kızlar neden bugün herkes de bi durgunluk var,yoksa bana mı öyle geliyor:44: oralarda nasıl bilemiyorum ama burda çok güzel bir hava var artık yaz kendini belli ediyor.neşelenmek ve mutlu olmak zamanı,niye bi karamsarlık var havada. aslında şimdi bi altını günü olacaktı,çay,pasta,izzet,ikram ve bol bol muhabbettttt,ohhhhh hiç fena olmazdı bence
doğru söylüyosun walla bende her lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdını defalarca kontrol edip öleeeşimde öyle diyor valla önce çocuğu görelimde kim korkmuyor ki canım bu korkular yakamızı bırakmıyor bi türlü ben her lavoboya gittiğimde şükrediyorum bugünde bişey yok diye
kızlar 3 haftadır yatıyorum kasılmalarım var yürümekte oturmakta zorluk çekiyorum. dün doktordan geldim bebek aşağı inmiş dedi .erken doğuma karşın asprini yarım al artık dedi. oğlum daha çok küçük çok korkuyorum. bir yandan kan pıhtılaşması bir yandan erken doğum tehlikesi. ya asprin az gelirse
doğru söylüyosun walla bende her lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdını defalarca kontrol edip öleebakardım
ah canım RABBİM senide bebeğinide korusun inşaallah hiçbirşey olmaz...
yaa olsun bekle biraz daha soğanlar kaçmıyo yaay kızlar ben dün gebelik testi yaptırdım sonuç 0 çıktı negatif dediler daha bir ümidim yok yanii hamile falan değilim ayyyyy idrarda yapmış olsam tamam belki bir ümit var derimde ama ben kan testi yaptırdım kızlar bide aşılama yaptırdım ya ben bu ay kuzuular olmadı yani tutan bişey yokkk hüüüüüüüüü ayyyy ben kullanıyom valla soğan kürünü soğan kürü rahmi temizliyo kistlere faydası var yok ediyo başkaaa yumurtayıda kaliteli yapıyomu ayyy ben içiyom ama
kızlar neden bugün herkes de bi durgunluk var,yoksa bana mı öyle geliyor:44: oralarda nasıl bilemiyorum ama burda çok güzel bir hava var artık yaz kendini belli ediyor.neşelenmek ve mutlu olmak zamanı,niye bi karamsarlık var havada. aslında şimdi bi altını günü olacaktı,çay,pasta,izzet,ikram ve bol bol muhabbettttt,ohhhhh hiç fena olmazdı bence
burda hava yağmur mu yağsam güneşmi açsam karar veremedi bi türlü benim ondan halsizliğim ay ne güzel olurdu yakın olsak sorunlarımızda aynı bol muhabbetli pasta çörekli günlerimiz olurdu :)
Kızlar doktor bana 4 ilaç verdi diaformin diye ilaç verdi 1000 mg yan etkileri çok deniliyor nadir görülüyomuş aranızda bu ialçı kullanan varmı hem pko için hemde zayıflamaya yardımcı dedi doktorum birde yumurtaları çogaltım çok çatlatıyomuş biri sesimi duyupta cevap evirise inanın çok sevinicem kkda bulamadım bu ilacı kullanan varmı yan etkilerini gören varmı bu konuda cahilim bir türlü bulamadım burda bu iallacı kullan insanları sesimi duyan varmı acaba
ay sorma o tuvalet kağıdını sağa çevir sola çevir bak gözüm şaşı oluyor valla söylemesi ayıp 10 dk da çıkamıyorım incelemekten en sonunda mikroskop alıcam gözlerim dinlensin azcık
keşkee,hem ben size bol bol patikler,yelekler işlerdim,ayıptır söylemesi gelir elimden öyle şeyler de
ay ne güzel valla benim hiç elimden gelmez zincir çekmeyi bile beceremem:)
canım geçmiş olsun ben de tam sana yazacaktım nasılsın diye sen yazdın ne kadarlık oldu bebişin gerekli önlemleri aldinlen bol bol erken gelmez canım inşallah
aynen canım hamile kalmakla sıkıntı bitmiyor ki yeni başlıyor her tuvalete gittiğimde ölüyorum korkudan bide çok su içince 5 dk bir tuvalete gitiğini düşün allah hepimizin yardımcısı olsun
al walla iyi olur,bizim hepimizin yaşadıklarıda hissettiklride hemen hemen aynı yaaay sorma o tuvalet kağıdını sağa çevir sola çevir bak gözüm şaşı oluyor valla söylemesi ayıp 10 dk da çıkamıyorım incelemekten en sonunda mikroskop alıcam gözlerim dinlensin azcık
Diaformin değil de glukofage kullanmıştım ben, internetten baktım içerikleri aynı gözüküyor. PKO şüphesiyle vermişti doktor. Bende bazı yan etkileri olmuştu ama pek önemli şeyler değildi. İştahsızlık, midede ağrılık ve rahatsızlık, yorgunluk. Başka birşey hatırlamıyorum, ilk dönemde hiçbirşey yemek istemiyordum hem canım istemiyordu hem de sanki midemde koca bir yük var gibi geliyordu, sonra zamanla geçti. İlacın dozajını kiloya göre veriyorlar, bünye alışsın diye ufak dozla başlayıp 1-2 hafta içinde normal alman gereken doza çıkıyordun. Ben kilo falan vermedim zaten benim pko olduguma emin değildi doktor, denemekten zarar gelmez diye vermişti ilacı. Yani önemli ve kalıcı bir yan etkisi yokmuş ilacın. 1 yıl kadar kullandım sonra diğer doktorlar PKO olmadığımı söylediler ve bıraktım ilacı. Bildiğim kadarıyla evet PKO varsa düzgün yumurtlamana ve kaliteli yumurta oluşmasına faydası var, ama yumurtayı çoğalttığını ilk defa duyuyorum.
canım ben ce de kırmızılar bı gelsın bı gıtsın sonra yapardın hadı bebiş varsa yuzde yuz emın degılız kı her ne kadar negatıf cıksa da riske atma.o sogan kuru super bır temızleyıcı valla.kardesımde 9cmlık kıst vardı 2ayda 2cmye ındı doktoru sok ooldu.bence beklemelısın tatlımcanım saol evet kırmızılar gelmedi ama işte beklemedeyim bugün itibariyle soğan kürüne başladım günde 2 kez iş yerinde yapıp içiyorum hayırlısı olsun inş..
kızlar size bişey sormak istiyorum.doktorlarınız hamilelikte yeşillik tüketimi hakkında acaba ne düşünüyor.
ben tüketip tüketmemekte kararsızım.yeşillikleri de çok severim.acaba hangileri zararlı hangileri serbest?
canım sen hayırlısıyla şöyle doğum safhasına gel de ben yine yapar nerdeysen oraya gönderirim.hem çam sakızı çoban armağını olmuş olur benden
canım 32 bitti 33e gireceğim
canım ben ce de kırmızılar bı gelsın bı gıtsın sonra yapardın hadı bebiş varsa yuzde yuz emın degılız kı her ne kadar negatıf cıksa da riske atma.o sogan kuru super bır temızleyıcı valla.kardesımde 9cmlık kıst vardı 2ayda 2cmye ındı doktoru sok ooldu.bence beklemelısın tatlım
bıtkı caylarına hıc yanasma canım cunku yeterınce arastırma yok bu konuda.yesıllıklerden de maydanoz ıltıhabı soker dusuge sebebıyet verebılır.nane ıcınde oyle denıyor.onun dısında ben ıspanak marul tarzı sebzelerı bol bol tukettım cok sukur bır sıkıntım olmadı.umarım lekelenmelerın en kısa zamand gcer canım
beydaglıııı canım nasıl cay ıstedııı anlatamam soyle ferahca balkona cıkıp caylarımızı yudumlasak ıkı lafın belını kırsak ne guzel olurdu hepbırlıkte...ay duygulandım canlarım benım yaaaa ıyı kı varsınız
bugün annemi götürmedim diye ewdeyimm..efenim ben 33 yaşımdayım ama ayıptır demesi 25 gösteriyorumşaka bir yana kuzum zaten yaşım ilerledi diye bebek fikrinden uzaklaşmaya başladım...
valla her ne kadar sanal olsa da sohbetinize doyum olmuyor kızlar ama bana müsade. biraz ders çalışmam lazım.hepinizi kocaman öpüyorummmm (dayanamazsam girer bi yoklarım)
Aynı yaştayız...ve de genciz biz genciz :)
valla her ne kadar sanal olsa da sohbetinize doyum olmuyor kızlar ama bana müsade. biraz ders çalışmam lazım.hepinizi kocaman öpüyorummmm (dayanamazsam girer bi yoklarım)
canım benim sende iyiki varsın.. anamm sen şimdi hamilesin ay canında çekti hemen bir çay bul kendine walla yakın olsak harika olurdu ben sana hemen yapardım mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?