canım senin ilk gebeliğin miydi? aman şansa bırakma bence de yaptırılması gereken tüm tahlilleri yaptır araştır. ben iki düşüğümde de özel hastaneye gittim. birincisi neyse ama ikincinin de böyle olmasının doktorların suçu olduğunu düşünüyorum. çok basit bir kan tahlili ile pıhtılaşma olduğu anlaşıldı. bunu ilk düşükten sonra yapmalıydılar. bu yüzden araştırma hastanelerine gitmek gerekiyor. benim ölü doğum yaptığım hastanedeki genetik uzmanı bana bundan sonra buraya gel, özel hastaneye gitme dedi. biraz eziyetli oluyor, randevu almak, beklemek... ama sonuç için değer. daha önceki yazılarımda özel doktor diyordum ama yanlış anlama olmasın. araştırma hastesinde çalışan doktorun özel muayenesine de gidecem, hastaneye de gidecem demek istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım çok geçmiş olsun ..Allah sabır versin şu an nasıl bi psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum..Kendini yıpratma yiyecek ekmeği içecek suları olsa doğarlardı emin ol..nasip..Bende 8 ay önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim..onlarda tek yumurta ikiziymişler..doktor tek yumurta ikizlerinin diğerlerine oranla daha riskliolduğunu söyledi..araştırma gereği bile duymadılar..sonra ben fakülteye gittim bütün testlerimi..yaptırdımki..kan pıhtılaşması çıktı..şu an yine hamileyim iğne ve coraspin kullanıyorum..sakın ihmal etme kimsenin lafına bakma git fakülteye herşeyini yaptır için rahat etsin..ona göre tedbirini alır yoluna bakarsın..Bu arada bende samsundayım:)
cnnm ve sezen00 ben antalyadayım ama aslen samsunluyum.samsunda nerdesizniz ve kime gidiyorsunuz doktor olarak....
cnm listeye ekleyelim eksikler var bilgileri verirsen güncelleyelimmselam kızlar benimde pıhtılaşma bozukluğundan dolayı 4 düşüğüm var hatta burcu gen le aynı gün düşük yapmıştım ama maşallah o çabuk toparlanıp 36. haftaları gördü çok şükür bende artık yeni yeni düşünmeye başladım doktor aayışı içindeyim romatoloğum ilaçları kesti hastalığımın atak yapmaması için bir an evvel hamile kalmam gerekiyormuş kafamda özgür derenle nigar arkadaşımın gittiği zeki bey var bu arada aksarayda oturuyorum ankaraya burdan gidiyodum özgür derene giden arkadaşlar vardı heralde muayene ücreti ne kadar yaklaşımı nasıl nolur kızlar bilgi verin
coraspinin yan etkisi olmaz korkma özellikle 30 yaş üstüne dr öneriyor yaşını bilmiyorum ama korkulacak bişe yok bencepazartesi gnünden beri günde 2.5 ila 3 lt arası su içiyorum... acayip gaza geldim :))) vücüdumda alıştı fakat 2 3 gün çarpıntım oldu dün dişçiye gidicem diye içmedim dün olmadı
bol su içmekle çarpıntı arasında bi ilişki var mıdır coraspin de alıyorum
eşim kızıyo boşuna evham yapıyon coraspin içiyosun diyor
cnm çok geçmiş olsun listeye ekledim seni eksik bilgileri ver güncelleyelim ilk sayfada listemiz.günaydın herkese hayırlı cumalar
bende forma pek uğruyamadım takip edemedim işlerimin yoğunluğundan
1,5 yıl aradan sonra bu ay korunmayı bırakıyoruz
bende izmirde oturuyorum FUAT EKERCAN a gidiyorum geçen yıl dış gebeliğim olmuştu amiliyatla sağ tüpüm alındı doktor 3 ay doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebek yapalım dedi
bende de FAKTÖR V LIDEN MUTASYONU HETERİZİGOT TAŞIYICISI PROTEİN S DÜŞÜKLÜĞÜ var toplam 4 kabım var en son gebeliklerimde iğne kullnamam rağmen olmadı nasip değilmiş
şimdi doktor gebelikten önce sadece FOLİDOCE ilacı verdi formu okuduğum kadarıyla gebelikten önce CORASPİN kullananlar varmış
kafam karıştı şimdi CORASPİN içsem mi acaba doktor sadece folidoce yeter dedi. offf karmakarışık işlermiş bunlar yaa
dün akşam hafif açık renkte bir lekenmem oldu bat 15.. inş erken den adet olmam... hiç böyle bir şey olmazdıı... var mı böylesini yaşayan ?
canım çok sevindim tekrar düşünmene ben zeki beyi şiddetle tavsiye ediyorum bana proflar bile diyemediği şeyi o dedi beni çok cesaretlendirdi şurda doğumuma 1 ay kaldı allahın izniyle bebeğimi kucağıma alırım inşallah bir görüş derim
slm ben de ankaradan doktor arayışındayım. zeki bey kim. hastanede çalışıyor mu? özgür deren, duydum. iyiymiş. nuri danışmanı da düşünüyorum zekai tahirden.zeki bey hakkında bilgi verirsen sevinirim. bu arada şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.
canım zeki bey kayseride tüp bebek uzmanı riskli gebeliklerle ilgileniyor sağol canım inşallah vaktinde kucağıma alırım
güzel haberlerle geldin inşallah:26::26:
meltem mi geldi ay gelsede merakımızı giderse yaaa
mrb bn ilk gebelik başlangıcında samsunda değildim 3.5 haftalıkken falan geldim. özel muayenehanede ercan demir doktorum fakültede doç.dr.miğraci tosun ben baya bi doktora gittim istnda falanda risk anlaşılınca yönlendirdiler..
geldi cnm biraz durdu yazmadan gitmiş :26:
bi samsunlu daha çıktı:) canım ben muhabbet hanıma gidiyordum..ama kadının adı muhabbet normalde pek muhabbetli olduğu söylenemez duvar gibi..sonra kürtajımı erol yazara oldum..şimdi anadolu hast. zehra yılmaza gidyorum..iyi diyorlar ama daha 1 kez gittim..2 aylık olana kadar fakültedeydim zaten..böyle işte geziyorum sürekli:)tavsiye edebileceğin bi doktor varsa onada giderim yani:)cnnm ve sezen00 ben antalyadayım ama aslen samsunluyum.samsunda nerdesizniz ve kime gidiyorsunuz doktor olarak....
size de çok geçmiş olsun inş hayırlısı ile bebeginizi kucağınıza alırsınız . darısı başımıza inşş nasipse.....içok yıprandım ben çok üzüldüm ama bi yandan teselli ettim kendimi Allah dermansız dert vermesin yaşamayan bilemezz ama çektiğimiz sıkıntıları zaten hep kaybetme riski erken doğum riski falansaol tşk ederim bnm bugün 4 ay olmuş oldu kaybedeli ( şimdi kaç haftalık hamilesinz tek mi bebek ?? tıp fakültesnde perinatalojiye mi gittiniz ? doktorunuz kimdi acaba samsundasızn demek :) test sonucu fakültede ne kdr sürede çıkıyor ? sen kendin mi istedn test yaptırmayı hemen yaptılar mı randevu açısından soruyorumda yani ?
miğraci bey doçent mi olmuş.o çok iyi bir doktordur.eskiden ssk idi.tanıyorum o doktoru.artvinlidir kendisi.ercan demiri duymadım ama hiç...
bi samsunlu daha çıktı:) canım ben muhabbet hanıma gidiyordum..ama kadının adı muhabbet normalde pek muhabbetli olduğu söylenemez duvar gibi..sonra kürtajımı erol yazara oldum..şimdi anadolu hast. zehra yılmaza gidyorum..iyi diyorlar ama daha 1 kez gittim..2 aylık olana kadar fakültedeydim zaten..böyle işte geziyorum sürekli:)tavsiye edebileceğin bi doktor varsa onada giderim yani:)
Canım inş. bu sebepten en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün..Benimde doğal yoldan ikizdi..genetik yani..şu an 11 haftam bitmek üzere ve şu anki bebeğim tek..inan sevindim tek olmasına:)
İlk başta fakülteden perinatolojiyi aradım ama vermediler..annede sorun olursa değil bebekte sorun olursa bakıyorlarmış v.s. belki gidip bizzat randevu alsam olurdu..bende ısrar etmedim..sonuçta normal kadın doğum bölümündede yapılabiliyormuş bu testler..tabii özel hastane gbi değil daha uzun sürede çıkıyor testler..hemen o gün yapıyolar ama 1 ayı buluyor sonuçları almak
kızlar sinir oluyorum kendime.19 ekimde adet oldum.24 ekimde temizlendim.
29 ekimde-1kasım arası akıntım pembe şeklinde 1 gün 2-3 damla kan geldiği şekilde oldum.
08 kasım yani dün öğlen gene 1-2 damla kanlı sonrası pembe olacak şekilde lekelendim.dün hatta belki mi deyip gebelik testi yaptım tabi ki negatif.17 kasıma randevu aldım doktoruma.haftaya cumartesiye....niye böle oluyor ki ya...böyle olursa ben nasıl yumurtlama günümü ayarlayıp hamile kalacam...iyiden canım sıkılıyor.gene psikolojim bozuldı.ya hamile kalamazsam diye.....
Canım inş. bu sebepten en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün..Benimde doğal yoldan ikizdi..genetik yani..şu an 11 haftam bitmek üzere ve şu anki bebeğim tek..inan sevindim tek olmasına:)
İlk başta fakülteden perinatolojiyi aradım ama vermediler..annede sorun olursa değil bebekte sorun olursa bakıyorlarmış v.s. belki gidip bizzat randevu alsam olurdu..bende ısrar etmedim..sonuçta normal kadın doğum bölümündede yapılabiliyormuş bu testler..tabii özel hastane gbi değil daha uzun sürede çıkıyor testler..hemen o gün yapıyolar ama 1 ayı buluyor sonuçları almak
canım yerleşme olmussa yumurtalarda lekelenme olurmus dıolar cok az, bat ına daha varmıs bukadar erken oluyormusun genelde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?