı sonuclar alıcaz hepımız...
Listeye benide eklemeniz için yazmıştım ama arada kaynamış sanırım
1- dış gebelik
2- 39. haftada suni sancı ile ölü doğum
gebelikte önce coraspirin kullandım gebelik başlangıcında yapılan testte protein s eksikliği nedeni ile günlük cleaxane 0.4 kullanıyorum şu anda 35 + 4 günlük hamileyim ve hergün stresim dahada artıyor.
doktor 10 gün sonra aspirini 1 hafta kalada iğneyi bırakacağız dedi. daha önce 38. hafta biter bitmez sezeryn demişti şimdi ise 38 + 5 falan diyor ama ben korkuyorum
valla günlerdir girmiyodum ,girdim veeeee güzel haberler aldım.canlarım RABBİM tamamına rdirsin daha dün isminize özel dua etmiştim:)valla çok sevindim cemocan senin adın annemin adı:)))ve annem yanımda şuan hamd ols:)
RABBİM NE OLUR SEN HAYIRLA SAĞLIKLA HEPİMİZİ TAMAMINA ERDİR:)
orda lab. Da bı tanıdık bulduk burda olmazsa eger kanını burda alırız anlasmalı dıs labarataura gonderırız ucretsız dedı.hemotolojı bolmu var ama goztepede ıns vardr
orda lab. Da bı tanıdık bulduk burda olmazsa eger kanını burda alırız anlasmalı dıs labarataura gonderırız ucretsız dedı.
Pretenal tanı ,genetık yada hemotolojı varsa eger testler yapılıyor olabılır dıye tahmın edıyorum.
Kartal Devlet Arastirmada hepsi yapiliyor.thrombofili ve kromozom testleri..
Allah kabul etsin canim hepimizin dualarini bende burdaki listeye ilaveten cogu kisi icin persembe ve cuma okudum meryem suresini. Rabbim yuce katinda kabul eder insallah.1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
meryem suresini okuyup,dua ettim hepimize.Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
Sagol canim amin insallah. Allah razi olsun.valla günlerdir girmiyodum ,girdim veeeee güzel haberler aldım.canlarım RABBİM tamamına rdirsin daha dün isminize özel dua etmiştim:)valla çok sevindim cemocan senin adın annemin adı:)))ve annem yanımda şuan hamd ols:)
RABBİM NE OLUR SEN HAYIRLA SAĞLIKLA HEPİMİZİ TAMAMINA ERDİR:)
Yumurtalik rezervi azalmasi mi bu kastettigin..incir kurunu denedinmi canim?evet cnm yaa bende birde yumurtalık azalması sorunu çıkınca o konuya yogunlaştım:) kesinlikle haklısın ne yaparsak yapalım iş Allah ta bitiyo,inşallah benim içinde güzel günler gelecek umutluyumm
Sagol canim. Amin insallah kucaklarimizada aliriz Allahin izniyle. Darisi senin ve diger arkadaslarimin basina.umudum 31 ve cemocan canım tebrik ederim inş. rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almak nasip etsin kuzucuklar bizlerede dua edin nolur bizlerde sizler gibi tez zamanda hamile kalalım.
Amin canim sagol.Arkadaşlar hepinize merhaba
yazamasamda hergün okuyorum. yeni hamişler varmış hayırlı olsun inşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
evet nereye ? :)) beni de bilgilendirin :))benim karnım çok acıyo ya koldan tam olarak nereye yapıyoruz kızlar
kartal dev. Cok uzun zamana vermezlermı randevu pekı
canim sana mesajda yazdim. heryerde ne kaar suruyorsa bu testler ordada oyle. zaten kromozom testleri 25-35 gun arasi cikiyormus. Testin iceriginden dolayi. Ama thrombofili 2 hafta icinde cikiyor.
Hastane randevusunu kastediyorsan ben doktorun ozel muayenehanesine gitmistim. O beni yonlendirmisti. Sagolsun.
günaydın satlarımız yakın sayılır.ben coraspini geçtiğimiz salı bıraktım.iğne ne zaman belli değil.korkularımız bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar devam edecek sanırım.yalnız değilsin korkularla,endişelerle bu günlere geldik, Allah tamamına erdirmeyi nasip eder İnşallah
merhaba arkadaşlar..sayfalara göz attım ama yinede sorumu direk size sorayım dedim..1 kere gebe kaldım ama kalp atımı olmadı.kanamalıydım ve 7.haftada kürtaj oldum..pıhtılaşma sorunum varmı bilmiyorum.tüp bebek yapıldı 2 kez tutmadı doktorda araştırmaya gerek duymadı,sadece hamile kalırsan iğne yaparız sulandırıcı gibi bi laf etti..ben önceden bilmek istiyorum.bu arada fakülte hastanesinde başka bi rahatsızlığımdan dolayı takibe gidiyorum.eğer rica edersem orda bakılabilir ama ne testi bilmiyorum..bana pıhtılaşma sorunu için bakılan testleri yazarmısınız rica etsem...önümüzdeki ay dondurulmuş denicem ama umudum yok pek..doktor değiştircem zaten..ama şu testleri yaptırmak istiyorum..sağolun şimdiden..herkese kolaylıklar diliyorum...
Prolaktın,LH,FSH,estradiol,PT,aPTT,protrombın aktıvıtesı,INR,proteın C ,proteın S,homosısteın, ACA ıgG,ACA ıgGaklıma gelenlerı yazıyorum kızlar bu testlere ılave yaparlar muhakkak
faktor 5 leıden mutasyonu, mthfr gen mutasyonu (2 ayrı test),antı trombın 3, lupus antıoakagulan, antı glıkopretın ıgm ve ıgg, protrombın 20210a gen mutasyonu... Isımlerınde harf hataları olabılır bı bak genede yazılıslarına ... Sımdılık bunlar aklıma geldı...
merhaba arkadaşlar..sayfalara göz attım ama yinede sorumu direk size sorayım dedim..1 kere gebe kaldım ama kalp atımı olmadı.kanamalıydım ve 7.haftada kürtaj oldum..pıhtılaşma sorunum varmı bilmiyorum.tüp bebek yapıldı 2 kez tutmadı doktorda araştırmaya gerek duymadı,sadece hamile kalırsan iğne yaparız sulandırıcı gibi bi laf etti..ben önceden bilmek istiyorum.bu arada fakülte hastanesinde başka bi rahatsızlığımdan dolayı takibe gidiyorum.eğer rica edersem orda bakılabilir ama ne testi bilmiyorum..bana pıhtılaşma sorunu için bakılan testleri yazarmısınız rica etsem...önümüzdeki ay dondurulmuş denicem ama umudum yok pek..doktor değiştircem zaten..ama şu testleri yaptırmak istiyorum..sağolun şimdiden..herkese kolaylıklar diliyorum...
senin sat ile yakınız evet sen geçen hafta bıraşmışsın ben haftaya bırakacağım acaba benim doktorum çok mu geç kaldı. senin doğum tarihin belli mi normal mi yoksa sezeryan mı olacaksın ?
haha burda da karşılaştık:)ben buralardayım genelde cnm trombofoli paneli olarak söyle eğer istersen ben sonra sana yollayayım msjla teast kağıdına bakıp.şimdi aramam lazım...ahh gülem artık gebelik topiclerinde güzel sohbetlerde karşılaşalım inş. yaaa
aklıma gelenlerı yazıyorum kızlar bu testlere ılave yaparlar muhakkak
faktor 5 leıden mutasyonu, mthfr gen mutasyonu (2 ayrı test),antı trombın 3, lupus antıoakagulan, antı glıkopretın ıgm ve ıgg, protrombın 20210a gen mutasyonu... Isımlerınde harf hataları olabılır bı bak genede yazılıslarına ... Sımdılık bunlar aklıma geldı...
Prolaktın,LH,FSH,estradiol,PT,aPTT,protrombın aktıvıtesı,INR,proteın C ,proteın S,homosısteın, ACA ıgG,ACA ıgG
Benden ıstenenler bunlardı bıde normal rutın kan testlerı ...
Insallah yardımcı olabılmısımdır.
Bıde aklıma takılan doktorun nasıl senden bu testlerı ıstemeden ıgneye baslarız dıyor ...
Dusuk fln dıyınce testlerı yazıyorlar hemen.. Bence en ıyısı doktorunu degıstırıp ıyı bır doktora gıtmen gerekır. Tup bebek de her mezkezde yapılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?