Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol evet büyüktüler zaten ikiz olduklarındn erken doğumn riskleri vardı 28 haftayı görmekdi ilk hedefimiz ama nasip olmadı... ben samsundaym. ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu tek tumurta ikizlerinde tek plesantadan beslenenlerde oluyo birinin gelişimi diğerine göre geriden geliyo hafta olarak saol... doktoruma sorucam yaptırmam gerekli mi bilmiyorum ama sanki gördüğüm kan pıhtılaşmasından kaynaklı kayıplar erken dönem kayıpları gibi geldi bana yazılanlardan ama bilemiyorum ama araştırıcam sorucam doktoruma da ... bundan sonra hayırlısı olur inşşş

canım doktorlar her zaman en kötüsünü söyler kese kaç haftalık görünümündeymiş ki gelişimi durmuş olabilir dedi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan

canım arkadaşım mikrop değil mikro düzeltebilirmiyiz:))
ayyy düzelttim canım o ile p yanyana ya elim değmiş sanırım kusura bakma
canım bir cesaretle vuracaksın başka yapılacak bişe yok hergün nerden bulacaksın iğne yaptıracak birini Allah yardımcımız olsun valla
çok geçmiş olsun canım detaylı bilgileri verde ekleyelim liste ilk sayfada

inşallah canım inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip eder niye umutlu değilsin benim umudum vardı ama ateşim yükselmiyor
hakkımızda hayırlısı bakakta görek

selam kızlar benimde pıhtılaşma bozukluğundan dolayı 4 düşüğüm var hatta burcu gen le aynı gün düşük yapmıştım ama maşallah o çabuk toparlanıp 36. haftaları gördü çok şükür bende artık yeni yeni düşünmeye başladım doktor aayışı içindeyim romatoloğum ilaçları kesti hastalığımın atak yapmaması için bir an evvel hamile kalmam gerekiyormuş kafamda özgür derenle nigar arkadaşımın gittiği zeki bey var bu arada aksarayda oturuyorum ankaraya burdan gidiyodum özgür derene giden arkadaşlar vardı heralde muayene ücreti ne kadar yaklaşımı nasıl nolur kızlar bilgi verin

mrhbaalar

ben birşeyi merak ediyorum kan pıhtılaşması olanlarda normal doğum yapabiliyolarmı yoksa sezeryanmı olmak gerekiyor bilen varsa ve cevplarsa sevinirim kızlar

Güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun.TÜM DUALARIMIZ KABUL,HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN...

günaydın herkese hayırlı cumalar

bende forma pek uğruyamadım takip edemedim işlerimin yoğunluğundan
1,5 yıl aradan sonra bu ay korunmayı bırakıyoruz

bende izmirde oturuyorum FUAT EKERCAN a gidiyorum geçen yıl dış gebeliğim olmuştu amiliyatla sağ tüpüm alındı doktor 3 ay doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebek yapalım dedi

bende de FAKTÖR V LIDEN MUTASYONU HETERİZİGOT TAŞIYICISI PROTEİN S DÜŞÜKLÜĞÜ var toplam 4 kabım var en son gebeliklerimde iğne kullnamam rağmen olmadı nasip değilmiş

şimdi doktor gebelikten önce sadece FOLİDOCE ilacı verdi formu okuduğum kadarıyla gebelikten önce CORASPİN kullananlar varmış

kafam karıştı şimdi CORASPİN içsem mi acaba doktor sadece folidoce yeter dedi. offf karmakarışık işlermiş bunlar yaa

mrhbaalar

ben birşeyi merak ediyorum kan pıhtılaşması olanlarda normal doğum yapabiliyolarmı yoksa sezeryanmı olmak gerekiyor bilen varsa ve cevplarsa sevinirim kızlar

normal oluyormuş bende sordum ama genelde sezeryan tercih ediliyormuş

canım senin ilk gebeliğin miydi? aman şansa bırakma bence de yaptırılması gereken tüm tahlilleri yaptır araştır. ben iki düşüğümde de özel hastaneye gittim. birincisi neyse ama ikincinin de böyle olmasının doktorların suçu olduğunu düşünüyorum. çok basit bir kan tahlili ile pıhtılaşma olduğu anlaşıldı. bunu ilk düşükten sonra yapmalıydılar. bu yüzden araştırma hastanelerine gitmek gerekiyor. benim ölü doğum yaptığım hastanedeki genetik uzmanı bana bundan sonra buraya gel, özel hastaneye gitme dedi. biraz eziyetli oluyor, randevu almak, beklemek... ama sonuç için değer. daha önceki yazılarımda özel doktor diyordum ama yanlış anlama olmasın. araştırma hastesinde çalışan doktorun özel muayenesine de gidecem, hastaneye de gidecem demek istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.

pazartesi gnünden beri günde 2.5 ila 3 lt arası su içiyorum... acayip gaza geldim :))) vücüdumda alıştı fakat 2 3 gün çarpıntım oldu dün dişçiye gidicem diye içmedim dün olmadı

bol su içmekle çarpıntı arasında bi ilişki var mıdır coraspin de alıyorum

eşim kızıyo boşuna evham yapıyon coraspin içiyosun diyor

canım çok sevindim tekrar düşünmene ben zeki beyi şiddetle tavsiye ediyorum bana proflar bile diyemediği şeyi o dedi beni çok cesaretlendirdi şurda doğumuma 1 ay kaldı allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım inşallah bir görüş derim

mrhbaalar

normal doğum yapanlarda var o duruma bağlı

ben ilişkili olduğunu sanmıyorum canım suyu biraz azalt istersen belki vücudun alışık değildir bu kadar su içmeye

kızlar günaydın..hayırlı cumalar diliyorum.. sizin kalp atışlarınız yanii nabız sayınız kaç..benim 100ün üstünde çıkıyor yaa...bu normal mi ki??? yani hamilelikte yükseldiğini biliyorum ama bu kadarı normal mi...benim normal de yani hamile değilken 80 civarındaydı..

dün akşam hafif açık renkte bir lekenmem oldu bat 15.. inş erken den adet olmam... hiç böyle bir şey olmazdıı... var mı böylesini yaşayan ?

Canım çok geçmiş olsun ..Allah sabır versin şu an nasıl bi psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum..Kendini yıpratma yiyecek ekmeği içecek suları olsa doğarlardı emin ol..nasip..Bende 8 ay önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim..onlarda tek yumurta ikiziymişler..doktor tek yumurta ikizlerinin diğerlerine oranla daha riskliolduğunu söyledi..araştırma gereği bile duymadılar..sonra ben fakülteye gittim bütün testlerimi..yaptırdımki..kan pıhtılaşması çıktı..şu an yine hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum..sakın ihmal etme kimsenin lafına bakma git fakülteye herşeyini yaptır için rahat etsin..ona göre tedbirini alır yoluna bakarsın..Bu arada bende samsundayım:)

cnnm ve sezen00 ben antalyadayım ama aslen samsunluyum.samsunda nerdesizniz ve kime gidiyorsunuz doktor olarak....

Son düzenleme:

dün akşam hafif açık renkte bir lekenmem oldu bat 15.. inş erken den adet olmam... hiç böyle bir şey olmazdıı... var mı böylesini yaşayan ?

canım yerleşme olmussa yumurtalarda lekelenme olurmus dıolar cok az, bat ına daha varmıs bukadar erken oluyormusun genelde?

inşallah canım hayırlısıyla alacaksın bebeğini kucağına zeki beye nasıl ulaşabilirim

Valla ben de yıkılmıştım en başta ama bunun başka çaresi olmadığını görünce hemen hamile kalmaya karar vermiştim, neyseki çok uzun da sürmedi tekrardan hamile kalmam.
Özgür Deren'i çok duyuyorum iyi bir doktor diye, ama sanırım bizden kimse ona gitmiyor. Muayenesi 250 veya 300 TLymiş öyle duymuştum. Pahalı bir doktor. Yaklaşımı iyi olan bir doktor olmalı. İstersen Ankara'ya geldiğinde benim doktoruma da git, hangisi içine sinerse ona devam edersin.

Sanırım normal benimki genelde 80 üstü çıkıyordu, şimdi bakyım 90üstü çıktı. Normalde 60-70 falandır.

Umarım bizim sezeryan da iyi geçer. Eşim girmeye niyetli, doktor da izin veriyormuş diye duyduk ama daha konuşmadık. O yanıma olursa belki daha rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…