Ben de bilmiyorum ki ..Sadece sordum...ahh kan pıhtılasması olanlarda hareketsizlik sakıncalımı??
bende rahimagzı yetmezliği de oldugu için tüm hamileligimi yatarak gecırmem gerekıormus(
ahh ahh Allah ım sen bana yardım et
kızlar günaydın bugün 6+0 olduk cok şükür yarın dr kotrolüm var inş. kalp atıs duyarız benim mthfz 1298 homozigot ve ben corasprin ve cleksan 0.4 1 kez kullanıyorum inş. yetiyodur tüp bebek yaptırdıgımda günde 2 kez vurmustum ama simdi 1 tane vuruyorum bu beni endişelendiriyor yarın aptt isticem dr dan bide tecrübeli anneler nolur yardım edin bugün gögüs hassasiyetim yok gibi bebeğime bişey olmusmudur yada gögüs hassasiyeti olmak zorundamı yani gecen haftlarda acıyodu gögüslerim ama simdi acımıyo ayy bunlara takılmak istemiyorum ama elimde değil offff eşimde kanaman olmadıgı sürece olumlu düşün herşeyi diyoo ayy burcugennnnnn nerdesin sana ihtiyacım var hüüüüüüüüüüüüü yorumlarınızı bekliyorum canlarr
merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. çok üzüldüm senin adına... sanırım var...mtfrh 1298 heterozigot bende de var.. bende de tek gende çıktı...bu forumdan öğrendiğim kadarıyla çok sorun olmazmış. ben de dra sonuçları gösteridiğimde coraspine başlayacan hamile kaldığında ama önceden de alabilirsin dedi bende kullanmaya başladım...evet kan pıhtılaşmasından o kadar yaşayamaz bebek 5 6 7 . haftalarda ölüyor genelde benimkide 6.haftada ölmüş.. sonuçlarını dr a göstereceksin değil mi anladığım kadarıyla
kızlar günaydın bugün 6+0 olduk cok şükür yarın dr kotrolüm var inş. kalp atıs duyarız benim mthfz 1298 homozigot ve ben corasprin ve cleksan 0.4 1 kez kullanıyorum inş. yetiyodur tüp bebek yaptırdıgımda günde 2 kez vurmustum ama simdi 1 tane vuruyorum bu beni endişelendiriyor yarın aptt isticem dr dan bide tecrübeli anneler nolur yardım edin bugün gögüs hassasiyetim yok gibi bebeğime bişey olmusmudur yada gögüs hassasiyeti olmak zorundamı yani gecen haftlarda acıyodu gögüslerim ama simdi acımıyo ayy bunlara takılmak istemiyorum ama elimde değil offff eşimde kanaman olmadıgı sürece olumlu düşün herşeyi diyoo ayy burcugennnnnn nerdesin sana ihtiyacım var hüüüüüüüüüüüüü yorumlarınızı bekliyorum canlarr
mrb arkadaslar aranıza yeni katıldm aslında ben kk.de bir cok sayffaya üyeydm bu sayfaya katılacagm aklıma bile gelmezdi 2düşük yapmıstm ve sebebinin rahim agzı yetmezligi oldugu söylendi ilkkini düşük yaptm 15haftalık 2.sini 18haftalık dogum seklinde yaptm sancımda yoktu doktor o teşhisi koydu bende rahat davrandn hep yeni cocuga odaklandm ne olsa sebebi biliniyordu yenisini isteyebilirdm iki bebegimin arası cok kısaydı hemen hamile kaldm ama 3.ye 1sene sonra 6aylık korunmasz ilşkidn sonra hamileym cok şükür bugün sabah hiçte beklemedıgim bir sonucla karsılastm doktorum teşhis kesin diye baska tahlike gerek yok dedi arada 6 ay gecti arkadaslar sagolsnlar hep beni uyardılar bende kendi istegimle ünivrste hastanesndn kan tahlillerimide yaptrdm iyiki yaptrmısım bendede kan pıhtılasması varmıs cok sasırdm cünkü beklemiyordm şimdi buradakibayalardn yardm istiyorm bütün sayfaları okuyack vaktim yok yardmcı olursanz cok mutlu olurm şimdi sorularım
1.kan pıhtılasması sadece bir aylıık bir hastalık degildr dimmi mesela benim kan testim temmmuzda yapıldı yani kanım sadece herhangi bir nedendn temmuz ayında pıhtılasmıs olamz
2.bu bir ömür devam edeck br rahatszlık mı mesela bir dahaki bebege yyine enim her gün ignemi olmam laazım
3.ve en önemli soruum bu ignelr hergün bebk dogana kadar vurulackms bende ignedn korkn bir insandm basıma geldi sizce alısırmıyım kendime vuramıyorm zamanla vurabilir miyim
4.sorum benim gibi bebegi gec düşenler var mı ve canlı dogum ölenler şundn dolayı soruyorm ben kan pıhtılasmasından bebekler erken düşüyo ve karnında ölüyo diye biliyordm ama benim bebeklerim gec düştü 2.side canlı dogdu sayılır kafam cok karısık var mı böyle yasayn
öncelikle geçmiş olsun ..bende yeni üyeyim hergün burdaki arkadaşları okuyorum .. eski yazılanlarıda ...kendimden pay çıkarmaya çalışıyorum.. faydalı oluyor gerçektende..
canım kan pıhtılaşması genetik bir durum yani bu hayatın boyunca seninle olucak. gebelik süresince iğne olanlarda var ..asprin kullananlarda ..doktorun hangi tedaviyi uygun görürse..mesela ben 10. hafta kadar 2 sinide kullanacağım 10. haftadan sonra sadece iğne...
iğneler yine doktorunun sana uygun gördüğü tedaviye göre hergün yada belli bir aya kadar uygulayacaksındır..bende iğnelere ilk defa yapıcam..yani bende biraz gerginim ama başa gelen çekilir .anne olmak için katlanacağım..4. sorun hakkında şöyle söyleyeyim kan pıhtılaşmasındada geç gebelik haftası bebek kayıpları olabiliyor..burda okudum .. sonradan kan pıhtılaşma testlerini yaptırınca farkediyorlar .. şimdilik sana bukadar yardımcı olabildim...senin sonucun ne çıktı ?
geçmiş olsun arkadaşlar bahsettiğiniz iğneleri yaklaşık 5 ay boyunca kullandım. canınızı acıtmıyor. insülin iğnesi gibi
hamile olan arkadaşlar yürüyüş yapıyor musunuz?oturmak ve hareketsizlik bizim için sakıncalı mı
gunaydin herkese iyi pazarlar.
Dun doktor kontrolumuz vardi, hafif kasilmalarim varmis baska onemli birsey yok hersey yolunda. Sisko bir oglum var sadece,35 haftalik 3280 gram. Erken dogum olabilirmis, bekleyip gorecegiz umarim en azindan 2 hafta daha kalir. Erken dogum riskine karsilik dogum yapacagim hastaneyi de degistirecegiz, yenidogan yogun bakim unitesi daha iyi olan bir hastane sececegiz.
Benden haberler boyle.
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.. ben de cuma günü kontrolden geçtim :)) kızım da bende çok şükür iyiyiz..kızım kilolanmış ve uzamış..doktor teyze uzun bir çocuk olacağını söyledi..kolları bacakları uzunmuş..göbüş de yapmış güzelim..2600 dü ağırlığıbuarada iğne dozumu düşürdü pıhtılaşma zamanı için 1 hafta sonra testleri tekrarlayıp tekrar gidicez doktora..olmazsa iğneyi kesicez doktor seni de riske atamam kanın sıvı olması iyi ama senin sınır üstü..korktum açıkçası ne yapacaksınız ya peki dedim..korkma olmazsa ameliyatta kan veririz sen bunları düşünme dedi ama gel de düşünme yani bu arada sezaryen tarihim 26 kasım :)) aaaaaaaa yazarken bile tüylerim diken diken oldu
saol canım valla ben ne yaparsam yapayım allah ol derse devam edecek bunu biliyorum ama genede korkularımı yenemiyorum 2 düşük yaşadığım için rabbim yardımcımız olsun amincanım gözün aydın çok sevindim duyunca göğüs hassasiyetine gelince illa olmak zorunda değil tabiki hem hamilelik belirtileri bebeğin kalp atışları duyulmaya başlandıktan sonra daha artıyo
tatlım sen kaç haftalıksınnn ayy bende 1 düşük 1 kürtaj oldugumdan endişelerim cok ama içimi ferah tutmaya çalışıcam rabbim yardımcımız olsunnn inş. yarın kalp atısı duyarız belkide daha erkendir bazıları 7. haftada duymuş hayırlısı olsun bebeğim benimle olsun inş..tatlım ALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞALLAH. BENDE HİÇ GÖĞÜS HASSASİYETİ OLMADI. ŞİMDİLERDE BAŞLADI , ODA GÖĞÜSLERİM BÜYÜDÜĞÜNDEN OLDUĞUNU BİLİYORUM. SEN İÇİNİ FERAH TUT. DUA ET. BENDE GÜNDE 1DEFA 0.4 KULLANIYORUM BİRTANEDE CORASPİRİN 100MG. KULLANIYORUM. BENDE ÇOK KORKUYODUM. 1DÜŞÜK VE BİR KÜRTAJIM VAR. ALLAHA SIĞIN İYİ ŞEYLER DÜŞÜN. BEBEĞİNİDE STRESE SOKMA.İNAN ONLAR O KÜÇÜCÜK BEDENLERİYLE HERŞEYİN FARKINDALAR. :)))
canım benim yeni sat 23 kasım.
bua rada seray0307den haber varmı hamile galiba o ondan ses çıkmadı.adet olmadı galiba....
AAAçok az kalmış Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, ay çok güzel hayırlısıyla bebeğine kavuşucaksın inşallah. ama sen korkularını yenmeye çalış doktoruna güveniyosun zaten buda çok önemli. huzurlu ol bebeğini kucağında hayal et inşallah herşey kolaylıkla olsun canım. ben bile heyecanlandım heee)))
çok geçmiş olsun cnm ilk sayfada listemiz var bilgileri verirsen ekleyelim
şehir istanbul yaş 32teşekkür ederim.bir daha yaşamayız inşallah...
1 boş gebelik 2 düşük kürtajla sonuçlandı
mHFR 677 bende beklemedeyim gebe kalınca sonra iğne kullanacağım clexan ama dozunu şu anda bilmiyorum hamile kalınca söylerim
şu andada coraspiri ve folik asit kullanıyorum..sevgiler..
canım litede sehir eksik k.maraslıyım ama sivasta oturuyorm 24yasındayım baska eksik yok bide bir sürü ilc yazmıssınz corospin mi ne yazıyodu o ne hapı ben bir tek clexane kullanıyorm yoksa benimdemi baska ilac kullanmam lazım bide karındn igne ypan arkadaslr diger yerdn daha mı kolay oluyo tehlikeli degil mi orasıda morarıyo mu benim kolum morardı nasıl cesaretimi toplayyp kendm yapabilirm
Arkadaşlar ankaradan iyi bir hematolog önerebilecek var mı? 1,5 ay oldu kürtaj olalı. ilk adetimi oldum bitti. kadın doğumcudan önce hematoloğa gitmem iyi olur diye düşünüyorum.
sevinç bu topik seninmiydi kız yeni farkettim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?