sağol canım darısı başına inşallah aspirini doğumdan 1 hafta önce iğneyide aslında doktorum önceden kesmemi istedi ama ben arada yaptım onuda 10 gün önce kesmiş oldum rahat etmedikçe zaman zaman yaptım doktorumdan habersiz
evet canım ben 37+3 te doğurdum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bizim bebeklerimiz kıymetli oldukları için sanırım daha bi gözlerinin içine bakıyoruz ben doğumdan sonra hastanede kaldığım o 2 gece hiç uyumadan oğlumu seyrettim sarılığıda bugün tekrar kontrole götürdüm allaha şükür düşmüş bi problem yok şimdilik
canım inşallah normal değerlere düşer benim yaptırdıklarım böyle çıktı pek anlamadığım için yorum yapamıyorum
şimdilik herşey yolunda.iğne ve coraspine devam.arada bir panikle dr da alıyorum tabii soluğu.onlar hariç tutulursa iyi gidiyor.senin de az kaldı?gününüz belli oldu mu?ne zaman doğum inşallah?
canım gebeligim yeni kesey gördk kalp atısları için pazartesi gidecem 6haftanın iiçindeym galiba gebeliktn önce ilac kullanmadm folbiol hariç kan pıhtılasması oldugunu hamile olnca anladm sonucları gec aldık cünkü doktormda zaten beklemiyodu kan pıhtılasmasını sasırdı igne kullanıyorm simid ve kullanan arkadaslardn kendilerine nasıl vurdklarını merak ediyormö ikikz sordm cvp veren olmadı sagol cvbn için bulantılarm basladıgı için pek bilgisayar karsısında vakit geciremiyorm
merhaba efulim hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. listede seni inceledim. 15 hafta ve 18 hafta kayıpların var. ben de 15 hafta ölü doğum yaptım 1,5 ay oldu. sen bu hamilelik için ne kadar bekledin.
Kızlar ben bişey sorucam...dün iğnem bitmişti kullanamadım o yüzden daha doğrusu yazdırayım edeyim diyene kadar akşam oldu bende iğne saatim çoktan geçti diye vurmadım..geçte olsa vursamıydım..sanırım hep aynı saatte vurmak gerekiyor ben öğle 12 civarı vuruyorum
3.kez bebeğim öldü karnımda 8. haftayı hiç geçemedik 2.sinden sonra genetik test yapıldı mthfr677 heterezigot çıktı iğne kullandım hergün rahimde septum var ondan oluyor dediler ameliyat oldum ama malesef yine aynı sonla karşılastık.içindekini kimseyle paylaşamıyor insan dışarı vurmak da istemiyorum gerçi kısmet değilmiş tabi <mevlam nasip etmedikçe olmayacak.artık cesaret edebilir miyim bilmiyorum hep aynı şey olacak gibi geliyor niye yazdığımı bile bilmiyorum kimseyle konusmayınca seni tanımayan sürekli niye olmuyor gibi sorulara maruz kalmayacağı biyerlerde paylaşmak istiyor galiba
burcuuuu günaydın nasılsın canım??? bugün kendini nasl hissediyorsun?? ssende benim kadar korkuyor musun yoksa ben mi hala daha saçmalıyorum yaa
iidir canım yaa uğraşıyorum sen napıyosun gün sayıyom ben :)
Günaydın şeker iyiyim. erkenden kalktım bugun, işlerimi yapıyorum nasıl bir dogum iznine çıktıysam :) evde bilgisayar başındayım.
Bugun iyiyiz, kasılmalar ara ara devam bazen bayağı rahatsız ediyor ama sürekli olmadığı için sallamıyorum çok. Korkmaz olur muyum? Dogumdan, dogumun sonrasından...herseyden korkuyorum bir heyecan sardı ki sorma.
Siz nasılsınız?
cemocan ve burcu sizin kadar olmasa da ben de sizin heyecanınızı sizden gelen mesajları okuyunca yaşıyorum umarım herşey yolunda gider sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız gerçekten çok az kaldı heyecanınız çok normal kendinize çok iyi bakın darısı başımıza
mrb kızlar umarım hepiniz iyisiniz. çalışmalarda bulunduk ama artık adete 1 hafta kaldı nedense bu ay umudum yok allahtan hayırlısı inş.
cemocan ve burcu sizin kadar olmasa da ben de sizin heyecanınızı sizden gelen mesajları okuyunca yaşıyorum umarım herşey yolunda gider sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız gerçekten çok az kaldı heyecanınız çok normal kendinize çok iyi bakın darısı başımıza
canım sagol seninde basın sagolsn cok zor bir durm ölü dogum yazdık ama rahim acılmıstı ve benim bebegm son ana kadar yasıyodu ilk hamileligimn arası iki aydı bunda 1sene sonra oldu ben istedim hemen ama kalamadm kendn için soruyosn canım testlerini yaptıracksn cıkana kadar bekle yapılmayacksa en az 3ay hatta 6ay bile olabilir sabredebilirsn
3.kez bebeğim öldü karnımda 8. haftayı hiç geçemedik 2.sinden sonra genetik test yapıldı mthfr677 heterezigot çıktı iğne kullandım hergün rahimde septum var ondan oluyor dediler ameliyat oldum ama malesef yine aynı sonla karşılastık.içindekini kimseyle paylaşamıyor insan dışarı vurmak da istemiyorum gerçi kısmet değilmiş tabi <mevlam nasip etmedikçe olmayacak.artık cesaret edebilir miyim bilmiyorum hep aynı şey olacak gibi geliyor niye yazdığımı bile bilmiyorum kimseyle konusmayınca seni tanımayan sürekli niye olmuyor gibi sorulara maruz kalmayacağı biyerlerde paylaşmak istiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?