herkese hayırlı cumalarrr
canım peki o testleri parayla falan mı yapıyorlar? yeniden aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. varsa bişey öğreneyim ona göre önlemimi alayım diyorum.
günaydın canım sanada hayırlı cumalar . iyisin dimi
kızlar bu arada bırsey soracagım.hulyabaskurt adlı bır arkadasımız vardı.hatırlayanlar vardır.oda benım gıbı agustos annesı olacaktı.agustos annelerı topıgınde de karsılasmıstık onunla.gecen hafatalrda hulya adında arkadasımız dogum yaptı yazmıslar ama hangı hulya bır turlu ogrenemedım.bebısı kuvezde kalmıs cıkarmıslar saglıklıymıs ama ben emın olamadım bızım hulyamı degıl mı dıye
kızlar ben geldim şeker tahlilim normal çıktı tahlil yaptırdığım hastanede kadın doğumada girip bi muane olayım dedim bugün ilk defa bebişide renkli ultrasonda gördüm :)ağzım açık baktım öyle :)inşallah yarın ayrıntılıdan da güzel sonuçlar alırımda derin bi oh çekerim:)dua edin bizim için
İnşallah canım yarın da iyi haberler alırsın.
Ben de yarın gideceğim sonunda doktoruma, en son kontrolüm 28 Mayıstaydı. 3 lü test yapacak. Umarım benim de iyi çıkar sonuçlarım.
Aklima bir ihtimal geliyor ama sacma midir bilmiyorum. Belki basta ikizdi simdi biri gitti biri kaldi.kızlar bugün yine dra gittik dr ne dış gebelik ne düşük nede gebelik diyemem ancak haftaya belli olur dedi geçen cuma bhcg 521 pazar >1000 çıkmıştı iki kat dersek 1042 olması gerekiyordu salı günü >1000 çıktı cihaz ölçmediği için oda iki kat dersek yine 2084 olmalıydı çarşamba günü dılue bhcg bakıldı saat 16 civarı sonuç 1304 bugün yine dılue bhcg bakıldı saat 11de2200 çıktı...dr ilaçlarına devam et dedi beynim gitti aklım karmakarışık arkadaşlar dr unuza bu değerleri sorabilirmisiniz?çıkmaz bir sokakta gibiyim rabbim hayırlısını versin diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...
inşaallah güzel sonuçlarla dönersin canımmm:))kızlar ben geldim şeker tahlilim normal çıktı tahlil yaptırdığım hastanede kadın doğumada girip bi muane olayım dedim bugün ilk defa bebişide renkli ultrasonda gördüm :)ağzım açık baktım öyle :)inşallah yarın ayrıntılıdan da güzel sonuçlar alırımda derin bi oh çekerim:)dua edin bizim için
kızlar bugün yine dra gittik dr ne dış gebelik ne düşük nede gebelik diyemem ancak haftaya belli olur dedi geçen cuma bhcg 521 pazar >1000 çıkmıştı iki kat dersek 1042 olması gerekiyordu salı günü >1000 çıktı cihaz ölçmediği için oda iki kat dersek yine 2084 olmalıydı çarşamba günü dılue bhcg bakıldı saat 16 civarı sonuç 1304 bugün yine dılue bhcg bakıldı saat 11de2200 çıktı...dr ilaçlarına devam et dedi beynim gitti aklım karmakarışık arkadaşlar dr unuza bu değerleri sorabilirmisiniz?çıkmaz bir sokakta gibiyim rabbim hayırlısını versin diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar benim 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş.11 haftalıkken farkettik 3 gün önce kürtaj oldum. benim merak ettiğim şu: biliyorsunuz pıhtılaşma testlerini 2-3 kayıptan sonra yapıyorlar.şimdi yapmadılar. bebeğin kalbinin durması illa pıhtılaşma belirtisi midir? tedavi görmeden sağlıkla bebek sahibi olabilir miyim yoksa bi kayıp daha yaşadıktan sonra testlerim mi yapılcak? ben çok endişeliyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. benim gibi bebeğinin kalbi durup da sonra normal olarak bebek sahibi olan var mı?
kızlar bugün yine dra gittik dr ne dış gebelik ne düşük nede gebelik diyemem ancak haftaya belli olur dedi geçen cuma bhcg 521 pazar >1000 çıkmıştı iki kat dersek 1042 olması gerekiyordu salı günü >1000 çıktı cihaz ölçmediği için oda iki kat dersek yine 2084 olmalıydı çarşamba günü dılue bhcg bakıldı saat 16 civarı sonuç 1304 bugün yine dılue bhcg bakıldı saat 11de2200 çıktı...dr ilaçlarına devam et dedi beynim gitti aklım karmakarışık arkadaşlar dr unuza bu değerleri sorabilirmisiniz?çıkmaz bir sokakta gibiyim rabbim hayırlısını versin diyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin...
canım ben de bakayım dedım profılıne ama bulamadım nasıl baktın sen???bu topıgede yazmıyor dıger topıgede yazmıyor ben de ıyıce endıselenmıstım dogum yapan odur dıye....onun ıyı olmasına sevındım sagolasın.sen nasılsın nasıl gecıyor zamansen sorunca profiline baktım arkadaşın doğum yapmamış daha. yaptıysa listeyi güncelliyim diycektim ama 26 sında yazmış en son bel ağrılarını yazmış. eşi için çok güzel yazılar yazmış duygulandıım ne güzel ya inş. hep böyle devam ederler.
taze annemiz bizim. topiğimiz vefalı annesi. nasılsınız. kızımız nasıl. seni yakaladım bi soryım . doğumdan sonra iğne kullanıyordun dimi. doktorun sebep olarak ne dedi. neden devam ettiriyormuş doğumdan sonra. bilgin var mı
merhaba canım şükürler olsun ikimizde iyiyiz.evet canım doğumdan sonra 40 gün kullandım.doktor pıhtı atabilir o yüzden kullan dedi.ayrıca şöyle bir yazı okumuştum
Gebelik ve loğusalık: Gebelikte pelvis ve bacak toplardamarlarında basınç artışı meydana gelir. Pıhtılaşma riskindeki artış doğumdan sonra altı hafta kadar sürer. Bu nedenle gebelik sonlansa bile gerekli önlemleri altı hafta kadar bırakmamak gerekir.
Ayrıca anestezide kullanılan ilaçlar toplardamarlarda genişleme yaparak kanın göllenmesine ve pıhtı oluşmasına yol açabilir.
Aklima bir ihtimal geliyor ama sacma midir bilmiyorum. Belki basta ikizdi simdi biri gitti biri kaldi.
kızlar ben geldim şeker tahlilim normal çıktı tahlil yaptırdığım hastanede kadın doğumada girip bi muane olayım dedim bugün ilk defa bebişide renkli ultrasonda gördüm :)ağzım açık baktım öyle :)inşallah yarın ayrıntılıdan da güzel sonuçlar alırımda derin bi oh çekerim:)dua edin bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?