merhaba kızlar,
sizi merakta bıraktım farkındayım. oğlum hala küvezdeçok şükür entübeden çıktı kendi solunumunda pazartesiden beri hatta bir ara solunumu da düzeldi. 2 kere emzirmeme izin verdiler. yani oğlumu 2 kere kucağıma alabildim 15 günde ... ama oğluşumun solunumu yine hızlandı bugün akciğer filmi çektiler. sağ akciğerinde iltihaplanma varmış. sanırım entübeden kaynaklı... antibiyotik tedavisine başladılar... ne zaman iyileşecek, ne zaman çıkacak bilmiyorum. tek duam sağ salim çıkartabileyim ben oğlumu oradan ...
sizleirnde dualarını bekliyorum . ne olur oğluma dua edin allahım büyük allahım oğlumu bana bağışlasın...
merhaba kızlar,
sizi merakta bıraktım farkındayım. oğlum hala küvezdeçok şükür entübeden çıktı kendi solunumunda pazartesiden beri hatta bir ara solunumu da düzeldi. 2 kere emzirmeme izin verdiler. yani oğlumu 2 kere kucağıma alabildim 15 günde ... ama oğluşumun solunumu yine hızlandı bugün akciğer filmi çektiler. sağ akciğerinde iltihaplanma varmış. sanırım entübeden kaynaklı... antibiyotik tedavisine başladılar... ne zaman iyileşecek, ne zaman çıkacak bilmiyorum. tek duam sağ salim çıkartabileyim ben oğlumu oradan ...
sizleirnde dualarını bekliyorum . ne olur oğluma dua edin allahım büyük allahım oğlumu bana bağışlasın...
merhaba kızlar,
elif bat 23 senin 14 gün var yımırtlama günlerindesin bence :26::26::26:
Genelde cogumuz coraspin kullaniyoruz folbiol'un yanisira.günaydın herkese hayırlı cumalar
bende forma pek uğruyamadım takip edemedim işlerimin yoğunluğundan
1,5 yıl aradan sonra bu ay korunmayı bırakıyoruz
bende izmirde oturuyorum FUAT EKERCAN a gidiyorum geçen yıl dış gebeliğim olmuştu amiliyatla sağ tüpüm alındı doktor 3 ay doğal yolla deneyin olmazsa tüp bebek yapalım dedi
bende de FAKTÖR V LIDEN MUTASYONU HETERİZİGOT TAŞIYICISI PROTEİN S DÜŞÜKLÜĞÜ var toplam 4 kabım var en son gebeliklerimde iğne kullnamam rağmen olmadı nasip değilmiş
şimdi doktor gebelikten önce sadece FOLİDOCE ilacı verdi formu okuduğum kadarıyla gebelikten önce CORASPİN kullananlar varmış
kafam karıştı şimdi CORASPİN içsem mi acaba doktor sadece folidoce yeter dedi. offf karmakarışık işlermiş bunlar yaa
Su degil coraspin yapar carpintiyi yapsa yapsa.pazartesi gnünden beri günde 2.5 ila 3 lt arası su içiyorum... acayip gaza geldim :))) vücüdumda alıştı fakat 2 3 gün çarpıntım oldu dün dişçiye gidicem diye içmedim dün olmadı
bol su içmekle çarpıntı arasında bi ilişki var mıdır coraspin de alıyorum
eşim kızıyo boşuna evham yapıyon coraspin içiyosun diyor
Bildigim 80 civari normalde ama gebelikde biliyosun Hersey degisiyorkızlar günaydın..hayırlı cumalar diliyorum.. sizin kalp atışlarınız yanii nabız sayınız kaç..benim 100ün üstünde çıkıyor yaa...bu normal mi ki??? yani hamilelikte yükseldiğini biliyorum ama bu kadarı normal mi...benim normal de yani hamile değilken 80 civarındaydı..
merhaba kızlar,
merhaba,
bir kürtaj ve bir düşük yaşadım maalesef.
bugün doktora gittim kan pıhtılaşması olabilir dedi testleri söyledi 1500 lira tutuyor.
istanbul anadolu yakasındayım zeynep kamilde test yaptıran arkadaşlar varmı hangi bölümde yapılıyor.kadın doğuma gidip oradanmı yönlendiriyorlar yoksa kendi doktorumun kağıdıyla direk gidip yaptırtabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba.... ben kartal araştırmada yapırdım hiçbir ücret ödemedim .. kendi doktor kağıdımla gittim ..kartal araştırma kadın doğumdan en yakın tarihli hangi doktor varsa internetten randevu aldım ...sonrada doktorumun istek kağıdındaki herşeyi hastane labratuarında yaptırdım ..
merhaba kızlar,
bende erken olmasa da kalktım benim kız valla gece gündüz pek uyumuyor gece de çok uyutmadı tekmeleriyle..bazen canımı çok yakıyor özellikle kaburga kemiklerime vurunca bende olduğum yerde zıplıyorum :) kasılmalar bende de ara ara biraz sıklaştı gibi ama bende sallamıyorum her kasılma çocuğun ciğerlerini geliştiriyormuş doktorum söylemişti o yüzden rahatım..off ben birde sezeryan oldum yanii ilkinde hani daha bi bilinçli olmam gerekirken ne bileyim bende korkuyorum canım ya hem doğumdan hem doğum esnasından hem sonrasından .. düşüncelerden uzak kalmak için 1001 türlü şeyler yapıyorum sosyallik patlaması yaşatıyorum kendime ama olmuyor ki( ne yapacağız bilmiyorum hatta dün anneme diyorum beni evde bayıltsınlar mümkünse 2-3 gün uyanmayacak gibi narkozu versinler 3.günün sonunda bende uyanayım böle ohh herşey yolunda annem de kızıyor bana öyle deyice :))
merhaba kızlar,
Merhaba arkadaşım.Öncelikle Bebeğini Allah bağaşlasın.İnşallah hayırlı zamanda kucağına alırsın.Bende Bursadanım.23 haftalık doğum yaptım..Rahim ağzı yetmezliğinden..Senin doktorunu sorucaktım...Kime gidiyorsun..Tavsiye edebileceğin birleri varmı?
ARKADAŞLAR MERHABA;ben 23 haftalık bebeğimi haziranda rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim..Doktora gittim..Teşhis için bugün..Pıhtılaşma testi yapmaya gerek yok dedi..23 haftalık(18.haftada acil serklaj yapıldı.Yapılmasaydı o gün doğum olacaktı) doğum olduğu için..Pıhtılaşmadan kaynaklı olsaydı ilk haftalarda olurdu dedi..Sizlere sormak istiyorum pıhtılaşmadan 18.haftada kayıp yaşanırmı.Cevap verirseniz çok sevinirim..
bugün yumurtlama günüm akıntıdan da belli ama lekelenmem var günah olur diye korkuyorum ilişkiye girmeye.yumurtlama günlerinde pembe lekelenme olur mu ki....akıl verin bana yaaa.ne yapcam bilmiyorum...
Gecmis olsun bugunku atakdan dolayi ama Sen cok guclu birisin canim. Azcik Daha Dayan az kaldi.canııım dualarımız seninle inşallah daha iyi olacak bebeğin kucağına alıp evine gideceksin inşallah..hiç merak etme sende hep dua et bizlerinde duaları seninle bitanem....
umudum_31 evet normalde 80 civarı nabzım ama hamileliğimde hep 90 ve üzeri bu ara bazen 100 e bile ulaşıyor nabzım..bugün yine panik atak nöbeti geçirdim tansiyonum yükseldi biraz 14 e 8 olmuş korktum eve geldim bastım limonu ağzıma anında normale döndü ama benim telkine ihtiyacım var sanırım...ben böyle nasıl sezeryan olcam Allah yardımcım olsun..korkuyorum korkunca heyecan yapınca nabzım yükseliyo nasıl olacak bu iş kara kara düşünüyorum...ağlıyorum sürekli korkuyorum panik atak beni çok zorluyor yoksa hamilelikten yana şikayetim yok..kurtulamadım şu dertten nasıl ameliyat olucam böle yazarken bile ağlıyorum(((
Lekelenme olabilir, ayrica gunah falan degil merak etme.
Gecmis olsun bugunku atakdan dolayi ama Sen cok guclu birisin canim. Azcik Daha Dayan az kaldi.
Kendini oyalamaya calis kitap oku, Yemek yap kendini cok yormamak kaydiyla canim..
Elif Neyin gunah oldugunu dusunmus burcucum Ben okudumda anlayamadim..?
canım çok merak ettik düzelecek inşallah bu dönemleride atlatacaksınız allahın izniyle bol sabır dualarımdasın canım bir an önce çıkarsınız inşallahmerhaba kızlar,
merhaba umudum...ne kadar güçlüyüm nereye kadar güçlüyüm artık bunu sorguluyorum..ben bu hastalıktan kurtulamadım 1 senedir ya güçlü olduğuma inanmıyorum..halbuki ben birçok şeyin üstesinden geldim bu hayatta ama iradem çok zayıflamış..bebeişin hareketleri azaldı..sürekli karnımda bi yerlerde toplanıyo tekme atmadı mesela dün sadece döndü bu kadar..hatırlamıyayım diyorum unutayım diyorum ama diğer bebeğim dede son haftalarda prüz çıktığı için korkuyorum ister istemez..vallahi Allah yardımcım olsun benim işim hepinizden zor bunu anlatamam yani..yaşadıklarım beni alt üst etmiş ben daha yeni farkına varıyorum..korkuyorum ve çaresizce ağlıyorum mücadele etmekten kaçıyorum..ağlamak daha kolayıma geliyor artık..ben bu şekilde nasıl operasyona giricem yaa beni bayıltsa ancak yanii..off offf...
canım bu topiğe grdiğimden beri seni takip ediyorum..ve sana şu kadarını söyleyeyim ben senin kadar cesaretli olamazdım neler yaşamışsın doğduktan sonra bebeğini kaybetmişsin yine hamile kalıp sonuna kadar gelmişsin..bu kadar şeyi başaran sen bi sezeryana mı giremicen...sadece kızını düşün..bırak paniği nabzı filan...doğunca nasıl koklayacaksın onu düşün...
çok teşekkür ederim elaal..nedenini bilmediğim bi çaresizlik içindeymişim gibi hissediyorum kendimi..tamamiyle ruhumu özgür bırakmak istiyorum yani düşüncelerden ve korkulardan arınmak ve sadece iyiyi düşünmek yapmaya çalıştıkça sanki biraz daha dibe vuruyorum yada ne bileyim öyle hissediyorum bu çok salakça birşey delirmemek elde değil ama savaşıyorum işte az kaldı artık hayırlısıyla kutulduğumu görsem bebeğimi alsam kucağıma evime gelsem inşallah o günleri gösterir rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?