Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzucum ben bu hafta gittim maşallah bebek hareketlenmişti
doktor 2 ya da 3 hafta sonra gel ikili test için dedi nasip artık

hayırlı olsun tedavin canım güzel haberler alinş.

ay ne güzel yaa maşallah maşallahhh Allahım tamamına erdirsin canım..

canım gözünaydın inşallah yumoşlarının hepsi çatlarda döllenir

yuhhhhhhhhhhhhhhh
benimkiside aspirin zararlı değilmi hamileler ilaç içmez diyor yani doktordan iyi biliyor

bence buna şükret canım ben daha neler neler duyuyorum dost bildiklerim arkamdan neler konuşuyorlarmış haberim yokmuş...takma kafana üzülme...birgün bizde bebeklerimize kavuşacağız inşallah...

canım benim 1 tane bebeğim var çok şükür olduğu halde neler diyorlarr düşünebiliyormusun olmasa neler olurmuş
vebalı gibi bahsediyorlar ya resmen ama başına gelmeyen nerden anlasın Rabbim büyük bu KAR herzaman bizim başımıza yağacak değil ya

bence buna şükret canım ben daha neler neler duyuyorum dost bildiklerim arkamdan neler konuşuyorlarmış haberim yokmuş...takma kafana üzülme...birgün bizde bebeklerimize kavuşacağız inşallah...

Evet canım sağol ama takmamak elde değil kaynana işte ne bekliyorum ki başka,ben bütün bunlarla karşılaşmamak için etrafımda sadece ailem biliyor bu olayımı kaynanadan bile sakladım daha yeni öğrendi verdiği tepki bu .....

seni çok iyi anlıyorum bende düşük yaptığımda bana dedilerki ne iş yaptında çocuğu düşürdün sandık felanmı çektin
halbuki kanamam olupta düşük yapmıyorum ki kalbi duruyor bir türlü anlatamadım

Öye canım malesef en iyisi olur olmadık her insana söylememek bence; çünkü malesef insanlarımız kötü dedikoduyu pek seviyor aaaa bilmem kimin kızının da çocuğu olmuyormuş diye laf çıkarıyorlar .Allahım ıslah etsin nediyim ben inanıyorum sonuçta hepimiz hamile kalabiliyoruz ufak bi problemden dolayı tutunamıyor,Allahım nerde evlat hasreti çeken varsa yardımcısı olsun...

aminn canım aminnnn Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın amin.

Benim teşhisim hacettepede Kondu, kadın dogum bölümünde Sinan beksac vardı ona gitmiştim. Orada herhangi bir doktora gitse sanırım detaylı bir araştırma yaparlar, birkaç sayfalık test yapmışlardı bana. Kan pıhtilasmasi çıkmıştı. Şimdi Tolga ecemis diye bir doktora gidiyorum, muayenehanesi var. Gecen hamileliğimde günde bir iğne kullanmıştım, coraspin kullanmıyordum 9. Haftada kalbi durdu, bu sefer coraspin ve günde bir iğneyle başladık sonra ikiye çıkardık iğneyi şimdi aspirinsiz iki iğneyle devam ediyoruz. Yani iğne dozajını arttırarak devam ettirebilirler buyuk ihtimalle ama doktor önemli bu konuda. Ankaralı başka doktorlara giden arkadaslar da var, memnun olanlar bilgi verirler.

çok sağol canım, peki senin bebişin kaç haftalık ya da diğer arkadaşlarından bu şekilde tedavi ile hamile kalıp doğum yapan var mı?
Allah yardımcınız olsun ve rabbim sizi evlat hasretiyle yakmasın , ne desek boş tabi ama dualrım gerçekten sizlere ;sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallllaaaahhhhh

Su anda 14. Haftanın sonuna geldik sayılır, bu benim 5. Gebeliğim. Benim okuldan iki arkadasımda daha çıktı bu hastalık ikisi de teşhis konduktan sonraki ilk hamileliklerinde dogum yaptılar. Forumdan da bir sürü arkadas var dogum yapan. İnsallah ben de bu sefer mutlu sona ulaşırım, çok zor çünkü bunları tekrartekrar yasamak. İyi dileklerin için çok sağol.

ben kayınvalidemden bu konuda razıyım Allah nasip etmişse olur diyor ama sürekli dr dr gezmeme kızıyor beni hiç anlamıyor bende bu konuda bilgili dr arıyorum...ama diğer insanlar hep çocuk yönünden ezmeye çalışıyorlar beni çok geceler ağlaya ağlaya sabahladım canımı öyle acıtıyorlarki içimin nasıl acıdığını anlatamam...Allah yardımcımız olsun...

canım gözünaydın inşallah yumoşlarının hepsi çatlarda döllenir

inşallah canım inşallah dediğin gibi olur valla hamile kalamamaktan değil düşük yapmaktan korkuyorum...halen daha bu konuda uzman bir dr bulamadım şuan gittiğim dra aptt testiyle iğne dozunu belirleyelim dedim kabul etmedi inşallah bebeğim bu kez benden ayrılmaz...

kuzucum ben 2 defa aşılama yaptırdım ikisindede bana 3 saat uzaklıkta bi yere gittim ve inan bana yollar öyle asfalt falan değil taşlı yol
bbiri tutmaadı diğeri dış gebelik oldu
şimdi kendiliğinden hamile kaldım ve ilk kontrolümede oraya gittim
doktorum şey demişti
rabbim o bebeğe alacak nefes verdiyse üstünden kamyon geçse bişi olmaz
tabi dikkat etmek gerekir ama rabbime sığın başka yapacak bişeyimiz yok malesef

kuzucum benim tespit edilen 6 kendi farkettiğim 9 düşüğüm var çoğuda aspirin ve iğne kullanırken oldu
şimdi bebeğim çok sağlıklı şükür
doktorum sağlıklısını bulana kadar deniycen demişti
mesela iğnelere daha gebe olduğumu öğrenir öğrenmez başladık aspirini çok önceden içiyodum
olmadı günde ikiye çıkar iğne
takmayın kafanıza allahın izniyle olur

üffffffffffff ya kızmayıon kayınvalidelerinize bana aynı şeyi kendi annem dedi ya
hadi onu geçiyorum ben kendim dedim doktora aspirin içmmem ben çocugum sakat olur diye doktor ne gülmüştü
malesef o kadar cahiliz ki bu konuda
ve hiçbir sıkıntısı olmayanların bizi anlamalarını asla beklemeyin

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben hafta sonunu çok güzel geçirdim bol bol bebek sevdimm ayy koklaya koklaya kucağımdan indirmedim valla hep kucağımdayken bol bol dua ettim rabbim banada bizlerede nasip eder inş..

slm kızlar
kimseler yok...sizleri özledim, kızımdan fırsat bulup giremiyorum.bugün 18 günlük olduk,herşey yolunda..sizlerde de güzel haberler vardır inşallah,geçmişi okuyamadım..

bende şuan 0,4 lük kullanıyorum ama artırılacakmış sanırım hep aynı devam etmiyormuş
arkadaşım cuma gün doğum yaptı 1 aylık iğnesi varmış elinde dozu 0,6 lık bana vercek zaten seninde bu aydan sonra artacak dozu dedide ondan biliyorum
sizlerdede böyle oldumu

Son düzenleme:

Herkesinki artmıyor. Ben 0,4*2ye çıktım 2 hafta kadar once, appt diye bir test var ona bakarak karar veriyor doktorum.

Herkesinki artmıyor. Ben 0,4*2ye çıktım 2 hafta kadar once, appt diye bir test var ona bakarak karar veriyor doktorum.

benim gebeliğimi öğrenmeden yaptırmıştık bi sorun çıkmamıştı sonuçlarımda ama tedbir amaçlı vuruncaz demişti ilk bebeğin kalbi atmayınca doktorum
normal kan testlerimizi yaptık ama pıhtıyla ilgili henüz test yapmadık ne durumdayız diye belki 20 sinde gitcem ozaman yapar
bu gittiğimde sorayım hep bu dozdamı gitcez diye

Biran önce pıhtılaşma testlerini yaptırsanız iyi olur aslında, hem belki birşey çıkmaz o zaman için rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…