Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim inşallah sizin dediğiniz gibi sadece bir yanlışlıktır. o zaman o günkü gözyaşlarıma güler geçerim:)

hayır canım sakın ilaçlarını bırakma. düşün bu yolda yalnız sen yürümüyorsun görüyosun bizim durumda olan o kadar çok kişi var ki.sıkılma bak ben de 8 aydır korunuyodum şu an adetim ve bitince ben de planlamaya başlıyacam.bazen korktuğum için acaba korunmayı bırakmasam mı diyorum ama nereye kadar geç olmadan olması lazım.pes etmee

canım buna mecburuz malesef bir hamile kalırsan düşünsene allah korusun bebişe birşey olursa bu sefer de iğnelerimi düzgün yapsaydım diye pişmanlık duyarsın. onun için yılmak yok. yola devam:)))

canım düzelttim listeyi,ama ben sürekli takip edemediğim için istersen sana söylim nasıl olacağını,listeyi sen takip edeceksen tabi

canım beni de listeye ekliyebilirmisin. benim farklı biraz. kızlar okusunlar. evlenir evlenmez gebe kaldım sorunsuz bir şekilde sağlıklı bir oğlum oldu sonra beraber büyüteyim diye gebelik istedim 11. haftya kadar herşey yolunda iken 11+5 günlük kalbi durdu düşük sonra kürtaj oldum ve 6 ay aradan sonra bidaha hamilelik oldu 4 haftalık sadece küçük bi kese vardı kendiliğinden düştü. araştrma yaptık faktör v heterozigot, faktörxııı heterozigot, mtfhrc6 heterozigot ve PAI 4G/5G heterozigot. şu an aspirin, folbiol içiyom 3 aydır ve haftaya korunmayı bırakacam. oğlum 3 yaşında

canım nasılsın doktora ne zaman gidecen. Bulantıların var mı

canım hiçbirşey hissetmiyorum malesef. Yarın öğlen gidicem dr. A pek umutlanmıyorum. Bir de dün bira ayakta durunca çok belim ağrıdı. Bugün hafif var ağrım. Ama bulantı ve başka bir belirtinin olmaması bei şüphelendiriyor.

canım adetten dolayı biraz rahatsızım. bugün adetimin 2. günü artık bitince çalışmalara başlıyacam inş. sen de canını sıkma yarın güzel haberler alırsın inş.

canım inş. ilk denemede başarırsınız:) inşallah herşeye rağmen öyle ümit etmek istiyorum. allahtan umut kesilmez.

canım benim güzel dileklerin için çok tşk. Ederim. Yarın belki daha net birşeyler öğrenebilirim. Dr. Dan gelir gelmez size yazacağım. Inş. Hepimiz güzel sonuçlar alabiliriz.

amin canım inşallah güzel günler bizimle olsun bundan sonra.
güzel haberlerini bekliyorz

canım çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.

çok sagol canım benim amin inşallah nasip olsun bu defa
tüm bekleyen dostlarıma hepimize rabbim nasip etsin

inşallah sonuçlarında iyi çıkar canım ama ben o 1 haftada başımın ağrısından ölmüştüm stres yapmaktan:18:

hayırlı olsun canım darısı kalp atışlarını duymaya inşallah

çok tşekkür ederim canım benim amin inş duyabiliriz kalp atışlarını çok heyecanlıyım :26:

canım ya hergün sağlık ocağı hastane olmuyo ben yaklaşık 1 aydır kendim vuruyorum napalım alışıcaz

haklısın canım mümkün değil.
ben şimdi 3 güne bir vuruyorum gerçi ama daha sonra ne olur ne biter bilmiyorum.
o kadarda zor değil zamanla alışırım sanırım, bebeğimiz iyi olsun yeterki...

YOKH canım gözün aydın pıt pıtlar ne zaman duyulacak allahın izniyle

sağol canım benim , 1 ekimde çağırdı pıt pıtlar için canım zaman geçmiyor bana sanki,
birde kan testini tekrarlamayı gerek görmedi doktorum ya endişeler hep kafamda
ne olacak bu halim bilmiyorum
umarım içerde herşey iyidir....

yokh, tebrik ederim. Ben de haşimatoluyum ve 3 gende pıhtılaşma sorunum var. Uzun zamandır gebe kalamıyorum. Darısı bana da olur inşallah. :)

tatlım çok teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun sanada. inşallah rabbim tez zamanda gebeliği nasip etsin canım
darısı başına olsun.
bende ilk denemelerimizde 3 ve 4. ayımızda gebe kalabilmeme ramen ki onlar kimyasal düşük oldu.
bundan sonra tam 6 ay gebe kalamadım canım. işte bu aya nasip oldu. 10 ayı aldı bebek macerası.
umarım bu son olur kayıp ve bebeğime kavuşurum, rabbim acılarını göstermesin artık hiçbirimize.

kızlar lütfeen acil cevap az önce kanamam oldu biraz dört ay oldu...ne yapacaaammmm cevapp

ayy cnm telaş yapma dur yat dinlen mutlaka doktorun bekle dediyse mecbur bekle
yolun uzakmış gidene kadar daha kötü olmasın bide.
yönlendirir o seni mutlaka stres yapma canım, uzan dinlen.
güzel haberlerini bekliyorz habersiz bırakma

kızlar lütfeen acil cevap az önce kanamam oldu biraz dört ay oldu...ne yapacaaammmm cevapp

canım çok geçmiş olsun. Hemen telaş yapma. Burada bir hemşire tanıdığım sürekli kanama olduğu halde doğum yapmıştı. Neden olduğunu bulamamışlar. Biraz rahatla. çok yorulysan dinlen. Uzan. Ayaklarını havaya kaldır. Ilaçlarını aksatma. Inşallah önemli birşey değildir. Ama bir şekilde dr. A ulaşabilsen en azından iin rahatlardı.

canım buna mecburuz malesef bir hamile kalırsan düşünsene allah korusun bebişe birşey olursa bu sefer de iğnelerimi düzgün yapsaydım diye pişmanlık duyarsın. onun için yılmak yok. yola devam:)))

haklısın canım biliyorum hamile kalsam aynen öyle düşünücem,zaten bu yüzden bu güne kadar sabrettim,bırakıcam dedim ama yine bırakmadım.ama artık yoruldum,beklemekten yoruldum,ben bunca iğneydi, ilaçtı,takvimdi diye uğraşırken eşimin hiç çaba sarfetmemesi beni iyice çileden çıkarıyor.aslında bu aralar eşimle sorun yaşıyoruz sürekli belki biraz da ondan benim pes etmem.bilemiyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…