Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

karındn igne ypan arkadaslr diger yerlerdn daha mı kolay oluyo tehlikeli degil mi orasıda morarıyo mu benim kolum morardı nasıl cesaretimi toplayp kendm yapabilirm bide bacakta neresine yapıyosnz sert yerlere mi sinire denk gelmemesi lazımmıs cok tehlikeli ama ben neredn bilecm sinirler nerde

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.Allah yardımcınız olsun.son acısı olsun inşallah...

transfer günüm belli oldu... Son adet tarihim.. 16 ekimdi.... 25 ekmde rahim kalınlığı 9.4 idi.. 31 ekimde ise 10.6 ... transfer için start verildi.... büyük gün 6 Kasım
Allah hayırlısını nasip etsin... çok umutlyum İlk kez rahim kalınlıgı zorlanmadan bant kullanmadan kendiliğinden kalınlaştı
yalnız bu sefr tek frk 21. gü lucrin depottu... bu defa 6 ekim de lucrin vurularak başladm.
pıhtılaşmadan düşük yapıyor olabilirmişim.... 6. tüp bebek denemem hepsinde tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı......bu sefer clexane 0.6 kullancam

kullandığım ilaçlar..
estrofem 4*1
coraspin 1*1
tetradox 2*1
progynex ampul kalçadan 50 mg 2tane birden
inofolic şase... 2 sabah 2 akşam
transferden sonra da 0.6 lık clexane kullanıcam göbekten..
ALLAH yardımcımız olsun.. son dndurulmuş hakkım umarım herşey gönlüme göre olur
son iki adet 5. gün ebriyosu transfer edilecek...HERKESE BOL ŞANSLAR
2013 bebekli bir yıl olsun benim için...

selamm hanımlar...dün öğrendimm mthfr c677t heterozigot taşıyıcıyımm lütfen yardımm .hiç bir bilgim yokk..3 kezz negatifle sonuçlanan tüpbebek denemem var.
eşimm azospermm..bu ayy umut tüpbebek merkezinde tedavimiz başlayacak kısmetse.. doktorumm şimdidenn benexol b12 vede dodex verdi...hamile kalırsamm iğne kullanmam gerekiyormuşş..

benimlee aynı problemi yaşayann arkadaşlardann bilgi almak istiyorum lütfen..

arkadaşım çok geçmiş olsun kardeşine eşine ve size... Allah bidaha yaşatmasın çok zor... ne diyim bilemedim canımya...
Allah sabır versin, güç kuvvet versin...
ay bu nasıl zor bi durum dicek bişi bile bulamadım...

canım ben yenı dogum yaptım oglum 2buuck aylık oldu.ben tekdene gulcan hanıma gıdıyordum.hastane cok kalabalık oluodu ama doktorum bır numara kesınlıkle tavsıye ederım.muthıs moral guc verıyor destek oluyor.randebu aldıgın halde beklıyorsun oda bır gercek ne yazıkkı.eger gıdersen gülsünün cooooook selamı var de olur mu
ben humayailk dusugumde kurtaj olmak ıcın gıtmısrım.arzu yurci vardı.doktoru da hastaneyıde hııııc begenmemıstımhele amelyathanedekı dingil hemsıreler benı cıldırtmıstı neyse allah derdıne derman olacak doktorlarla karsılastrsın canım

iyi akşamlar kızlar.bende 1.5 aylıklardı 2 düşük yaşadım.kan pıhtılaşmam yok ama önlem olsun diye sabah akşam 4 lük cleaxne kullanıyorum.normalde eşim vuruyo iğnelerimi.ama artık 2 ay geç gelicek akşam 8 buçuktaki iğnemi mecbur kendim vurucam ve bu akşam ilk kez vurdum :) bacak çok canımı yakmıştı öncede oyüzden hep koldan vuruyodu eşim.ama şmdi kendi kendime hem kolumu sıkıp hemde aynı anda iğneyi vuramicağım için göbekten vurdum.artık bebeğim kasıklarda değil göbek deliğime çıktı.yani bu iğneyi 6. aydan itibaren göbekten vursam bebeğime zarar verirmi.ilerki aylarda olup göbekten iğne vuran varmı aranızda

merhaba arkadalar...
Hepimizin problemleri farklı farklı ..bende bir soru sorucam cevap verirseniz sevinirim..ben de 3 düşük yaşadım ...ilk düşük boş gebelik..2.si 8haftalık 3.de 9 haftalıktı.kalp atımları aldık 3 düşükten sonra bana doktorum pıhtılaşma testleri yaptırdı...temmuz ayında MHFR677 heterezigot teşhisi kondu ...hematoloğa yönlerdirdi oda iğne ve aspirin kullanacaksın dedi..sorum doktorum kalp atımı alınca iğneye başlayacağız dedi..sizce geç kalmış olurmuyum..bu ay korunmuyorum tekrardan gebelik düşünüyorum ..aspirin içiyorum folik asit kullanıyorum..doktoruma ısrar etmelimiyim sizce erken iğneye başlama konusunda??

benim doktorumda hamile kalmadan önce yumurtlama günlerini takiben başlayacağız çünkü gebeliği öğrenince geç kalınıyor dedi.bilgin olsun sen hangi fikri mantıklı buluyorsan onu uygula...

benim doktorumda hamile kalmadan önce yumurtlama günlerini takiben başlayacağız çünkü gebeliği öğrenince geç kalınıyor dedi.bilgin olsun sen hangi fikri mantıklı buluyorsan onu uygula...

teşekkür ederim ..doktorların hepsi farklı tedaviler uyguluyor ...kimi gebe kalmadan, kimi yumurtlama zamanı ,kimi kalp atışı alınca anlamadım...böle oluncada insanın kafası karışıyor doktoruma güveniyorum ama içime kurt düşüyor( hematolog kan doktoruna sormuştum iğnelere erken başlanabilirmi diye olur gebe kalmayı beklemene gerek yok demişti..neyse bi çözüm bulucam artık ..sağol

kızlarr günaydın...
güne size soruyla başlayacam eşim mutfakta kahvaltı beklese de...
şimdi ovulasyon testi yaptım c kızmındaki çizgi net,t kızmında çizgi silik.buda gebelik testi gibi pozitifmi sayılıyor.....öyleyse günü kaçırmamak lazım hemde cumartesi yani))))

merhaba arkadaşlar uzun süredir sizleri, paylaştıklarınızı takip ediyorum. ben de de kan pıhtılaşması var. heterezigot a1298t ve c677t bir de 4G/5G yazıyor raporda. bir defa gebeliğim oldu onu da 6 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim kürtaj oldum. 8 ay önce. hiç korunmadık hamile kalamadım. coraspin ve folidoce kullanıyorum. beni de listeye alırmısınız

arkadaşlar ben de 12 haftalık hamleyken kontrole gittiğimde bebeğimin 9 haftada kalbinin durduğunu öğrendim. 1 ay oldu kürtaj olalı. 2 hafta önce hematoloğa gittim kanda pıhtılaşma testleri yaptırmak istiyorum dedim, ilk düşük diye yapma taraftarı değildi. biraz ısrar ettim benim annem de de var ben de de olabilr bakılsın istiyorum dedim, tamam bakalım dedi. 6 tüp kan aldılar, sedimentasyon,koagülasyon,kollajen ve diğer kan tahlilleri yapıldı, sonuçlarımın hepsi çok normal çıktı, dr düşünüğünzün sebebi kanda pıhtılaşma değildir dedi bu sonuçlara göre eğiliminiz bile yok dedi. ben diğer ayrıntılı testleri istiyorum dedim bunlar yeterli dedi, kadın doğumcunuza da gösterin testleri o da aynı şeyleri söyleyecektir dedi.
şimdi sizlere sorun kanında pıhtılaşma çıkanlar ilk önce benim yaptırdığım bu testleri yaptırdı mı sizde de bu sonuçlar normal çıktı mı. ben yine de diğer ayrıntılıları yaptırmalımıyım ? hangi testler de çıkıyor kan da pıhtılaşma lütfen bana da yardımcı olun. teşekkürler

merhaba incinaz bende 7 haftalıkken önceden bebğimin öldüğünü öğrendim.. benimde 3.5 ay oldu.. 1.5 ay önce aynennn senin gibi üniveristeye gittim dr a hiç göüzkmedim çünkü ilk düşük die kestirip atıyolarmış.. bana memur yardımcı oldu koagulasyon ve moleküler testler yaptırdım mtfrh 1298 heterozigot çıktım dr um bana kan pıhtılaşman var ve hamileliğin başladığında coraspin alıcaksın dedi ama şimdiden de başlayabilirsin dedi 1.5 aydır kullanıyom bu ilacı.. kürtajımı yapan dr umda şüphelenmişti ki o da hamilerik başlangıcında coraspin vericem dedi.. bi ayrıntılı test var o 1 1.5 ayda çıkıyomuş ama sen bilirsin ben yaptırmadım ki çevremediler bunu bile yapırmana gerek yoktu demişti ama benim içim rahat etmedi.. manisa cbü ye gönderdim sonucu ordaki prof bu sonuçlar bişiye yaramaz keyiflerine baksınlar endişelenecek bi durum olmaz aynı sorun tekrar yaşanırsa gelsinler demiş... benim molküler testte çıktı ama ptotin c ve s de yüksek benim sanırım pt p ınr ve p sec yazıyo sonuçlarda istersen sonuçlarını bir yaz bakalımmm geçmiş olsun...

arkadaşlar kan pıhtılaşması olan hamile bayanlar normal doğum yapabiliyor lar mı ?? yoksa sezeryan mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…