Sukurler olsun saglikla almissin guzelim bebisini kollarina ...anali babali buyusun canim saglikli hayirli bir evlat olsun... Benim bebisim hala kuvezde :-( solunumunu kontrol altinda tutuyolarmis hala.allahima bin sukur kotuye gitmiyor.damar yoluyla besliyolardi minigimi dun mama vermeye basladilar tepkisini olcuyolar.2 gundur bir damla gelmeyen sutum dunden beri gelmeye basladi. Annelik boyle birsey demekki... Tavsiyem hastane cantanizda pompa olsun lutfen ne kadar gerekli biseymis onu anladim. Ben daha ogluma sarilamadim koklayamadim doya doya bakamadim. Dua edin kizlar lohusa olmak zor hele bide bebisin yaninda yoksa. Dualarinizi eksik etmeyin
canım allaha şükür ki herşey yolundaymış lohusalık ne demek gerçekten anlıyor insan herşeye takılıyorsun inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğin evine gelicek dualarım sizinle
canım dualarımız seninle bebeğinle..bak gör iyileşecek sende alacaksın kucağına..lohusayken bebeğini saramamak nedir ben çok iyi bilirim ama şükret bebeğin yaşıyor ve görebiliyorsun onun için dua edebiliyorsun..kavuşma şansın çok çok yüksek..sakın kendini üzme sen güçlü olacaksın ki bebeğinde bunu hissetsin annesinden güç alsın tosuncuk :) sütünü poşetlere sağıp derin dondurucu da saklarsan bebeğin eve geldiğinde ona verebilirsin canım :)) kendine ii bak üzme sakın tamam mı??
bucu çok sevindim senin adına..verilmiş sadakanız varmış öyle derler yaa..her işte varmış hayır bak hayırlısıyla Rabbim yardım etti ve kurtuldunuz..benimde bugün kontrolüm vardı ama eşimin işlerinin yoğunluğu dolayısıyla yarın gidicez..canım ben bişey meak ediyorum suyun nasıl azaldı ki?? ya çocuğun keseyi delmesi gerek yada suyunun birden boşalması..yani sen hiç anlayamadın dimi böyle bir durumu?? bende aşırı tuvalete çıkıyorum da acaba bende de su azalması gibi bişey olur mu olursa bebeğin hareketlerimi kısıtlanır?? hiçbir bilgim yok..sen hayırlısıyla kurtardın darısı burcu_gen ve benim başıma inşallah :)
ben en son arefe günü dokktordaydım herşey normaldi doktorum bayramdan sonraki salı kontrole çağırdı hiş bi değişiklik yoktu akıntım falanda yoktu sadece doktora gittiğim gün sarımsı akıntım vardı ama bebeğin hareketleri azalmıştı doktoruma ultrasona almadan hareketlerin azaldığını söylediğimde hafta ilerledikçe yeri daralır olabilir demişti ultrasonda gördükki suyu hiç yok değil ama ertesi günü bekleyecek kadar bile değil
ya ben dün söylemesi ayıp ağda yaptım oturdum tüm günümü bu işe ayırdım..dedim şimdi ne olur ne olmaz temiz durmakta fayda var rezil olmayalım sonra tıp dünyasına dedim..yavaş yavaş yaptım ama galiba bebeği biraz fazla daralttım( birde benim kayınvalide gibi bir sorunum var dün baya baya canımı sıktı bende kafaya taktım galiba..yanii üst üste gelince akşam baya baya korktum yine..neyseki şimdilik iyiyim çok şükür..kızımın kilosu maşallah yerindeydi ama son zamanlarda ne kadar aldı bilgim yok bakalım cuma günü kontrole gidince öğreneceğiz..inşallah herşey yolundadır..Rabbim her birimizin yardımcısı olsun..hepimizin dertleri ayrı ayrı Allahım hepimize sabır ve dayanma gücü versin..dualarımızı da kabul etsin inşallah :)
Canım iyiye gitmesine çok sevindim, inşallah yeni haftada yanında olacak.
Neyseki kontrolün varmış hiçbir aksilik olmadan doğumunu yaptın bebeğin yanında ne güzel.
İğneyi bırakmıştın dimi sen acaba suyun azalması ondan olabilir mi ki? Ayy bu hamileliğin her aşaması ayrı bir dert!
iğneyi ve aspirini bırakmıştım canım aspirini en son bayramın 1.günü içmiştim
Göbek deliğinin üstünden veya altından vurmayacaksın, sağ ve sol tarafa yapacaksın. 3-5 parmak sağa veya sola ve o noktalardan 1-2 parmak yukarı ve aşağı yapabilirsin.
selam hanımlar bende 17 haftalık hamıleyım tup bebek yontemıyle hamıle kldım sıze sorum su ben transfer guunden ıtıbaren clexan 0.4 kullanıyorum ama bız mekkede yasıyoruz burdada esım 0.6 bulmus yada 0.2 varmıs 0.4 luk yokmus bende dedım 0.4 yoksa 0.6 lık al dedım sızce bır sorun yaratırmı aradakı fark varsa nedır bılgısı olan lutfen yardım etsın acılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:18:
canım dozajları fazla ya da az gelebilir doktoruna danışmalısın