Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ewet canım o da 1dusuk yasadı daha sonra testlerını yaptırdı ve onda da pıhtılasma cıktı aynı mutasyonlara sahıbız.2.hamişliğinde ıgne aspırın kullandı ancak bu seferde bos gebelık oldu sımdı 2.ayı bıtıyor sukurler olsun inşallah sonuna kadar ulastırır rabbım.senınde cok az kaldı bucu ve meltemden sonra sıra sende sanırım hadı hayırlı saglıklı haberlerle gel canım öpüyoruz sizi

Kizlar oglum hala yogun bakimda kuvezde. Makinayi kisiyorlardi dun tolere edememis yine yukseltmisler. Hafta sonu cikma umudu yok bu gidisle ne zaman cikar bilmiyorum. Ama artik yuregimdeki aciya dayanamiyorum gozumun yasi dinmiyor. Oglumu hic gormedim bugun gidicem allahim ogluma guc versin saglik versin. Banada dqyanma gucu versin. Dualariniza siginiyorum

inşallah tez zamanda yoluna girer herşey.. en kısa zamanda alırsın oğlunu kucağına inşşşşş

canımm allah şifa vericek , dualarımız seninle.
hamilelik takvimin doğru mu? doğruysa neden bu kadar erken aldılar bi sorun mu gelişti?

kızlar selamlar hepinize

MELTEM ve BUCU kızlar ne kadar sevindim anlatamam gözünüzaydın ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün

MELTEMCİM canım benim inşaallah tez zamanda çıkar bebeğin küvezden sağlığına kavuşur canım dualarımmız sizinle

hayırlı cumalar arkadaşlarrr rabbim bu mübarek günde ne muradınız varsa gerçekleştirsin
hastalara şifa dertlilere deva bebek isteyenlere çifter çifter bebek versin
hamişlerimizi bir avazda kolay geçitlerden geçirsin sağlık sıhhat huzur mutluluk versin amin......

canım olumlu düşün olumlu olsunnn inşallah sorunsuz bir şekilde kavuşursun yavruna
valla bende gebe kalmaya korkuyom o zaman denemekten vazmı geçeyimm

ayyy canım iyi olda valla merak ettim umudumda bir gitti pir gittii sende öyle
ne kadar sevdiniz bayram tatilini
et yemeye doyamadınız zaaarrr

umudum niye gelmiyokii...

aman be sevinç öylesine bir bayramdı işte,hem fazla etde yimedim kız ben bu bayram

canım gebelik öncesi ve gebelikle birlikte hangi ilaçları kullanıyorsun onlarıda yazarsan listeye ekledim ama eksiklerin var

çok geçmiş olsun cnm ilk sayfada listemiz var bilgileri verirsen ekleyelim

ekledim canım çok geçmiş olsun Allahım şifa versin
canım olistede bilgilerim var zaten.

tmm cnm diğer bilgileride ekledim

ahhh canım yaaa,Allahım oğluşuna da sana da güç kuvvet versin inş.bu mübarek günde rabbim sesini duysun da biran önce sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…