Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar ankaradan iyi bir hematolog önerebilecek var mı? 1,5 ay oldu kürtaj olalı. ilk adetimi oldum bitti. kadın doğumcudan önce hematoloğa gitmem iyi olur diye düşünüyorum.

benim dr umun adını vereyim sana.osman ilhami özcebe.. hacettepe üni. hematologi bölüm başkanı, özel muayenehaneside var, ben muayenesine gittim daha çok ilgilenir diye... çok iyi bi dr...

burcu_gen nasılsın tatlım nasıl geçiyo günlerin kasılmaların falan var mı bebek hareketlerini takip ediyor musun?? hastane buldun mu cnm ??

Canim ya iyiyim. Kasilmalarim var, nstde de cikti. Oyle olunca dun bugun biraz dinledim kendimi, bayagi oluyor sanki saymadim ama. Agrim sancim yok cok sukur. Bebek hareketlerini takip ediyorum simdilik bir sikinti yok. Biraz once doktorla konustuk guven hastanesinde yapacagiz dogumu, tarihi icin bir sonraki randevuyu bekliyoruz.
Sen nasilsin? Tarih belli olmus belki ayni gun yapariz, tabi bence benim tosun o kadar beklerse :)

merhaba,
bir kürtaj ve bir düşük yaşadım maalesef.
bugün doktora gittim kan pıhtılaşması olabilir dedi testleri söyledi 1500 lira tutuyor.
istanbul anadolu yakasındayım zeynep kamilde test yaptıran arkadaşlar varmı hangi bölümde yapılıyor.kadın doğuma gidip oradanmı yönlendiriyorlar yoksa kendi doktorumun kağıdıyla direk gidip yaptırtabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim.

ü<üldüm o stres yetio işte aman dikkat et sevindim yolunda olmasına

ben üniversitede yaptırdım para ödemedim

ü<üldüm o stres yetio işte aman dikkat et sevindim yolunda olmasına

Umudum hosgeldin cnm ozledik valla
Amin insallah o gunlrri gorecez bizde

bende de oluyor artık kasılmalar..hem ben nidilat kullanıyorum ona rağmen ufak tefek var ama doktorum artık dozu yavaş yavaş düşürcez dedi..36.haftanın sonunda ilaçları kesicem sanırım..iğnemin dozunu da 0.2 ye düşürdü çünkü PT/ İNR sonucum yüksek çıktı bu hafta tahlilleri tekrarlayıp gidicem değişme olmazsa iğneyi kesicem dedi ameliyatta bi zorluk çıkarmaması için..maşşallah senin oğlun haikaten tosuncukmuş bende seviniyordum benim kızım kilolu haftasına göre diye :)) hastaneni de bulmuşsun inşallah küvözlere gerek kalmaz doğurup alırız kucağımıza çıkarız hastaneden..bende balıkesir özel sevgi hastanesinde doğum yapıcam yenidoğan yoğun bakımı olduğu için..

İnşallah canım ya kuvoze falan gerek kalmadan hallederiz.
Benim de aptt ye baktı geçenlerde kaç çıktı sonuç bilmiyorum ama değiştirmedi iğne dozunu, hala 0,4*2 kullanıyorum.

arkadaslar corospin ne hapı neden kullanıyosnz benimde iki düsügm var clexane kullanıyorm baska ilac kullanmıyorm baska ne kullanmam lazm beni bilgilendirir misinz
bide ben ignelere daha alısamadm arkadas geliyo kolumdn vuruyo 1ay sonra kendm vurmam lazım göbektn ve bacaktn tam olark neredn vuruyosnz tarif edermisinz acıyomu benim cesaretm pek yokta alısmam lazım
sevinç canım il sayfaya baktım orada eksik bişey yok sanki kullandıgım haplarıda yzdm zaen sadece kan sulandırıcı kullanıyorm

İnşallah canım ya kuvoze falan gerek kalmadan hallederiz.
Benim de aptt ye baktı geçenlerde kaç çıktı sonuç bilmiyorum ama değiştirmedi iğne dozunu, hala 0,4*2 kullanıyorum.

benim aptt değerim normal çıktı.. ama PT sınırı geçmişti INR de sınırdaydı.. PT pıhtılaşma zamanını gösterdiği için biraz tedirgin oldu doktorum ama inşallah bir sorun çıkmadan halledicez dedi..bende korktum açıkçası umarım 0.2 kullanırken normal değerlere iner..senden her hafta istedi mi aptt testini??? günde 2 kez 0.4 clexane ben vursam kanım cıvık mı cıvık olur hayret demekki her kişinin aynı olmuyor..bende de öyle birşey ki bebe aspirinini bırakınca kan daha da sulandı sinirimden güldüm hatta sonuçlara bakınca..Bir kere hayırlısıyla doğum yapsak da bebeklerimizde hayırlısıyla kurtulsa bizde başımıza bi durum gelmeden atlatsak Allah'ın izniyle..

Her hafta istemedi. En son geçen ay yaptı. Ben neredeyse ilk aylardan beri coraspin kullanmıyorum ama coraspin benim kanımı fazlaca sulandırıyordu. Zaten dogumdan 1 veya en fazla 2 gün önce bırakacaksın dedi, dediğine göre iğnenin etkisi o kadarmış. O yüzden bence dert etme normale döner değerlerin.
Amin.

merhaba arkadaşlar.paylaştıklarınıza biraz gözattımda.sizlere sormak istediğim birşey var.tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.benim 5 taze 2 donmuş embryolarla 7 transferim oldu .7.de 1298 ve 677 homozigot yani kan pıhtılaşması teşhisi kondu.şubatta tekrar bir tedaviye başlıyorum.yalnız doktorum iğnelere gerek olmadığını söylüyor .homozigot olupta böyle bir durumla karşılaşan varmı .pıhtılaşma olunca iğne vurulmamız gerekmez mi.cevaplarınızı bekliyorum.

teşekkür ederim canım. sen ankarada mısın? önerebileceğin biri var mı? hematolog da olabilir, kadın doğumcu da olabilir. sanırım hacettepenin doktorları iyi. özel hematoloğa gitmek yerine hacettepeye gidiyim diyorum. sonuçta özeline gitsem git şu tahlilleri yaptır diyecek bana. onun için yine hastaneye gitmem gerekecek. yoksa dünyanın parası tutar sanırım. ben düşüğümü zekai tahirde yaptım. 5 değerime bakıldı. mthfr ler heterozigot mutasyonlu çıktı. ama burda bakıyorum çok fazla değere bakılması gerekiyor sanırım. o yüzden hematologa gitmeyi düşünüyorum.o da gerekli her şeyi istermi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…