Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar günaydın bugün 6+0 olduk cok şükür yarın dr kotrolüm var inş. kalp atıs duyarız benim mthfz 1298 homozigot ve ben corasprin ve cleksan 0.4 1 kez kullanıyorum inş. yetiyodur tüp bebek yaptırdıgımda günde 2 kez vurmustum ama simdi 1 tane vuruyorum bu beni endişelendiriyor yarın aptt isticem dr dan bide tecrübeli anneler nolur yardım edin bugün gögüs hassasiyetim yok gibi bebeğime bişey olmusmudur yada gögüs hassasiyeti olmak zorundamı yani gecen haftlarda acıyodu gögüslerim ama simdi acımıyo ayy bunlara takılmak istemiyorum ama elimde değil offff eşimde kanaman olmadıgı sürece olumlu düşün herşeyi diyoo ayy burcugennnnnn nerdesin sana ihtiyacım var hüüüüüüüüüüüüü yorumlarınızı bekliyorum canlarr

canım gözün aydın çok sevindim duyunca göğüs hassasiyetine gelince illa olmak zorunda değil tabiki hem hamilelik belirtileri bebeğin kalp atışları duyulmaya başlandıktan sonra daha artıyo

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. bende 36. haftada doğum yaptım ve doğumdan sonra bacağımda pıhtı oluştu. şuan genetik testleri yaptırdım sonucunu bekliyorum. inş. genetik değildir.

tatlım ALLAH KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞALLAH. BENDE HİÇ GÖĞÜS HASSASİYETİ OLMADI. ŞİMDİLERDE BAŞLADI , ODA GÖĞÜSLERİM BÜYÜDÜĞÜNDEN OLDUĞUNU BİLİYORUM. SEN İÇİNİ FERAH TUT. DUA ET. BENDE GÜNDE 1DEFA 0.4 KULLANIYORUM BİRTANEDE CORASPİRİN 100MG. KULLANIYORUM. BENDE ÇOK KORKUYODUM. 1DÜŞÜK VE BİR KÜRTAJIM VAR. ALLAHA SIĞIN İYİ ŞEYLER DÜŞÜN. BEBEĞİNİDE STRESE SOKMA.İNAN ONLAR O KÜÇÜCÜK BEDENLERİYLE HERŞEYİN FARKINDALAR. :)))

maşallah, tosun paşa olcak desene,inşallah benim oğlumda öyle olur. Bebeğin gelişimini tamamlamış kilosuda süper, tabi erken doğum olmasın ama olursada problem olmaz sanki, ama hastane değiştirmeyi iyi düşünmüşsün.herşey onlar için :))))

AAAçok az kalmış Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, ay çok güzel hayırlısıyla bebeğine kavuşucaksın inşallah. ama sen korkularını yenmeye çalış doktoruna güveniyosun zaten buda çok önemli. huzurlu ol bebeğini kucağında hayal et inşallah herşey kolaylıkla olsun canım. ben bile heyecanlandım heee )))

canım gözün aydın çok sevindim duyunca göğüs hassasiyetine gelince illa olmak zorunda değil tabiki hem hamilelik belirtileri bebeğin kalp atışları duyulmaya başlandıktan sonra daha artıyo
saol canım valla ben ne yaparsam yapayım allah ol derse devam edecek bunu biliyorum ama genede korkularımı yenemiyorum 2 düşük yaşadığım için rabbim yardımcımız olsun amin
tatlım sen kaç haftalıksınnn ayy bende 1 düşük 1 kürtaj oldugumdan endişelerim cok ama içimi ferah tutmaya çalışıcam rabbim yardımcımız olsunnn inş. yarın kalp atısı duyarız belkide daha erkendir bazıları 7. haftada duymuş hayırlısı olsun bebeğim benimle olsun inş..

saol canııııımmm beniiimm bakalım inşallah herşey kolaylıkla ve hayırlısıyla olsun istiyorum..Rabbim her birimize yardım etsin..kızıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum..eşimde artık doğsada sevsek kızımı sıkı sıkı kucaklasam öpsem diyor..biz çoooook heyecanlıyız yaaa :)))))))))) dualarınıza her zaman ihtiyacım var güzel dualarınızı bekliyorum..benimde dualarım sizin için..

bu arada kızlar bu ay sefer ayıymış..bol bol sadaka verin..bol bol hayır dua edin..belalardan ve kazalardan kurtulmak için LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALLİYİL AZİM deyin... inşallah hepimizi korusun Allah'ım tüm kötülüklerden şerr den inşallah..

çok geçmiş olsun cnm ilk sayfada listemiz var bilgileri verirsen ekleyelim

teşekkür ederim.bir daha yaşamayız inşallah...
1 boş gebelik 2 düşük kürtajla sonuçlandı
mHFR 677 bende beklemedeyim gebe kalınca sonra iğne kullanacağım clexan ama dozunu şu anda bilmiyorum hamile kalınca söylerim
şu andada coraspiri ve folik asit kullanıyorum..sevgiler..

şehir istanbul yaş 32

arkadaslar corospin ne hapı neden kullanıyosnz benimde iki düsügm var clexane kullanıyorm baska ilac kullanmıyorm baska ne kullanmam lazm beni bilgilendirir misinz
bide ben ignelere daha alısamadm arkadas geliyo kolumdn vuruyo 1ay sonra kendm vurmam lazım göbektn ve bacaktn tam olark neredn vuruyosnz tarif edermisinz acıyomu benim cesaretm pek yokta alısmam lazım

Arkadaşlar ankaradan iyi bir hematolog önerebilecek var mı? 1,5 ay oldu kürtaj olalı. ilk adetimi oldum bitti. kadın doğumcudan önce hematoloğa gitmem iyi olur diye düşünüyorum.

canım listede sende ilaç felan yazmıyorki zaten yanlış yeremi baktın acaba :26::26:

Arkadaşlar ankaradan iyi bir hematolog önerebilecek var mı? 1,5 ay oldu kürtaj olalı. ilk adetimi oldum bitti. kadın doğumcudan önce hematoloğa gitmem iyi olur diye düşünüyorum.

kadın doğuma bile gitsen kan testleri ayrıntılı olarak hematolojide yapıldı için seni oraya yönlendireceklerdir o yüzden hematolojiye gidip gerekli testleri yaptır sonra kadın doğumcuna sonuçları göster tatlım inşallah önemli bişeyin çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…