merhaba.başın sağolsun. çok büyükmüş bebeklerin. Allah sabır versin. Canım yaa günleri mi sayıyorsun sen :-((( üzülmemeye çalış direk cennete gidecekler, sana şefaatçi olacaklar inşallah...ben kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum.
hangi şehirdensin? ben ankaradayım. hacettepe hastanesinden randevu aldım. hematoloji bölümüne. sanırım önce böyle yapmak lazım, tüm kan değerlerine bakılması için. "ikiz kan tranfüzyonu sendromu" ne demek bilmiyorum. ama bebeklerin kalbi genelde kan pıhtılaşmasından dolayı duruyor.sanırım diyim...geçmiş olsun sanım.
kızlar bugün 6+3 deyiz dr gittik fakat dr bu güne göre kese küçük dedi bhcg testim gecen hafta salı günü 715 di bugün 6483 çıktı 10 binlerde 12 binlerde cıkmalıydı aptt 25 cıkmış 22 ila 30 arasında olmalı oda yarın dr sonuc göstercem ama morlim cok bozuk hemşire % 50 şans verdi gelişimi durmuşda olabilir dedi böyle bişey yaşıyan varmı
ayyy düzelttim canım o ile p yanyana ya elim değmiş sanırım kusura bakmacanım arkadaşım mikrop değil mikro düzeltebilirmiyiz:))
canım bir cesaretle vuracaksın başka yapılacak bişe yok hergün nerden bulacaksın iğne yaptıracak birini Allah yardımcımız olsun vallasevinc007 canım sagol cvp için 0.4lük kullanıyorm canım igneleri korksamda ihmal etmiyorm şimdilik komsunun kızı sagolssn vuruyo kolumada ben cesaret edemiyorm anneme kalmaya gidecm orada vurack biri yok bende buradaki arkadaslardn cesaret olmak istiyorm baska yere vurmaya cesaret edemiyorm mecbren alısacm 8ay kimi bulaym vurdrmk için
çok geçmiş olsun canım detaylı bilgileri verde ekleyelim liste ilk sayfadamerhaba arkadaşlar forma uzun süredir giriyorumda bu kısma hiç yazmamaıştım.Malesef bende sizler gibiyim 3 bebek kaybım var sonuç kan pıhtılaşması.3.gebelikte cleaxan +aspirin kullanmama ragmen bebeğimi kaybettim
haklısın canım umudu yitirmemek lazım ama içimden bu ay adet görcem gibi geldi ve sizlerle paylaşştım ama olsun adet görsem de senin, sevinçin,lusnicanın ve diğer isteyen arkadaşların güzel haberi beni mutlu edecek o bile iyi gelecek gerçekten. inş.tutturmuşuzdur
mrhbaalar
ben birşeyi merak ediyorum kan pıhtılaşması olanlarda normal doğum yapabiliyolarmı yoksa sezeryanmı olmak gerekiyor bilen varsa ve cevplarsa sevinirim kızlar
saol evet büyüktüler zaten ikiz olduklarındn erken doğumn riskleri vardı 28 haftayı görmekdi ilk hedefimiz ama nasip olmadı... ben samsundaym. ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu tek tumurta ikizlerinde tek plesantadan beslenenlerde oluyo birinin gelişimi diğerine göre geriden geliyo hafta olarak saol... doktoruma sorucam yaptırmam gerekli mi bilmiyorum ama sanki gördüğüm kan pıhtılaşmasından kaynaklı kayıplar erken dönem kayıpları gibi geldi bana yazılanlardan ama bilemiyorum ama araştırıcam sorucam doktoruma da ... bundan sonra hayırlısı olur inşşş
canım çok sevindim tekrar düşünmene ben zeki beyi şiddetle tavsiye ediyorum bana proflar bile diyemediği şeyi o dedi beni çok cesaretlendirdi şurda doğumuma 1 ay kaldı allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım inşallah bir görüş derimselam kızlar benimde pıhtılaşma bozukluğundan dolayı 4 düşüğüm var hatta burcu gen le aynı gün düşük yapmıştım ama maşallah o çabuk toparlanıp 36. haftaları gördü çok şükür bende artık yeni yeni düşünmeye başladım doktor aayışı içindeyim romatoloğum ilaçları kesti hastalığımın atak yapmaması için bir an evvel hamile kalmam gerekiyormuş kafamda özgür derenle nigar arkadaşımın gittiği zeki bey var bu arada aksarayda oturuyorum ankaraya burdan gidiyodum özgür derene giden arkadaşlar vardı heralde muayene ücreti ne kadar yaklaşımı nasıl nolur kızlar bilgi verin
normal doğum yapanlarda var o duruma bağlımrhbaalar
ben birşeyi merak ediyorum kan pıhtılaşması olanlarda normal doğum yapabiliyolarmı yoksa sezeryanmı olmak gerekiyor bilen varsa ve cevplarsa sevinirim kızlar
pazartesi gnünden beri günde 2.5 ila 3 lt arası su içiyorum... acayip gaza geldim :))) vücüdumda alıştı fakat 2 3 gün çarpıntım oldu dün dişçiye gidicem diye içmedim dün olmadı
bol su içmekle çarpıntı arasında bi ilişki var mıdır coraspin de alıyorum
eşim kızıyo boşuna evham yapıyon coraspin içiyosun diyor
saol evet büyüktüler zaten ikiz olduklarındn erken doğumn riskleri vardı 28 haftayı görmekdi ilk hedefimiz ama nasip olmadı... ben samsundaym. ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu tek tumurta ikizlerinde tek plesantadan beslenenlerde oluyo birinin gelişimi diğerine göre geriden geliyo hafta olarak saol... doktoruma sorucam yaptırmam gerekli mi bilmiyorum ama sanki gördüğüm kan pıhtılaşmasından kaynaklı kayıplar erken dönem kayıpları gibi geldi bana yazılanlardan ama bilemiyorum ama araştırıcam sorucam doktoruma da ... bundan sonra hayırlısı olur inşşş
Canım çok geçmiş olsun ..Allah sabır versin şu an nasıl bi psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum..Kendini yıpratma yiyecek ekmeği içecek suları olsa doğarlardı emin ol..nasip..Bende 8 ay önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim..onlarda tek yumurta ikiziymişler..doktor tek yumurta ikizlerinin diğerlerine oranla daha riskliolduğunu söyledi..araştırma gereği bile duymadılar..sonra ben fakülteye gittim bütün testlerimi..yaptırdımki..kan pıhtılaşması çıktı..şu an yine hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum..sakın ihmal etme kimsenin lafına bakma git fakülteye herşeyini yaptır için rahat etsin..ona göre tedbirini alır yoluna bakarsın..Bu arada bende samsundayım:)
canım çok sevindim tekrar düşünmene ben zeki beyi şiddetle tavsiye ediyorum bana proflar bile diyemediği şeyi o dedi beni çok cesaretlendirdi şurda doğumuma 1 ay kaldı allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım inşallah bir görüş derim
slm ben de ankaradan doktor arayışındayım. zeki bey kim. hastanede çalışıyor mu? özgür deren, duydum. iyiymiş. nuri danışmanı da düşünüyorum zekai tahirden.zeki bey hakkında bilgi verirsen sevinirim. bu arada şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.
canım çok sevindim tekrar düşünmene ben zeki beyi şiddetle tavsiye ediyorum bana proflar bile diyemediği şeyi o dedi beni çok cesaretlendirdi şurda doğumuma 1 ay kaldı allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım inşallah bir görüş derim
slm ben de ankaradan doktor arayışındayım. zeki bey kim. hastanede çalışıyor mu? özgür deren, duydum. iyiymiş. nuri danışmanı da düşünüyorum zekai tahirden.zeki bey hakkında bilgi verirsen sevinirim. bu arada şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.
dün akşam hafif açık renkte bir lekenmem oldu bat 15.. inş erken den adet olmam... hiç böyle bir şey olmazdıı... var mı böylesini yaşayan ?
normal doğum yapanlarda var o duruma bağlı
ben ilişkili olduğunu sanmıyorum canım suyu biraz azalt istersen belki vücudun alışık değildir bu kadar su içmeye
selam kızlar benimde pıhtılaşma bozukluğundan dolayı 4 düşüğüm var hatta burcu gen le aynı gün düşük yapmıştım ama maşallah o çabuk toparlanıp 36. haftaları gördü çok şükür bende artık yeni yeni düşünmeye başladım doktor aayışı içindeyim romatoloğum ilaçları kesti hastalığımın atak yapmaması için bir an evvel hamile kalmam gerekiyormuş kafamda özgür derenle nigar arkadaşımın gittiği zeki bey var bu arada aksarayda oturuyorum ankaraya burdan gidiyodum özgür derene giden arkadaşlar vardı heralde muayene ücreti ne kadar yaklaşımı nasıl nolur kızlar bilgi verin
kızlar günaydın..hayırlı cumalar diliyorum.. sizin kalp atışlarınız yanii nabız sayınız kaç..benim 100ün üstünde çıkıyor yaa...bu normal mi ki??? yani hamilelikte yükseldiğini biliyorum ama bu kadarı normal mi...benim normal de yani hamile değilken 80 civarındaydı..
zaman geçt,kçe gerçekten heyecan korku panik havası oluyor insanda ilk zamanlara göre daha çok panik içinde geçiyor son haftalar sezeryan günü belli olunca zaman sanki duruyor iyi ki diyorum o gün apar topar sezeryana girdim doğumdan korkmayın ben çok rahat geçirdim sezeryan hikayelerini okudukça çok korkmuştum en zoru herkesi kapda bırakıp beni tek başıma içeri almalarıydı ki ameliyat ekibinde de 2 kişi akrabamdı doğum yaptığım hastanede stajerlik yapıyorlardı onlar destek oldular gerçi bebek doğunca beni bırakıp gittiler orası ayrıinşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alınca rahatlayacaksınız yalnız en kötüsü her kafadan bir ses çıkıyor doğumdan sonra ilk günden bunlar için tepkinizi koyun yoksa herşeyinize müdahale ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?