Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı aksamlar yorumlarınızı hepsını okuyorum anadolu yakasında rıkslı gebelk uzanı varmı acaba
canım benim gitigim doktor var o buldu zaten bebekerimin neden öldügünüarda lembet canım isternetten araştır istersen
sanada canım hayırlı günler ben 3 bebegimi kaybettim canım 20 haftalık ilk oglumu 18 haftalık kızımı ve oglumu malesef kan pıhtılaşması çıktıgı için ölüyolarmış rabbim kimsenin kolunu boş bırakmasın tesekkür ederim beni es geçmedigin için inan çok mutlu oldum bilesin banada yazdıgın için

canım merhaba tesekkür ederim yorumun için içimi rahatlattın allaha şükür az midem bulanıyo okadar:18::18da geçer işşallah iştaha gelince gerçekten iştahıda kapıyo 2 gündür açlık hissetmiyorum

Ben daha yeni hasta olduğumu öğrendim kanımda Plt yüksek çıktı akabinde hematalog gördü benden Jak2 denilen bir test istendi sonucunda sadece heterezigot mutant yazıyordu. ne kodu vardı, ne seviyesi yazdıklarınızı okudum hepinizin belli kodları seviyeleri var. Bana kemik iliği biyopsisi istedikleri söylendi ben tereddütlüyüm sizede biyopsi yapıldımı kemik iliğinden tam teşhisiniz nasıl kondu lütfen beni aydınlatırmısınız. Bende bebek için rutin kontroller yaptırırken bu hastalık fark edildi süreçle ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.

canım benim bi el attığında beni değiştirirmisin 677 heterezigot,elevit,coraspirin,clexane 0,4lük iğne.

hepinize mrb

Allah sağlıkla bebek sahibi olmayı ,bebeği olanların da bebeğini salıkla kucağına almayı nasip etsin

kuzenimde kan pıhtılaşması problemi var ; ilk hamileliğinden bir çocuğu sonrasında da 1.5 yıl arayla 5 tane düşüğü var . şuan 7. gebeliği 6 haftalıkken kalp atışını duydu ama 7 .haftada kalp atışının olmadığını öğrendi ve çok büyük kanaması vardı 5.haftadan beri
dr %1 yaşama şansı dedi

sizlerden ricam düşükleriniz için nerelerde ne tür araştırma yaptırdınız , düşük sebebini nasıl buldunuz. bu konuda bildiğiniz çok iyi bir dr var mı ?

lütfen Allah rızası için yardım eder misiniz.

canım araştırma hastanesine gitsin.kandan genetik tetkikleri yaptırmak istediğini söylesin.durumunu açıklarsa orada kendisine yardımcı olurlar.

dün dra gittim kısslar dört tane yumoş olmuş çatlatma iğnesi verdi bugün saat 16:00da vurdurcam...ayın 22sinde test yaptır sonuç pozitifse kullanacağın ilaçları söyliycem dedi dr bana üç saat uzaklıkta gitgel altı saat oluyor bizler için yolculuk tehlikelimi?şimdiden büyük bir korku içimi sardı sizlerde de böyle oluyormu hep aklım ya hamile kalıp düşük yaparsam sorusunda...offf offf Allah yardımcımız olsun

kullandığım ilaçları söylemeyi unutmuşum şuanda çocuk aspirini folbiol b12 ve glifor ve çinko hapı kullanıyorum gebelikle beraber heparin iğne dr 0.45lik dedi ama ismini söylemedi...ayrıca pkos var bende : (((

1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA

BAK BUNLARI CERRAHPAŞADA VE ÇAPADA YAPTIRDIM SOnUÇLARDA BİRŞEY ÇIKMADI

BUNLARIDA ARDA BEY YAPTI AKLIMDA KALANLARI YAZIYORUM SONRADA KAGITTAKİLERİ YAZIYORUM HABERİN OLSUN KAGIDI ELİMDEN ALDILAR ÇÜNKÜ

11- FAKTÖR 13
12-KANDA PAT MUTASYON SEVİYESİ
13-LP (A)
14-HOMOSİSTEYİN
15-PLAZNMİNOJEN AKTİVATÖR İNHİBİTÖR
16-FOKTÖRXIII AKTİVESİ

UYGULAMA YÖNTEMDE ŞU YAZIYODU RERİFERİK KANDAN DNA İZALASYONU RAI-1 STRİP ASSAY İLE MUTASYON TARANAMASI YAZIYO CANIM YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA
istanbuldaysa egere yakının ban özelden nmesaj at sana seve seve adını veririm burdada veriyim sorun olmazsa arda lebbet anadolu yakasında doktorum çokta iyi bir doktor o buldu sorunumu bebeklerimin neden öldügünü ataşehirde memoriyıl hastanesinde görez yapıyo özel muhaneside var feminal klinik diye canım araştır bir istersen hem riskli gebelik uzmanı kendisi mastır yapmış adamın ne mucizeleri varrabbim şifa versin bu arada canım dilerim birdaha acı görmez

canım araştırma hastanesine gitsin.kandan genetik tetkikleri yaptırmak istediğini söylesin.durumunu açıklarsa orada kendisine yardımcı olurlar.

Allah razı olsun arkadaşlar ... kuzenim Ankarada ama istanbul da olsa gelmeyi düşünüyor,elinden gelen her şeyi yapmak istiyor.
dr un dediği kromozom bozukluğu olabilir , erkekten mi,lyon tane sperm geliyor bozuk olanla eşleşiyor demekki dedi , bana çok tatmin edici gelmedi bu açıklama 5 düşüğün hepsinde aynı bozuk kromozommu denk geliyo anlamadım

Tüm bu testleri yaptırmak sana ne kadara mal oldu canım ,bir de muayene ücreti neydi?

canım kuzeninin sürekli gittiği bi kadın doğum uzmanı yok mu? benim doktorum ilk düşükten sonra 12 tüp kan aldı benden ve hemen inceletmeye yolladı Allahtan bu işi hemen yaptırdı işi şansa bırakmadı ve sonunda öğrendik ki kan pıhtılaşması mevcutmuş bende..2. hamileliğimde hemen tedaviye başlamıştı..yanii sizin doktorunuz 5 düşük olana kadar nerdeydi anlayamadım..bence siz yola ilk önce doktorunuzu değiştirmekle başlayın..iyi bir kadın doğum uzmanı bulun arkadaşım..zaten hasta hikayesini dinleyince o sizi hangi testleri yaptıracağınıza dair yönlendirecektir..hatta bana soracak olursanız ne hematolog ne de kadın doğum uzmanı bence ya iyi bir perinatolog yada tüp bebek uzmanı bu gibi testleri onlar çok daha iyi değerlendiriyorlar...tepeden tırnağa araştırıyorlar hem kadını hem erkeği.. inşallah yolunuz açık olur ve iyi bir doktora denk düşersiniz..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..kuzenin sakın umutsuzluğa düşmesin..herşeyin bir çaresi var bu hayatta sadece biraz sabır ve inanç...

Tüm bu testleri yaptırmak sana ne kadara mal oldu canım ,bir de muayene ücreti neydi?

canım cerrahpaşada ve çapaya para vermedim ama arda beyin muayenesi 300 özel muayenesinde tatlileride 350 aldılar durumum yok diyesen en iyisi o yakınına söyle gelsin istanbula arda beye gitsin canım inan pişman olmaz ben okadar doktora gittim çare bulamadılar hem adam adam gibi adam canım baba adam paraya önem vermiyo genede sen bilirsin internetten araştır istersen sen banada 2 arkadaşım önerdi ona gidiyoruz biz işşallah evlatlarımızı alırız kucagımıza sag saglim tek temennim bu inan 3 kayıp benimki hemde 20 haftalıkken gidiyo kişiye göre degişiyo ama eski yeni bütün tahlillerini götürsün göstersin konuşsun inan son pişmanlık fayda etmiyor

canım geçmiş olsun rabbim birdaha hiçbirimize yaşatmasın ben üç düşükten sonra ünv.hastanesinde testlerimi yaptırdım hiç ücret ödemedim benimde bir kromozomda problem çıktı ayrıca kan pıhtılaşması Allah şifa versin hepimizede ama diyeceğim drunu mutlaka dikkatli seçsin çünkü dr çok çok önemli....

3. düşükten sonra etlik zübeyde hanım hastanesinde araştırma yapılmış ve sonuç kan pıhtılaşması . o zamana kadar hiç birşey araştırılmamış nasıl hastaneyse
sonraki düşüklerde kan sulandırmak için günde 1 aspirin ve iğne yaptırdı günlüktü sanırım iğne. 5 düşükte kalp atışı yok denmiş ve kürtaj denmiş hemen

bunda ise özel dr a gitti,kalp atışı oldu ve iğneye başladı kanaması olduğu için progestan kullandı 5. haftadan itibaren,7. haftanın ortasında kalp atışını duyamadı dr. kesenin içinde 2 mm gelişmemiş bebek var dedi, keseden farklı bir yerde bulanıklık vardı ve kalp atışı vardı. senin kalp atışından hızlı dedi birkaç saat içinde çok büyük kanaman olabilir dedi olmadı ama. benim kafama takılan o kalp atışı , eğer bebeğe ait ise kesesi yoktu nasıl bişeydi anlamadım

dr işi kesinlikle önemli, bazı dr lar karşılarında bişeyler bilen hastalar olunca daha dikkatli davranıyor yoksa 'hemen alın kürtaja ' diyolar

Kızlar bugün kaynanama feci şekilde gıcık oldum söylemezssem çatlıycam ,kadına anlattım durumumu kan pıhtılaşmasından bebeğim tutunamıyor diye aspirin alıcam diye kadın nedese beğenirsiniz (AAAA aspirin bebeğin kalbinde delik yapmaza mı) çüş oha dicektim hatta başka bişey daha dicektim hadi dedim tut kendini ya verdiği morale bak çok sinirliyim çok

bence buna şükret canım ben daha neler neler duyuyorum dost bildiklerim arkamdan neler konuşuyorlarmış haberim yokmuş...takma kafana üzülme...birgün bizde bebeklerimize kavuşacağız inşallah...

canım sinir olmamak elde degıl .ınsan catır catır dogurup bebegını gozlerıne sokmak ıstıyor ama olmuyo işte.Boşvermeye calış dua et ve oylelerını Rabbime havale et.bir gun bır yerde karsına cıkıyorlar ve goruyorsun kı senın yasadıgını yasamadan senı anlayamıyorlar.o keskın kırıcı sozlerıyle kendılerıne acı yasantılar hazırlıyorlar.cevremde o kadar cok kı bunlardan..............

canım gözünaydın Allah tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsin inşallah

amim amin aminn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…