merhaba canlar, bugün 2li tarama için doktor amcamıza gittik. 4 boyutlu ultrasonda baktı ilk defa. Miniğim kıpır kıpırdı. Annesinin babasının onun gördüğünü anladı galiba. Hatta kıpırdak görüntülerinden oluşan bi cd bile verdiler sabah beri ona bakıyorum:))) Ense kalınlığımız çok normal dedi dr.umuz. Gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş. O da adet döngümün sık olmasın kaynaklanıyormuş. Yılbaşı gibi olacak sanırım doğumumuz. Kan verdim test için... İnşallah sonucumuz da iyi çıkar. Dualarınızı esirgemeyin. Allah herkese evladını bağışlasın...
ben kendimi zor tutuyorum doktora gitmemek için yarın şeker yüklemem var c.tesi ayrınyılı ultrason ama halen bugün gitsem mi diye düşünüyorum zaten normalde de çok sabırsızımdır bebek mevzu olunca daha bi sabırsızlanıyorum en son 1 hafta önce eşim rapor çıkartmaya gitmişti doktor benide görmek isteyince bende mecburen gitmiştim o zaman gitmiştim ama başka doktorabahaneme bak yahu:18:
merhaba canlar, bugün 2li tarama için doktor amcamıza gittik. 4 boyutlu ultrasonda baktı ilk defa. Miniğim kıpır kıpırdı. Annesinin babasının onun gördüğünü anladı galiba. Hatta kıpırdak görüntülerinden oluşan bi cd bile verdiler sabah beri ona bakıyorum:))) Ense kalınlığımız çok normal dedi dr.umuz. Gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş. O da adet döngümün sık olmasın kaynaklanıyormuş. Yılbaşı gibi olacak sanırım doğumumuz. Kan verdim test için... İnşallah sonucumuz da iyi çıkar. Dualarınızı esirgemeyin. Allah herkese evladını bağışlasın...
kızlar dra gittik tekrar lekelenme olunca başka bir hatande bhcg baktıklarını öğendik 1304 çıktı dr dış gebelikten şüphelendi bilmiyorumki ne yapayım bu kez bütün ilaçları kullanmıştım dua edin benim için bari dış gebelik olmasın...destek olan arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun
şşştttt oyun bozanlık yapıyorsunuz ama bak cumartesiymiş 2 güncük daha sabır. benim salı kontrolüm. gün sayıyorum geçmek bilmiyor. dayan canım. bu sefer zaten 1 haftacık olmuş daha ( diyene bak desene :) )
ay sorma şurda c.tesiye ne kaldı diyorum sonra diyorum yok bugün gideyim sonra yine aklıma yarın geliyor şeker yüklemesi için hastaneye gidince orda doktora da girer bi muane olurum diyorum ama açıkcası başka doktorlada aklımı karıştırmak istemiyorum ölçümler farklı çıkar bu sefer çatlarım diyorum zaten topikte en sabırsız sen ve beniz sanırım :)
canım başka doktorlar gerçekten kafa karıştırıyor . ben o hatayı yaptım. bebek aşağıda dedi erken doğum başlar dedi. dinle yürüme dedi. sonra 1 hafta kafayı yedim. kendi doktoruma gittim tabi direkte soramıyorum. bebek aşağıda mı dedim. dalga geçti benimle nerede olacaktı rahmin orada değilmiydi diye. yani kafa karıştırıyolar ne yazık ki. evet topiğin sabırsızları bizleriz. ben 3 haftaya bir gidiyorum zaten . arada bi doktora daha gidiyordum. bakma bu sefer sağlık ocağına gittim. kalp atışını duydumda azıcık ondan rahatım
onu unutmuşum salı günü de kalp atışını dinledim :)evet ya başka doktorlar kafayı karıştırıyor benim o gün gittiğim doktor 2 gün küçük çıkardı kendi doktorumun ölçümünden önce kafayı taktım sonra dedim kendi doktoruma mı gitsem sonra buralardan doktorların hep farklı ölçtüğünü okuyunca rahatladım:18:
ölçümlere takılmamak lazımmış doktorum 1 hafta önde- 1hafta geride olabiliyor dedi. bikaç ölçüm alıyor .vücut çevresi kafatası çapı,uyluk kemiği gibi hepsi birbirinde farklı gösteriyor zaten ortalamasına görede gününü söylüyor
cnm benim mthfrlerin ikiside heterozigot iki kaybım var 8 ve 5 haftalık bunlardan sonra öğrendim pıhtılaşmayı sonra sait beye gittim hamile kalmamda sorun olduğu için aşılama yaptı tuttu kan testi pozitif çıkınca clexan 0.4 ile başladım şimdiallaha şükür bebişi 2 hafta önce gördüm en son gelişimi iyi. inş. da böyle devam eder. canım hep aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok dış gebelik zormuş tüpünde gitmiş geçmiş olsun ama bundada vardır bir hayır çok stres yapma. tüp bebek için doktor ilaçları ayarlıyormuş özel ege tüp bebek hast. yumurtaları toplama ve yerleştirme oluyormuş. benim aşılamayıda orda yaptı. senin içinde hayırlısı olsun.
bak başka topikte sait bey ile ilgili yazı
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...-bebisler-bizimle-olsun-452.html#post25278172
neyse ben kaçayım canım karnım acıktı da:)öptm seni
cnm hamile kalamadığın süreye doktoruna bağlı klomen verip vermeyeceği benim gibi beklemek istemiyorum dersen verir herhalde. kimi doktor adetin 3. günü yapılan hormon testleri lh, fsh vs. varya onları istiyor. klomenede kimi 3. kimi 5. gün başlatıyor. en garantisi 3. gün gitmen bence. adetliyken doktorlar genelde üstten bakıyor ama ben bir kere vajinalda bakılmıştım çok kötüydüama yumurta gelişmeye başlayınca hep vajinal bakıyorlar. sormak istediğin başka şey varsa cevaplarım 3 ay klomen, 2 de aşılama tecrübem var noldu dersen ilk klomenim tutmuştu düştü meğer pıhtılaşma varmış birde son aşılamam tuttu inş. bu defa alıcam kucağıma.
kızlar benim 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş.11 haftalıkken farkettik 3 gün önce kürtaj oldum. benim merak ettiğim şu: biliyorsunuz pıhtılaşma testlerini 2-3 kayıptan sonra yapıyorlar.şimdi yapmadılar. bebeğin kalbinin durması illa pıhtılaşma belirtisi midir? tedavi görmeden sağlıkla bebek sahibi olabilir miyim yoksa bi kayıp daha yaşadıktan sonra testlerim mi yapılcak? ben çok endişeliyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. benim gibi bebeğinin kalbi durup da sonra normal olarak bebek sahibi olan var mı?
günaydın herkese hayırlı cumalar..
thesun bende 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum özele gidiyordum ve ısrar ettim doktoruma araştırması yapılması için ve özel bir labratuarda genetik testlerim oldu 1,5 ay sonra sonuçlarım alındı ve kan pıhtılaşması çıktı bende .. ege ünüversitesine yönlendirdi doktorum..ama teşhis konulmasına ve tadavi uygulanmasına rağmen son 2 gebeliğimde olumsuz oldu.. 1 si kimyasal gebelik diğer dış gebelik oldu ve sonuçta sağ tüpüm alındı..
Bence herşeyin vakti ve zamanı var YÜCE RABBİM zamanı gelince bizimde yüzümüzü güldürcek. Ben inanıyorum... Sakın isyan etmiyelim bu bizim sınavımız .. bol bol dua edelim birbirimiz için.. elbet bizimde yüzümüz gülücek ben inanıyorum.. ve umutluyum...
kızlar herkese günaydın..hayırlı cumalar dilerim her birinize..Rabbim bu güzel günün rahmetini, bereketini, güzelliğini üstümüzden eksik etmesin inşallah...ben size birşey sormak istiyorum benim 3lü test zamanım geçti ve doktorum integre denen bir test yapılmasını istedi..2li testi yaptırmıştım 3lü önemli değil demişti..ama integreyi yaptıralım mutlaka dedi..yaptıranınız var mı bu testten?
kızlar benim 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş.11 haftalıkken farkettik 3 gün önce kürtaj oldum. benim merak ettiğim şu: biliyorsunuz pıhtılaşma testlerini 2-3 kayıptan sonra yapıyorlar.şimdi yapmadılar. bebeğin kalbinin durması illa pıhtılaşma belirtisi midir? tedavi görmeden sağlıkla bebek sahibi olabilir miyim yoksa bi kayıp daha yaşadıktan sonra testlerim mi yapılcak? ben çok endişeliyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. benim gibi bebeğinin kalbi durup da sonra normal olarak bebek sahibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?