- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
canım çok geçmiş olsun üzüldüm..ama burda herkesin seninle benzer hikayeleri var bir kere yanlız değilsin unutma..Rabbim her birimize farklı farklı dertler vermiş..ama insanız ne yapıcaz bu dertlerin üstesinden gelmeye bakıcaz..umudunu kaybettiğin an hayatta herşeyini kaybetmiş sayılıyorsun..sen kaybetmek istiyor musun yoksa tekrar tekrar şansını deneyip şeytanın bacağını kırmak mı istersin? sakın umutsuzluğa düşme burda 7-8 tane düşük yapan var üst üste ölü doğum yapan var,, var var var..ama hepimizin ortak bir özelliği var henüz umudumuzu kaybetmedik..bak kaç tane arkadaş doğum yaptı inşallah bende çok yakında doğum yapıcam hayırlısıyla ve gün gelecek bizde sizin güzel haberlerinizi burdan alıcaz..
merhaba herkese yeni gördüm bu sayfayı diğer sayfalara yazıyordum. ben 25 haftalıkken kaybettim ikizlerimi karnımda kalpleri durdu118 gün oldu kaybedeli tanı ikizden ikiz kan tranfüzyonu sendromu ..
kan pıhtılaşma testi yaptırmadık daha doğrusu doktor falan istemedi araştırılmasını istermisnz dediler dedim tanı belli değil mi belli dediler gerek görüyosanz araştırılsın dedim yok dedi doktor. tıp fakültesinde suni sancı ile normal doğum yaptım(
şimdi doktoruma gitsem acaba ne der özelde de ayrı gidiyodum fakülteye ayrı.. araştırma hastanesi ya da tıp fakültesindemi yapılıyor? ne yapmalıyım bilmiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan( benim durumumda olan var mı acaba . erken dönem düşüklerdemi kan pıhtılaşması testi yapılıyor ??
canım öncelikle çok geçmiş olsun..Rabbim bir daha yaşatmasın son olsun..bence MTHFR testlerini KOAGÜLASYON testlerini GEN testlerini muhakkak ki yaptırman taraftarıyım.. günümüz de artık çok ciddi düşüklere bebek kayıplarına yol açmaya başladı.. hani derler ya sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına..ben bunu fakültede yaptırmaya kalktığımda bana 8 ay sonraya sıra verdiler zaten testlerin sonuçlanması devlette 1 ayı geçiyor..ben bunu özele sordum araştırdım..gen testlerim falan 550 tl idi ben hepsini özelde yaptırdım 850 tlye mal oldu ama 3 haftada sonuçlandı..hem devlet senden 3 düşük istiyor bu testleri yapmak için..yani bana soracak olursan arkadaşım git özele iyi bir laboratuara 1 kere kıy paraya hem hemen olsun hem için rahatlasın..sende bir an evvel yoluna bakarsın..
hıldancımmm slmm umudumuzu yıtırmekk yokk yolaa devamm canım:)
benim içerde ölmüştü. öyle doğum yaptırıldı. çok zor hepsi çok zor. rabbim sağlıcakla bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah. benim bir kızım var tesellim çok şükür. kardeş istiyor. inşallah rabbim nasip eder. 15 haftalık bebeğimin defnedilmesinde mezarlıkta ben de bulundum çok zor bir şey. daha önceki de oraya gömülmüştür diye düşünüyorduk. annem mezarlıktan gelirken "Allahım burdakini yalnız koymadın iki oldular, evdekini de yalnız koyma"diye dua etti. çok duygulanmıştım. hayırlısı....
ben tüm testlerimi yaptırmayı düşünüyorum. haftaya hematolojiye randevu aldım. önce tüm kanlarıma baktıracam, sonra kadın doğumcu bulacam. özeline gitmeyi düşüyorum. kadın doğumcunun izin verdiği en kısa zamanda düşünüyorum. yaşım 33, fazla zamanım kalmadı. 35 i sınır tutuyorum çünkü. şimdiki aklım olsaydı bu kadar beklemezdim.bunları yaşayacağımı bilseydim beklemezdim. kızımda kanamam olmuştu sadece. sende de kanama oldumu öncekilerde. benim 6. haftaya basar basmaz kanama oluyor nedense 3 gebeliğimde de oldu.
merhaba burcu nasılsın. takip ediyorum seni. az kaldı. inşallah sen de bizim umudumuz olacaksın...
merhaba herkese yeni gördüm bu sayfayı diğer sayfalara yazıyordum. ben 25 haftalıkken kaybettim ikizlerimi karnımda kalpleri durdu118 gün oldu kaybedeli tanı ikizden ikiz kan tranfüzyonu sendromu ..
kan pıhtılaşma testi yaptırmadık daha doğrusu doktor falan istemedi araştırılmasını istermisnz dediler dedim tanı belli değil mi belli dediler gerek görüyosanz araştırılsın dedim yok dedi doktor. tıp fakültesinde suni sancı ile normal doğum yaptım(
şimdi doktoruma gitsem acaba ne der özelde de ayrı gidiyodum fakülteye ayrı.. araştırma hastanesi ya da tıp fakültesindemi yapılıyor? ne yapmalıyım bilmiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan( benim durumumda olan var mı acaba . erken dönem düşüklerdemi kan pıhtılaşması testi yapılıyor ??
Geçmiş olsun sana da. Ben de kaybetmiştim bir önceki bebğimi iğneye rağmen ama şimdi doğuma az kaldı. Ümidini kaybetme sakın.merhaba arkadaşlar forma uzun süredir giriyorumda bu kısma hiç yazmamaıştım.Malesef bende sizler gibiyim 3 bebek kaybım var sonuç kan pıhtılaşması.3.gebelikte cleaxan +aspirin kullanmama ragmen bebeğimi kaybettim
Günaydın şeker iyiyim. erkenden kalktım bugun, işlerimi yapıyorum nasıl bir dogum iznine çıktıysam :) evde bilgisayar başındayım.
Bugun iyiyiz, kasılmalar ara ara devam bazen bayağı rahatsız ediyor ama sürekli olmadığı için sallamıyorum çok. Korkmaz olur muyum? Dogumdan, dogumun sonrasından...herseyden korkuyorum bir heyecan sardı ki sorma.
Siz nasılsınız?
mltmden haber yokmu halen kızlar çok merak ediyorum inşallah bebeğiyle ilgilenmekten fırsat bulamıyodur
kızlar bugün 6+3 deyiz dr gittik fakat dr bu güne göre kese küçük dedi bhcg testim gecen hafta salı günü 715 di bugün 6483 çıktı 10 binlerde 12 binlerde cıkmalıydı aptt 25 cıkmış 22 ila 30 arasında olmalı oda yarın dr sonuc göstercem ama morlim cok bozuk hemşire % 50 şans verdi gelişimi durmuşda olabilir dedi böyle bişey yaşıyan varmı
İnsallah dedigin gibi degildir tatlim, yarin goster bakalim ne diyecek.
canım bi kızın varmış allah bağışlasın benim de 3 yaşında oğlum var ilk gebeliğimdi bi sıkıntı yoktu sonrasında hamile kaldm 11 haftalık karnımda öldü korundum 6 ay araştrmaya gerek görmediler sonra bidaha 4 haftalık kese düşürdm araştrma yaptım kan pıht. çıktı. senin bebekler de karnında mı ölüyodu yoksa bi soruları mı oluyordu bu sorunları benim gibi ilkten sonra mı yaşadın
Sağol canım iyiyim sen nasılsın? Az kaldı, umarım son dönemleri de sorunsuz atlatırım. Darısı sizlere inşallah.
amin inşallah.ben iyiyim sağol. hematolojiye randevu aldım önce ona gitcem. sonuçları alınca da kadın doğuma gitcem.
benim de aklım meltemde. ben yeni katıldım aranıza benim gelmemle onun doğuma gitmesi bir oldu nerdeyse. ama aklım onda kaldı. umarım herşey yolundadır. sen de doğumdan sonra buraya uğra. iyi haberlerini ver bize (inşallah). bak insan nasıl merakta kalıyor.
kızlar bugün 6+3 deyiz dr gittik fakat dr bu güne göre kese küçük dedi bhcg testim gecen hafta salı günü 715 di bugün 6483 çıktı 10 binlerde 12 binlerde cıkmalıydı aptt 25 cıkmış 22 ila 30 arasında olmalı oda yarın dr sonuc göstercem ama morlim cok bozuk hemşire % 50 şans verdi gelişimi durmuşda olabilir dedi böyle bişey yaşıyan varmı[/QU
canım bendede aynsı oldu ıkıncı gebelıgımde, yarın baktır bakalım tekrar ınsallah bıse olmaz ama sen moralını bozma cunku sole dusun bu bebıs saglıklıysa zaten buyumuye devam eder, saglıklıysa tutunur zaten . o yuzden dua et canını sıkma allah herseyın hayırlsını versın de. ama sana tavsıyem hemen karar verme kalp atısını duymayı bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?