ANNE KUCAĞINDA YADA YERDE PIT PIT YÜRÜYEN BİR BEBİŞ GÖRDÜĞÜMDE ÖYLE BİR YALVARIYORUM Kİ BİR ÇOCUK MİSALİ:ALLAHIMMMM NE OLUR BENDE İSTİYORUM ,BENDE İSTİYORUM ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ne olur ALLAHIM ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhüznümü alll
birşey daha sormak istiyorum iğne kullandığın halde hiç düşük yaptığın oldumu?ben bu gebeliğimde clexan 0.6 coraspin 100mg kullandım yinede düşük oldu
birşey daha sormak istiyorum iğne kullandığın halde hiç düşük yaptığın oldumu?ben bu gebeliğimde clexan 0.6 coraspin 100mg kullandım yinede düşük oldu
cnm adetin 3. günü doktora gidiyorsun o gün veya 5. günü klomene başlıyorsun 1 veya 2 tane 5 gün içiyorsun sonra kontrole gidiyorsun yumurtan 18mm olduğunda çatlatma iğnesi veriyor yada kendi çatlasın diyor doktor sana ve belirli saatler veriyor ilişki için şansına tutarsa genel prosedür bu bazı doktorlar test falan istiyor arada öyle işte. hayırlısı olsun
allah razı olsun canım ban mtfr 1298 yapılmadı cok onemlımı yaptırsam mı 677 ve f 5 cıktı sorun bırde proteın c ve s de sorun var 2 kere yaptırdım proteın c ve s yı bırı degerı fazla cıktı dıyerın de yer degıstımıslerdı degerler c fazlayken s azdı dıyerın c az s fazla cıktı neden acaba ben de hangısı var sorun c de mı s demı anlamadım bunuBaşınız sağolsun.
İnşallah güzel haberlerini alırız.
Ben de sanırım 4+6 da gitmiştim ama benim değerim 10.000in üzerindeydi, sonradan bebeğin 4 gün önde gittiği anlaşıldı zaten. Ayrıca oradaki ultrasonun kalitesine ve hassasiyetine çok bağlı, bana da alttan bakmıştı ancak görebilmişti. Lekelenme korktuğun şeyin habercisi de olabilir, yerleşme kanaması da olabilir, sıradan bir lekelenme de olabilir, aspirinden de olabilir. Yapabileceğin tek şey dinlenmek. Umarım hemen geçer. Benden 2 kere kıpkırmızı kan geldi, çok şükür birşey olmadı. İçini rahat tutmaya çalış.
Every merhaba , sen de mi yaptırmaya karar verdin? Arkadaşların dediği gibi trombofili paneli diye geçiyor, ama eğer orada böyle bir başlık altında toplamıyorlarsa bakılan bir kaç testin adını yazayım belki onlar fikir verir doktora.
Aklıma gelenler; Factor V, Factor VIII, Antitrombin, MTHFR 1298, MTHFR 677, PAI 4G/5G, Protein C, Protein S
muayneyı vajınal mı yapıyor acaba 3 ve 5 gunu ben 5 gunu gıtsem olurmu bıde canım ne testı ıstıyor doktor ben yenı gıdecem ve klomenle dıycem mol gebelık gecırdım de ben bu hamılelıgımı ondan ıstıycem beklemek te ıstemıyorum desem verırmı klomen acaba sızce
kızlar dra gittik tekrar lekelenme olunca başka bir hatande bhcg baktıklarını öğendik 1304 çıktı dr dış gebelikten şüphelendi bilmiyorumki ne yapayım bu kez bütün ilaçları kullanmıştım dua edin benim için bari dış gebelik olmasın...destek olan arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun
canım benim dış gebeliğim iğneyle sonlandırıldığı için 4 ay korunmak zorunda kaldım iğnenin etkisi geçsin diyecanım çok sağol rabbim evladını bağışlasın bir kez daha deneyeceğim normal yolla çok değil iki ay ara versem olurmu acaba?rabbim bebeğime ol desin olsun tutun desin tutunsun inşallah...
canım ben 8 kimyasalın 3 tanesini bir bu dış gebeliği iğne ve asprin kullandığım halde yaşadımbirşey daha sormak istiyorum iğne kullandığın halde hiç düşük yaptığın oldumu?ben bu gebeliğimde clexan 0.6 coraspin 100mg kullandım yinede düşük oldu
cnm hamile kalamadığın süreye doktoruna bağlı klomen verip vermeyeceği benim gibi beklemek istemiyorum dersen verir herhalde. kimi doktor adetin 3. günü yapılan hormon testleri lh, fsh vs. varya onları istiyor. klomenede kimi 3. kimi 5. gün başlatıyor. en garantisi 3. gün gitmen bence. adetliyken doktorlar genelde üstten bakıyor ama ben bir kere vajinalda bakılmıştım çok kötüydüama yumurta gelişmeye başlayınca hep vajinal bakıyorlar. sormak istediğin başka şey varsa cevaplarım 3 ay klomen, 2 de aşılama tecrübem var noldu dersen ilk klomenim tutmuştu düştü meğer pıhtılaşma varmış birde son aşılamam tuttu inş. bu defa alıcam kucağıma.
mpb nasılsın nasıl gidiyor hamilelik Sait beye gidiyorsun hala demi.. bende temmuz gibi gidip ön muanemi olup ramazandan sonrada bebek çalışmalarına başlamak istiyorum nasipse..
günaydın hepinize mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün olsun hepimize
cnm salı günü randevum var ikili test için. ayda bir çağırıyor beni. şimdilik iyi gidiyor umarım bebişte iyidir üzmez annesini darısı başına artık. cnm temmuzda gideceksen randevunu biran önce al yoğun oluyor çünkü.
çokmu yoğun oluyor hımm ben adetliykenmi alsam bittikten sonramı sence hangi dönemde gitmeliyim..
allah razı olsun canım ban mtfr 1298 yapılmadı cok onemlımı yaptırsam mı 677 ve f 5 cıktı sorun bırde proteın c ve s de sorun var 2 kere yaptırdım proteın c ve s yı bırı degerı fazla cıktı dıyerın de yer degıstımıslerdı degerler c fazlayken s azdı dıyerın c az s fazla cıktı neden acaba ben de hangısı var sorun c de mı s demı anlamadım bunu
Canım çok üzüldüm ya senin hamileliğin bana umut olmuştu çünkü mutasyonlarımız aynı seninle.Bir de iğneye ben çok umut bağlamıştım hiçbişeyin garantisi yok yani.Hakkımızda hayırlısı.Bence dış gebelikse çok ara verme.Ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim 6 aydır korunmuyorum ama olmuyo.Doktor dış gebelikten sonra daha uzun süre beklesen bile risk değişmez dedi.Geçmişi çok okuyamadım düşük olduğu kesinmi yoksa hiç kesemi gözükmedi.
bilmem ki cnm ben ilk randevu için aradığımda onlar vermişti günü 20 gün sonraya yanımda ne kadar testim belgem varsa götürmüştüm sonra aşılama kararı aldık bana adetimin 3. günü gelmemi söyledi öncesinde ege ünv.de ilaçlar için rapor çıkarttırdı aradım sekreterini adetin 3. günü çağırmıştı dedim o gün gittim her gittiğimde bir sonraki gidişim için defterine not alıyor sekreter. zaten doktor hafta içi 4 de bakmaya başlıyor hafta sonuda 12 de.
günaydın canım:
nasılsın?
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için... sende hangi mutasyon vardı ve kaç gebelik kaybın var..
benim 2 gebeliğimde de iğne kullanmama rağmen olmadı en sonuncusu dış gebelik oldu ve sağ tüpüm alındı..şimdi tüp bebek yaptırmaya karar verdim . tüp bebek tede dış gebelik olma riski varmış korktum..
şöyle teselli ediyorum herkes de aynı şey olacak diye bir şey yok diyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?