bende şuan 0,4 lük kullanıyorum ama artırılacakmış sanırım hep aynı devam etmiyormuş
arkadaşım cuma gün doğum yaptı 1 aylık iğnesi varmış elinde dozu 0,6 lık bana vercek zaten seninde bu aydan sonra artacak dozu dedide ondan biliyorum
sizlerdede böyle oldumu
slm kızlar perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldım:)allaha şükür herşey yolundaymış 18 haftalık olmuşuz inşallah her zaman güzel haberlerle gelmek nasip olur
slm kızlar perşembe günü olan randevumu dayanamadım bugüne aldım:)allaha şükür herşey yolundaymış 18 haftalık olmuşuz inşallah her zaman güzel haberlerle gelmek nasip olur
Maşallah Allah tamamını erdirsin,darısı başımıza
çok sewindim kuzum hep böyle güzel dewam etsin inşaallah:))
oooo maşallah maşallah valla benim de içim içimi yiyor ama neyse hayırlısı inşallah bu sabrımın karşılığını güzel haberler alarak rahatlarım.bucu seninki önden mi gidiyor.sen benden sonra değilmiydin.hamilelik olarak.yinede maşallah RABBİM tamamına erdirsin.banada böle güzel haberler duymak nasip etsin inş.
günaydın hepinize mutlu ,sağlıklı ve hayır dolu bir gün olsun hepimiz için
kuzucum ben 2 defa aşılama yaptırdım ikisindede bana 3 saat uzaklıkta bi yere gittim ve inan bana yollar öyle asfalt falan değil taşlı yol
bbiri tutmaadı diğeri dış gebelik oldu
şimdi kendiliğinden hamile kaldım ve ilk kontrolümede oraya gittim
doktorum şey demişti
rabbim o bebeğe alacak nefes verdiyse üstünden kamyon geçse bişi olmaz
tabi dikkat etmek gerekir ama rabbime sığın başka yapacak bişeyimiz yok malesef
haklısın canım rabbim ol dedikten sonra herşeye rağmen olur...ama o kadar çok korkuyorumki...rabbim bebeklerimizi tez vakitte kucağımıza almayı nasip etsin...
arkadslar kan pıhtılasması testiymiş bu... ya ben bunu nerde yaptırcam hiç bi hastane yapmıyor adanada. balcalıda yapılıyormus onunda sonucu 1 seneden önce gelmiyormuş napıcamm 1 sene çok geç
nasılsın?? taze anne
merhaba iyiyim..sizleri merak ediyorum,fırsat bulduğum gibi giriyorum nete..Rabbim tez zamanda hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.dualarım sizlerle.
amin canım sağol nasıl kızn yaramazmı uyutuyomu seni:))
kızımın maşallahı var..sadece çok sık acıktığı için uykusuz kalıyorum biraz..
merhaba iyiyim..sizleri merak ediyorum,fırsat bulduğum gibi giriyorum nete..Rabbim tez zamanda hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin.dualarım sizlerle.
kızımın maşallahı var..sadece çok sık acıktığı için uykusuz kalıyorum biraz..
canım bende adanadayım balcalıda yaptırmıştım kim dedi sana 1 sene de geliyor diye ben uzun zaman oldu yaptıralı ama yanılmıyorsam 1 ay gibi bir zamanda almıştım..hem şimdi seyhan araştırma ve başkentte yapıyor diye biliyorum ayrıca ücret ödemek istersen özellerde yapıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?