- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Gulsuncum yoksa kiz kardesin sonunda hamile mi?
1 ve 2 sende cikan mutasyonlar genetik mutasyonlar ve ne yazik ki hep seninle olacaklar, anlik bir sorun degil.
3 ben igneyi dogumdan 1-2 gun oncesine kadar vurmaya devam edecegim. Hayatta igneye bakamayan, igneden deli gibi korkan biriydim. En baslarda esim yapiyordu ama sonra zorunlu olarak is basa dustu, artik hep ben yapiyorum. Yani insan zorda kalinca herseye alisiyor ozellikle bebegin icin herseye katlaniyorsun.
4 ben erken donemlerde kaybettim ama burada birsuru arkadas var gec donem bebek kayiplari erken dogumlar yasayan
Kizlar oglum hala yogun bakimda kuvezde. Makinayi kisiyorlardi dun tolere edememis yine yukseltmisler. Hafta sonu cikma umudu yok bu gidisle ne zaman cikar bilmiyorum. Ama artik yuregimdeki aciya dayanamiyorum gozumun yasi dinmiyor. Oglumu hic gormedim bugun gidicem allahim ogluma guc versin saglik versin. Banada dqyanma gucu versin. Dualariniza siginiyorum
Kizlar oglum hala yogun bakimda kuvezde. Makinayi kisiyorlardi dun tolere edememis yine yukseltmisler. Hafta sonu cikma umudu yok bu gidisle ne zaman cikar bilmiyorum. Ama artik yuregimdeki aciya dayanamiyorum gozumun yasi dinmiyor. Oglumu hic gormedim bugun gidicem allahim ogluma guc versin saglik versin. Banada dqyanma gucu versin. Dualariniza siginiyorum
canııımm benimde normalde 12 aralık son günüm ama 2 hafta önce alacağını söyledi...kasım 20 - 26 arası alacak bebeği malum benim ilk doğumumda 39kadar beklemiştim ama hacettepe doktorlarındaN sezcan mümüşoğlu var onunla konuştum ben hatta adam tezini bizim gibi pıhtılaşma sorunu üzerine yapmış ve bana dedi ki ben hastalarımı ancak 38 e kadar tutuyorum fazla bekletmek iyi değil dedi.... şimdi gittiğim doktorda aynı şeyi söyledi 38 dolmadan alacak işte..korkuyorum burcu yaa neden bu kadar korku var içimde neden mutlu olamıyorum bende((
kaçak beydağlı gelmiş nirdesin canım merak ettim valla haa umudumda sende kayboldunuz
işte geldim burdayım bende sizleri çok özledim
ayyy canım iyi olda valla merak ettim umudumda bir gitti pir gittii sende öyle
ne kadar sevdiniz bayram tatilini
et yemeye doyamadınız zaaarrr
umudum niye gelmiyokii...
aman be sevinç öylesine bir bayramdı işte,hem fazla etde yimedim kız ben bu bayram
kızlar benide listeye eklermisiniz
bir erken doğum 23 haftalık
bir 15 haftalık düşük(kanamalı geçti)
testler yapıldı mthfr677 heterozigot
protein s düşük
ana sınırda pozitif
bu sorunlarım var.
mart nisan gibi denemelere başlıycam
bide benim sonuçlarım hakkında bilginiz var mı?
bende çok et yemedim desem yalan olur etten çok sakatat tükettim valla haa
bende aranıza yeni katıldım ..bu formu çok uzun zamandır takip ediyorum..
malesef bedede pıhtılaşma sorunu var..bunu 2 düşükten sonra öğrendim..şimdi iğne ile tedavi olcağımı söyledi doktor..umarım faydası olur..tekrardan düşünüyorum gebeliği..hepimiz için hayırlısı olsun ..sizlerle paylaşmak istedim ..teşekkürler
ohhh afiyet olsunn,bu bayram bize pek et gelmedi..ben zaten niyeyse kurban bayramlarında et yiyemiyorum ,ama normalde çok severim
et görmektendir yada kesilen hayvancık gördüysen ondandır cnm
ekledim canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versinbeni de listeye eklerseniz sevinirim. 1 düşük (2,5 aylık), 2 kimyasal gebelik geçirdim.1 yıllık evliyim mthfr 677 -1298 heterozigot ve Faktör 13 Heterozigot. yaş 30 gaziantep gebelik yok. kullandığım ilaçlar matofin, decavit, ekopirin, aspirin, folbiol. gebelikte iğne kullanacağım bunun yanında başka ne verir doktor bir bilgi vermedi. son kimyasal gebelikten sonra da kromozom analizi verdik.
canım olistede bilgilerim var zaten.
aynene öyle kesildiğini gördüğümde hiç yiyemiyorum..senin bat ne zamandı sevincim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?