- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Selam pihtidaslarrrrr nasilsinizzzz:13:
selam canım PT pıhtılaşma zamanı oluyor..eğer yüksek çıkarsa kanın pıhtılaşması uzun sürüyor..düşük çıkarsa da kan çok çabuk pıhtılaşıyor demek..benim aptt değerim normal çıkmasına karşın PT/INR sınırda çıktı o yüzden iğnenin dozunu düşürdü doktorum şimdi perşembe yine yaptırcam test bakalım ne olacak..inşallah normal seviyelere inmiştir..
bu arada herkese günaydın kızlar :)) hayırlı günler diliyorum Rabbim her birimizin yardımcısı olsun inşallah..
teşekkür ederim canım..Allah bizlere bir daha böle acı göstermesin..
ben doktorumu aradım yanı test yapan dr.u degilde önceki hamileligimi takip eden doktorumu..
sonucları söleyince bana sana igne verecegiz bir dhaki hamileliginde dedi..
bakalım üniversite hastanesindeki doktor ne söyleyecek..
sana birde protein c yi sorayım..
protein c ve protein s olan degerlerin normal sınırdamı?
bende ordada karısıklık var..
ahh kan pıhtılasması olanlarda hareketsizlik sakıncalımı??
bende rahimagzı yetmezliği de oldugu için tüm hamileligimi yatarak gecırmem gerekıormus(
ahh ahh Allah ım sen bana yardım et
ekledim canım listede eksiklerin var bilgi verirsen güncelleyelim10 kasım veya 13 kasım canım yazmayı unutmusum
arkadaslar corospin ne hapı neden kullanıyosnz benimde iki düsügm var clexane kullanıyorm baska ilac kullanmıyorm baska ne kullanmam lazm beni bilgilendirir misinz
bide ben ignelere daha alısamadm arkadas geliyo kolumdn vuruyo 1ay sonra kendm vurmam lazım göbektn ve bacaktn tam olark neredn vuruyosnz tarif edermisinz acıyomu benim cesaretm pek yokta alısmam lazım
sevinç canım il sayfaya baktım orada eksik bişey yok sanki kullandıgım haplarıda yzdm zaen sadece kan sulandırıcı kullanıyorm
canım heterezigotlar bile iğne kullanıyor homozigotlarda şart benceeee bilgileri ilk sayfaya göre ver listeye ekleyelimmerhaba arkadaşlar.paylaştıklarınıza biraz gözattımda.sizlere sormak istediğim birşey var.tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.benim 5 taze 2 donmuş embryolarla 7 transferim oldu .7.de 1298 ve 677 homozigot yani kan pıhtılaşması teşhisi kondu.şubatta tekrar bir tedaviye başlıyorum.yalnız doktorum iğnelere gerek olmadığını söylüyor .homozigot olupta böyle bir durumla karşılaşan varmı .pıhtılaşma olunca iğne vurulmamız gerekmez mi.cevaplarınızı bekliyorum.
çok geçmiş olsun3 tanede düşüğüm var bu arada((
günaydın hepinize mutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için
canım hayırlısı evet çalışma aşamaındayım bakalım mltemden haber yokselam sevinç. sen nasılsın.
ben 14 kasıma hacettepeden hematolog randevusu aldım. önce bakarlarsa bütün kan değerlerime baktırıp ondan sonra kadın doğuma randevu alacam.
sen çalışmalar aşamasındaydın değil mi? nasıl gidiyor?
mltm den haber varmı? ben bir süredir giremedim haberim yok.
bu arada B.A.T açılımı nedir? B?
Beni de ekler misiniz
Kayıp : Bir boş gebelik , bir kimyasal gebelik , birde düşük .
Sorun : MTHFR 677 Heterizogot
Kullanılan ilaç : Folbiol , bemiks c
canım ilgilendiğin için çok saol.ne zaman başladınız ve tam olarak kaçıncı ay kestiniz.ben sonuncu denemede kullandım ama günde 1 kullanmıştım.demek yeterli olmadı.doktorun nerde senin.kusura bakma biraz fazla sordum galiba
önemli değil canım ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım haftada 3 gün 1 tane kullandım gebelik oluşuncada günde 2 şeklinde kullanmaya devam ediyorum gebeliğimin 34. haftasındayım doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kullanacağım ben kayseriye gidiyorum canım daha önceki gebeliğimde clexan 06 lık kullanmıştım ama maalesef 7. haftada düşük oldu iğnemei az geldi başka bir sebepmi vardı bilemiyorum bana göre kesin iğne kullanmalısın
ekledim canım listede eksiklerin var bilgi verirsen güncelleyelim
canım kaç haftalık gebesin kullandığın ilaçlar neler gebelik öncesi bişe kullandınmı
inşallah canım hayırlısı canım oğlum maaşallah 6 yaşının içinde okula felanda gidiyor her fırsatta gelmeye çalışıyorumcanım hayırlısı evet çalışma aşamaındayım bakalım mltemden haber yok
bat beklenen adet tarihi demek yani bu ay 15 inde adet olmam gerekiyor ona bat diyoruz geçen ay 17 sinde oldum oda SAT oluyor Son Adet Tarihi
sağol canım. inşallah hayırlı haberlerini alırız.
online gördüm seni sevindim. bir girip herkese bir cevap yazıyorsun sanırımhelal olsun sana iyi vakit ayırıyorsun buraya. oğlun müsade ediyor anlaşılan.
[
ekleyelim cnm düşük kaçıncı haftadaydı bide aspirin kullanmıyormusun
şu anda bekleme mi çalışmalar devammı
çok geçmiş olsun canım aman iğneyi ihmal etme kaçlık kullanıyorsun dozajı nedir ben henüz kullanmadığım için bilmiyorum ama arkadaşlar göbekten vuruyor ilk zamanlarda sanırım göbeğin 4 der parma etrafına vuruluyor:18::18::18:canım gebeligim yeni kesey gördk kalp atısları için pazartesi gidecem 6haftanın iiçindeym galiba gebeliktn önce ilac kullanmadm folbiol hariç kan pıhtılasması oldugunu hamile olnca anladm sonucları gec aldık cünkü doktormda zaten beklemiyodu kan pıhtılasmasını sasırdı igne kullanıyorm simid ve kullanan arkadaslardn kendilerine nasıl vurdklarını merak ediyormö ikikz sordm cvp veren olmadı sagol cvbn için bulantılarm basladıgı için pek bilgisayar karsısında vakit geciremiyorm
çok teşekkür ederim canım seni yordum kusura bakma .rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Sekerin boyle bir etkisi varmis ha hic ybilmiyordum. Umarim en kisa zamanda bize guzel bir haber verir.
Senin nasil gidiyor hamilelik?
benim mthfr heterezigottu ben iğne ve aspirin kullandım
Canım öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun. Benim de Mthfr677 heterezigot mutasyonum. Aspirini ve iğneyi ne zamana kadar kullandın?
Evetcanım ya zaman azaldı, haftaya salı gününü netleştireceğiz inşallah. Sen 37+3 te mi dogurmustun?
Herşeyin yolunda olmasına sevindim, sarılığı dert etme düşer, düşmezse bile ışık verirler hemen geçer. Neredeyse her bebekte az veya çok oluyor.
Meltemi ben de merak ediyorum en son Cuma yazmıştı yanılmıyorsam, inşallah düzelmiştir. Halbuki 37 haftadan sonra ciğer gelişimi tamamlanmış olur diyorlardı, artık erken doğarsa birşey olmaz diye düşünüyordum ama Meltem'in durumunu görünce ben de korkmaya başladım. Umarım zamanına kadar bekler ufaklık.
kasımın 2 sinde baktırdım PT 16,1; 10,5 - 15,5 referans aralığı..... INR 1,3 ; 0,8- 1,3 referans aralığı yani böyle işte bucu2 ya yüksek değil mi?? nasıl dengelenecek bu 18 günde bilmiyorum offff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?