CEMOCAN canım neler yaşamışsın öyle neden bu kadarüzdün hem kendini hem bebişini. kaygılarını anlıyorum inan bende rahat değilim. hep tetikteyim. hatta birgün ağlayarak gittim doktora hiç oynamadı bugün diye. ama gerçekten değişebiliyor dün akşam saatlerce kıpırdanmadı . yatraken bikaç itikleme hissettim ama bugün kıpır kıpırdı maşallah. minik kızın iyi olacak annesi . sağ salim doğacak annesinin kuzucsu olacak :) zaten az daha haftalar ilerlesin göreceksin o zaman saklanacak yeride kalmıyor :)
ŞENAY canım umarım o sonuç farklı yerde yapıldığı için yanlış çıkmıştır. umarım bebişin sağlıklı ve seninledir.
YOKH canım gözün aydın pıt pıtlar ne zaman duyulacak allahın izniyle
BEYDAĞLI kaybolmuşsun canım. umarım iyisindir. belin ağrıyor sanırım geçmiş olsun güzelim
benim bugün kafam çok karışık kızlar yaa,hiç keyfim yok dün akşamdan beri.sanırım ilaç tedavisini bırakıcam artık.sıkıldım poşet poşet ilaç içmekten ve hergün hergün iğne yapmaktan.hamile olmadan bu iğneleri yapmak gerçekten çok zor geliyor artık.4 aydır korunuyordum ve iğnelerimi yapıyordum.son bir aydır korunmayı bıraktık,ama ne hikmetse tam yumurtlama zamanlarında bi aksilik çıkıyor muhakkak.bu ay da tutturamadık muhtemelen ve ben çokkk sıkıldımmmmmmmm
benim bugün kafam çok karışık kızlar yaa,hiç keyfim yok dün akşamdan beri.sanırım ilaç tedavisini bırakıcam artık.sıkıldım poşet poşet ilaç içmekten ve hergün hergün iğne yapmaktan.hamile olmadan bu iğneleri yapmak gerçekten çok zor geliyor artık.4 aydır korunuyordum ve iğnelerimi yapıyordum.son bir aydır korunmayı bıraktık,ama ne hikmetse tam yumurtlama zamanlarında bi aksilik çıkıyor muhakkak.bu ay da tutturamadık muhtemelen ve ben çokkk sıkıldımmmmmmmm
canım düzelttim listeyi,ama ben sürekli takip edemediğim için istersen sana söylim nasıl olacağını,listeyi sen takip edeceksen tabi
canım nasılsın doktora ne zaman gidecen. Bulantıların var mı
hİLDANCIM sen nasılsın ne zaman başlıyosun kısmetse gebelik çalışmalarına
canım adetten dolayı biraz rahatsızım. bugün adetimin 2. günü artık bitince çalışmalara başlıyacam inş. sen de canını sıkma yarın güzel haberler alırsın inş.
kızlar lütfeen acil cevap az önce kanamam oldu biraz dört ay oldu...ne yapacaaammmm cevapp
canım telaş yapma doktoruna git hemen
doktorum bir saatlik yolda yola çıkma dinlen akşam tekrar bilgi alacağım dedi...
canım benim güzel dileklerin için çok tşk. Ederim. Yarın belki daha net birşeyler öğrenebilirim. Dr. Dan gelir gelmez size yazacağım. Inş. Hepimiz güzel sonuçlar alabiliriz.
canım çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş.
inşallah sonuçlarında iyi çıkar canım ama ben o 1 haftada başımın ağrısından ölmüştüm stres yapmaktan:18:
hayırlı olsun canım darısı kalp atışlarını duymaya inşallah
canım ya hergün sağlık ocağı hastane olmuyo ben yaklaşık 1 aydır kendim vuruyorum napalım alışıcaz
YOKH canım gözün aydın pıt pıtlar ne zaman duyulacak allahın izniyle
yokh, tebrik ederim. Ben de haşimatoluyum ve 3 gende pıhtılaşma sorunum var. Uzun zamandır gebe kalamıyorum. Darısı bana da olur inşallah. :)
kızlar lütfeen acil cevap az önce kanamam oldu biraz dört ay oldu...ne yapacaaammmm cevapp
canım buna mecburuz malesef bir hamile kalırsan düşünsene allah korusun bebişe birşey olursa bu sefer de iğnelerimi düzgün yapsaydım diye pişmanlık duyarsın. onun için yılmak yok. yola devam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?