kızlar bu arada benim sabahtan beri ara ara lekelenmem var.sabah uyandığımda farkettim.hemen doktora koştum.progesteron iğnesi vurdular.bir de prednol serum verdiler.bir de istirahat verdi.bu hafta raporluyum.işe de gitmicem.lekelenmeler devam ediyor.inşallah biranevvel biter.bu kez bebeğiime sağlıkla kavuşmayı çok istiyorum.Allah burada umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma bir daha acı yaşatmasın,beraberinde bana da...
benimde olmuştu lekelenmelerim bol bol dinlen canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
gözünaydın canım bu sene erkek senesimidir nedir genelde hep erkek haberleri alıyorum hamilelerden inşallah her zaman güzel haberlerle gelmek nasip olur
oooo bu sene şehzadeler senesi desenize doktor benimkini de erkeğe benzetti ama kesin sonucu 2 hafta sonra söyleyebilicez dedi...:)))
kuzucum rabbim yardımcınız olsun
rabbim gebeliğinin devamını nasip etsin inş.
bol bol dinlen yavrucum
ooooooo maşallah beyzadeye hayırlı evlatlar olsun inş.
ne güzel ense kalınlığıda iyi gelmiş maşallah darısı bizim başımıza
geçmiş olsun canım stres yapma bol,bol dinlen inşaallah hemen biter..
aman da aman maaşallah küçük beye gözünaydın annesi ne güzel bak herşey yolundaymış..ama sen bu aralar bizi ihmal ediyosun başhekimim..
allahım 40 haftaları göstersin süper olmuş çizelgen :) maşallah
merhaba kızlar,
hepinize sağlıklı bir gebelik diliyorum. bebeğini kaybeden annelere Allahtan sabır diliyorum.çokk çokk zor bir durum.
ben 5 kez tedavi olmama rağmen hiç hamile kalamadım. daha sonra yapılan testlerde mtfhr 677 gen mutasyonu heterezigot çıktı.
şimdi doktor birkaç pıhtılaşma testi daha istedi. yalnız şunu merak ediyorum bu faktör gebe kalmaya engel mi?
yani ben hiç pozitif sonuç göremedim. pıhtılaşma gebe kaldıktan sonra önemli bir faktör değil mi? gebeliğin sağlıkla devamı açısından.
Nasıl oldun kesildi mi lekelenmen?
Valla öyle galiba, bizden önce gelen kızlara talibiz...Yakın zamanda doğum yapan güzel kız anneleri duyun sesimizi...
2 hafta sonra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Sağol canım, herşey iyi gözüküyor dedi. 2li test de iyi çıkar inşallah, darısı başına.
Her zamanki gibi bir korku bir heyecan gittik ama güzel devam ediyor herşey çok şükür. Kusura bakmayın valla biraz görevimi ihmal ettim ama geldim geldim burdayım :)
Valla sen olmasan hala elim gitmiyordu ne yalan söyleyeyim.
Sağol canım.
Evet bazen hamile kalamamana etki edermiş, yani yumurta döllense bile rahimde yeterli kan akışı olmadığı zaman rahme yerleşemezmiş ve sen hamile olduğunu farkedene kadar hamilelik sonlanırmış. Bu bir ihtimal olabilir, bir de bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlarda böyle durumlar olabiliyormuş. Kadının erkeğin spermine savaş açtığı durumlar ile döllenen yumurtaya karşı savaş açtığı durumlar oluyormuş, vücudun bağışıklık sistemi onları yabancı madde gibi algılıyıp yok etmeye çalışıyormuş. Doktorum başarısız tüp bebek denemelerinde özellikle bunlar etkili olabiliyor demişti. Eğer yaptırabiliyorsan hem pıhtılaşma hem bağışıklık sistemi testlerini hem de eşinin ve senin kromozom testlerinizi yaptırın. Bunların hepsi senin durumunu açıklayabilir.
kızlarr annemlere hac çıkmış ya çok şükür rabbime bana üzülürken annemlere sevindik çok şükür rabbimeee
Herkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.
canım ya neden bilmem içimden seni teselli etmek gelmiyor hala bi pozitif doğuyor içime yanlış anlama sakın. sonucun tam 0.1 mi kesin mi yani. belkide bu ay pozitif olacak ne bileyim canım ya inanasım gelmediannenlere çok sevindim bu arada :)
kızlarr annemlere hac çıkmış ya çok şükür rabbime bana üzülürken annemlere sevindik çok şükür rabbimeee
kuzucum senin için girmiştim hayırlısı olsun demek daha zamanı değil
benim eniştem rüyasında beni görmüş
eniştem hacta tavaf yaparken bende ordaymışım bebek patikleri almışım bebeğinme giydircem diye
o sene eniştemler hacca gitti halam çok dua etmiş bana
bak hemen ardından geliverdi bebek
inş. annenler hacdan dönünce sende onlara müjdeli haberler verirsin
ahh güzel arkadaşım kimi arasam öyle diyo belki diyo sonradan gelenlerden pozitif alacan diyoda kanda bakıldı yani 0 sanırım sonuç negatif dedi kadın ama sonradan gelen yumoşlardan kalsa en azından 5-10 çıkardı değer ayy gönlüne sağlık bitanem inş. bu ay bakarsın kendiliğinden geliverir bakalım bu ay sıkı çalışıcam eşimde bende kendime soğan kürü yapayım diyorum eşimede keçi boynuzu kürü yapacam napayım ne varsa bitkiselde var vallaaa hahahahah soğan suyuyla incir kürü aynı anda yapılmıyo demi kızlar yaaa
ay saol balım yaa inş. doğal yolla gelir meleğim ben o zaman bu ay soğan kürü yapıyım önce demi sonra öbür ayda incir yapayım o zaman ne dersin senin fikrin ne canımcanım üzme kendini inşallah doğal yollarla hamile kalırsın soğan ve incir kürü aynı anda yapılmıyor canım ben hamile kaldığım ay süt maydanoz kürü ve soğan maydanoz kürü yapmıştım eşimede hergün evicap e vitamini veriyodum
ayy canım bende neyle başlasam bilemedim vallaaaTugbesr canımm hakkında hayırlısı olsun. Ben de en ümitsiz olduğum ay aldım mutlu haberi. Bu ay yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. Ben keçiboynuzunu rondodan geçiri eşime her sabah kaşık kaşık yedirdim. Kendim de düzenli olmasa da polen yedim. Hani allhtan her şey ama biz de dikkat etmeliyiz. Annenlere çok sevindim. Annemler de başvurdu sonucu akşam 9da internetten öğrenecekler. Heyecanla bekliyoruz bakalım.
çok sewindim canım şimdiden ALLAH kabul etsin hac ziyaretlerini:)) ne güzel RABBİM tüm oraya gitmek isteyenlere nasip etsin...kızlarr annemlere hac çıkmış ya çok şükür rabbime bana üzülürken annemlere sevindik çok şükür rabbimeee
Nasıl oldun kesildi mi lekelenmen?
Valla öyle galiba, bizden önce gelen kızlara talibiz...Yakın zamanda doğum yapan güzel kız anneleri duyun sesimizi...
2 hafta sonra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Sağol canım, herşey iyi gözüküyor dedi. 2li test de iyi çıkar inşallah, darısı başına.
Her zamanki gibi bir korku bir heyecan gittik ama güzel devam ediyor herşey çok şükür. Kusura bakmayın valla biraz görevimi ihmal ettim ama geldim geldim burdayım :)
Valla sen olmasan hala elim gitmiyordu ne yalan söyleyeyim.
Sağol canım.
Evet bazen hamile kalamamana etki edermiş, yani yumurta döllense bile rahimde yeterli kan akışı olmadığı zaman rahme yerleşemezmiş ve sen hamile olduğunu farkedene kadar hamilelik sonlanırmış. Bu bir ihtimal olabilir, bir de bağışıklık sistemi ile ilgili sorunlarda böyle durumlar olabiliyormuş. Kadının erkeğin spermine savaş açtığı durumlar ile döllenen yumurtaya karşı savaş açtığı durumlar oluyormuş, vücudun bağışıklık sistemi onları yabancı madde gibi algılıyıp yok etmeye çalışıyormuş. Doktorum başarısız tüp bebek denemelerinde özellikle bunlar etkili olabiliyor demişti. Eğer yaptırabiliyorsan hem pıhtılaşma hem bağışıklık sistemi testlerini hem de eşinin ve senin kromozom testlerinizi yaptırın. Bunların hepsi senin durumunu açıklayabilir.
ay saol balım yaa inş. doğal yolla gelir meleğim ben o zaman bu ay soğan kürü yapıyım önce demi sonra öbür ayda incir yapayım o zaman ne dersin senin fikrin ne canım
ayy canım bende neyle başlasam bilemedim vallaaa
annemlere çok sevinndim vallaa kendi derdimi unuttum yanii inş. seninkilerede çıkmıştır tatlım hayırlısı olsun inş.
canım anladıgım kadarıyla bebişler erkek maaşallahbenide gülsün cesaretlendirmişti canım :) şimdi heyecanla bakıyorum kaç gün kaldı diye . 2 li testinde iyi çıkacak inşallah. ayrıca haklısın canım kız anneleri pek yanaşmaz ama biz talip olalım yinede damat küçük olursa zengin olurlarmış hem :):):)
ben de dıger arkadaslar gıbı ınanmıyorumkızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef sonucum negatif olmadı bu seferde olmadı ağlayamadım bile sonuca sanırım şokdayım
oyyy bır erkek daha hosgelmiş topiğimizeHerkese iyi akşamlar. Doktorumuzdanguzel haberlerle geldik çok şükür. Hersey yolunda gözüküyor, ense kalınlığı uygunmus, ikili test için kan verdim cuma çıkacak. Bu arada oglus geliyormuş bize de.
Folbiol ve b vitaminini bıraktırdı, sadece Elevit, kalsiyum, balık yağı ve günde 2clexane ile devam edecekmişim. Yine appt testi istedi, sonucuna göre iğne dozuna bakacakmış. 5. Aya kadar appt ile ayarlayacağız ondan sonra suyu, kordon kan akisi vs.ye bakarak kontrol edeceğiz pıhtilasma durumunu dedi.
canım benım az kalmıs hareketlerını hıssetmene.ben sukurler olsun kı 17+2de hıssetmıstım.bıraz sabret alma bence.cunku ben saglık ocagında bıle ebe ya duyamazsa dıye korkudan oluyordum.cunku ebe uyarıyordu endıse etmeyın duyamayabılırz dıye.bende dort gozle hareket etse dıye bekledım sımdı ellerım karnımda gezıyorum sureklı bıraz hıssetmesem hemen endıse edıyorum cıkolataya yuklenıyorum sanırım boyle gececek gunlercanım neden kafam karışsın aynı şeyleri düşünüyorum bende. niyetleniyorum almaya sonra ya bulamazsam yerini duyamazsam kalp atışını dediğin gibi acilde alırım soluğu diyip vaz geçiyorum . bide bazı yerlerde zararlı olabilir diye okudum . kıpırdanmaya başlasada rahatlasak çok zor böyle .
kızlar dün 09.30da kızımı kucağıma aldım kızım çok sağlıklı ve çok güzel. ismini belis elvin verdik. darısı başınıza olsun sizede rabbim nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?