kuzucum ben bu hafta gittim maşallah bebek hareketlenmişti
doktor 2 ya da 3 hafta sonra gel ikili test için dedi nasip artık
hayırlı olsun tedavin canım güzel haberler alinş.
dün dra gittim kısslar dört tane yumoş olmuş çatlatma iğnesi verdi bugün saat 16:00da vurdurcam...ayın 22sinde test yaptır sonuç pozitifse kullanacağın ilaçları söyliycem dedi dr bana üç saat uzaklıkta gitgel altı saat oluyor bizler için yolculuk tehlikelimi?şimdiden büyük bir korku içimi sardı sizlerde de böyle oluyormu hep aklım ya hamile kalıp düşük yaparsam sorusunda...offf offf Allah yardımcımız olsun
Kızlar bugün kaynanama feci şekilde gıcık oldum söylemezssem çatlıycam ,kadına anlattım durumumu kan pıhtılaşmasından bebeğim tutunamıyor diye aspirin alıcam diye kadın nedese beğenirsiniz (AAAA aspirin bebeğin kalbinde delik yapmaza mı) çüş oha dicektim hatta başka bişey daha dicektim hadi dedim tut kendini ya verdiği morale bak çok sinirliyim çok
bence buna şükret canım ben daha neler neler duyuyorum dost bildiklerim arkamdan neler konuşuyorlarmış haberim yokmuş...takma kafana üzülme...birgün bizde bebeklerimize kavuşacağız inşallah...
bence buna şükret canım ben daha neler neler duyuyorum dost bildiklerim arkamdan neler konuşuyorlarmış haberim yokmuş...takma kafana üzülme...birgün bizde bebeklerimize kavuşacağız inşallah...
Evet canım sağol ama takmamak elde değil kaynana işte ne bekliyorum ki başka,ben bütün bunlarla karşılaşmamak için etrafımda sadece ailem biliyor bu olayımı kaynanadan bile sakladım daha yeni öğrendi verdiği tepki bu .....
seni çok iyi anlıyorum bende düşük yaptığımda bana dedilerki ne iş yaptında çocuğu düşürdün sandık felanmı çektin
halbuki kanamam olupta düşük yapmıyorum ki kalbi duruyor bir türlü anlatamadım
Öye canım malesef en iyisi olur olmadık her insana söylememek bence; çünkü malesef insanlarımız kötü dedikoduyu pek seviyor aaaa bilmem kimin kızının da çocuğu olmuyormuş diye laf çıkarıyorlar .Allahım ıslah etsin nediyim ben inanıyorum sonuçta hepimiz hamile kalabiliyoruz ufak bi problemden dolayı tutunamıyor,Allahım nerde evlat hasreti çeken varsa yardımcısı olsun...
hepinize mrb
Allah sağlıkla bebek sahibi olmayı ,bebeği olanların da bebeğini salıkla kucağına almayı nasip etsin
kuzenimde kan pıhtılaşması problemi var ; ilk hamileliğinden bir çocuğu sonrasında da 1.5 yıl arayla 5 tane düşüğü var . şuan 7. gebeliği 6 haftalıkken kalp atışını duydu ama 7 .haftada kalp atışının olmadığını öğrendi ve çok büyük kanaması vardı 5.haftadan beri
dr %1 yaşama şansı dedi
sizlerden ricam düşükleriniz için nerelerde ne tür araştırma yaptırdınız , düşük sebebini nasıl buldunuz. bu konuda bildiğiniz çok iyi bir dr var mı ?
lütfen Allah rızası için yardım eder misiniz.
Benim teşhisim hacettepede Kondu, kadın dogum bölümünde Sinan beksac vardı ona gitmiştim. Orada herhangi bir doktora gitse sanırım detaylı bir araştırma yaparlar, birkaç sayfalık test yapmışlardı bana. Kan pıhtilasmasi çıkmıştı. Şimdi Tolga ecemis diye bir doktora gidiyorum, muayenehanesi var. Gecen hamileliğimde günde bir iğne kullanmıştım, coraspin kullanmıyordum 9. Haftada kalbi durdu, bu sefer coraspin ve günde bir iğneyle başladık sonra ikiye çıkardık iğneyi şimdi aspirinsiz iki iğneyle devam ediyoruz. Yani iğne dozajını arttırarak devam ettirebilirler buyuk ihtimalle ama doktor önemli bu konuda. Ankaralı başka doktorlara giden arkadaslar da var, memnun olanlar bilgi verirler.
çok sağol canım, peki senin bebişin kaç haftalık ya da diğer arkadaşlarından bu şekilde tedavi ile hamile kalıp doğum yapan var mı?
Allah yardımcınız olsun ve rabbim sizi evlat hasretiyle yakmasın , ne desek boş tabi ama dualrım gerçekten sizlere ;sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallllaaaahhhhh
Evet canım sağol ama takmamak elde değil kaynana işte ne bekliyorum ki başka,ben bütün bunlarla karşılaşmamak için etrafımda sadece ailem biliyor bu olayımı kaynanadan bile sakladım daha yeni öğrendi verdiği tepki bu .....
canım gözünaydın inşallah yumoşlarının hepsi çatlarda döllenir
kuzucum ben 2 defa aşılama yaptırdım ikisindede bana 3 saat uzaklıkta bi yere gittim ve inan bana yollar öyle asfalt falan değil taşlı yoldün dra gittim kısslar dört tane yumoş olmuş çatlatma iğnesi verdi bugün saat 16:00da vurdurcam...ayın 22sinde test yaptır sonutaşlı yolç pozitifse kullanacağın ilaçları söyliycem dedi dr bana üç saat uzaklıkta gitgel altı saat oluyor bizler için yolculuk tehlikelimi?şimdiden büyük bir korku içimi sardı sizlerde de böyle oluyormu hep aklım ya hamile kalıp düşük yaparsam sorusunda...offf offf Allah yardımcımız olsun
kuzucum benim tespit edilen 6 kendi farkettiğim 9 düşüğüm var çoğuda aspirin ve iğne kullanırken oldu3. düşükten sonra etlik zübeyde hanım hastanesinde araştırma yapılmış ve sonuç kan pıhtılaşması . o zamana kadar hiç birşey araştırılmamış nasıl hastaneyse
sonraki düşüklerde kan sulandırmak için günde 1 aspirin ve iğne yaptırdı günlüktü sanırım iğne. 5 düşükte kalp atışı yok denmiş ve kürtaj denmiş hemen
bunda ise özel dr a gitti,kalp atışı oldu ve iğneye başladı kanaması
olduğu için progestan kullandı 5. haftadan itibaren,7. haftanın ortasında kalp atışını duyamadı dr. kesenin içinde 2 mm gelişmemiş bebek var dedi, keseden farklı bir yerde bulanıklık vardı ve kalp atışı vardı. senin kalp atışından hızlı dedi birkaç saat içinde çok büyük kanaman olabilir dedi olmadı ama. benim kafama takılan o kalp atışı , eğer bebeğe ait ise kesesi yoktu nasıl bişeydi anlamadım
dr işi kesinlikle önemli, bazı dr lar karşılarında bişeyler bilen hastalar olunca daha dikkatli davranıyor yoksa 'hemen alın kürtaja ' diyolar
üffffffffffff ya kızmayıon kayınvalidelerinize bana aynı şeyi kendi annem dedi yaKızlar bugün kaynanama feci şekilde gıcık oldum söylemezssem çatlıycam ,kadına anlattım durumumu kan pıhtılaşmasından bebeğim tutunamıyor diye aspirin alıcam diye kadın nedese beğenirsiniz (AAAA aspirin bebeğin kalbinde delik yapmaza mı) çüş oha dicektim hatta başka bişey daha dicektim hadi dedim tut kendini ya verdiği morale bak çok sinirliyim çok
bende şuan 0,4 lük kullanıyorum ama artırılacakmış sanırım hep aynı devam etmiyormuş
arkadaşım cuma gün doğum yaptı 1 aylık iğnesi varmış elinde dozu 0,6 lık bana vercek zaten seninde bu aydan sonra artacak dozu dedide ondan biliyorum
sizlerdede böyle oldumu
Herkesinki artmıyor. Ben 0,4*2ye çıktım 2 hafta kadar once, appt diye bir test var ona bakarak karar veriyor doktorum.
benim gebeliğimi öğrenmeden yaptırmıştık bi sorun çıkmamıştı sonuçlarımda ama tedbir amaçlı vuruncaz demişti ilk bebeğin kalbi atmayınca doktorum
normal kan testlerimizi yaptık ama pıhtıyla ilgili henüz test yapmadık ne durumdayız diye belki 20 sinde gitcem ozaman yapar
bu gittiğimde sorayım hep bu dozdamı gitcez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?