Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Rabbim sabırlar versin canım..Benim sınıfta güya seçme sınıf..Benden önceki öğretmen iyi ve kalıcı diye vermişler.O da 1. senenin sonunda bırakıp gitti.Sonra ben geldim hamileyim diye sorun yaptılar.Bu sene norm olayları çıktı...Ben onlara şöyle dedim.Bu kadar çok hesap yapmayın.Zamanın neler göstereceğini kim bilebilir ki..Onlar hesap yaptıkça farklı şeyler oldu...Artık takmayacağım kimseyi...Dediğin gibi ateş düştüğü yeri yakıyor..

Akşam doktorumla konuştum.Kanama durumunu söyledim.Senin plasenta rahim ağzına yakın o kana yapar gibi bir şey söyledi..(daha öncede söylemişti kanama olabilir diye)
Durumun bebekle alakası yok dedi...Çarşamba günü kontroldeydim her şey yolundaydı...Pazartesi burada bir doktora gidip bebeğimi görmek istiyorum.Hem rapor da alırım...

Bu arada bebeğin hareketlerini hissettiğimi düşünüyorum..Acaba hissediyor muyumdur ? 17. haftamdayım..

kızlar merhaba
bişi sorucam ecopirinle coraspirin aynı dimi
ben corasprin kullanıyodum kutu bitti ve evde ecoprin vardı akşam ondan içtim bitane ??????????????

demedim zaten :))

hissediyor olabilirsin.çünkü bende kızımı ilk 7 temmuzda hissetmiştim.bir bebek sevmiştim onun üstüne tam 7 tekme yemiştim. ama 4 ay bitmişti o gün...

merhaba kızlar tansiyonumu ölçtüm biraz önce 148 büyük 72 küçük tansiyon yüksek geldi bana acaba doktora gitmeli miyim? korktum açıkçası yaa tansiyon olayları beni çok geriyor zaten

selamlar hepinize umarım iyisinizdir...

BUCU, MELTEM başka soran arkadaşlar da varsa sağolun kızlar bir iyi bir kötü idare ediyorum...

LUNİSKA ewet bende adanadayım ben hamileliklerimde FARUK DEMİR,PROF.CANSUN DEMİR ve PROF.CÜNEYT EVRÜKEYE gitmiştim..sen kime gidiyosun??

merhaba kızlar tansiyonumu ölçtüm biraz önce 148 büyük 72 küçük tansiyon yüksek geldi bana acaba doktora gitmeli miyim? korktum açıkçası yaa tansiyon olayları beni çok geriyor zaten

148 yaklaşık 15 yani tansiyonun 15/7 bence yüksek bi tansiyon hastanede yakın git bi istersen.
için rahat olsun. korkup panik yapma ama.

az önce tekrar ölçtüm 130 büyük 72 küçük çıktı ama bu 15 dakikalık zamanda 2 tane limon sıkıp içtim 15 dakika aralıklarla ölçücem..eğer düşmezse 1 saat içinde doktora giderim..

listeye benide eklermisiniz mtfhr 1298 heterozigot
2 kere 7 haftalık kalp atışları duyulmadı kürtaj
kullandığım ilaç 100 mg coraspirin folidace hamile kalınca iğneye başlanıcak

canım hulyabaskurt,elis ve leyla21 adlı arkadaslar dogum yaptılar lısteye eklersın.bız ozelden gorusmustuk onlarla fırsat bulup gıremedıler sanırım

inşallah bebişine bişey olmaz. dikkat et canım kendine sakın hiçbirşeye üzülme. biliyorum bazen elde değil ama aslında biraz rahat olmak lazım galiba.

kızlar herkese mrhaba. bugün malum dr. randevum vardı. yine sadece keseyi gördük. 5.3 mm olduğunu söyledi. haftasıyla uyumlu değilmiş. ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. gelişmezse kendi kendine düşmesini bekleyecekmişiz. çok acı ama malesef gerçek bu. hayırlısı olsun. sanırım yine başaramadım.

canım benim hiç belli olmaz Allah ol derse olur inşallah.Çok doğru söylemişsin hakkında hayırlısı olsun.Bizim şer sandığımız Allah katında bizim hayrımıza olabiliyor. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Beydagli bende adanadayim bende cuneyt beye basladim
Suan memnunum , sen nasil memnun kaldinmi benim be
Ucuncu doktorum

üzüldüm... inşşalah kurtarırsınız..

ben muzaffer şengül e gitmiştim ondan önce eray memeç.. muzaffer bey çok iii.. ona gitmeyi düşünüyorum...

canım allah yardımcın olsun.
Umarım bebegın gelısır ıyı dusun ıns ıyı olsun.
Allaha emanet olun.

Melekogretmen21 canım doktorun allahtan bı acıklaama yapmıs
umarım brz rahatlamıssındır. Tekrarlamaz ıns.
Pzt bebegını gorursun sapasaglam

ve kızlar dun gece bnm ıcınde kabustu
gece wcye gıttıgımde peceteye kan geldı
baya kırmızıydı kahve fln degıldı 3*4 damla kadar.
Oyle telaslandımkı dru aradım hemen
cok rahat karsıladı hıcbısey olucanı sanmıyorum korkma sadce yat ve dınlen dedı.
Yatıyorum o dkdan berı ama cok korktum
wcye gıtmeye korkuyorum suanda.
Neden bgn cagırmadı bı bakmak ıcın
baska yeremı gıtsem acılden dıye dusunmıuyor degılım.
Allaha emanetız ıns bı sorun cıkmaz ne dıyım cok tedırgınım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…