Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aminnnnnnnnnnnnnnn

birşey daha sormak istiyorum iğne kullandığın halde hiç düşük yaptığın oldumu?ben bu gebeliğimde clexan 0.6 coraspin 100mg kullandım yinede düşük oldu

:26: düşük olduğu kesinleştimikiiii:26:

birşey daha sormak istiyorum iğne kullandığın halde hiç düşük yaptığın oldumu?ben bu gebeliğimde clexan 0.6 coraspin 100mg kullandım yinede düşük oldu

Canım çok üzüldüm ya senin hamileliğin bana umut olmuştu çünkü mutasyonlarımız aynı seninle.Bir de iğneye ben çok umut bağlamıştım hiçbişeyin garantisi yok yani.Hakkımızda hayırlısı.Bence dış gebelikse çok ara verme.Ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim 6 aydır korunmuyorum ama olmuyo.Doktor dış gebelikten sonra daha uzun süre beklesen bile risk değişmez dedi.Geçmişi çok okuyamadım düşük olduğu kesinmi yoksa hiç kesemi gözükmedi.

muayneyı vajınal mı yapıyor acaba 3 ve 5 gunu ben 5 gunu gıtsem olurmu bıde canım ne testı ıstıyor doktor ben yenı gıdecem ve klomenle dıycem mol gebelık gecırdım de ben bu hamılelıgımı ondan ıstıycem beklemek te ıstemıyorum desem verırmı klomen acaba sızce

allah razı olsun canım ban mtfr 1298 yapılmadı cok onemlımı yaptırsam mı 677 ve f 5 cıktı sorun bırde proteın c ve s de sorun var 2 kere yaptırdım proteın c ve s yı bırı degerı fazla cıktı dıyerın de yer degıstımıslerdı degerler c fazlayken s azdı dıyerın c az s fazla cıktı neden acaba ben de hangısı var sorun c de mı s demı anlamadım bunu

cnm hamile kalamadığın süreye doktoruna bağlı klomen verip vermeyeceği benim gibi beklemek istemiyorum dersen verir herhalde. kimi doktor adetin 3. günü yapılan hormon testleri lh, fsh vs. varya onları istiyor. klomenede kimi 3. kimi 5. gün başlatıyor. en garantisi 3. gün gitmen bence. adetliyken doktorlar genelde üstten bakıyor ama ben bir kere vajinalda bakılmıştım çok kötüydü ama yumurta gelişmeye başlayınca hep vajinal bakıyorlar. sormak istediğin başka şey varsa cevaplarım 3 ay klomen, 2 de aşılama tecrübem var noldu dersen ilk klomenim tutmuştu düştü meğer pıhtılaşma varmış birde son aşılamam tuttu inş. bu defa alıcam kucağıma.

çok üzüldüm bende geçen sene temmuz ayında dış gebelik geçrimiştim en sonunda amiliyatla sağ tüpüm alındı .. iyikide alınmış çünkü sağlıksız tüpte olurmuş..

Hakkında hayırlısı dualarım seninle cnm inşallah kötü bişey yoktur ben son 2 gebeliğimde de iğne kullanmama rağmen olmadı .. nedenini bilmiyorum..bende de faktör v leiden mutasyonu 677 ve g1691a mutasyonu var.. ayrıca anti antikor değerim pozitif...
ve 1 sene olucak nerdeyse doktora gidip tekrar tedavi görmeye korkuyorum..
ama yaşım oldu 29 ramazandan sonra gidicem nasipse hepimizn hakkında hayırlısı..

canım çok sağol rabbim evladını bağışlasın bir kez daha deneyeceğim normal yolla çok değil iki ay ara versem olurmu acaba?rabbim bebeğime ol desin olsun tutun desin tutunsun inşallah...
canım benim dış gebeliğim iğneyle sonlandırıldığı için 4 ay korunmak zorunda kaldım iğnenin etkisi geçsin diye
eğer sen kendiliğinden düşürürsen 1 ay bile yeter korunma süresi

canım ben 8 kimyasalın 3 tanesini bir bu dış gebeliği iğne ve asprin kullandığım halde yaşadım
hem boşver iyi ki düşmüşler
sağlıklı olsalar dururlardı zaten

mpb nasılsın nasıl gidiyor hamilelik Sait beye gidiyorsun hala demi.. bende temmuz gibi gidip ön muanemi olup ramazandan sonrada bebek çalışmalarına başlamak istiyorum nasipse..

mpb nasılsın nasıl gidiyor hamilelik Sait beye gidiyorsun hala demi.. bende temmuz gibi gidip ön muanemi olup ramazandan sonrada bebek çalışmalarına başlamak istiyorum nasipse..

cnm salı günü randevum var ikili test için. ayda bir çağırıyor beni. şimdilik iyi gidiyor umarım bebişte iyidir üzmez annesini darısı başına artık. cnm temmuzda gideceksen randevunu biran önce al yoğun oluyor çünkü.

çokmu yoğun oluyor hımm ben adetliykenmi alsam bittikten sonramı sence hangi dönemde gitmeliyim..

çokmu yoğun oluyor hımm ben adetliykenmi alsam bittikten sonramı sence hangi dönemde gitmeliyim..

bilmem ki cnm ben ilk randevu için aradığımda onlar vermişti günü 20 gün sonraya yanımda ne kadar testim belgem varsa götürmüştüm sonra aşılama kararı aldık bana adetimin 3. günü gelmemi söyledi öncesinde ege ünv.de ilaçlar için rapor çıkarttırdı aradım sekreterini adetin 3. günü çağırmıştı dedim o gün gittim her gittiğimde bir sonraki gidişim için defterine not alıyor sekreter. zaten doktor hafta içi 4 de bakmaya başlıyor hafta sonuda 12 de.

Zaten diğerlerinde çıkmış 1298e baktırsan bile tedavin değişmeyecek, o yüzden eğer çok kafana takılmıyorsa boşver uğraşma. Protein C ve S değerleri zaman içinde, kiloyla, hormonlarla, hamilelik öncesi sonrası vs. değişen değerlermiş. O yüzden sorun oldugunu bilmeleri yeterlidir herhalde.

Aysecim gittin mi tekrar doktora, var mı bir gelişme?

Canım benim de mutasyonum 1298 homozigot. Ben de iğne kullanırken bir düşük yaptım ama şimdi sağlıklı devam eden bir gebeliğim var.

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için... sende hangi mutasyon vardı ve kaç gebelik kaybın var..

benim 2 gebeliğimde de iğne kullanmama rağmen olmadı en sonuncusu dış gebelik oldu ve sağ tüpüm alındı..şimdi tüp bebek yaptırmaya karar verdim . tüp bebek tede dış gebelik olma riski varmış korktum..
şöyle teselli ediyorum herkes de aynı şey olacak diye bir şey yok diyorum kendimce

cnm benim mthfrlerin ikiside heterozigot iki kaybım var 8 ve 5 haftalık bunlardan sonra öğrendim pıhtılaşmayı sonra sait beye gittim hamile kalmamda sorun olduğu için aşılama yaptı tuttu kan testi pozitif çıkınca clexan 0.4 ile başladım şimdi allaha şükür bebişi 2 hafta önce gördüm en son gelişimi iyi. inş. da böyle devam eder. canım hep aynı şeyleri yaşayacaksın diye birşey yok dış gebelik zormuş tüpünde gitmiş geçmiş olsun ama bundada vardır bir hayır çok stres yapma. tüp bebek için doktor ilaçları ayarlıyormuş özel ege tüp bebek hast. yumurtaları toplama ve yerleştirme oluyormuş. benim aşılamayıda orda yaptı. senin içinde hayırlısı olsun.
bak başka topikte sait bey ile ilgili yazı
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...-bebisler-bizimle-olsun-452.html#post25278172

merhaba canlar, bugün 2li tarama için doktor amcamıza gittik. 4 boyutlu ultrasonda baktı ilk defa. Miniğim kıpır kıpırdı. Annesinin babasının onun gördüğünü anladı galiba. Hatta kıpırdak görüntülerinden oluşan bi cd bile verdiler sabah beri ona bakıyorum:))) Ense kalınlığımız çok normal dedi dr.umuz. Gelişimimiz bir hafta önden gidiyormuş. O da adet döngümün sık olmasın kaynaklanıyormuş. Yılbaşı gibi olacak sanırım doğumumuz. Kan verdim test için... İnşallah sonucumuz da iyi çıkar. Dualarınızı esirgemeyin. Allah herkese evladını bağışlasın...

ben kendimi zor tutuyorum doktora gitmemek için yarın şeker yüklemem var c.tesi ayrınyılı ultrason ama halen bugün gitsem mi diye düşünüyorum zaten normalde de çok sabırsızımdır bebek mevzu olunca daha bi sabırsızlanıyorum en son 1 hafta önce eşim rapor çıkartmaya gitmişti doktor benide görmek isteyince bende mecburen gitmiştim o zaman gitmiştim ama başka doktorabahaneme bak yahu:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…