Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım
bazen insanın çok şey bilmesi iyi olmuyor ama aslında şanslıyım ki bilgiliyim böylece araştrıp doğru yolu bulabliyorum.şimdi tek derdim benim doktorlara güvenememek.gittiğim doktor profösör ve tanınmış biri ama buda böyle yaparsa ben nerelere gideyim bilemedim.iyi bir doktor bulup gözüm kapalı güvenince zaten herşey yoluna girecek ayrıca pozitifdüşünce kauntum reiki meleklerle iletişim gibi konularıylada ilgileniyorum.bu yüzden olumlu düşünüyorum herzaman ama olayın ilk anında tabi oluyor böyle şok geçirmek birde normal hayatta ben sevmem derdimi anlatmayı gerçekten derdimi paylaşmak isteyenleri hissederim ancak öyle anlatırım yoksa gerek duymam.bu yüzden biraz içime atınca büyüttüm içimde.herşey Allahtan yinede şükürler olsun vardır bunu bana yaşatmasında bir neden Allah bundaki hayrı görmemi ve şükretmemi nasip etsin isyan etmemi engellesin.Allahımı çok seviyorum ve biliyorum bu lay bile bana bir armağan ve inşallah birgün hepimize armağanlarımızı verecek minik armağanlarımız

ay canım ne güzel dedin öyle...keşke öyle olsaydı demi...
Bu arada benim protein c ve s den biri normal öbürü düşük,ne yapmam lazım ki...

ay çatından inmezdim ki o zaman mart kedisi gibi çatılarda beklerdim
canım sen hemen dr git hamilemisin bilmiyorum ama hamilelikten önce ilaçlara başlaman gerkeiyor okuduklarıma göre ama ne ilacı kullanman gerektiğini dr un söylecek hamilelikte ve hamilelikten sonra da bir süre kullanacaksın ilaçlarını. aslında pıhtılaşma sorunu olan kişiler ömür boyu gğnde 1 bebe aspirini kullanıyor sorun yaşamasınlar diye böyle sorunu olanlar doktorlarıyla konuşup gerekli ialçarını kullansınlar yabi bu pıhtı srunu sadece hamilelikte sorun yaratmıyor canlarım

canım bende yaptırcam genetik testime kadar.bu arada sorunlu genleri değiştriyorlar artık tıp genetik bilimi iilerledi.olmadı o yönteme biile başvururum ama inşallah gerek kalmaz canım ama bilgin olsun böyle bir şansımız var

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur.

Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.

Macun yapılıp tüketildiğinde anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebep olabilir. Macunun yapılışı aşağıdaki linkte ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu - Çörek Otu
Sadece kaynak gösterilerek kopyalanabilir.

daha ilyon tane faydası var siteyi iyice didi didik yapın çöre otuyla ilgili peygamberimizin(s.a.v) hadisi bile var

benim adetim 16 eylüldü genelde 25 26 günde adet oluyorum 28 29 çok az oluyor... eveli gün bazayı kaldırdım kasıklarım ağrıdı.. geçen hamileiliğimde de öyle olmuştu.. ağırlıktan kasık ağrısı... buğün de deli gibi yemek istiyorum iştahım açıldı.. ama göğüslerimde değişiklik yok...

hamilemiyim acaba.... adet hesaplaycısında 11 ekim yazıyodu.... beklenen adet tarihim 16 ekim ama 30 günde bir adet gören bir insan değilim ....3 4 gün kala oluyorum

inşallah canım sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah

Çok sevindim.Ne güzel.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.... yavruşunu kucağına alırsın mutlu sağlıklı..

amin canım benim

benimki önce iğneyi kesti canım aspirine devam dedi gerçi benimki uzun süredir keselim diyoda :18:bakalım bayram öncesine tarih verecekmi bugün gelişimi iyi bayram önüde alabiliriz haftaya kesin tarihi kararlaştırırız deyince birden anladımki bayram sonrasıda olsa zaman baya azalmış sağlıkla sıhhatle kucağıma alayımda bayram önü yada sonrası pek önemli değil tek korkum bayramda sancım falan olması gerçi doktorum burdayım uzağa gitmicem dedi ama sonuçta tatil olunca biraz karamsarlaştım ahyırlısı artık bakalım seninki ne zaman gün verecek kontrol ne zaman

Cok sevindim canim. Ay cok az kaldi cok heyecanli...

evet canım bende bugün anladım ki zaman baya azalmışdarısı sana ve isteyen herkese inşallah

inşallah hamilesindir canım

canım bulantı ıcın eczanede bulantı bıleklerı var bılegıne takıyorsun aklıma bu geldı tavsıye edebılırım sana ılac falan degıl bantbıleklık

ay canım benım de 13 eyll adetım dı ben de reglı olmadım ve benım kını 9 dıyor hesaplayıcı yarın da olmazsam eger ben hsg yaptıracam bakalımmm adet gunume 1 gun vardı ıdrar tahlılı yaptım cıkmadı

canım ben de öle sayılırım.kusamıyorum ama hep midem ağzımda..ben şimdiden 3 kilo verdim yemek az az da olsa yiyorum ama suyu sadece ilaç içerken içiyom midemi daha çok bulandırıyo sanki..bitsin ve kendime güleyim istiyorum :))) canım bu arada yazılarına her zaman cevap yazamasam da seni hep takip ediyorum senin için dua ediyorum..inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın buna inanıyorum..bi de rabbimden senin kadar güçlü olabilmeyi diliyorum..o kadar korkuyorum ki aynı şeyi tekrar yaşamaktan inşallah bu defa bebeklerimizi kucağımıza alırız...

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

kızlar bu son listenzmi bilmiyorum ama en azından yeni gelenler görebilsin diye paylaşmak istedim..acaba yöneticiye söylesek listeyi ilk sayfaya eklese her gün giren bir arkadaşımızada ilk sayfayı yönetme yetkisi verilsede daha kolay ulaşsak olurmu??

bende der 11 diyor hiç böyle olmazdı... pazartesi ilk işin kan tahlili yaptırmak olsun.. benim salı gününe kadar olmassa ben de tahlil yaptırıcam...

inşallah hamileyizdir...

hayır son liste 70lere kadar ben 71. idim sanırım orda siz yazın bilgilerinizi bir arkadaş eklemişti benimkini

ben ilk düşügümde hiç bişey kullanmamaştım ikincisinde banada doktor coraspirin vermişti gene işe yaramadı suan 14 haftalık oldum maşallah cok saglıklı bebegimde bende demek benim sorunum baya ileri boyutta igne verdiler telaşlanma kendine dikkat et işallah pazartesi iyi sonuçlar alırsın bizide bildilendirirsin

kızlar inşallah hamilesinizdir.Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi alırız inşllah.
Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu bu yüce görevi inşallah.

günaydın kızlar..herkese mutlu günler :) kızlar şimdi diyeceklerimden sonra bana küfür etseniz yeri var..kızlaaaaarrr ( benim kızım dünden beri yine mızmız yani bi zahmet hareket ediyor...yanii hareketleri kısıldı sanki offfff ((

aramıza yeni katılanlar var galiba hoşgeldiniz arkadaşlar
ben bu aralar pek giremiyorum biraz yoğun geçiyor günler inşallah bu yoğunluk geçince sıksık görüşebiliriz

epidural yaptıklarında baş agrısı oluyomuş bende ondan korkuyorum keşke normal olsa ama kan pıhtılaşması hastalıgı olanı sezeryana alıyorlarmış diye duydum ne kadar dogrudur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…