Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun bu defa bebeğine kavuşursun inşallah
sorun neydi sende ilk sayfayı incelede eksikleri yaz listeye ekleyelim canım..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun 1. sayfadaki listeye ekledim incele eksik bişe varsa ekleyelim .

kızlar cuma öldüm öldüm dirildim. eve gittimki kanamam olmuş başladım ağlamaya. dr u aradım acilde dr var istersen git dedi. gittim karnımdan ultrason baktı 6+5 günlük dedi ama bebek canlanmamış normalde canlı olması lazımdı dedi iyice korkuttu beni.ordan çıktım dr umu aradım yarın ara drun notuna bakayım dedi. kendisine ulaşamadım cumartesi bende gittim hastaneye. bakmadı bile 1 hafta sonra gelsin demiş sekreterine.eşimde kızdı. kızımda gittiğim dr a gittik. alttan baktı rahim ağzında yara var dedi o kanama yapmış dedi. bebek canlanmışmı dedim evet dedi kalp atışıı gösterdi. içim rahatladı. ama gece hiç uyumadım desem yeridir. 1 haftada rapor aldım evdeyim şimdi

kızlar cuma öldüm öldüm dirildim. eve gittimki kanamam olmuş başladım ağlamaya. dr u aradım acilde dr var istersen git dedi. gittim karnımdan ultrason baktı 6+5 günlük dedi ama bebek canlanmamış normalde canlı olması lazımdı dedi iyice korkuttu beni.ordan çıktım dr umu aradım yarın ara drun notuna bakayım dedi. kendisine ulaşamadım cumartesi bende gittim hastaneye. bakmadı bile 1 hafta sonra gelsin demiş sekreterine.eşimde kızdı. kızımda gittiğim dr a gittik. alttan baktı rahim ağzında yara var dedi o kanama yapmış dedi. bebek canlanmışmı dedim evet dedi kalp atışıı gösterdi. içim rahatladı. ama gece hiç uyumadım desem yeridir. 1 haftada rapor aldım evdeyim şimdi

canım çok geçmiş olsun ekledim listeye incele eksik yerleri tamamlayalım

ayyyy canım çok geçmiş olsun yaaaa o nasıl doktormuş tövbe tövbe okurken bile korktum okumaya neyseki kötü bişe yok
bol bol dinlen bir sorun çıkartırmıymış rahimağzındaki yara:26::26:

ayyyy canım çok geçmiş olsun yaaaa o nasıl doktormuş tövbe tövbe okurken bile korktum okumaya neyseki kötü bişe yok
bol bol dinlen bir sorun çıkartırmıymış rahimağzındaki yara:26::26:
sağol canım. birde iyi bilinen dr. kalablık zaten randevuz zor muayene oluyorsun. eşim başından beri ona gitme diyordu. yara içinde bir tedavi olmaz şimdi dedi. ilişki yasak dedi

canımmm ne güzel az kalmış bebeğine kavuşmana telaş yapma Rabbim bebeğinide senide korusun amin..

gözünaydın cnm az kalmışşşşş ne güzel darısı başlarımıza inşallahhhh

sağol canım. birde iyi bilinen dr. kalablık zaten randevuz zor muayene oluyorsun. eşim başından beri ona gitme diyordu. yara içinde bir tedavi olmaz şimdi dedi. ilişki yasak dedi

dikkatli ol cnm yara önceden belli değilmiydi yakıyorlar felan yaaa evet ilişki yasak olur sen ve bebeğin iyi olsunda inşallah..

sevıncccım benım bat tarıhımı degıstırırmısn 20 kasım canım
değiştirdim cnm

şehir istanbul yaş 32
ekledim ve düzelttim
daha önceden yara belli değildi canım insan çok korkuyor buda giderse zor toplarım kendimi

Allah korusun aklına öyle şeyler getirme bol bol dinlen ve dua et

canım geçmiş olsun.bu doktorlar bir alem.bende cumartesi deli oldum.aslında ben doktorumdan çok memenunum ama o hastane değiştirdi eşimde o hastaneyi hiç sevmedi.sen risklisin bişey olsa sanki sana müdahele edemeyecekler gibi dedi.benimde şu adet olamadığım zamandan sonra adet oluyorum 110gün sonra lekelenme şeklinde gene oluyorum.19 ekimde adet olmuştum 29 ekimde lekelenme şeklinde 4 gün süren adet oldum.antalya da vitale diye özel bir kadın doğum hastanesi var.orada ali fuat şengör diye bir doktor var ona randevu aldım 29 ekim günü.anam ne hastane o öle.randevu sadece ismini yazıyorlar.oraya gidince sana numara veriyorlar bekliyorsun.ciro için hasta sınırlaması yok geleni alıyorlar. 40 dk.bekledim hala aynı yerde.kapıcı kız yok acil hasta geldi cart curt her gelene aynı tatavayı anlatıyor.randevumun iptalini istedim tamama siz öne alalım hemen çıkan hastadan sonra alalım dedi.nerde bana dedikten sonra 3 hasta aldılar ondan sonra doktor iki tane aşılama yapacakmış...yok dedim iptal edin birde dalga geçer gibi siz az beklemişsiniz demesinler niye dedim bulunmaz hint kumaşı mı bu doktor .işte başka doktora yönlendirelim dediler bende yok dedim daha sizin hastanenize filan gelmem gelmeyecem bir yer içinde boşa muayne olamam dedim.ama sinirden öldüm.kalkıp 2 saatlik yola gidip boşa masraf yaptığıma mı yanayım.lekelenme dönemini kaçırdığıma mı yanayım,evde bir dolu iş vardı onların kaldığına mı yanayım...

canım geçmiş olsun.bu doktorlar bir alem.bende cumartesi deli oldum.aslında ben doktorumdan çok memnunum ama o hastane değiştirdi eşimde o hastaneyi hiç sevmedi.sen risklisin bişey olsa sanki sana müdahele edemeyecekler gibi dedi.benimde şu adet olamadığım zamandan sonra adet oluyorum 110gün sonra lekelenme şeklinde gene oluyorum.19 ekimde adet olmuştum 29 ekimde lekelenme şeklinde 4 gün süren adet oldum.antalya da vitale diye özel bir kadın doğum hastanesi var.orada ali fuat şengör diye bir doktor var ona randevu aldım 29 ekim günü.anam ne hastane o öle.randevu sadece ismini yazıyorlar.oraya gidince sana numara veriyorlar bekliyorsun.ciro için hasta sınırlaması yok geleni alıyorlar. 40 dk.bekledim hala aynı yerde.kapıcı kız yok acil hasta geldi cart curt her gelene aynı tatavayı anlatıyor.randevumun iptalini istedim tamama siz öne alalım hemen çıkan hastadan sonra alalım dedi.nerde bana dedikten sonra 3 hasta aldılar ondan sonra doktor iki tane aşılama yapacakmış...yok dedim iptal edin birde dalga geçer gibi siz az beklemişsiniz demesinler niye dedim bulunmaz hint kumaşı mı bu doktor .işte başka doktora yönlendirelim dediler bende yok dedim daha sizin hastanenize filan gelmem gelmeyecem bir yer içinde boşa muayne olamam dedim.ama sinirden öldüm.kalkıp 2 saatlik yola gidip boşa masraf yaptığıma mı yanayım.lekelenme dönemini kaçırdığıma mı yanayım,evde bir dolu iş vardı onların kaldığına mı yanayım...

merhaba kizlar...

dogum haberleri gelmis

meltem ve bucu tebrik ediyorum kizlar... gule gule buyutun bebislerinizi.. Allahim anali babali buyutsun.. daha dun gibi hamile haberlerinizi mujdelemistiniz..

cemocan ve burcu_gen sizlerinde az kalmis..cok seviniyorum iyi haberlerinizi aldikca...insallah sizde tosuncuklari sagsalim kucaginiza alirsiniz...

darisi benim ve diger pihtidaslarimin basina insallah...

bizde o gunleri gorucez insallah...

hepinizi opuyorum..

umudum_31 nasılsın?? geçende mesaj atmışsın okudum..özlettirdin kendini :)

iyiyim tatlim... bayagidir giremiyordum.. ozlemisim topigi...sende ozlettirdin kendini :))

seninde cok az kalmis... insallah saglicakla mutlu sona cok ama cok az kaldi... insallah guzel haberlerinizi hayirlisiyla verirsiniz....

burcu_gen nasılsın tatlım nasıl geçiyo günlerin kasılmaların falan var mı bebek hareketlerini takip ediyor musun?? hastane buldun mu cnm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…