Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

burda hava yağmur mu yağsam güneşmi açsam karar veremedi bi türlü benim ondan halsizliğim ay ne güzel olurdu yakın olsak sorunlarımızda aynı bol muhabbetli pasta çörekli günlerimiz olurdu :)

eşimde öyle diyor valla önce çocuğu görelimde kim korkmuyor ki canım bu korkular yakamızı bırakmıyor bi türlü ben her lavoboya gittiğimde şükrediyorum bugünde bişey yok diye
doğru söylüyosun walla bende her lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdını defalarca kontrol edip öleebakardım

ah canım RABBİM senide bebeğinide korusun inşaallah hiçbirşey olmaz...

doğru söylüyosun walla bende her lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdını defalarca kontrol edip öleebakardım

ah canım RABBİM senide bebeğinide korusun inşaallah hiçbirşey olmaz...

ay sorma o tuvalet kağıdını sağa çevir sola çevir bak gözüm şaşı oluyor valla söylemesi ayıp 10 dk da çıkamıyorım incelemekten en sonunda mikroskop alıcam gözlerim dinlensin azcık

yaa olsun bekle biraz daha soğanlar kaçmıyo ya

walla harika olurdu ben birazdan çay demlicem hadi gelin içelim beraber

burda hava yağmur mu yağsam güneşmi açsam karar veremedi bi türlü benim ondan halsizliğim ay ne güzel olurdu yakın olsak sorunlarımızda aynı bol muhabbetli pasta çörekli günlerimiz olurdu :)

keşkee,hem ben size bol bol patikler,yelekler işlerdim,ayıptır söylemesi gelir elimden öyle şeyler de

Diaformin değil de glukofage kullanmıştım ben, internetten baktım içerikleri aynı gözüküyor. PKO şüphesiyle vermişti doktor. Bende bazı yan etkileri olmuştu ama pek önemli şeyler değildi. İştahsızlık, midede ağırlık ve rahatsızlık, yorgunluk. Başka birşey hatırlamıyorum, ilk dönemde hiçbirşey yemek istemiyordum hem canım istemiyordu hem de sanki midemde koca bir yük var gibi geliyordu, sonra zamanla geçti. İlacın dozajını kiloya göre veriyorlar, bünye alışsın diye ufak dozla başlayıp 1-2 hafta içinde normal alman gereken doza çıkıyordun. Ben kilo falan vermedim zaten benim pko olduguma emin değildi doktor, denemekten zarar gelmez diye vermişti ilacı. Yani önemli ve kalıcı bir yan etkisi yokmuş ilacın. 1 yıl kadar kullandım sonra diğer doktorlar PKO olmadığımı söylediler ve bıraktım ilacı. Bildiğim kadarıyla evet PKO varsa düzgün yumurtlamana ve kaliteli yumurta oluşmasına faydası var, ama yumurtayı çoğalttığını ilk defa duyuyorum. PKO olanlarda kilo vermeye yardımcıymış onu biliyorum ama.

Son düzenleme:

canım 32 bitti 33e gireceğim

ay sorma o tuvalet kağıdını sağa çevir sola çevir bak gözüm şaşı oluyor valla söylemesi ayıp 10 dk da çıkamıyorım incelemekten en sonunda mikroskop alıcam gözlerim dinlensin azcık
al walla iyi olur,bizim hepimizin yaşadıklarıda hissettiklride hemen hemen aynı yaa

başhekimimizden arz edilirnihayet sahalara döndün canım..

canım saol evet kırmızılar gelmedi ama işte beklemedeyim bugün itibariyle soğan kürüne başladım günde 2 kez iş yerinde yapıp içiyorum hayırlısı olsun inş..
canım ben ce de kırmızılar bı gelsın bı gıtsın sonra yapardın hadı bebiş varsa yuzde yuz emın degılız kı her ne kadar negatıf cıksa da riske atma.o sogan kuru super bır temızleyıcı valla.kardesımde 9cmlık kıst vardı 2ayda 2cmye ındı doktoru sok ooldu.bence beklemelısın tatlım

bıtkı caylarına hıc yanasma canım cunku yeterınce arastırma yok bu konuda.yesıllıklerden de maydanoz ıltıhabı soker dusuge sebebıyet verebılır.nane ıcınde oyle denıyor.onun dısında ben ıspanak marul tarzı sebzelerı bol bol tukettım cok sukur bır sıkıntım olmadı.umarım lekelenmelerın en kısa zamand gcer canım
beydaglıııı canım nasıl cay ıstedııı anlatamam soyle ferahca balkona cıkıp caylarımızı yudumlasak ıkı lafın belını kırsak ne guzel olurdu hepbırlıkte...ay duygulandım canlarım benım yaaaa ıyı kı varsınız

canım sen hayırlısıyla şöyle doğum safhasına gel de ben yine yapar nerdeysen oraya gönderirim.hem çam sakızı çoban armağını olmuş olur benden

canım benim düşünmen yeterli çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
canım 32 bitti 33e gireceğim

az kalmış canım bol bol dnlen kendini yorma doktorun ne düşünüyor kontrollerni sıklaştırsaydın

valla her ne kadar sanal olsa da sohbetinize doyum olmuyor kızlar ama bana müsade. biraz ders çalışmam lazım.hepinizi kocaman öpüyorummmm (dayanamazsam girer bi yoklarım )

canım benim sende iyiki varsın.. anamm sen şimdi hamilesin ay canında çekti hemen bir çay bul kendine walla yakın olsak harika olurdu ben sana hemen yapardım mesela...

canım benim sende iyiki varsın.. anamm sen şimdi hamilesin ay canında çekti hemen bir çay bul kendine walla yakın olsak harika olurdu ben sana hemen yapardım mesela...

allah razı olsun canım benım bırazdan demlerım .kansızlık yaptıgı ıcın cok acık ve az ıcıyorum bır dogurıyım demlık demlık ıcecem valla cok ozledım.Rabbım sana da saglıklı hamıslıkler nasıp etsın hayırlısıyla hoçça kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…