Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gecmış olsun canım dedım mı hatırlamıyorum analı bablı buyutun bebegınızı demedıysem k bakma hatırlayamadım usten usten okudum bu ara topıkı boırde ben arkadaslar sadece burada kalıyor arkadaşlıgımız ben edebı olsun ısterım ben de sadece bır arkadasımın burada var telefonu ssızce sorun olmazsa bana verebılırmısınız vermek ısteyenler ben de sızlere yollarım telımı bazı arkadaslar devamı gıremıyor bebegını doguran kopuyor gıdıyor burdan bızler ıcınnde dogum yapmamış olan arkadas lar ıcın de kafamıza bıseyler takılırsa sorarız ozelden verelım bırbırımıze telefonumuzu bılmıyorum yanlışmı dusunyorum ben telını vermek ısteyen arkadaslar bırbırıne versın derım ben ben verırım telefon numaramı sorun yok

şimdilik herşey yolunda.iğne ve coraspine devam.arada bir panikle dr da alıyorum tabii soluğu.onlar hariç tutulursa iyi gidiyor.senin de az kaldı?gününüz belli oldu mu?ne zaman doğum inşallah?

Sali gunu soyleyecek. Once 39 hafta bitince dedi, sonra 38,5 haftaya denk gelen bir gun soyledi. Sali gunu son tarihi belirler herhalde, gelisimi onde oldugu icin cok geçe birakmayacagini dusunuyorum, bu ay icinde olacagi kesin sadece.

merhaba efulim hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. listede seni inceledim. 15 hafta ve 18 hafta kayıpların var. ben de 15 hafta ölü doğum yaptım 1,5 ay oldu. sen bu hamilelik için ne kadar bekledin.

merhaba efulim hayırlı olsun hamileliğin. Allah tamamına erdirsin. listede seni inceledim. 15 hafta ve 18 hafta kayıpların var. ben de 15 hafta ölü doğum yaptım 1,5 ay oldu. sen bu hamilelik için ne kadar bekledin.

canım sagol seninde basın sagolsn cok zor bir durm ölü dogum yazdık ama rahim acılmıstı ve benim bebegm son ana kadar yasıyodu ilk hamileligimn arası iki aydı bunda 1sene sonra oldu ben istedim hemen ama kalamadm kendn için soruyosn canım testlerini yaptıracksn cıkana kadar bekle yapılmayacksa en az 3ay hatta 6ay bile olabilir sabredebilirsn

sevinc007 canım sagol cvp için 0.4lük kullanıyorm canım igneleri korksamda ihmal etmiyorm şimdilik komsunun kızı sagolssn vuruyo kolumada ben cesaret edemiyorm anneme kalmaya gidecm orada vurack biri yok bende buradaki arkadaslardn cesaret olmak istiyorm baska yere vurmaya cesaret edemiyorm mecbren alısacm 8ay kimi bulaym vurdrmk için

3.kez bebeğim öldü karnımda 8. haftayı hiç geçemedik 2.sinden sonra genetik test yapıldı mthfr677 heterezigot çıktı iğne kullandım hergün rahimde septum var ondan oluyor dediler ameliyat oldum ama malesef yine aynı sonla karşılastık.içindekini kimseyle paylaşamıyor insan dışarı vurmak da istemiyorum gerçi kısmet değilmiş tabi <mevlam nasip etmedikçe olmayacak.artık cesaret edebilir miyim bilmiyorum hep aynı şey olacak gibi geliyor niye yazdığımı bile bilmiyorum kimseyle konusmayınca seni tanımayan sürekli niye olmuyor gibi sorulara maruz kalmayacağı biyerlerde paylaşmak istiyor galiba

Kızlar ben bişey sorucam...dün iğnem bitmişti kullanamadım o yüzden daha doğrusu yazdırayım edeyim diyene kadar akşam oldu bende iğne saatim çoktan geçti diye vurmadım..geçte olsa vursamıydım..sanırım hep aynı saatte vurmak gerekiyor ben öğle 12 civarı vuruyorum

Saatini atlayıınca ilk fırsatta vurulmak gerekiyor, sonra da o saatten devam ediyorsun.

canım çok geçmiş olsun üzüldüm..ama burda herkesin seninle benzer hikayeleri var bir kere yanlız değilsin unutma..Rabbim her birimize farklı farklı dertler vermiş..ama insanız ne yapıcaz bu dertlerin üstesinden gelmeye bakıcaz..umudunu kaybettiğin an hayatta herşeyini kaybetmiş sayılıyorsun..sen kaybetmek istiyor musun yoksa tekrar tekrar şansını deneyip şeytanın bacağını kırmak mı istersin? sakın umutsuzluğa düşme burda 7-8 tane düşük yapan var üst üste ölü doğum yapan var,, var var var..ama hepimizin ortak bir özelliği var henüz umudumuzu kaybetmedik..bak kaç tane arkadaş doğum yaptı inşallah bende çok yakında doğum yapıcam hayırlısıyla ve gün gelecek bizde sizin güzel haberlerinizi burdan alıcaz..

burcuuuu günaydın nasılsın canım??? bugün kendini nasl hissediyorsun?? ssende benim kadar korkuyor musun yoksa ben mi hala daha saçmalıyorum yaa

burcuuuu günaydın nasılsın canım??? bugün kendini nasl hissediyorsun?? ssende benim kadar korkuyor musun yoksa ben mi hala daha saçmalıyorum yaa

Günaydın şeker iyiyim. erkenden kalktım bugun, işlerimi yapıyorum nasıl bir dogum iznine çıktıysam :) evde bilgisayar başındayım.
Bugun iyiyiz, kasılmalar ara ara devam bazen bayağı rahatsız ediyor ama sürekli olmadığı için sallamıyorum çok. Korkmaz olur muyum? Dogumdan, dogumun sonrasından...herseyden korkuyorum bir heyecan sardı ki sorma.
Siz nasılsınız?

bende erken olmasa da kalktım benim kız valla gece gündüz pek uyumuyor gece de çok uyutmadı tekmeleriyle..bazen canımı çok yakıyor özellikle kaburga kemiklerime vurunca bende olduğum yerde zıplıyorum :) kasılmalar bende de ara ara biraz sıklaştı gibi ama bende sallamıyorum her kasılma çocuğun ciğerlerini geliştiriyormuş doktorum söylemişti o yüzden rahatım..off ben birde sezeryan oldum yanii ilkinde hani daha bi bilinçli olmam gerekirken ne bileyim bende korkuyorum canım ya hem doğumdan hem doğum esnasından hem sonrasından .. düşüncelerden uzak kalmak için 1001 türlü şeyler yapıyorum sosyallik patlaması yaşatıyorum kendime ama olmuyor ki ( ne yapacağız bilmiyorum hatta dün anneme diyorum beni evde bayıltsınlar mümkünse 2-3 gün uyanmayacak gibi narkozu versinler 3.günün sonunda bende uyanayım böle ohh herşey yolunda annem de kızıyor bana öyle deyice :))

cemocan ve burcu sizin kadar olmasa da ben de sizin heyecanınızı sizden gelen mesajları okuyunca yaşıyorum umarım herşey yolunda gider sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız gerçekten çok az kaldı heyecanınız çok normal kendinize çok iyi bakın darısı başımıza

mrb kızlar umarım hepiniz iyisiniz. çalışmalarda bulunduk ama artık adete 1 hafta kaldı nedense bu ay umudum yok allahtan hayırlısı inş.

amiiiiiiinnnn şekerim inşallah sizlerinde böyle heyecanlı mesajlarını da okumak bize nasip olur :) bol bol dua edin bize olur mu?? en büyük ihtiyaç dua Rabbim her birimizin yardımcısı olsun :)

aynenn cemocan ve burcuu vallaa sızı okudukca bende cok heyecanlanıyorumm darısı hepımızee

benim içerde ölmüştü. öyle doğum yaptırıldı. çok zor hepsi çok zor. rabbim sağlıcakla bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah. benim bir kızım var tesellim çok şükür. kardeş istiyor. inşallah rabbim nasip eder. 15 haftalık bebeğimin defnedilmesinde mezarlıkta ben de bulundum çok zor bir şey. daha önceki de oraya gömülmüştür diye düşünüyorduk. annem mezarlıktan gelirken "Allahım burdakini yalnız koymadın iki oldular, evdekini de yalnız koyma"diye dua etti. çok duygulanmıştım. hayırlısı....
ben tüm testlerimi yaptırmayı düşünüyorum. haftaya hematolojiye randevu aldım. önce tüm kanlarıma baktıracam, sonra kadın doğumcu bulacam. özeline gitmeyi düşüyorum. kadın doğumcunun izin verdiği en kısa zamanda düşünüyorum. yaşım 33, fazla zamanım kalmadı. 35 i sınır tutuyorum çünkü. şimdiki aklım olsaydı bu kadar beklemezdim.bunları yaşayacağımı bilseydim beklemezdim. kızımda kanamam olmuştu sadece. sende de kanama oldumu öncekilerde. benim 6. haftaya basar basmaz kanama oluyor nedense 3 gebeliğimde de oldu.

çok geçmiş olsun. buradaki herkes aynı durumda yalnız değilsin. birbirimize destek oluyoruz. sırayla doğuma gönderiyoruz.rabbim bizlere de naip edecek inşallah. umudunu yitirme. ben de yitirmemeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…