15 kasım gibi canım :18:
bu ay niyeyse kendimden umutlu gibiyim
hayırlı cumalar arkadaşlarrr rabbim bu mübarek günde ne muradınız varsa gerçekleştirsin
hastalara şifa dertlilere deva bebek isteyenlere çifter çifter bebek versin
hamişlerimizi bir avazda kolay geçitlerden geçirsin sağlık sıhhat huzur mutluluk versin amin......
ayy inşaallah sevincim RABBİM umudunu boşa çıkarmasın ee o kadar çalıştın karşılığınıda alırsın inşaallah
canım merhaba kayserıde hangı hastane ve hangı doktora gıdıyorsun.tebrık ederım allah sonuna kadar kazasızz belasız ulastırsın
Kizlar oglum hala yogun bakimda kuvezde. Makinayi kisiyorlardi dun tolere edememis yine yukseltmisler. Hafta sonu cikma umudu yok bu gidisle ne zaman cikar bilmiyorum. Ama artik yuregimdeki aciya dayanamiyorum gozumun yasi dinmiyor. Oglumu hic gormedim bugun gidicem allahim ogluma guc versin saglik versin. Banada dqyanma gucu versin. Dualariniza siginiyorum
bu hafta çalışma haftamdı
bide bayramda tılana gittim çok rahatladım ferahladım
Allahım kimsenin umudunu boşa çıkarmasın inşallah
Zamanı ne zamansa ben beklerim yeterki düşüp gitmesin
canım seninle batlarımız aynı ben de çalıştm bu hafta ama ben 11. günden itibaren başladım umarım erken yumurtlamamışımdır malum bayramdı annemlere gittm kocişten uzaktım bugün 16. günüm artık yumurtlama olmuştur herhalde. hakkımızda hayırlısı inş.
doktora birşey sor demedim canım.hani sen demişsin ya her bebekte olur mu bu pıhtılaşma sorunu diye.işte ona örnek verdim 1.inde pıhtılaşmadan kaybedersin ama birinde bir problem olmaya bilir.ayrıca benim beyin kanaması riski bu pıhtılaşmada yok.preeklampsi diye gebelik zehirlemesi hastalığı var onda var.tabi pıhtılaşmada ömür boyu dikkat edilmeli çünkü pıhtı atıp beyne yada ciğere gşitme tehlikesi var.kısaca dikkatli olup Rabbime sağlığımız için dua edicez...
şimdi anladm canım arada virgül olmaynca karısıyo biraz allah yardmcn olsn bende rahim agzı yetmezligide var galiba 2.daha cok o nedendn oldu hayırlısı insaallah sag salim alırz bebeklerimzi kuucagımıza
efulim46
cnm listeye ekledim kullandığın ilaçları yazarmısın ilk sayfamızda liste bide kaç haftalık hamilesin geçmiş olsun
bende canım 11. günde başladım. erken olmaz bende
benimde 17. günüm ama bugün ateşim düşmüş ateş ölçüyom ben
yani dün yada bugün yumurtlama oldu sanırım
ama işimi şansa bırakmayacağım
gün aşırıya devam hayırlısı bakalım ne olacak
mrb kızlar nasılsınız ben biraz yorgun ve üzgünüm dündendir hastanede kızkardeşimin yanındaydım daha 6 aylık evli ve 4 aylık ta hamileydi 10 gün önceye kadar bi sıkıntısı yokken suyunun azalması haricinde sonrasında doktora gidince doktor bebeğin kalbinin büyük olduğunu bütün organlarının su topladığını ve akciğerlerinde sorun olduğunu bağırsaklarının parlak olduğunu söyledi en az 4 dr gezdi hepsi de aynı şeyi söyledi araya bayram girdi çarşamba farklı bi doktora gittğinde bebeğin öldüğünü söylediler dündendir hastanede yatıyo önce düşük sonra da sabah kürtaj yapıldı o kadar kötü bi durum ki allah bizlerin ve kisenin başına vermesin hala da etkisindeyim bebeği tam 18 haftalıktı ve gitti
offf offf yarama tuz bastın hildan benimkiside 14-15 haftalıktı çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yaşatmasın ve bunu unutturacak başla acı vermesin
ondadamı pıhtılaşma var
canım yeni evli ve daha ilk gebeliği doktorlar pıhtılaşma olmayacağını söylediler ama yine de kendine geldikten sonra araştrmasını yapacak umarm nedeni ortaya çıkar canım sende de bebekte sorun mu vardı yoksa aniden ölüyormuydu karnında
canım maraştamısın sen
1. sayfadaki listeye ekledim bir bak eksik bilgileri verde girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?