Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bunu yaşamayan bilmez.seni en iyi biz anlarız.benimde 6,5 aylık kızım içimde öldü.tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum...

merhaba herkese yeni gördüm bu sayfayı diğer sayfalara yazıyordum. ben 25 haftalıkken kaybettim ikizlerimi karnımda kalpleri durdu 118 gün oldu kaybedeli tanı ikizden ikiz kan tranfüzyonu sendromu ..

kan pıhtılaşma testi yaptırmadık daha doğrusu doktor falan istemedi araştırılmasını istermisnz dediler dedim tanı belli değil mi belli dediler gerek görüyosanz araştırılsın dedim yok dedi doktor. tıp fakültesinde suni sancı ile normal doğum yaptım (

şimdi doktoruma gitsem acaba ne der özelde de ayrı gidiyodum fakülteye ayrı.. araştırma hastanesi ya da tıp fakültesindemi yapılıyor? ne yapmalıyım bilmiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ( benim durumumda olan var mı acaba . erken dönem düşüklerdemi kan pıhtılaşması testi yapılıyor ??

Ecem özelden atamadım.Ben kan pıhtılaşması tespitinden sonra bir sürü doktor değiştirdim.İğne tedavisi oldum gebelik boyunca ve coraspirin kullandım.Bazı doktorlar iğnenin dozunu fazla veriyor ancak benim doktorum 2düşük nedeni olarak kan pıhtılaşması olduğunu düşünmüyorum dedi ama riske atamadığı için iğne verdi.Bir gün arayla vuruldum.Göbek gerildiğinde sıkıntı olmadı arada koldan vurdurdum.Bebeğim epidural Sezeryan ile oldu.Ameliyattan 1 ay önce iğneyi kestim.Her Sezeryanda olduğu gibi 15 gün önce alındı bebek.Bu normal bir durum. Bir sıkıntı olmadı.Bazı doktorlar çok abartılı yaklaşıyor olaya benim doktorum iyiydi ve beni çok rahatlattı.Çok sıkıntılı bir durum değil ama tabi düzeyi vs önemli.Sorun olursa yardım ederim byes

canım öncelikle çok geçmiş olsun..Rabbim bir daha yaşatmasın son olsun..bence MTHFR testlerini KOAGÜLASYON testlerini GEN testlerini muhakkak ki yaptırman taraftarıyım.. günümüz de artık çok ciddi düşüklere bebek kayıplarına yol açmaya başladı.. hani derler ya sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına..ben bunu fakültede yaptırmaya kalktığımda bana 8 ay sonraya sıra verdiler zaten testlerin sonuçlanması devlette 1 ayı geçiyor..ben bunu özele sordum araştırdım..gen testlerim falan 550 tl idi ben hepsini özelde yaptırdım 850 tlye mal oldu ama 3 haftada sonuçlandı..hem devlet senden 3 düşük istiyor bu testleri yapmak için..yani bana soracak olursan arkadaşım git özele iyi bir laboratuara 1 kere kıy paraya hem hemen olsun hem için rahatlasın..sende bir an evvel yoluna bakarsın..

teşekkür ederim amin. doktoruma danışıp araştırıcam bu konuyu Allah dermansız dert vermesin inş dediğiniz gibi son olur...

merhaba arkadaşlar forma uzun süredir giriyorumda bu kısma hiç yazmamaıştım.Malesef bende sizler gibiyim 3 bebek kaybım var sonuç kan pıhtılaşması.3.gebelikte cleaxan +aspirin kullanmama ragmen bebeğimi kaybettim

hıldancımmm slmm umudumuzu yıtırmekk yokk yolaa devamm canım:)

haklısın canım umudu yitirmemek lazım ama içimden bu ay adet görcem gibi geldi ve sizlerle paylaşştım ama olsun adet görsem de senin, sevinçin,lusnicanın ve diğer isteyen arkadaşların güzel haberi beni mutlu edecek o bile iyi gelecek gerçekten. inş.tutturmuşuzdur

canım bi kızın varmış allah bağışlasın benim de 3 yaşında oğlum var ilk gebeliğimdi bi sıkıntı yoktu sonrasında hamile kaldm 11 haftalık karnımda öldü korundum 6 ay araştrmaya gerek görmediler sonra bidaha 4 haftalık kese düşürdm araştrma yaptım kan pıht. çıktı. senin bebekler de karnında mı ölüyodu yoksa bi soruları mı oluyordu bu sorunları benim gibi ilkten sonra mı yaşadın

merhaba burcu nasılsın. takip ediyorum seni. az kaldı. inşallah sen de bizim umudumuz olacaksın...

Sağol canım iyiyim sen nasılsın? Az kaldı, umarım son dönemleri de sorunsuz atlatırım. Darısı sizlere inşallah.

Geçmiş olsun. Sadece erken dönem düşüklerinde değil ölü doğum, erken doğum vs gibi durumlarda da bakıyorlar.

Geçmiş olsun sana da. Ben de kaybetmiştim bir önceki bebğimi iğneye rağmen ama şimdi doğuma az kaldı. Ümidini kaybetme sakın.

zaman geçt,kçe gerçekten heyecan korku panik havası oluyor insanda ilk zamanlara göre daha çok panik içinde geçiyor son haftalar sezeryan günü belli olunca zaman sanki duruyor iyi ki diyorum o gün apar topar sezeryana girdim doğumdan korkmayın ben çok rahat geçirdim sezeryan hikayelerini okudukça çok korkmuştum en zoru herkesi kapda bırakıp beni tek başıma içeri almalarıydı ki ameliyat ekibinde de 2 kişi akrabamdı doğum yaptığım hastanede stajerlik yapıyorlardı onlar destek oldular gerçi bebek doğunca beni bırakıp gittiler orası ayrıinşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alınca rahatlayacaksınız yalnız en kötüsü her kafadan bir ses çıkıyor doğumdan sonra ilk günden bunlar için tepkinizi koyun yoksa herşeyinize müdahale ederler

kızlar bugün 6+3 deyiz dr gittik fakat dr bu güne göre kese küçük dedi bhcg testim gecen hafta salı günü 715 di bugün 6483 çıktı 10 binlerde 12 binlerde cıkmalıydı aptt 25 cıkmış 22 ila 30 arasında olmalı oda yarın dr sonuc göstercem ama morlim cok bozuk hemşire % 50 şans verdi gelişimi durmuşda olabilir dedi böyle bişey yaşıyan varmı

merhaba.başın sağolsun. çok büyükmüş bebeklerin. Allah sabır versin. Canım yaa günleri mi sayıyorsun sen :-((( üzülmemeye çalış direk cennete gidecekler, sana şefaatçi olacaklar inşallah...ben kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum.
hangi şehirdensin? ben ankaradayım. hacettepe hastanesinden randevu aldım. hematoloji bölümüne. sanırım önce böyle yapmak lazım, tüm kan değerlerine bakılması için. "ikiz kan tranfüzyonu sendromu" ne demek bilmiyorum. ama bebeklerin kalbi genelde kan pıhtılaşmasından dolayı duruyor.sanırım diyim...geçmiş olsun sanım.

İnsallah dedigin gibi degildir tatlim, yarin goster bakalim ne diyecek.

İnsallah dedigin gibi degildir tatlim, yarin goster bakalim ne diyecek.

ay burcu moralim sıfır oldu valla yüzüm gülmüyoo hayırlısı diyorum belki diyorum geriden gelsede benimledir bebeğim diyorum ama bi yanımda bitti diyoo rabbime emanet işte bakalım hayırlısı olsun

amin Allah hepimizin çocuğunu bağışlasın. benim 6. haftaya gelir gelmez kanamam oldu 3 gebeliğimde de. kızımda 12. haftada da kanamam oldu. hep dinlendim. 2. gebeliğimde 7. haftada kalbi durdu. zaten kanamam vardı. 3. gebeliğimde de kanamam oldu sonra 2 ay yattım, rapor aldım. 3 günde bir proluton depot diye iğne oldum düşmesin diye. 13. haftada herşey düzeldi. içeride ve dışarıda kanama yoktu. ense cilt kalınlığı ve 2 li taramam iyi çıktı. 3lü tarama için usg ye gidince gördük. kalbi durmuş. yani bende de hep kanama oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…