Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet ilk gebeliğimdi doğal yoladan ikizdiler yani aileden genetik... valla şaşırdım kafam karışştı ama yaptırmak istiyorum en azından aklımda şüphe olmaz kendi doktoruma bi gidicem kontrole sorucam ona anlatıcam tedirginliklerimi bakalım inşş hayırlısı olsn ...

size de çok geçmiş olsun inş hayırlısı ile bebeginizi kucağınıza alırsınız . darısı başımıza inşş nasipse.....içok yıprandım ben çok üzüldüm ama bi yandan teselli ettim kendimi Allah dermansız dert vermesin yaşamayan bilemezz ama çektiğimiz sıkıntıları zaten hep kaybetme riski erken doğum riski falan saol tşk ederim bnm bugün 4 ay olmuş oldu kaybedeli ( şimdi kaç haftalık hamilesinz tek mi bebek ?? tıp fakültesnde perinatalojiye mi gittiniz ? doktorunuz kimdi acaba samsundasızn demek :) test sonucu fakültede ne kdr sürede çıkıyor ? sen kendin mi istedn test yaptırmayı hemen yaptılar mı randevu açısından soruyorumda yani ?

cnnm ve sezen00 ben antalyadayım ama aslen samsunluyum.samsunda nerdesizniz ve kime gidiyorsunuz doktor olarak....

mrb bn ilk gebelik başlangıcında samsunda değildim 3.5 haftalıkken falan geldim. özel muayenehanede ercan demir doktorum fakültede doç.dr.miğraci tosun ben baya bi doktora gittim istnda falanda risk anlaşılınca yönlendirdiler..

cnm listeye ekleyelim eksikler var bilgileri verirsen güncelleyelimm
coraspinin yan etkisi olmaz korkma özellikle 30 yaş üstüne dr öneriyor yaşını bilmiyorum ama korkulacak bişe yok bence
cnm çok geçmiş olsun listeye ekledim seni eksik bilgileri ver güncelleyelim ilk sayfada listemiz.
dün akşam hafif açık renkte bir lekenmem oldu bat 15.. inş erken den adet olmam... hiç böyle bir şey olmazdıı... var mı böylesini yaşayan ?
ayyyy inşallah yerleşme lekesidir bende olmuştu önceden

miğraci bey doçent mi olmuş.o çok iyi bir doktordur.eskiden ssk idi.tanıyorum o doktoru.artvinlidir kendisi.ercan demiri duymadım ama hiç...

cnnm ve sezen00 ben antalyadayım ama aslen samsunluyum.samsunda nerdesizniz ve kime gidiyorsunuz doktor olarak....
bi samsunlu daha çıktı:) canım ben muhabbet hanıma gidiyordum..ama kadının adı muhabbet normalde pek muhabbetli olduğu söylenemez duvar gibi..sonra kürtajımı erol yazara oldum..şimdi anadolu hast. zehra yılmaza gidyorum..iyi diyorlar ama daha 1 kez gittim..2 aylık olana kadar fakültedeydim zaten..böyle işte geziyorum sürekli:)tavsiye edebileceğin bi doktor varsa onada giderim yani:)

Canım inş. bu sebepten en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün..Benimde doğal yoldan ikizdi..genetik yani..şu an 11 haftam bitmek üzere ve şu anki bebeğim tek..inan sevindim tek olmasına:)
İlk başta fakülteden perinatolojiyi aradım ama vermediler..annede sorun olursa değil bebekte sorun olursa bakıyorlarmış v.s. belki gidip bizzat randevu alsam olurdu..bende ısrar etmedim..sonuçta normal kadın doğum bölümündede yapılabiliyormuş bu testler..tabii özel hastane gbi değil daha uzun sürede çıkıyor testler..hemen o gün yapıyolar ama 1 ayı buluyor sonuçları almak

kızlar sinir oluyorum kendime.19 ekimde adet oldum.24 ekimde temizlendim.
29 ekimde-1kasım arası akıntım pembe şeklinde 1 gün 2-3 damla kan geldiği şekilde oldum.
08 kasım yani dün öğlen gene 1-2 damla kanlı sonrası pembe olacak şekilde lekelendim.dün hatta belki mi deyip gebelik testi yaptım tabi ki negatif.17 kasıma randevu aldım doktoruma.haftaya cumartesiye....niye böle oluyor ki ya...böyle olursa ben nasıl yumurtlama günümü ayarlayıp hamile kalacam...iyiden canım sıkılıyor.gene psikolojim bozuldı.ya hamile kalamazsam diye.....

cnnm gittiği miğraci bey olabilir tıp fakültesinde .doğum hastanesinde cenal aygın var bayan bir doktor o olabilir...eskiden olsa ali yanık vardı o çok iyiudi onu derdim ama o artık samsunda değil galiba....tüp bebek merkezi açmış başka bir yerde....

aa canım sen ovulasyon testi kullanmıyormuydun yerleşme felanmı acaba dr. git tabi neyin nesi bu lekelenmeler muayene olmakta fayda var
üzülme olacak bebeğin sabretmek lazım sadece

amin tşk ederim... o zmn fakültedeki normal kadın doğum bölümüne giderim zaten şu an korunma dönemindeyim 1 aya çıkması sonucun sorun değil hayırlısı bakalım inşşş..

bu arada ben doktor olarak ercan demiri tavsiye edebilirm çok iyi birisidir ama özel muayehanesi var bende en baştan olabilecek sorunları bilmişti fakülteye yönlendirende o olmuştu...

amin tşk ederim... o zmn fakültedeki normal kadın doğum bölümüne giderim zaten şu an korunma dönemindeyim 1 aya çıkması sonucun sorun değil hayırlısı bakalım inşşş..

bu arada ben doktor olarak ercan demiri tavsiye edebilirm çok iyi birisidir ama özel muayehanesi var bende en baştan olabilecek sorunları bilmişti fakülteye yönlendirende o olmuştu...

Son düzenleme:
canım yerleşme olmussa yumurtalarda lekelenme olurmus dıolar cok az, bat ına daha varmıs bukadar erken oluyormusun genelde?

oluyorum ya hatta buğün oldum 25.ini günüm keşke 2 3 gün geç olsaydım diorum malum gelecek ay çalışıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…