Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ayy inşaallah sevincim RABBİM umudunu boşa çıkarmasın ee o kadar çalıştın karşılığınıda alırsın inşaallah

bu hafta çalışma haftamdı
bide bayramda tılana gittim çok rahatladım ferahladım
Allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın inşallah
Zamanı ne zamansa ben beklerim yeterki düşüp gitmesin

sevinçcim bütün bilgilerimi yazıyorum sana zahmet olmazsa ekler misin.
İzmir. yaş 32. 2 kürtaj 6. haftalarda ikiside.test sonucu: B-fibrinojen-455 G-A Heterezigot,MTHFR A1298C Homozigot. ayrıca Tiroid yetmezliği var. Gebelikten önce coraspisin,Euthyrox, 50,Bemiks.gebelikle beraber clexane 0.4. 2.kürtajdan sonra bebekte yapılan inceleme sonucu Trizomi 12 çıktı. şimdi eşimle ikimize yapılan genetik test sonucunu bekliyoruz. yumurtlama takibi ile beraber iğneye başlamam gerektiği söylendi doktorumuz tarafından. şimdiden teşekkür ederim.
Meltemcim dualarımız seninle bebeğine güç versin rabbim sağlıkla gelsin kucağına tez vakitte inşaallah.

canım merhaba kayserıde hangı hastane ve hangı doktora gıdıyorsun.tebrık ederım allah sonuna kadar kazasızz belasız ulastırsın

merhaba hüma hastanesinde cahit beye gidiyorum. ama çok yoğun randevusuz gidersen en az 4 saat sıra gelmesi için bekliyorsun. bana son kontrolde 15-20 gün sonra gel dede arafe günü. sekretere telefon açtım randevu için bana 23 kasıma gün veriyor düşük riskim olduğu için erken çağırdı dr dedim randevusuz gel dedi. çalışıyorum izin alamam o kadar uzun süreli diyince bana yoğun olmayan başka dr a gidin ozaman dedi. ona soracağım sanki kime gidip gitmeyeceğimi hiç hoşuma gitmedi sekreterin tavrı. son gittiğimden sonra yine randevu alamazsam bilmiyorum ne yaparım. sendemi kayseridesin. hangi dr a gidiyorsun. geç yazdım buarada bizim interneti çalıştığım bakanlık saat 2 den sonra kapatıyor giremiyorum. kusura bakma o yüzden

efulim46

cnm listeye ekledim kullandığın ilaçları yazarmısın ilk sayfamızda liste bide kaç haftalık hamilesin geçmiş olsun

Son düzenleme:

canım bu mübarek günde dualarım seninle düzelcek inşallah sabırlı ol rabbim sana bağışlasın inşallah amin...

bu hafta çalışma haftamdı
bide bayramda tılana gittim çok rahatladım ferahladım
Allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın inşallah
Zamanı ne zamansa ben beklerim yeterki düşüp gitmesin

canım seninle batlarımız aynı ben de çalıştm bu hafta ama ben 11. günden itibaren başladım umarım erken yumurtlamamışımdır malum bayramdı annemlere gittm kocişten uzaktım bugün 16. günüm artık yumurtlama olmuştur herhalde. hakkımızda hayırlısı inş.

bende canım 11. günde başladım. erken olmaz bende
benimde 17. günüm ama bugün ateşim düşmüş ateş ölçüyom ben
yani dün yada bugün yumurtlama oldu sanırım
ama işimi şansa bırakmayacağım
gün aşırıya devam hayırlısı bakalım ne olacak

şimdi anladm canım arada virgül olmaynca karısıyo biraz allah yardmcn olsn bende rahim agzı yetmezligide var galiba 2.daha cok o nedendn oldu hayırlısı insaallah sag salim alırz bebeklerimzi kuucagımıza

şimdi anladm canım arada virgül olmaynca karısıyo biraz allah yardmcn olsn bende rahim agzı yetmezligide var galiba 2.daha cok o nedendn oldu hayırlısı insaallah sag salim alırz bebeklerimzi kuucagımıza

canım maraştamısın sen
1. sayfadaki listeye ekledim bir bak eksik bilgileri verde girelim

mrb kızlar nasılsınız ben biraz yorgun ve üzgünüm dündendir hastanede kızkardeşimin yanındaydım daha 6 aylık evli ve 4 aylık ta hamileydi 10 gün önceye kadar bi sıkıntısı yokken suyunun azalması haricinde sonrasında doktora gidince doktor bebeğin kalbinin büyük olduğunu bütün organlarının su topladığını ve akciğerlerinde sorun olduğunu bağırsaklarının parlak olduğunu söyledi en az 4 dr gezdi hepsi de aynı şeyi söyledi araya bayram girdi çarşamba farklı bi doktora gittğinde bebeğin öldüğünü söylediler dündendir hastanede yatıyo önce düşük sonra da sabah kürtaj yapıldı o kadar kötü bi durum ki allah bizlerin ve kisenin başına vermesin hala da etkisindeyim bebeği tam 18 haftalıktı ve gitti

efulim46

cnm listeye ekledim kullandığın ilaçları yazarmısın ilk sayfamızda liste bide kaç haftalık hamilesin geçmiş olsun

sagol canım clexane 0.4 bide folibol kullanıyorm canım 6.haftaya girdm galiba bu benım tahminm tabi daha kalp atıslarını duymadıgımz için doktor kesin bişey söylemedi

canım yumurtlama günü mü ateş yükseliyo nasıl oluyo anlatrmısın

offf offf yarama tuz bastın hildan benimkiside 14-15 haftalıktı çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yaşatmasın ve bunu unutturacak başla acı vermesin
ondadamı pıhtılaşma var

ameliyat için testler yaptırdım..APTT, PT VE İNR
SONUÇLAR ŞÖYLE:

APTT 36,3 REFERANSA ARALIĞI 26-42

PT 16,1 REFERANS ARALIĞI 10,5- 15,5

İNR 1,3 REFERANS ARALIĞI 0.8- 1.3

bu duruma göre protrombin time (pt) yani pıhtılaşma zamanı referans aralığından yüksek.. ya kızlar İNR de sınırda ben nasıl sezaryen olucam bilgisi olan lütfen bi açıklama yapsın..

offf offf yarama tuz bastın hildan benimkiside 14-15 haftalıktı çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yaşatmasın ve bunu unutturacak başla acı vermesin
ondadamı pıhtılaşma var

canım yeni evli ve daha ilk gebeliği doktorlar pıhtılaşma olmayacağını söylediler ama yine de kendine geldikten sonra araştrmasını yapacak umarm nedeni ortaya çıkar canım sende de bebekte sorun mu vardı yoksa aniden ölüyormuydu karnında

hiç bir sorun sancı kanama bişe yok rutin kontrole gidiyom kalbi durmuş oluyor

canım maraştamısın sen
1. sayfadaki listeye ekledim bir bak eksik bilgileri verde girelim

canım litede sehir eksik k.maraslıyım ama sivasta oturuyorm 24yasındayım baska eksik yok bide bir sürü ilc yazmıssınz corospin mi ne yazıyodu o ne hapı ben bir tek clexane kullanıyorm yoksa benimdemi baska ilac kullanmam lazım bide karındn igne ypan arkadaslr diger yerdn daha mı kolay oluyo tehlikeli degil mi orasıda morarıyo mu benim kolum morardı nasıl cesaretimi toplayyp kendm yapabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…