Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım peki o testleri parayla falan mı yapıyorlar? yeniden aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. varsa bişey öğreneyim ona göre önlemimi alayım diyorum.

ben alsancakta GENTAN GENETİK TANI MERKEZİ nde yapıldı 500 tl idi diğer tahlillerde smyrna tüp bebek merkezinde yapıldı 400 civarı idi toplam 900 dü.
ama senin ilk gebelik olduğu için yaparlarmı bilmem canım..
sen doktorunla görüş bence bir profösör bul ben boşu boşuna başka doktorlara giderek çok hata yaptım

Herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mubaREK ayın bu mubarek gunun hurmetıne dualarınızı gerı cevırmesın

kızlar bu arada bırsey soracagım.hulyabaskurt adlı bır arkadasımız vardı.hatırlayanlar vardır.oda benım gıbı agustos annesı olacaktı.agustos annelerı topıgınde de karsılasmıstık onunla.gecen hafatalrda hulya adında arkadasımız dogum yaptı yazmıslar ama hangı hulya bır turlu ogrenemedım.bebısı kuvezde kalmıs cıkarmıslar saglıklıymıs ama ben emın olamadım bızım hulyamı degıl mı dıye

kızlar ben geldim şeker tahlilim normal çıktı tahlil yaptırdığım hastanede kadın doğumada girip bi muane olayım dedim bugün ilk defa bebişide renkli ultrasonda gördüm :)ağzım açık baktım öyle :)inşallah yarın ayrıntılıdan da güzel sonuçlar alırımda derin bi oh çekerim:)dua edin bizim için

sen sorunca profiline baktım arkadaşın doğum yapmamış daha. yaptıysa listeyi güncelliyim diycektim ama 26 sında yazmış en son bel ağrılarını yazmış. eşi için çok güzel yazılar yazmış duygulandıım ne güzel ya inş. hep böyle devam ederler.

İnşallah canım yarın da iyi haberler alırsın.
Ben de yarın gideceğim sonunda doktoruma, en son kontrolüm 28 Mayıstaydı. 3 lü test yapacak. Umarım benim de iyi çıkar sonuçlarım.

kızlar bugün yine dra gittik dr ne dış gebelik ne düşük nede gebelik diyemem ancak haftaya belli olur dedi geçen cuma bhcg 521 pazar >1000 çıkmıştı iki kat dersek 1042 olması gerekiyordu salı günü >1000 çıktı cihaz ölçmediği için oda iki kat dersek yine 2084 olmalıydı çarşamba günü dılue bhcg bakıldı saat 16 civarı sonuç 1304 bugün yine dılue bhcg bakıldı saat 11de2200 çıktı...dr ilaçlarına devam et dedi beynim gitti aklım karmakarışık arkadaşlar dr unuza bu değerleri sorabilirmisiniz?çıkmaz bir sokakta gibiyim rabbim hayırlısını versin diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...

İnşallah canım yarın da iyi haberler alırsın.
Ben de yarın gideceğim sonunda doktoruma, en son kontrolüm 28 Mayıstaydı. 3 lü test yapacak. Umarım benim de iyi çıkar sonuçlarım.

iyi dayanmışsın canım sen doktor konusunda inşallah yarın ikimizde hayırlı haberlerle döneriz:18:

Aklima bir ihtimal geliyor ama sacma midir bilmiyorum. Belki basta ikizdi simdi biri gitti biri kaldi.

inşaallah güzel sonuçlarla dönersin canımmm:))

ayşe bence sen başka bir doktora daha git canım bakalım o ne diyecek ama inşaallah görürsün bak seninki normal bir gebelik çıkacak canım...

canım çok üzüldüm.umarım bir daha böyle bir acı yaşamazsın.
burdaki arkadaşlarımızın neredeyse hepsi iğne kullanıyor.ama şöyle bir durum var ki iğne kulandığı halde bebeğini kaybedenler de var,hiç iğne kullanmadan sağlıklı bebek dünyaya getiren de var.doktorların da kimisi kullandırtıyor,kimisi kullandırtmıyor.ama bizler içimiz rahat etsin diye genelde iğne kullanmamamızı tavsiye eden doktorlarla yola devam ediyoruz.
ünv. hastaneleri bu pıhtılaşma testlerini 3 düşükten sonra ücretsiz olarak yapıyor.ben bu testleri yaptırmaya gittiğimde 2 düşük yapmıştım,doğruyu söyledim.onlar da yardımcı oldular.benim toplamda 6 düşüğüm oldu.son 4 ünde iğneye rağmen
kaybettim.şu anda yine hamileyim ve yine iğne kullanıyorum.çünkü kullanmasam içim rahat etmeyecek.tedbir bizden takdir Allah'tan sonuçta...

canım durumunla ilgili pek bilgim yok.inşallah haftaya gittiğinde güze haberlerle dönersin.Allah yar ve yardımcın olsun...

canım ben de bakayım dedım profılıne ama bulamadım nasıl baktın sen???bu topıgede yazmıyor dıger topıgede yazmıyor ben de ıyıce endıselenmıstım dogum yapan odur dıye....onun ıyı olmasına sevındım sagolasın.sen nasılsın nasıl gecıyor zaman

canım dua ederız ne demek Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

merhaba canım şükürler olsun ikimizde iyiyiz.evet canım doğumdan sonra 40 gün kullandım.doktor pıhtı atabilir o yüzden kullan dedi.ayrıca şöyle bir yazı okumuştum

Gebelik ve loğusalık: Gebelikte pelvis ve bacak toplardamarlarında basınç artışı meydana gelir. Pıhtılaşma riskindeki artış doğumdan sonra altı hafta kadar sürer. Bu nedenle gebelik sonlansa bile gerekli önlemleri altı hafta kadar bırakmamak gerekir.
Ayrıca anestezide kullanılan ilaçlar toplardamarlarda genişleme yaparak kanın göllenmesine ve pıhtı oluşmasına yol açabilir.

sağol canım benim. iyi olmanıza çok sevindim. kokla güzel kızını benim için :) daha doğumu ve sonrasını düşünmek için çok erken zaten. sadece geçen annemle konuşurken doğumdan sonrada iğne kullananlar var dedim nedeni neymiş dedi bende hiç sormadığımı farkettim. o yüzden merak ettim canım. zaten o kadar alıştım ki iğnelere sürekli deseler sürekli kullanabilirim yeter ki bebeğim iyi olsun ...

Aklima bir ihtimal geliyor ama sacma midir bilmiyorum. Belki basta ikizdi simdi biri gitti biri kaldi.

saçmamı öyle garip şeyler duyup okuyorum ki bence gayet olası... ayrıca seni tebrik ediyorum canım bu kadar zaman dayanmış olmanı gerçekten takdir ettim. :) iyi haberlerini bekliyorum ...

Son düzenleme:

canım hayırlısı ne ise o olsun hakkında. belki hastaneden hastaneye fark etmiştir beta hcg değerleri. dualarım sizinle olsun. meleğin seninle ve sağlıklıdır umarım canım ...

yine dayanamadın di mi :) benim dr umun ultrasonu renkli canım. her gidişimde görüyorum inanılmaz bişey ama büyüdükçe daha net görülüyor o kesin . şeker yüklemesi mi yaapıldı canım kaçıncı haftadasın . iyi haberlerinizi bekliyorum yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…