Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sağol canım cevapladığın için coraspin hamilelikten önce başlamıştım zaten...şimdi iğne ismi biraz farklı gelince bi de kimse kullanmamış endişelendim biraz..malum yoğurdu üfleyerek yeme meselesi..Allaha emanetiz... 5+3 üz bugün ..yarın iğnenin ilkini kullanıcam,inşallah geç kalmamışımdır...

kalmamışsındır korkma iğneyi hep aynı saatte vur ama aksatma olurmu.1 saat gecikme çok önemli değil bunuda unutma.

kızlar netten yurt dışındaki kan sulandırıcı iğne kullananları yabancı siteleri araştırdık.sonuç türkiyede kinin tam tersi.yani iğne kullanan herkes normal doğum yapmış.hatta 1 kadına dr u sezeryan demiş hemen diğerleri dr unu değiştirmelisin diye yorum yazmışlar.çoğuda benim gibi sabah akşam vurulmuş iğneyi

merhabalar test sonuçlarımı bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

pıhtılaşma zamanı 6 dk 30 sn
kanama zamanı 2 dk

selam canımm pıhtılama zamanı bende Pt sec 17.2 çıktı aralığı 10.5 ila 13.2 miş

gerçi referanslar her yerde farklı oluyo ama

onların simgelerini bir yazarmısın kanama zamanını özellikle

beni de bu listeye yazınnnnn lütfen

yaşadığım şehir adana

mtfrh 1298 heretozigoy um

folbiol ve elevit alıyorum

ayrıcaaa coraspin alıyorum

beklemedeyim 3 ay sora düşünüyorum Rabbim kısmet ederse...

kızlar yanlış anlaşılmasın ben yaptırma gerek yok demedim. çünkü bende ilk düşüğümden sonra yaptırmıştım. ama bir arkadaşa böyle söyledim. doktoru gerekli olmadığına ikna etmiş. bende boşuna onuda pimpiriklendirdim diye üzüldüm sonrasında. o yüzden doktoruna güvenin tamsa düşünme dedim...

ben sadece 1298 heterozıgotum ama ıkı tane bebegımı kaybettımmm 3 aylık ve 6 aylık sadece coraspırın yeterlı gelmıyor yanıı ıgne olmak gerekıyormuss benımle aynı durumda olan varmıı???

ben sadece mthfr 1298 heterozigot um. iki doktorum da iğne ve aspirin dedi.şimdi öyle yaıyoruz bakalım. umarım sağlıkla kucağıma almakta nsip olur. umarım alllahım dileyen bekleyen herkese de sağlıkla nasip eder....

canım coraspin ve ecopirin gibi. sanırım hepsinin içeriği aynıdır. 0,2 lik lik derken belki dozajları farklı olabilir. ne yazıyor üstünde tama olarak canım...

kızlar ben artık yeniden hamile kalmak o mutluluğu sağlıkla sağlıklıca sorunsuz bir şekilde yaşamak istiyorum.kızımı özlüyorum gene bu aralar ve galiba çok pis depresyondayım....

canım allahım tez vakitte nasip etsin. ..

canım benim doktoruma da sorarken sezeryan olmam şart mı dedim. yok öyle bişey nereden çıkardın dedi. normal de olabilir ilaç etkilemez dedi.

canım benim doktoruma da sorarken sezeryan olmam şart mı dedim. yok öyle bişey nereden çıkardın dedi. normal de olabilir ilaç etkilemez dedi.

ay böle duydukça rahatlıyorum.çünkü millet neler sölüyo neler.iğne kullanıp normal doğum yapanlarda ölen bile varmış falan falan.ürkütüyolar insanı

yaptır cnm tetslerini

Hadi ya peki sadece kan pihtilasmasinami baktirmaliyim baska nelere baktirmaliyim

Canim yok yanlis anlamadim.. Yani ben doktorun söylemesiyle illaki rahatlamadim hep istedim yaptirmayi ama çevremdekiler gerek yok diyerek sakinlestirdiler beni.. bilmiyorum ya ben en iyisi pisman olmamak için yaptirayim tahlilleri

g olsun canım neyde var dı senın sorun nerede kıme gıdıyorsun ınsallah bu sefer olur alahın ıznıyle

ay böle duydukça rahatlıyorum.çünkü millet neler sölüyo neler.iğne kullanıp normal doğum yapanlarda ölen bile varmış falan falan.ürkütüyolar insanı

benim ilk doğumumdaki doktorumda normal olabilir doğum ama ben riske atamam demişti..sizin gibi gebelerin bebekleri hassas oluyor ağrı eşiğine dayanıp dayanamayacağını bilemeyiz dedi..garanti olsun sezaryen dedi.. gerçi ben çok acil girdim sezaryene ama eğer Allah kaderinde yazmışsa herşey oluyor..ben oğlumu kaybettim ama bu demek değil ki sezaryenden yada başka bir durumdan sadece ona verilen nefes okadardı.. sen içini ferah tut.. ben ameliyatta çok kan kaybettim çünkü doktor beni açık bırakıp bebeği hayata döndürmeye çalışmış.. yani demem o ki arkadaşım..sen boşver bunları..herşeyin iyi olacağını düşün.. iyi bir gebelik yaşayıp..harika bir doğum yaşayacaksın.ve tatataaaa bebişin kucağında :))

Öncelikler herkese iyi günler diliyorum. Bende başımdan geçenleri sizlerle paylaşmak istiyorum.nisan ayında sezeryanla doğum yaptım. Doğumdan 12 gün sonra bacağımda şişme ve morarma oluştu dvt teşhisikonuldu ve heparin iğneleri vuruldum tam 3,5 ay ,bu arada varis çorabıda giymeye başladım. 3,5 ay sonra kan pıhtısının geçtiğini söylediler tam 10 gün sonra tekrarladı bu sefer coumadin hapı kullanmaya başladım ve dün yaptırdığım dopler sonucunda pıhtının yeniden eridiği gözüktü. GalibA bu kadar sık tekrarlamasının sebebi proteiN c ve s eksikliği tahlillerde çok düşük çıkmış. Galiba kalp damar doktorum beni hemotolojiye yönlendirecek.ayrıca bu protein c ve s eksikliğinin kalıtsal yani aileden geçtiğini öğrendim int. Den ama bizim ailede kimsede böyle bi sorun yok.

canım günaydın niye yanlış anlaşılasın herkes fikrini söylüyor sen öyle düşünme üzme kendini boşyere

canım doktora ben araştırma yapılsın istiyorum bu kayıp neden oldu bidaha olmasın dicen o gerekli tüm tahlilleri ister. o tahlillerde biçok şey var sadece kan pıhtılaşması değil.

canım kafam karıştı şimdi. sabah akşam iğne vurmuşlar diyorsun. zaten ilacın prospektüsünde de 12 saat etki diyor. mantıken doğru. ama dr. ısrarla bana 0,6 tek verdi. akşam vuruyorum. bana da sanki 0,4 sabah akşam daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…