Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok canım ben ankarada değilim

düşüklerin için geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın

özle gidersen bu testler dünyanın parası ama üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyo

hacettepe Türkiyedeki en iyi üniversitelerin başında geliyo canım hiç düşünme oraya git derim

ve gerekli tüm testleri istediğini söyle yapacaklardır

teşekkür ederim canım. ben seni listede göremedim. senin durumun nedir?
iyi dileklerin için teşekkür ederim.

selam kızlar şu aralar topiğe giremiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı umarım hepiniz iyisinizdir. hepinizi çok öpüyorum.

kızlar ben yumurtlama testlerinden yapıyordum geçen gün(cumarteside)sorduydum gerçi o gün boşa heyecan yapmışım tets negatifmiş.sabah uyanınca yaptığım negatifti az önce yaptığım umutsuz old.için yapıp bakmamıştım pozitif çıkmış.yumurtlamaya başlamışımda.böyle olan varmıydı testleri kullananlardan.içinde olabilir diyor.en az 8 saat geçsin 2.test yapalı diyor.ben sabah 7 buçukta yapmıştım 4 e doğru yaptım.inşallah test doğrudur ve bu ay hamile kalabilirim inşallah sağlıkla sağlıklıca....

canım benim ameliyattan 1 gün önce pt 13 ınr 0.92 çıkmış senin kaç çıkmış

benim mthfr heterezigottu ben iğne ve aspirin kullandım

İnşallah canım ya kuvoze falan gerek kalmadan hallederiz.
Benim de aptt ye baktı geçenlerde kaç çıktı sonuç bilmiyorum ama değiştirmedi iğne dozunu, hala 0,4*2 kullanıyorum.

zaman azalmış artık heyecan doruktadır benimde son nst de sancı çıkmıştı ama ben hissetmiyordum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım

bizim bebişinde dün kontrolu vardı biraz sarılığı varmış perşembe tekrar tahlil yapılacak inşallah düşmüştür yükselirse hastaneye yatırabiliriz dedi doktor ışık tedavisi uyguluyorlarmış dua edin düşmüş olsun kendimde bugün kontrole gittim allaha şükür herşey yolunda güzel iyileşmiş dedi doktor

mltmden haber varmı çok merak ediyorum onu ve oğluşunu

kasımın 2 sinde baktırdım PT 16,1; 10,5 - 15,5 referans aralığı..... INR 1,3 ; 0,8- 1,3 referans aralığı yani böyle işte bucu2 ya yüksek değil mi?? nasıl dengelenecek bu 18 günde bilmiyorum offff (

benim mthfr heterezigottu ben iğne ve aspirin kullandım

Canım öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun. Benim de Mthfr677 heterezigot mutasyonum. Aspirini ve iğneyi ne zamana kadar kullandın?

slm arkadaşaım bu pt dğeri ne oluyor sonuçlarımda pt ınr ve pt sec bende yüksek çıkmış da 14 civarı açıklayabilirmisin

Evetcanım ya zaman azaldı, haftaya salı gününü netleştireceğiz inşallah. Sen 37+3 te mi dogurmustun?
Herşeyin yolunda olmasına sevindim, sarılığı dert etme düşer, düşmezse bile ışık verirler hemen geçer. Neredeyse her bebekte az veya çok oluyor.

Meltemi ben de merak ediyorum en son Cuma yazmıştı yanılmıyorsam, inşallah düzelmiştir. Halbuki 37 haftadan sonra ciğer gelişimi tamamlanmış olur diyorlardı, artık erken doğarsa birşey olmaz diye düşünüyordum ama Meltem'in durumunu görünce ben de korkmaya başladım. Umarım zamanına kadar bekler ufaklık.

canım merhaba.inşallah sağlıklı bir doğum geçirir ve bebeğini hayırlarla kucağına alırsın.meltemi ben de merak ediyorum.haber çıkmadı günlerdir.meltemin durumunu dr uma sordum.sebebi erken doğum olmamasına rağmen gebelik döneminde yaşanan şekerden kaynaklıymış.meltem de de bir ara şeker çıkmıştı ya.inşallah düzelmiştir bebeşi.

Sekerin boyle bir etkisi varmis ha hic ybilmiyordum. Umarim en kisa zamanda bize guzel bir haber verir.
Senin nasil gidiyor hamilelik?

Son düzenleme:

benimde 677 homozigot günde 2 tane iğne kullanıyorum fragmin 5000*2 şeklinde bunun yanında coraspinde kullanıyordum yeni kestik doktordan doktora değişiyor

benimde 677 homozigot günde 2 tane iğne kullanıyorum fragmin 5000*2 şeklinde bunun yanında coraspinde kullanıyordum yeni kestik doktordan doktora değişiyor

canım ilgilendiğin için çok saol.ne zaman başladınız ve tam olarak kaçıncı ay kestiniz.ben sonuncu denemede kullandım ama günde 1 kullanmıştım.demek yeterli olmadı.doktorun nerde senin.kusura bakma biraz fazla sordum galiba

slm arkadaşaım bu pt dğeri ne oluyor sonuçlarımda pt ınr ve pt sec bende yüksek çıkmış da 14 civarı açıklayabilirmisin

selam canım PT pıhtılaşma zamanı oluyor..eğer yüksek çıkarsa kanın pıhtılaşması uzun sürüyor..düşük çıkarsa da kan çok çabuk pıhtılaşıyor demek..benim aptt değerim normal çıkmasına karşın PT/INR sınırda çıktı o yüzden iğnenin dozunu düşürdü doktorum şimdi perşembe yine yaptırcam test bakalım ne olacak..inşallah normal seviyelere inmiştir..

bu arada herkese günaydın kızlar :)) hayırlı günler diliyorum Rabbim her birimizin yardımcısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…