• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Herkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.

canım benim çok sevindim kaçıncı haftadasınız annesi sanada bi çizelge yapalım artık :) bir ara kızlar çoktu sanırım erkekler basacak topiği :) allahım kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...

kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...

canım benim allahım korusun sizi. yat dinlen bol bol,bide su iç . benim bi kere oldu kesilmişti ilaçsız hemen. dikkat edin kendinize yorma bebeğini 1 hafta tatil yapın ...

teşekkür ederim canım umarım güzel sonuçlanır herşey bu defa hepimiz için :) bende bu cihazdan almayı düşünüyorum canım ama bir taraftanda bazı arkadaşlar bazen bebeği bulamıyoruz demişler ya yani kullanması biraz sıkıntılıymış o yüzden eğer bebeği bulamazsam acaba birşey mi oldu diye sürekli acillerde mi zaman geçirecem ben.. nacizane fikrim canım umarım kafanı karıştırmamışımdır

canım neden kafam karışsın aynı şeyleri düşünüyorum bende. niyetleniyorum almaya sonra ya bulamazsam yerini duyamazsam kalp atışını dediğin gibi acilde alırım soluğu diyip vaz geçiyorum . bide bazı yerlerde zararlı olabilir diye okudum . kıpırdanmaya başlasada rahatlasak çok zor böyle ...

:44::44::44:o ney bebem :27:

canım bebişin kalp atışını duymaya yarayan küçük bir cihaz . anne karnında kalp atışını duyabiliyorsun .

canım benim çok sevindim kaçıncı haftadasınız annesi sanada bi çizelge yapalım artık :) bir ara kızlar çoktu sanırım erkekler basacak topiği :) allahım kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah ...

canım benim allahım korusun sizi. yat dinlen bol bol,bide su iç . benim bi kere oldu kesilmişti ilaçsız hemen. dikkat edin kendinize yorma bebeğini 1 hafta tatil yapın ...

Evet galiba erkekler basacak bu yıl sonunda. Bir süredir hep kız geliyordu.
Su çizelge nasıl yapılıyor bakayım da ben de yapayım madem. Bugün 12+6yiz.

kızlar bir yanım al diyor bir yanım alma kararsızım yine. bi fikir verin lütfennnnnnnnn

canım ben dayanamayıp aldım doktoruma sordum aslında alsam sürekli size gelmek istiyorum yoksa diye o da gel ne olcak gerek yok alma dedi ama ben yinede aldım :52:aldıktan sonra 10 gün falan dinlemedim korktum ya duyamazsam paniklerim diye sonra bi gün karnım ağrıdı çıldırcaktım bişey mi oldu diye bi hırsla dinledim :)ondan bi kaç gün sonrada doktora gittim ama doktorum bilmiyor aldığımı :18:

kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...

benimde olmuştu lekelenmelerim bol bol dinlen canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

Herkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.

gözünaydın canım bu sene erkek senesimidir nedir genelde hep erkek haberleri alıyorum hamilelerden inşallah her zaman güzel haberlerle gelmek nasip olur:nazar:

Evet galiba erkekler basacak bu yıl sonunda. Bir süredir hep kız geliyordu.
Su çizelge nasıl yapılıyor bakayım da ben de yapayım madem. Bugün 12+6yiz.

oooo bu sene şehzadeler senesi desenize doktor benimkini de erkeğe benzetti ama kesin sonucu 2 hafta sonra söyleyebilicez dedi...:)))

kuzucum rabbim yardımcınız olsun
rabbim gebeliğinin devamını nasip etsin inş.
bol bol dinlen yavrucum

ooooooo maşallah beyzadeye hayırlı evlatlar olsun inş.
ne güzel ense kalınlığıda iyi gelmiş maşallah darısı bizim başımıza

geçmiş olsun canım stres yapma bol,bol dinlen inşaallah hemen biter..

aman da aman maaşallah küçük beye gözünaydın annesi ne güzel bak herşey yolundaymış..ama sen bu aralar bizi ihmal ediyosun başhekimim..

inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzzz:16:

cnm ben inanıyorum ki o iğneleri sen boşuna vurunmuyorsun bebeğin seninle yarın bize pozitif haberinle döneceksin.

doktor göbekten yap dediği için ordan yapıyorum ilk aylarda göbekten yapmak daha iyiymiş diye okumuştum. buzu denemedim daha önce sorayım sonra deneyeyim dedim.

cnm iğneyi başta düzgün yapıp şimdi yanlış yapıyor olamam ki son 5 gündür hep morardı. bir arkadaş kan sulandığı için morarıyor yazmıştı o mantıklı geldi cuma doktora gidicem bakalım o nediyecek. dediğin gibi doktora giderken götüreyim yanımda bulunsun. neyse bebek sağlıklı olsunda nasıl olsa morarıklar geçer. benden başka gören yok nasılsa :1:

merhabalar kızlar herkes iyidir umarım. okulların son günleri çok yorucu ders anlamak beni bu kadar yormuyor gerçekten :)

geçmişe bi göz attım da

tgbesr canım yarın güzel haberlerle dön allahın izniyle . çok heyecanlı . dualarım seninle

deryacım doğum yapmışsındır sen şimdi meleğin kollarındadır oh mis gibi düşünürken bile gözlerim doluyor . allahım hepimize nasip etsin sağ salim kucağımıza aldığımız günleri ....

kuzucum gözlerimi senin testinle açtım
hadi hayırlı haberlerle gel

nerdesin kuzum gelmedinmi ?? daha..çabuk geelll:52::52:

kızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef sonucum negatif olmadı bu seferde olmadı ağlayamadım bile sonuca sanırım şokdayım

kızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef sonucum negatif olmadı bu seferde olmadı ağlayamadım bile sonuca sanırım şokdayım

canım benim ne olur çok üzme kendini hayırlısı ne ise o olsun..hem senin kırmızılar daha gelmedi belki geç döllenme olmuştur aşılamada olmuyomu böyle..

canım benim ne olur çok üzme kendini hayırlısı ne ise o olsun..hem senin kırmızılar daha gelmedi belki geç döllenme olmuştur aşılamada olmuyomu böyle..

ay kuzum keşke öyle olsa ama bu kan testi yani varsa gebelik kesin çıkardı ama yokk inş. hemen adet olurumda yoluma bakarım

Back
X