hiç bir sorun sancı kanama bişe yok rutin kontrole gidiyom kalbi durmuş oluyor
mrb kızlar nasılsınız ben biraz yorgun ve üzgünüm dündendir hastanede kızkardeşimin yanındaydım daha 6 aylık evli ve 4 aylık ta hamileydi 10 gün önceye kadar bi sıkıntısı yokken suyunun azalması haricinde sonrasında doktora gidince doktor bebeğin kalbinin büyük olduğunu bütün organlarının su topladığını ve akciğerlerinde sorun olduğunu bağırsaklarının parlak olduğunu söyledi en az 4 dr gezdi hepsi de aynı şeyi söyledi araya bayram girdi çarşamba farklı bi doktora gittğinde bebeğin öldüğünü söylediler dündendir hastanede yatıyo önce düşük sonra da sabah kürtaj yapıldı o kadar kötü bi durum ki allah bizlerin ve kisenin başına vermesin hala da etkisindeyim bebeği tam 18 haftalıktı ve gitti
mrb kızlar nasılsınız ben biraz yorgun ve üzgünüm dündendir hastanede kızkardeşimin yanındaydım daha 6 aylık evli ve 4 aylık ta hamileydi 10 gün önceye kadar bi sıkıntısı yokken suyunun azalması haricinde sonrasında doktora gidince doktor bebeğin kalbinin büyük olduğunu bütün organlarının su topladığını ve akciğerlerinde sorun olduğunu bağırsaklarının parlak olduğunu söyledi en az 4 dr gezdi hepsi de aynı şeyi söyledi araya bayram girdi çarşamba farklı bi doktora gittğinde bebeğin öldüğünü söylediler dündendir hastanede yatıyo önce düşük sonra da sabah kürtaj yapıldı o kadar kötü bi durum ki allah bizlerin ve kisenin başına vermesin hala da etkisindeyim bebeği tam 18 haftalıktı ve gitti
güncelledim cnm
merhaba hüma hastanesinde cahit beye gidiyorum. ama çok yoğun randevusuz gidersen en az 4 saat sıra gelmesi için bekliyorsun. bana son kontrolde 15-20 gün sonra gel dede arafe günü. sekretere telefon açtım randevu için bana 23 kasıma gün veriyor düşük riskim olduğu için erken çağırdı dr dedim randevusuz gel dedi. çalışıyorum izin alamam o kadar uzun süreli diyince bana yoğun olmayan başka dr a gidin ozaman dedi. ona soracağım sanki kime gidip gitmeyeceğimi hiç hoşuma gitmedi sekreterin tavrı. son gittiğimden sonra yine randevu alamazsam bilmiyorum ne yaparım. sendemi kayseridesin. hangi dr a gidiyorsun. geç yazdım buarada bizim interneti çalıştığım bakanlık saat 2 den sonra kapatıyor giremiyorum. kusura bakma o yüzden
sagol canım cvbn için demekki ailede birinde daha var ama biz bilmiyorz anne yada babadaysa babamda olabilir cünkü annemin hiç düşügü yok 5tane cocugu var illa düşük olmazsa annemdede olabilr heterozigotta homozigtta olsa igne mecbr galibe banayazdı cünkü doktor hap vermedi korkunuın eecele faydası yok :18:bebegm için katlanack anne olmk ne zormus bir kez daha annecigimn kkıymeetini anladm benim kadar zor süreçtn gecmesede
rica ederim..benim anneminde yok ama bende oldu ..2 düşük 1 de boş gebelik kese oluştu yaşam yoktu ..yani bazen bende şaşırıyorum şimdiki nesiller çok sorunlu gebelik yaşıyorlar bende dahil eskiden yokmuş bukadar problemler ..yada gizlilik yarmış paylaşılmıyormuş...
merhaba arkadalar...
Hepimizin problemleri farklı farklı ..bende bir soru sorucam cevap verirseniz sevinirim..ben de 3 düşük yaşadım ...ilk düşük boş gebelik..2.si 8haftalık 3.de 9 haftalıktı.kalp atımları aldık 3 düşükten sonra bana doktorum pıhtılaşma testleri yaptırdı...temmuz ayında MHFR677 heterezigot teşhisi kondu ...hematoloğa yönlerdirdi oda iğne ve aspirin kullanacaksın dedi..sorum doktorum kalp atımı alınca iğneye başlayacağız dedi..sizce geç kalmış olurmuyum..bu ay korunmuyorum tekrardan gebelik düşünüyorum ..aspirin içiyorum folik asit kullanıyorum..doktoruma ısrar etmelimiyim sizce erken iğneye başlama konusunda??
benim doktorumda hamile kalmadan önce yumurtlama günlerini takiben başlayacağız çünkü gebeliği öğrenince geç kalınıyor dedi.bilgin olsun sen hangi fikri mantıklı buluyorsan onu uygula...
arkadaşlar ben de 12 haftalık hamleyken kontrole gittiğimde bebeğimin 9 haftada kalbinin durduğunu öğrendim. 1 ay oldu kürtaj olalı. 2 hafta önce hematoloğa gittim kanda pıhtılaşma testleri yaptırmak istiyorum dedim, ilk düşük diye yapma taraftarı değildi. biraz ısrar ettim benim annem de de var ben de de olabilr bakılsın istiyorum dedim, tamam bakalım dedi. 6 tüp kan aldılar, sedimentasyon,koagülasyon,kollajen ve diğer kan tahlilleri yapıldı, sonuçlarımın hepsi çok normal çıktı, dr düşünüğünzün sebebi kanda pıhtılaşma değildir dedi bu sonuçlara göre eğiliminiz bile yok dedi. ben diğer ayrıntılı testleri istiyorum dedim bunlar yeterli dedi, kadın doğumcunuza da gösterin testleri o da aynı şeyleri söyleyecektir dedi.
şimdi sizlere sorun kanında pıhtılaşma çıkanlar ilk önce benim yaptırdığım bu testleri yaptırdı mı sizde de bu sonuçlar normal çıktı mı. ben yine de diğer ayrıntılıları yaptırmalımıyım ? hangi testler de çıkıyor kan da pıhtılaşma lütfen bana da yardımcı olun. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?