arkadaşlar kan pıhtılaşması olan hamile bayanlar normal doğum yapabiliyor lar mı ?? yoksa sezeryan mı ??
arkadaşlar kan pıhtılaşması olan hamile bayanlar normal doğum yapabiliyor lar mı ?? yoksa sezeryan mı ??
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.. ben de cuma günü kontrolden geçtim :)) kızım da bende çok şükür iyiyiz..kızım kilolanmış ve uzamış..doktor teyze uzun bir çocuk olacağını söyledi..kolları bacakları uzunmuş..göbüş de yapmış güzelim..2600 dü ağırlığıbuarada iğne dozumu düşürdü pıhtılaşma zamanı için 1 hafta sonra testleri tekrarlayıp tekrar gidicez doktora..olmazsa iğneyi kesicez doktor seni de riske atamam kanın sıvı olması iyi ama senin sınır üstü..korktum açıkçası ne yapacaksınız ya peki dedim..korkma olmazsa ameliyatta kan veririz sen bunları düşünme dedi ama gel de düşünme yani bu arada sezaryen tarihim 26 kasım :)) aaaaaaaa yazarken bile tüylerim diken diken oldu
bende buna gebeliğimin ilk gününden beri takığım ve hala daha...dr um normal diyo ters giden bişe olmassa.yani bu iğneler normal doğuma engel değil dedi.bu iğneleri kullanıp normal doğuran çok hastam var hiç sıkıntı yaşamadık dedi.onun dışında bikaç dr a daha sordum onlarda böle dediler
Maşallah sana ve oğluna iyi haberlerinize sevindim:)Gunaydin herkese iyi pazarlar.
Dun doktor kontrolumuz vardi, hafif kasilmalarim varmis baska onemli birsey yok hersey yolunda. Sisko bir oglum var sadece,35 haftalik 3280 gram. Erken dogum olabilirmis, bekleyip gorecegiz umarim en azindan 2 hafta daha kalir. Erken dogum riskine karsilik dogum yapacagim hastaneyi de degistirecegiz, yenidogan yogun bakim unitesi daha iyi olan bir hastane sececegiz.
Benden haberler boyle.
kızlar hepinize öncelikler merhaba
ben nerden baslasam acaba..topicinizde daha yeniyim
cuma günü ögrendim bir de kan pıhtılasmam oldugunu..yani sanırım var...
ben hem pkos,hem troid hastasıyım..ayrıca hormon düzensizliği ve adet düzensizligi var..
ilk gebeligim kimyasal olarak sonuclandı..
sonra tedaviyle 2 yılda zorla hamile kalabildim ama 23.hafta da ani bir sancyla erken dogum yaptım..
rahim bebegi tasımamıs ve kese aşası inerek patlamış(
rahimagzı yetmezliğimde varmış..
anlayacagınız sanırım ben cocuk doğurmayım diye dünyaya gelmişim..
aksine eşimde bende evlendigimiz ilk günden beri korunmadık hep istedik..
dogumdan sonra üniversite hastanesine gittim ve herseyime bakıldı..
bu sonuclarına göre kan pıhtılaşmam mı var?ama önceki gebeligimde böle bir sorun yoktu bebegim saglklı büyüyordu,rahimagzı yetmezliğinden jkaybettim ben kızımı
şimdi sizlere sonuclarımı yazayım bana yardım ederseniz cok sevinirim
GENETİK BÖLÜMÜNDE:
Taranan mutasyonlar
FACTOR V LEİDEN
FAKTOR II (PROTHROMBİN) G20210A
FACTOR XIII
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
APO B
VE bunların içinde sadece MTHFR A1298C geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır...
diger genlerde mutasyon saptanmamıstır yazıyor..
ve de kan pıhtılaşması testlerimde protein S normal sınırlardayken
protein C degeri 70-130 arası olmalıyken bende 170 çıkmış.yani oldukça yüksek...
şimdi bende kan pıhtılaşmasıda mı var?
ama önceki gebeligimde 23 haftama kadar gelmiştik böle bir sorun yoktu...
olsa bebegim ozamana kadar sağlıklı yasarmıydı..
benim bebeğim yine yasıyordu suyu boşaldıgında bile duymustum kalp atıslarını
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. çok üzüldüm senin adına... sanırım var...mtfrh 1298 heterozigot bende de var.. bende de tek gende çıktı...bu forumdan öğrendiğim kadarıyla çok sorun olmazmış. ben de dra sonuçları gösteridiğimde coraspine başlayacan hamile kaldığında ama önceden de alabilirsin dedi bende kullanmaya başladım...evet kan pıhtılaşmasından o kadar yaşayamaz bebek 5 6 7 . haftalarda ölüyor genelde benimkide 6.haftada ölmüş.. sonuçlarını dr a göstereceksin değil mi anladığım kadarıyla
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. çok üzüldüm senin adına... sanırım var...mtfrh 1298 heterozigot bende de var.. bende de tek gende çıktı...bu forumdan öğrendiğim kadarıyla çok sorun olmazmış. ben de dra sonuçları gösteridiğimde coraspine başlayacan hamile kaldığında ama önceden de alabilirsin dedi bende kullanmaya başladım...evet kan pıhtılaşmasından o kadar yaşayamaz bebek 5 6 7 . haftalarda ölüyor genelde benimkide 6.haftada ölmüş.. sonuçlarını dr a göstereceksin değil mi anladığım kadarıyla
Hamile olan arkadaşlar yürüyüş yapıyor musunuz?oturmak ve hareketsizlik bizim için sakıncalı mı
teşekkür ederim canım..Allah bizlere bir daha böle acı göstermesin..merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. çok üzüldüm senin adına... sanırım var...mtfrh 1298 heterozigot bende de var.. bende de tek gende çıktı...bu forumdan öğrendiğim kadarıyla çok sorun olmazmış. ben de dra sonuçları gösteridiğimde coraspine başlayacan hamile kaldığında ama önceden de alabilirsin dedi bende kullanmaya başladım...evet kan pıhtılaşmasından o kadar yaşayamaz bebek 5 6 7 . haftalarda ölüyor genelde benimkide 6.haftada ölmüş.. sonuçlarını dr a göstereceksin değil mi anladığım kadarıyla
Hamile olan arkadaşlar yürüyüş yapıyor musunuz?oturmak ve hareketsizlik bizim için sakıncalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?