Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzucum çoğunluğun iğnesi artmıyor aynı devam ediyor
sadece bir kaç istisna arkadşın ki arttı

slm kızlar perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldım:)allaha şükür herşey yolundaymış 18 haftalık olmuşuz inşallah her zaman güzel haberlerle gelmek nasip olur

Kızlar bu heparin iğneleri nekadar acaba bu arada ,ben de hamile kalınca kullanmaya başlıcam...

slm kızlar perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldım:)allaha şükür herşey yolundaymış 18 haftalık olmuşuz inşallah her zaman güzel haberlerle gelmek nasip olur

çok sewindim kuzum hep böyle güzel dewam etsin inşaallah:))

oooo maşallah maşallah valla benim de içim içimi yiyor ama neyse hayırlısı inşallah bu sabrımın karşılığını güzel haberler alarak rahatlarım.bucu seninki önden mi gidiyor.sen benden sonra değilmiydin.hamilelik olarak.yinede maşallah RABBİM tamamına erdirsin.banada böle güzel haberler duymak nasip etsin inş.

günaydın hepinize mutlu ,sağlıklı ve hayır dolu bir gün olsun hepimiz için

Maşallah Allah tamamını erdirsin,darısı başımıza

amin canım darısı sizlerin başına inşallah:)

çok sewindim kuzum hep böyle güzel dewam etsin inşaallah:))

amin inşallah tek isteğim hep böyle devam etsin canım:)

valla sabrına hayranım keşke bende de azcık olsa:)doktorum artık 15 günde çağrırıyor ama bana 1 hafta ancak dayanıyorum sonra ne zaman gitsem diye düşünmeye başlıyorum gerçi kendime de haksızlık etmeyeyim bu sefer 11 gün olmuştu:)benim sat 10 şubat benimki önden gidiyor canım inşallah hep böyle devam etsin darısı senin güzel haberlerine inşallah

günaydın hepinize mutlu ,sağlıklı ve hayır dolu bir gün olsun hepimiz için

günaydın ve kocaman bir aminnnnnnnn diyorum

arkadslar kan pıhtılasması testiymiş bu... ya ben bunu nerde yaptırcam hiç bi hastane yapmıyor adanada. balcalıda yapılıyormus onunda sonucu 1 seneden önce gelmiyormuş napıcamm 1 sene çok geç

arkadslar kan pıhtılasması testiymiş bu... ya ben bunu nerde yaptırcam hiç bi hastane yapmıyor adanada. balcalıda yapılıyormus onunda sonucu 1 seneden önce gelmiyormuş napıcamm 1 sene çok geç

canım bende adanadayım balcalıda yaptırmıştım kim dedi sana 1 sene de geliyor diye ben uzun zaman oldu yaptıralı ama yanılmıyorsam 1 ay gibi bir zamanda almıştım..hem şimdi seyhan araştırma ve başkentte yapıyor diye biliyorum ayrıca ücret ödemek istersen özellerde yapıyor:))

merhaba iyiyim..sizleri merak ediyorum,fırsat bulduğum gibi giriyorum nete..Rabbim tez zamanda hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.dualarım sizlerle.

kızımın maşallahı var..sadece çok sık acıktığı için uykusuz kalıyorum biraz..

maasallah canım yaaa ne guzel boyle seyler okuyunca ınsan mutlu oluyor umut doluyor.Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı dogumlar,bebişler nasıp etsın kollarımızı bos bırakmasın.sana kolay gelsın tatlım

ayy canım cok tesekkur ederım cok yardımcı oldun seyhan arastırma süleyman demireldekimi canım??? ya laboratuvara sordum birbuçuk milyar dedi bi test için cok para. cok soru sordum ama sende yaptırmıssın bu testı peki şimdi bebeğin varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…