Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Seni çok merak ettik, kötü birşey oldu o yüzden gelmiyorsun zannettim. Ay çok sevindim iyi olmanıza.
Liste senden sonra pek devam edemedi, ön sayfaya çekip kendilerini ekleyen arkadaşlar oldu ama haftalar tutumuyor, doğum yapanlar var...
Neyse ya iyi ol da önemli değil, niye ihmal ettin bu kadar???

hayırlı cumalar arkadaslar ıyı olmana sevındık mhp arkadasları gormeyınce ınsan dusunuyor ne oldu dıye yaramaz bısey mı var dıye

slm arkadaşlar allaha şükür bugünkü kontrol ve nst yide atlattık herşeyimiz iyi hafif sancılarımız çıktı ama olurmuş normalmiş artık normalde 35 haftalık ultrason ölçümlerine göre 37-38 haftalık çıktı haftaya kontrole gidince sezaryen tarihimizi verecek doktorumuz bayram öncesimi sonrasımı olacak karar vericez gerçi bana kalsa bayram öncesi olsun gerçekten insan son zamanlarda daha çok stres oluyormuş :18: cleaxne kestik artık hakkımızda hayırlısı tabi nem arada kaçamak yaparım gibime geliyor sağlıkla gelsinde inşallah

bişi dicem sakın yanlış anlama beni.
boşver misafiri sen bence imkanın varsa hemen git doktora. bebeğine bişi olsa Allah korusun misafirmi acını dindircek. tatlım misafir biraz beklesin nolcakki

canım çok sevindim senin adına allahım sağlıkla bebişini dünyaya getirmek nasip etsin. hep böyle güzel haberler bekliyoruz. geçen bayram gülsünoğuz doğurmuştu. kısmetse bu bayram da sen doğuruyosun:)

Çok sevindim.Ne güzel.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.... yavruşunu kucağına alırsın mutlu sağlıklı..

kızlarrrr..bana çok kızacaksınız biz ne dertlerle uğraşıyoruz sen neyden şikayet ediyorsun diyeceksiniz biliyorum ama ..bu bulantıların 12 haftada gerçekten kesildiğine inanmak istiyorum..en azından azaldığına..8.haftanın içindeyiz bulantılarım çok fazla..sürekli raporlu evde yatıyorum psikolojim de bozuldu ya.. bırakın hamileliği bütün hayatım böyle geçecekmiş gibi hissetmeye başladım..çok sıkıcı..ne olur birileri bu blantıların biteceğini ya da azalacağını sölesinnnnnnn lütfennnnnn

walla canım benim kadar kötü olamazdın ben kusamıyorum birde sürekli öğürtü midem boğazıma kadar gelip geri gidiyordu..bi ara yerlerde süründüm resmen..ama bitiyo geçiyo benim 4.ayımın ortalarında kesildi bulantılar..ve ben o zamana kadar 5 kilo vermiştim düşün hiç yemek bile yiyemiyordum suyu gıdım gıdım içiyordum..ama bitiyor sakın korkma :)) geçince kendine güleceksin gerçekten :))

keşke bebeğim sağ olsaydı da midemin bulantısı 9 ay hhiç geçmeseydi

öncelikle oh be diyorum iyi olmanıza çok sevindim. insanın aklına bir sürü şey geliyor elde değil. çok merak ettik seni. ama sonuç olarak çok şükür iyisiniz ya. bizi ihmal etme bu kadar çok

kızın olacak demek cemocanın kızına arkadaş geliyor,sanırım dumanın da kızdı. :) nasılsınız peki sen nasılsın...

benden önce doğuracaksın o kesin senin oğluşun gelsin 2 gün sonra ben gidicem doktora alın artık diye :) şaka bir yana çok zor gerçekten son zamanlarda beklemek. ayrı bir stres. önce iğneyi mi kesti aspirini kesmedi mi. benim doktorum da tam tersi önce aspirini son gün keseriz demişti. haftaya benimde kontrolüm. ama bayramdan önce tarh vermez sanırım. sağlıkla bi doğsalarda artık er yada geç...

sizler için çok mutluyuz Allah tamamına erdirsin sağlıkla.amin

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allah’a dayanıp işe giriş ve acze düşme! İş neticelenince, “Keşke şöyle yapsaydım” deme, “Allahü teâlâ böyle takdir etmiş” de, keşke demek, şeytanın işine yol açar.) [Müslim]

Bunun için İbni Mesud hazretleri buyuruyor ki:
(Olan bir işe keşke olmasa idi, olmayan bir işe keşke olsaydı demektense, ağzıma ateş almayı, kor yemeyi tercih ederim.)

Cok sevindim canim. Ay cok az kaldi cok heyecanli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…