transfer günüm belli oldu... Son adet tarihim.. 16 ekimdi.... 25 ekmde rahim kalınlığı 9.4 idi.. 31 ekimde ise 10.6 ... transfer için start verildi.... büyük gün 6 Kasım
Allah hayırlısını nasip etsin... çok umutlyum İlk kez rahim kalınlıgı zorlanmadan bant kullanmadan kendiliğinden kalınlaştı
yalnız bu sefr tek frk 21. gü lucrin depottu... bu defa 6 ekim de lucrin vurularak başladm.
pıhtılaşmadan düşük yapıyor olabilirmişim.... 6. tüp bebek denemem hepsinde tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı......bu sefer clexane 0.6 kullancam
kullandığım ilaçlar..
estrofem 4*1
coraspin 1*1
tetradox 2*1
progynex ampul kalçadan 50 mg 2tane birden
inofolic şase... 2 sabah 2 akşam
transferden sonra da 0.6 lık clexane kullanıcam göbekten..
ALLAH yardımcımız olsun.. son dndurulmuş hakkım umarım herşey gönlüme göre olur
son iki adet 5. gün ebriyosu transfer edilecek...HERKESE BOL ŞANSLAR
2013 bebekli bir yıl olsun benim için...
teşekkür ederim ..doktorların hepsi farklı tedaviler uyguluyor ...kimi gebe kalmadan, kimi yumurtlama zamanı ,kimi kalp atışı alınca anlamadım...böle oluncada insanın kafası karışıyor doktoruma güveniyorum ama içime kurt düşüyor( hematolog kan doktoruna sormuştum iğnelere erken başlanabilirmi diye olur gebe kalmayı beklemene gerek yok demişti..neyse bi çözüm bulucam artık ..sağol
merhaba arkadaşlar uzun süredir sizleri, paylaştıklarınızı takip ediyorum. ben de de kan pıhtılaşması var. heterezigot a1298t ve c677t bir de 4G/5G yazıyor raporda. bir defa gebeliğim oldu onu da 6 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim kürtaj oldum. 8 ay önce. hiç korunmadık hamile kalamadım. coraspin ve folidoce kullanıyorum. beni de listeye alırmısınız
kızlar cuma öldüm öldüm dirildim. eve gittimki kanamam olmuş başladım ağlamaya. dr u aradım acilde dr var istersen git dedi. gittim karnımdan ultrason baktı 6+5 günlük dedi ama bebek canlanmamış normalde canlı olması lazımdı dedi iyice korkuttu beni.ordan çıktım dr umu aradım yarın ara drun notuna bakayım dedi. kendisine ulaşamadım cumartesi bende gittim hastaneye. bakmadı bile 1 hafta sonra gelsin demiş sekreterine.eşimde kızdı. kızımda gittiğim dr a gittik. alttan baktı rahim ağzında yara var dedi o kanama yapmış dedi. bebek canlanmışmı dedim evet dedi kalp atışıı gösterdi. içim rahatladı. ama gece hiç uyumadım desem yeridir. 1 haftada rapor aldım evdeyim şimdi
mrb canım.listeyi yenilemişsin,ellerine sağlık.
ben de iki aydır denemelere tekrar başladımyeni bat : 19 kasım
bat 13 ekım lısteya eklersın
sağol canım. birde iyi bilinen dr. kalablık zaten randevuz zor muayene oluyorsun. eşim başından beri ona gitme diyordu. yara içinde bir tedavi olmaz şimdi dedi. ilişki yasak dediayyyy canım çok geçmiş olsun yaaaa o nasıl doktormuş tövbe tövbe okurken bile korktum okumaya neyseki kötü bişe yok
bol bol dinlen bir sorun çıkartırmıymış rahimağzındaki yara:26::26:
canımmm ne güzel az kalmış bebeğine kavuşmana telaş yapma Rabbim bebeğinide senide korusun amin..Gunaydin herkese iyi pazarlar.
Dun doktor kontrolumuz vardi, hafif kasilmalarim varmis baska onemli birsey yok hersey yolunda. Sisko bir oglum var sadece,35 haftalik 3280 gram. Erken dogum olabilirmis, bekleyip gorecegiz umarim en azindan 2 hafta daha kalir. Erken dogum riskine karsilik dogum yapacagim hastaneyi de degistirecegiz, yenidogan yogun bakim unitesi daha iyi olan bir hastane sececegiz.
Benden haberler boyle.
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.. ben de cuma günü kontrolden geçtim :)) kızım da bende çok şükür iyiyiz..kızım kilolanmış ve uzamış..doktor teyze uzun bir çocuk olacağını söyledi..kolları bacakları uzunmuş..göbüş de yapmış güzelim..2600 dü ağırlığıbuarada iğne dozumu düşürdü pıhtılaşma zamanı için 1 hafta sonra testleri tekrarlayıp tekrar gidicez doktora..olmazsa iğneyi kesicez doktor seni de riske atamam kanın sıvı olması iyi ama senin sınır üstü..korktum açıkçası ne yapacaksınız ya peki dedim..korkma olmazsa ameliyatta kan veririz sen bunları düşünme dedi ama gel de düşünme yani bu arada sezaryen tarihim 26 kasım :)) aaaaaaaa yazarken bile tüylerim diken diken oldu
canım benim yeni sat 23 kasım.
bua rada seray0307den haber varmı hamile galiba o ondan ses çıkmadı.adet olmadı galiba....
sağol canım. birde iyi bilinen dr. kalablık zaten randevuz zor muayene oluyorsun. eşim başından beri ona gitme diyordu. yara içinde bir tedavi olmaz şimdi dedi. ilişki yasak dedi
daha önceden yara belli değildi canım insan çok korkuyor buda giderse zor toplarım kendimidikkatli ol cnm yara önceden belli değilmiydi yakıyorlar felan yaaa evet ilişki yasak olur sen ve bebeğin iyi olsunda inşallah..
değiştirdim cnmsevıncccım benım bat tarıhımı degıstırırmısn 20 kasım canım
teşekkür ederim.bir daha yaşamayız inşallah...
1 boş gebelik 2 düşük kürtajla sonuçlandı
mHFR 677 bende beklemedeyim gebe kalınca sonra iğne kullanacağım clexan ama dozunu şu anda bilmiyorum hamile kalınca söylerim
şu andada coraspiri ve folik asit kullanıyorum..sevgiler..
ekledim ve düzelttimşehir istanbul yaş 32
daha önceden yara belli değildi canım insan çok korkuyor buda giderse zor toplarım kendimi
kızlar cuma öldüm öldüm dirildim. Eve gittimki kanamam olmuş başladım ağlamaya. Dr u aradım acilde dr var istersen git dedi. Gittim karnımdan ultrason baktı 6+5 günlük dedi ama bebek canlanmamış normalde canlı olması lazımdı dedi iyice korkuttu beni.ordan çıktım dr umu aradım yarın ara drun notuna bakayım dedi. Kendisine ulaşamadım cumartesi bende gittim hastaneye. Bakmadı bile 1 hafta sonra gelsin demiş sekreterine.eşimde kızdı. Kızımda gittiğim dr a gittik. Alttan baktı rahim ağzında yara var dedi o kanama yapmış dedi. Bebek canlanmışmı dedim evet dedi kalp atışıı gösterdi. Içim rahatladı. Ama gece hiç uyumadım desem yeridir. 1 haftada rapor aldım evdeyim şimdi
kızlar cuma öldüm öldüm dirildim. Eve gittimki kanamam olmuş başladım ağlamaya. Dr u aradım acilde dr var istersen git dedi. Gittim karnımdan ultrason baktı 6+5 günlük dedi ama bebek canlanmamış normalde canlı olması lazımdı dedi iyice korkuttu beni.ordan çıktım dr umu aradım yarın ara drun notuna bakayım dedi. Kendisine ulaşamadım cumartesi bende gittim hastaneye. Bakmadı bile 1 hafta sonra gelsin demiş sekreterine.eşimde kızdı. Kızımda gittiğim dr a gittik. Alttan baktı rahim ağzında yara var dedi o kanama yapmış dedi. Bebek canlanmışmı dedim evet dedi kalp atışıı gösterdi. Içim rahatladı. Ama gece hiç uyumadım desem yeridir. 1 haftada rapor aldım evdeyim şimdi
umudum_31 nasılsın?? geçende mesaj atmışsın okudum..özlettirdin kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?