Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar 11+5 teyim..mide bulantılarım kesilmişti.ama 2 gündür şiddetli mide bulantısı var..uykudayken bile midem bulandı..bu gece hiç uyuyamadım..doktorumu aradım endişelenme mideni yada böbreklerini üşütmüşsündür korkma dedi..ayaklarını ve belini sıcak tut birde emedur kullan geçmezse zofer diye bi laç var ondan yarım alırsın dedi...ama ben bebeğime mi acaba bişey oldu diye düşünüyorum..deliricem yani..byle bir durumla karşılaşanınız var mı bana akıl versin

doktorum geçen hafta pazartesi ve bu hafta pazartesi pprogesteron iğnesi verdi.haberi var lekelenmeden.kırmızıya dönüşmediği sürece korkma dedi.ama korkmamak ne mümkün.bi sonraki kontrolüm haftaya pazartesi

canım bişey olmaz inş.kahverengi ve lekelenme tarzında olduğu zaman sorun olmaz diyorlar genelde.bi de kan sulandırıcı kullanıyorsan onunda etkisi oluyor bildiğim kadarıyla bu lekelenmelere. ama kırmızıya dönüşecek olursa allah korusun doktorunu muhakkak bilgilendir bence. rabbim yardımcın olsun

Tatlım benim ilaçlarım değişti.
10. haftaya kadar coraspin, clexane 0,4, balık yağı(kendi isteğimle), elevit, kalsiyum, haftada 3 kez folbiol ve benexol, sonra clexane 2ye çıktı, 11. haftada lekelenmeden sonra coraspirini bıraktım, 14. hafta başında da folbiol ve benexolu bıraktım.

ben niye yokum

kızlar dün 09.30da kızımı kucağıma aldım kızım çok sağlıklı ve çok güzel. ismini belis elvin verdik. darısı başınıza olsun sizede rabbim nasip etsin inşallah.
canım tebrikler rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip eder inş. çok sevindim ikinizinde iyi olmasına canım benim
canım çok üzüldüm inşallah önümüzdeki ay olur.bozma moralini
hayırlısı olsun balım kısmet zamanı gelince ney vesile olacak bilemem aşılamamı tüp bebekmi yoksa kendiliğindenmi gelecek bakalım hayırlısı olsun

canım saol evet kırmızılar gelmedi ama işte beklemedeyim bugün itibariyle soğan kürüne başladım günde 2 kez iş yerinde yapıp içiyorum hayırlısı olsun inş..

oh,oh ne güzel kırmızılar daha gelmemişşşşş

Kızlar doktor bana 4 ilaç verdi diaformin diye ilaç verdi 1000 mg yan etkileri çok deniliyor nadir görülüyomuş aranızda bu ialçı kullanan varmı hem pko için hemde zayıflamaya yardımcı dedi doktorum birde yumurtaları çogaltım çok çatlatıyomuş biri sesimi duyupta cevap evirise inanın çok sevinicem kkda bulamadım bu ilacı kullanan varmı yan etkilerini gören varmı bu konuda cahilim bir türlü bulamadım burda bu iallacı kullan insanları sesimi duyan varmı acaba

şu kahvaltımı yapayım değiştireyim sonra cnm söylemesi ayıp yarım saat oldu kalkalı bebiş uyutuyor beni

ver bilgilerini ekliyelim canım listemiz herkese açık :44: kimsenin bu listede olmasını istemezdik ama napalım böyle bir sorunumuz var.

walla ben hiç kullanmadım ve duymadım kuzum....

canım Allah razı olsun.uzanıp dinlendiğim sürece azaldığını farkettim.inşallah hayırlısıyla tez vakitte atlatırım.

canım diaformini ben 1,5 yıldır kullanıyorum.çok faydasını gördüm.yan etkilerini kullanmaya başladığın ilk zamanlar hissedersin.alıştıktan sonra geçer.
bu ilaç sayesinde 7-8 kilo verdim.şeker isteğim deengelendi.adet döngüm düzene girdi.velhasıl çok faydalı bi ilaç.

kızlar size bişey sormak istiyorum.doktorlarınız hamilelikte yeşillik tüketimi hakkında acaba ne düşünüyor.
ben tüketip tüketmemekte kararsızım.yeşillikleri de çok severim.acaba hangileri zararlı hangileri serbest?

nane ve maydonozu fazla tüketilmesinin düşüğe sebep olduğunu biliyorum. dikkat et bence bunlara

haklısın keşke şu an sadece sevinçlerimizi heyecanlarımızı paylaşıyor olsaydık ama malesef bunları çekmemiz gerekiyormuş.gerçekten çatır çatır doğurup bırakanlara imreniyorum ya. bilgilerimi arz ederim
g.antep/4 düşük(6,6,7,8. haftalar)/mthfr heterozigot,eşimde kromozamal translokasyon/gebelikten bir hafta önce iğneye başladım ve arkasından hamile kaldığımı öğrendim/gebelikte clexaen 0,4*2,ecopirin,folbiol,progestan hap ve progestan iğne/
rabbim hayırlısıyla hepimize anneliği tatmayı nasip etsin inş

aman kuzum dikkat et nane ve maydanoz çok yeme düşüğe sebep olabiliyormuş..adaçayıda öyleymiş hamilelikte bitkiler dikkatli kullanılmalı..

walla ben hiç kullanmadım ve duymadım kuzum....
İNSAN KULLANIR DEGİLMİ AŞK OLSUN
CANIM DOKTOR 1000 MG VERDİ İLK BAŞLA PAZARTESİ DEDİ CUMAYA KADAR YARIM SONRA CUMARTESİ DEDİ SABAH YARIM AKŞAM YARIM DEDİ BANA:26::26:BEN PANİK ATAK HASTASIYIM NE OLURSA İLK KULLANDIGIM ÇARPINTIM GELİR NÖBET GEÇİRİM SEN NASIL KULANIYOSUN İLK ONU ANLAT ŞİMDİDE KULLANDINMI DOKTORUNMU VERDİ ÇOKSORU SRODUM KARDEŞİM İÇİMİN RAHATLAMASI LAZIM YOK İÇERİM HAPIBİRŞEY OLMAZ PSİKOLOJİK OLARAKTAN BENYAPARIM HANGİ YAN ETKİLERİNİ GÖRDÜN NE KADARDA GEÇTİ

kız neresi güzelll nasılsa hamile değilim dün kanda negatif çıktı bir an önce kırmızılar gelsede rahatlasam davul gibi karnım iğnelerden kiloda aldım zaten offff hayırlısı ver rabbimm

ay öylemi diyosun kız bende bir ümit hala vardır diye sewiniyorum ne bileyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…