Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben manuel ile kendiminkini ölçüyorum çok kolay..asla bilekten ölçer kullanma çok fazla hassas olduğu için en ufak kıpırtıda bile tansiyonunu yüksek ölçer demişti doktorum..nitekim öylede oldu yani.. oyüzden en iyisi pompalı en doğru sonucu veriyor..ben erka marka aldım..şuan piyasanın en iyisi..tavsiye ederim..

Canım sen Bursa'da değil miydin?Hangi doktora gidiyorsun???

ben bursadayım ama merkezde değilim kemalpaşada oturuyorum..bursada doktorum ismail küçükerdoğandı..ama nasıl olduysa ben balıkesirde sevcan başaran var ona gidiyorum..ama bu aralar beni pişman etti ona gittiğime.. saçma sapan konuşup sinirlerimi bozdu ama yarın gidicem bakalım konuşucaz artık net tavrımı koyucam ortaya.. balıkesiri seçmem deki sebep abim balıkesirde yaşıyor..yani hem kemalpaşaya da yakın 65 km.. en azından dedim beni hastaneye yatırsa yada başıma bi durum gelse abimde kalabilirim onlar bana yardıma gelebilirler diye düşündüm.. aslında bana uyguladığı tedaviden memnunum ama tavrı hoşuma gitmiyor..

Masallahhhhhh :) Nazar degmesin melegine InsAllah.. Ya benim aklim karistiiiiii su testi yaptirsammi bende

hayırlısı olsun cnm inşşş bebeğini kucağına alırsın... bende ilk hamile kaldığımda üye olmuştum buraya.. o bebeğimi 7 haftalıkken karnımda öldüğü için kaybettim.. kürfaj oldum.. dr coraspin verecem sana hamile kalırkalmaz ddi. o dr um çok tecrübeliymiş tahlil falan olmadan anladı... ama sende üzülme sakın 7 düşük diye dr lar çok ağırdan alıyorlar bu işi nedense.. bak bu forum olmasaydı ben kesinlikle bu derdin olduunu bilemezdim.. benimde 1 hafta önce çıktı sonuçlarım.. üniversitede yaptırdım özel dr a götürdüm.. normalde 1 düşükte bakmıyorlarmış.. mthfr 1268 heterozigot çıktım.. kendi dr umada göstermeyi düşünüyorum sonuçları... ii demiş dr bana da aynı şelerid edi coraspin folikasit ayrıyatten de e vitamini alıyorum....

benim doktorum 28 haftadan itibaren doğduğunda yaşama şansı olduğunu söylemişti

bende aynı şeleri dedim 1 düşüten sonra yaptırdım sonuç kan pıhtılaşması

geçmiş olsun canım inşallah bi daha aynı sıkıntıyı yaşamazsın 7 düşük olana kadar hiçbir doktor tahlil istemedimi

canım işte onu bekliyoruz. Hayırlısıyla.

kontrol ne zaman canım

çok sağol cnmmm.... ben 2 ayrı dra gttiim bu süreçlerde... kürtajımı yapan dr um hamile kalırkalmaz gel coraspin vericem sana dedi. o çok deneyimliymiş aslında tahlil falan olmadan benim sorunu bildi. bende coraspin deyince 2 aydır araştırıyorum bu konuyu... 15 gün önce kan tahlili verdim sonuç böyle çıktı... 2. dr umda hamile kalınca coraspin verelim dedi.. istersen öncesinde de alırsın dedi bende şimdiden kullanayaım dedim. sonuçta burdaki herkes alıyor bunu.. ya dr lar çok ağrıdan alıyorlar ve yüzeyseller.. bana çok fazla bişi demedi bende çok tatmin olmadım...ya aslında bebek karında ölüyorsa zaten gelişemiyor.. gidişat kan pıhtılaşması yani... evet doğru söylüyorsun çok yüksek değil.. kaybetme durumu az olabilir ama şöle bi durum var ben 3 aydır kan ilaçları alıyorum benim kan değerlerim düşüktü.. bünyem de zayıf bir insanım.. hamileilk durumunda tirodim de çıktı... tetikleyen durumlarda olmuş olabilir bilemiyorum... ama 1 gende sorun varsa bence olur cnm.. sen ilaç alıyor musun ????? ben şöle yaptım bu sonuçlarımı manisa cbü ye gönderdim orda da bakılacak cevap bekliyorum.. sonrada kendi dr uma da göstericem... eşime de yaptırmayı düşünüyoruz .. bi konuşalımda 2 ayrı yerle.. sonuçta bu çekinik gen.. eşinde de olursa meydana çıkar.....

ben sadece 1298 heterozıgotum ama ıkı tane bebegımı kaybettımmm 3 aylık ve 6 aylık sadece coraspırın yeterlı gelmıyor yanıı ıgne olmak gerekıyormuss benımle aynı durumda olan varmıı???

çok sağol cnmmm.... ben 2 ayrı dra gttiim bu süreçlerde... kürtajımı yapan dr um hamile kalırkalmaz gel coraspin vericem sana dedi. o çok deneyimliymiş aslında tahlil falan olmadan benim sorunu bildi. bende coraspin deyince 2 aydır araştırıyorum bu konuyu... 15 gün önce kan tahlili verdim sonuç böyle çıktı... 2. dr umda hamile kalınca coraspin verelim dedi.. istersen öncesinde de alırsın dedi bende şimdiden kullanayaım dedim. sonuçta burdaki herkes alıyor bunu.. ya dr lar çok ağrıdan alıyorlar ve yüzeyseller.. bana çok fazla bişi demedi bende çok tatmin olmadım...ya aslında bebek karında ölüyorsa zaten gelişemiyor.. gidişat kan pıhtılaşması yani... evet doğru söylüyorsun çok yüksek değil.. kaybetme durumu az olabilir ama şöle bi durum var ben 3 aydır kan ilaçları alıyorum benim kan değerlerim düşüktü.. bünyem de zayıf bir insanım.. hamileilk durumunda tirodim de çıktı... tetikleyen durumlarda olmuş olabilir bilemiyorum... ama 1 gende sorun varsa bence olur cnm.. sen ilaç alıyor musun ????? ben şöle yaptım bu sonuçlarımı manisa cbü ye gönderdim orda da bakılacak cevap bekliyorum.. sonrada kendi dr uma da göstericem... eşime de yaptırmayı düşünüyoruz .. bi konuşalımda 2 ayrı yerle.. sonuçta bu çekinik gen.. eşinde de olursa meydana çıkar.....

ben sadece 1298 heterozıgotum 3 aylık ve 6 aylıkken kaybettım bebeklerımı ustelıkk aspırın ıctıgım haldee kaybettım yanı bazı dr lar pek onemsemıyorr bu degerlerı ama demekkı ıgne olmam gerekıyormuss benımle aynı durumda olan varmı??? :26::26::26::26:

seni Allah korumuş cnm.. iikide bişi olmamış bebeğine ben 7 haftalıkken kaybettim..

ben varım kanka 4G/5G de yokmuydu senden onudamı yanlış hatırlıyorum :26::26:

cnmm ban ben en son kocaman bebegımı kaybettım 6 ayı bıtmıstıı ve saglıklıydıı hamılelıgımın basında berı coraspırın ıcıyordum demekkı yeterlı gelmemıs dedı doktorum bence tek aspırın yeterlı gelmıyor cnm doktorum dedıkı hamıle kaldıgını ogrenır ogrenmes gel ıgneye baslıcaksın dedı 0.4 clexane sonuc olarak bence aspırının cok faydası olmyorr degerlerımız dusuk olsa bıleee

kız benm ikiside var diye iğneyi 0,6 lığa cıkardı 2 faktör var 0,6lık kullan dedi oda cok acıtıyoki sorma

evett cok acıyoooorrrrrrrrr bılorummmmmmmmm doktor gostermek ıcın yapmıstıııı ama burdakı arkadslar hergun yapıyor demekkı alısılıyor kuzumm :26::26::26:

doktorlar mthfr releri pek önemsemiyor aslında benimde 4 düşüğüm var erken dönemlerde sonuncusunda iğne kullandığım halde 7 haftalık kalp atışı durdu daha sonra gittiğim prof iğneye gerek yok dedi şu anda başka doktorla devam ediyorum 34 haftalık hamileyim clexane 0.4 kullanıyorum ve bebek aspirini

evet cnm aynen önemsemıyorlarr aspırın yeterlı gelmıyorr ayyyy cnmm allahh kucagına almayıda nasıp etsınn ınsallahhh demekkı ıgne gerekıyormus bızım gıbılere dımıı bakkk bebısınlee kavusmana az kalmıss allahh senıde yawrunuda korusunn

evett cok acıyoooorrrrrrrrr bılorummmmmmmmm doktor gostermek ıcın yapmıstıııı ama burdakı arkadslar hergun yapıyor demekkı alısılıyor kuzumm :26::26::26:

cok zor allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…