Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Selam pihtidaslarrrrr nasilsinizzzz:13:

selam sevinç. sen nasılsın.
ben 14 kasıma hacettepeden hematolog randevusu aldım. önce bakarlarsa bütün kan değerlerime baktırıp ondan sonra kadın doğuma randevu alacam.
sen çalışmalar aşamasındaydın değil mi? nasıl gidiyor?
mltm den haber varmı? ben bir süredir giremedim haberim yok.
bu arada B.A.T açılımı nedir? B?

Son düzenleme:

hmm tmm cnmm benim yüksek çıktı evet... benimde aptt noröal ama bu iki değer yüksek 14 civarıydı sanırım senle durumlarımız aynı... tam olarak ne demek oluyor bu şimdi

Beni de ekler misiniz

Kayıp : Bir boş gebelik , bir kimyasal gebelik , birde düşük .
Sorun : MTHFR 677 Heterizogot
Kullanılan ilaç : Folbiol , bemiks c

çok geçmiş olsun canım listeye ekledim fakat eksikler var eksikleride yazarsan ekleyelim

10 kasım veya 13 kasım canım yazmayı unutmusum
ekledim canım listede eksiklerin var bilgi verirsen güncelleyelim

canım kaç haftalık gebesin kullandığın ilaçlar neler gebelik öncesi bişe kullandınmı

canım heterezigotlar bile iğne kullanıyor homozigotlarda şart benceeee bilgileri ilk sayfaya göre ver listeye ekleyelim
3 tanede düşüğüm var bu arada((
çok geçmiş olsun
günaydın hepinize mutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için
saol hayatımmm
canım hayırlısı evet çalışma aşamaındayım bakalım mltemden haber yok
bat beklenen adet tarihi demek yani bu ay 15 inde adet olmam gerekiyor ona bat diyoruz geçen ay 17 sinde oldum oda SAT oluyor Son Adet Tarihi
Beni de ekler misiniz

Kayıp : Bir boş gebelik , bir kimyasal gebelik , birde düşük .
Sorun : MTHFR 677 Heterizogot
Kullanılan ilaç : Folbiol , bemiks c

ekleyelim cnm düşük kaçıncı haftadaydı bide aspirin kullanmıyormusun
şu anda bekleme mi çalışmalar devammı

Son düzenleme:
canım hayırlısı evet çalışma aşamaındayım bakalım mltemden haber yok
bat beklenen adet tarihi demek yani bu ay 15 inde adet olmam gerekiyor ona bat diyoruz geçen ay 17 sinde oldum oda SAT oluyor Son Adet Tarihi

sağol canım. inşallah hayırlı haberlerini alırız.
online gördüm seni sevindim. bir girip herkese bir cevap yazıyorsun sanırım helal olsun sana iyi vakit ayırıyorsun buraya. oğlun müsade ediyor anlaşılan.

önemli değil canım ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım haftada 3 gün 1 tane kullandım gebelik oluşuncada günde 2 şeklinde kullanmaya devam ediyorum gebeliğimin 34. haftasındayım doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kullanacağım ben kayseriye gidiyorum canım daha önceki gebeliğimde clexan 06 lık kullanmıştım ama maalesef 7. haftada düşük oldu iğnemei az geldi başka bir sebepmi vardı bilemiyorum bana göre kesin iğne kullanmalısın

çok teşekkür ederim canım seni yordum kusura bakma .rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim canım.

kayıp:3 düşük .2 kimyasal .1ide düşük sonucu kürtaj
sorun:1298 ve 677 MTFHR HOMOZİGOT MUTANT
kullandığım ilaç:folbiol

şubatta tüp bebeğe gidecem nasipse

[

şu anda bekleme mi çalışmalar devammı[/QUOTE]

Düşük 6 haftada oldu , şimdi beklemedeyim. Doktorum aspirin vermedi. Hamile kalınca iğneye başlayacağımı söyledi.

ekledim canım listede eksiklerin var bilgi verirsen güncelleyelim

canım kaç haftalık gebesin kullandığın ilaçlar neler gebelik öncesi bişe kullandınmı

canım gebeligim yeni kesey gördk kalp atısları için pazartesi gidecem 6haftanın iiçindeym galiba gebeliktn önce ilac kullanmadm folbiol hariç kan pıhtılasması oldugunu hamile olnca anladm sonucları gec aldık cünkü doktormda zaten beklemiyodu kan pıhtılasmasını sasırdı igne kullanıyorm simid ve kullanan arkadaslardn kendilerine nasıl vurdklarını merak ediyormö ikikz sordm cvp veren olmadı sagol cvbn için bulantılarm basladıgı için pek bilgisayar karsısında vakit geciremiyorm

inşallah canım hayırlısı canım oğlum maaşallah 6 yaşının içinde okula felanda gidiyor her fırsatta gelmeye çalışıyorum
[

şu anda bekleme mi çalışmalar devammı

Düşük 6 haftada oldu , şimdi beklemedeyim. Doktorum aspirin vermedi. Hamile kalınca iğneye başlayacağımı söyledi.[/QUOTE]
geçmiş olsun canım listeye ekledim yeni bilgiler olursa verirsin güncelleriz..
çok geçmiş olsun canım aman iğneyi ihmal etme kaçlık kullanıyorsun dozajı nedir ben henüz kullanmadığım için bilmiyorum ama arkadaşlar göbekten vuruyor ilk zamanlarda sanırım göbeğin 4 der parma etrafına vuruluyor:18::18::18:

Son düzenleme:
Sekerin boyle bir etkisi varmis ha hic ybilmiyordum. Umarim en kisa zamanda bize guzel bir haber verir.
Senin nasil gidiyor hamilelik?

şimdilik herşey yolunda.iğne ve coraspine devam.arada bir panikle dr da alıyorum tabii soluğu.onlar hariç tutulursa iyi gidiyor.senin de az kaldı?gününüz belli oldu mu?ne zaman doğum inşallah?

benim mthfr heterezigottu ben iğne ve aspirin kullandım

Canım öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun. Benim de Mthfr677 heterezigot mutasyonum. Aspirini ve iğneyi ne zamana kadar kullandın?

sağol canım darısı başına inşallah aspirini doğumdan 1 hafta önce iğneyide aslında doktorum önceden kesmemi istedi ama ben arada yaptım onuda 10 gün önce kesmiş oldum rahat etmedikçe zaman zaman yaptım doktorumdan habersiz

evet canım ben 37+3 te doğurdum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizim bebeklerimiz kıymetli oldukları için sanırım daha bi gözlerinin içine bakıyoruz ben doğumdan sonra hastanede kaldığım o 2 gece hiç uyumadan oğlumu seyrettim sarılığıda bugün tekrar kontrole götürdüm allaha şükür düşmüş bi problem yok şimdilik

kasımın 2 sinde baktırdım PT 16,1; 10,5 - 15,5 referans aralığı..... INR 1,3 ; 0,8- 1,3 referans aralığı yani böyle işte bucu2 ya yüksek değil mi?? nasıl dengelenecek bu 18 günde bilmiyorum offff (

canım inşallah normal değerlere düşer benim yaptırdıklarım böyle çıktı pek anlamadığım için yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…