Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar,

sizi merakta bıraktım farkındayım. oğlum hala küvezde çok şükür entübeden çıktı kendi solunumunda pazartesiden beri hatta bir ara solunumu da düzeldi. 2 kere emzirmeme izin verdiler. yani oğlumu 2 kere kucağıma alabildim 15 günde ... ama oğluşumun solunumu yine hızlandı bugün akciğer filmi çektiler. sağ akciğerinde iltihaplanma varmış. sanırım entübeden kaynaklı... antibiyotik tedavisine başladılar... ne zaman iyileşecek, ne zaman çıkacak bilmiyorum. tek duam sağ salim çıkartabileyim ben oğlumu oradan ...

sizleirnde dualarını bekliyorum . ne olur oğluma dua edin allahım büyük allahım oğlumu bana bağışlasın...

inşllah iyi olur oğlun üzülme sakın sen güçlü ol ki oğlunda iyileşsin.. Allah bağışlasın oğlunu...

allaha şükür ki düzelme varmış canım gönlünü ferah tut canım benim dua ediyorum senin ve oğluşun için inşallah sağlıkla sıhhatle çıkıp evinize gideceksiniz bizi merakta bırakma

ooh kuzum çok şükür haber çıktı sende iyi olacak inşaallah ALLAH çok büyük ne güzel kucağınada almışsın oğlunu inşaallah yakın zamanda düzelir canım..

çok sevindim meltemcim haberlerinize daha iyi haberlerini de alıcaz inşaallah. hep aklımdaydın vallahi hep dua ettim.oğlun daha da kuvvetlenecek inşaallah.bizi çok merakta bırakmazsan seviniriz.bir daha kucağına aldığında bizler için de kokla oğlunu.

elif bat 23 senin 14 gün var yımırtlama günlerindesin bence :26::26::26:

bugün yumurtlama günüm akıntıdan da belli ama lekelenmem var günah olur diye korkuyorum ilişkiye girmeye.yumurtlama günlerinde pembe lekelenme olur mu ki....akıl verin bana yaaa.ne yapcam bilmiyorum...

Genelde cogumuz coraspin kullaniyoruz folbiol'un yanisira.
Doktoruna Danis derim ben

Su degil coraspin yapar carpintiyi yapsa yapsa.

Bildigim 80 civari normalde ama gebelikde biliyosun Hersey degisiyor
Sen rahatsiz hissediyormusun canim kendini, carpinti vs??

Cok sukur iyiye gidiyor bebisimiz canim
Iyi yonden bak herzaman
Ayyy kiyamam Ben ona.. Rabbim her daim onu korusun dualarim bebisinle. Ama o da annesi gibi cok guclu masallah.
Az Daha sabir birlikde saglicakla evinize doneceksiniz tatlim.

ARKADAŞLAR MERHABA;ben 23 haftalık bebeğimi haziranda rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim..Doktora gittim..Teşhis için bugün..Pıhtılaşma testi yapmaya gerek yok dedi..23 haftalık(18.haftada acil serklaj yapıldı.Yapılmasaydı o gün doğum olacaktı) doğum olduğu için..Pıhtılaşmadan kaynaklı olsaydı ilk haftalarda olurdu dedi..Sizlere sormak istiyorum pıhtılaşmadan 18.haftada kayıp yaşanırmı.Cevap verirseniz çok sevinirim..

canııım dualarımız seninle inşallah daha iyi olacak bebeğin kucağına alıp evine gideceksin inşallah..hiç merak etme sende hep dua et bizlerinde duaları seninle bitanem....

umudum_31 evet normalde 80 civarı nabzım ama hamileliğimde hep 90 ve üzeri bu ara bazen 100 e bile ulaşıyor nabzım..bugün yine panik atak nöbeti geçirdim tansiyonum yükseldi biraz 14 e 8 olmuş korktum eve geldim bastım limonu ağzıma anında normale döndü ama benim telkine ihtiyacım var sanırım...ben böyle nasıl sezeryan olcam Allah yardımcım olsun..korkuyorum korkunca heyecan yapınca nabzım yükseliyo nasıl olacak bu iş kara kara düşünüyorum...ağlıyorum sürekli korkuyorum panik atak beni çok zorluyor yoksa hamilelikten yana şikayetim yok..kurtulamadım şu dertten nasıl ameliyat olucam böle yazarken bile ağlıyorum (((

Merhaba arkadaşım.Öncelikle Bebeğini Allah bağaşlasın.İnşallah hayırlı zamanda kucağına alırsın.Bende Bursadanım.23 haftalık doğum yaptım..Rahim ağzı yetmezliğinden..Senin doktorunu sorucaktım...Kime gidiyorsun..Tavsiye edebileceğin birleri varmı?

walla canım benim doktorum balıkesirde ben mkpaşa oturuyorum aslen..bursada daha önce pembe mavide ismail küçükerdoğana gittim..memnun kaldım zaten kendisini bana bi doktor arkadaş tavsiye etmişti...ama methini duyduğum doktorları söliyim sana ilk olarak gürkan uncu..sonra yalçın kimya ama kendisi biraz artist..osman develioğlu fakültede..nedret kolsal pembe maviden yine..ziya çetini duydum..doruk hastanesindeki doktorlarda iyiymiş..çekirgede olan doruktan bahsediyorum..öyle yanii canım bunları tavsiye ederim sana..ama iila biri dersen gürkan uncu diyorum..

Pihtilasma erken donem dusuklerinin yani sira erken doguma, ileri donemlerde anne karninda olume, amniyo sivisinin azalmasina, preeklempsiye yani bircok seye sebep olabilir. Her bunyede farkli etki yapiyor. Gecmisolsun.

Gecmis olsun bugunku atakdan dolayi ama Sen cok guclu birisin canim. Azcik Daha Dayan az kaldi.
Kendini oyalamaya calis kitap oku, Yemek yap kendini cok yormamak kaydiyla canim..
Lekelenme olabilir, ayrica gunah falan degil merak etme.

Elif Neyin gunah oldugunu dusunmus burcucum Ben okudumda anlayamadim..?

merhaba umudum...ne kadar güçlüyüm nereye kadar güçlüyüm artık bunu sorguluyorum..ben bu hastalıktan kurtulamadım 1 senedir ya güçlü olduğuma inanmıyorum..halbuki ben birçok şeyin üstesinden geldim bu hayatta ama iradem çok zayıflamış..bebeişin hareketleri azaldı..sürekli karnımda bi yerlerde toplanıyo tekme atmadı mesela dün sadece döndü bu kadar..hatırlamıyayım diyorum unutayım diyorum ama diğer bebeğim dede son haftalarda prüz çıktığı için korkuyorum ister istemez..vallahi Allah yardımcım olsun benim işim hepinizden zor bunu anlatamam yani..yaşadıklarım beni alt üst etmiş ben daha yeni farkına varıyorum..korkuyorum ve çaresizce ağlıyorum mücadele etmekten kaçıyorum..ağlamak daha kolayıma geliyor artık..ben bu şekilde nasıl operasyona giricem yaa beni bayıltsa ancak yanii..off offf...

canım çok merak ettik düzelecek inşallah bu dönemleride atlatacaksınız allahın izniyle bol sabır dualarımdasın canım bir an önce çıkarsınız inşallah

canım bu topiğe grdiğimden beri seni takip ediyorum..ve sana şu kadarını söyleyeyim ben senin kadar cesaretli olamazdım neler yaşamışsın doğduktan sonra bebeğini kaybetmişsin yine hamile kalıp sonuna kadar gelmişsin..bu kadar şeyi başaran sen bi sezeryana mı giremicen...sadece kızını düşün..bırak paniği nabzı filan...doğunca nasıl koklayacaksın onu düşün...

çok teşekkür ederim elaal..nedenini bilmediğim bi çaresizlik içindeymişim gibi hissediyorum kendimi..tamamiyle ruhumu özgür bırakmak istiyorum yani düşüncelerden ve korkulardan arınmak ve sadece iyiyi düşünmek yapmaya çalıştıkça sanki biraz daha dibe vuruyorum yada ne bileyim öyle hissediyorum bu çok salakça birşey delirmemek elde değil ama savaşıyorum işte az kaldı artık hayırlısıyla kutulduğumu görsem bebeğimi alsam kucağıma evime gelsem inşallah o günleri gösterir rabbim..

canım benim hissettiklerin çok normal..kaygıların çok haklı olarak ama kaygılarına değil doğunca neler yapacaksın ona odaklan..ve en önemlisi çok az kaldı..ya başlarda bu psikolojide olsaydın nasıl geçerdi o zaman,, zaman..ama çok az kaldı ve yakında bebeğin kucağında olacak ve bize yazacan diyecen ki ya kızlar kızımla ilgilenmekten giremiyom nete diyeceksin..tam gireceksin ağlıcak melek..sen yine gideceksin..bunları düşün lütfen yıpratma kendini tadını çıkar..sen üzücü mesajlar yazınca ben burda ağlamaklı oluyorum inan ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…