teşekkür ederim canım. sen ankarada mısın? önerebileceğin biri var mı? hematolog da olabilir, kadın doğumcu da olabilir. sanırım hacettepenin doktorları iyi. özel hematoloğa gitmek yerine hacettepeye gidiyim diyorum. sonuçta özeline gitsem git şu tahlilleri yaptır diyecek bana. onun için yine hastaneye gitmem gerekecek. yoksa dünyanın parası tutar sanırım. ben düşüğümü zekai tahirde yaptım. 5 değerime bakıldı. mthfr ler heterozigot mutasyonlu çıktı. ama burda bakıyorum çok fazla değere bakılması gerekiyor sanırım. o yüzden hematologa gitmeyi düşünüyorum.o da gerekli her şeyi istermi bilemiyorum.
yok canım ben ankarada değilim
düşüklerin için geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
özle gidersen bu testler dünyanın parası ama üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyo
hacettepe Türkiyedeki en iyi üniversitelerin başında geliyo canım hiç düşünme oraya git derim
ve gerekli tüm testleri istediğini söyle yapacaklardır
benim aptt değerim normal çıktı.. ama PT sınırı geçmişti INR de sınırdaydı.. PT pıhtılaşma zamanını gösterdiği için biraz tedirgin oldu doktorum ama inşallah bir sorun çıkmadan halledicez dedi..bende korktum açıkçası umarım 0.2 kullanırken normal değerlere iner..senden her hafta istedi mi aptt testini??? günde 2 kez 0.4 clexane ben vursam kanım cıvık mı cıvık olur hayret demekki her kişinin aynı olmuyor..bende de öyle birşey ki bebe aspirinini bırakınca kan daha da sulandı sinirimden güldüm hatta sonuçlara bakınca..Bir kere hayırlısıyla doğum yapsak da bebeklerimizde hayırlısıyla kurtulsa bizde başımıza bi durum gelmeden atlatsak Allah'ın izniyle..
merhaba arkadaşlar.paylaştıklarınıza biraz gözattımda.sizlere sormak istediğim birşey var.tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.benim 5 taze 2 donmuş embryolarla 7 transferim oldu .7.de 1298 ve 677 homozigot yani kan pıhtılaşması teşhisi kondu.şubatta tekrar bir tedaviye başlıyorum.yalnız doktorum iğnelere gerek olmadığını söylüyor .homozigot olupta böyle bir durumla karşılaşan varmı .pıhtılaşma olunca iğne vurulmamız gerekmez mi.cevaplarınızı bekliyorum.
İnşallah canım ya kuvoze falan gerek kalmadan hallederiz.
Benim de aptt ye baktı geçenlerde kaç çıktı sonuç bilmiyorum ama değiştirmedi iğne dozunu, hala 0,4*2 kullanıyorum.
hiç üniversite hastanesine gitmedim orda yapılması için ne yapmam gerekiyor.
siz hangisine gittiniz?
benim aptt değerim normal çıktı.. ama PT sınırı geçmişti INR de sınırdaydı.. PT pıhtılaşma zamanını gösterdiği için biraz tedirgin oldu doktorum ama inşallah bir sorun çıkmadan halledicez dedi..bende korktum açıkçası umarım 0.2 kullanırken normal değerlere iner..senden her hafta istedi mi aptt testini??? günde 2 kez 0.4 clexane ben vursam kanım cıvık mı cıvık olur hayret demekki her kişinin aynı olmuyor..bende de öyle birşey ki bebe aspirinini bırakınca kan daha da sulandı sinirimden güldüm hatta sonuçlara bakınca..Bir kere hayırlısıyla doğum yapsak da bebeklerimizde hayırlısıyla kurtulsa bizde başımıza bi durum gelmeden atlatsak Allah'ın izniyle..
canım benim ameliyattan 1 gün önce pt 13 ınr 0.92 çıkmış senin kaç çıkmış
benim mthfr heterezigottu ben iğne ve aspirin kullandım
zaman azalmış artık heyecan doruktadır benimde son nst de sancı çıkmıştı ama ben hissetmiyordum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın canım
bizim bebişinde dün kontrolu vardı biraz sarılığı varmış perşembe tekrar tahlil yapılacak inşallah düşmüştür yükselirse hastaneye yatırabiliriz dedi doktor ışık tedavisi uyguluyorlarmışdua edin düşmüş olsun kendimde bugün kontrole gittim allaha şükür herşey yolunda güzel iyileşmiş dedi doktor
mltmden haber varmı çok merak ediyorum onu ve oğluşunu
Evetcanım ya zaman azaldı, haftaya salı gününü netleştireceğiz inşallah. Sen 37+3 te mi dogurmustun?
Herşeyin yolunda olmasına sevindim, sarılığı dert etme düşer, düşmezse bile ışık verirler hemen geçer. Neredeyse her bebekte az veya çok oluyor.
Meltemi ben de merak ediyorum en son Cuma yazmıştı yanılmıyorsam, inşallah düzelmiştir. Halbuki 37 haftadan sonra ciğer gelişimi tamamlanmış olur diyorlardı, artık erken doğarsa birşey olmaz diye düşünüyordum ama Meltem'in durumunu görünce ben de korkmaya başladım. Umarım zamanına kadar bekler ufaklık.
Selam pihtidaslarrrrr nasilsinizzzz:13:
canım merhaba.inşallah sağlıklı bir doğum geçirir ve bebeğini hayırlarla kucağına alırsın.meltemi ben de merak ediyorum.haber çıkmadı günlerdir.meltemin durumunu dr uma sordum.sebebi erken doğum olmamasına rağmen gebelik döneminde yaşanan şekerden kaynaklıymış.meltem de de bir ara şeker çıkmıştı ya.inşallah düzelmiştir bebeşi.
merhaba arkadaşlar.paylaştıklarınıza biraz gözattımda.sizlere sormak istediğim birşey var.tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.benim 5 taze 2 donmuş embryolarla 7 transferim oldu .7.de 1298 ve 677 homozigot yani kan pıhtılaşması teşhisi kondu.şubatta tekrar bir tedaviye başlıyorum.yalnız doktorum iğnelere gerek olmadığını söylüyor .homozigot olupta böyle bir durumla karşılaşan varmı .pıhtılaşma olunca iğne vurulmamız gerekmez mi.cevaplarınızı bekliyorum.
benimde 677 homozigot günde 2 tane iğne kullanıyorum fragmin 5000*2 şeklinde bunun yanında coraspinde kullanıyordum yeni kestik doktordan doktora değişiyor
slm arkadaşaım bu pt dğeri ne oluyor sonuçlarımda pt ınr ve pt sec bende yüksek çıkmış da 14 civarı açıklayabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?