Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sanırım lekelenme olunca ilişkiye girmenin günah oldugunu düşünüyor.

iyi haftasonları kızlar,mutlu günler herkesee

Günaydın canım.

Tatlım panik atak yıllar süren tedavilerle kontrol altına alınabilen birşey, kendi güçsüzlüğüne verme bunu. Hem de yaşam koşulların normale döndüğünde sakin bir hayatın oldugunda ancak o da normale dönebiliyor. Şu anda panik atak hastası olduğunu kabul edip ona göre davranman lazım. Birkaç hafta sonra bebeğin doğduğunda zaten sakinleşeceksin. Biraz daha dayan, sonuna geldin artık. Bazı şeyleri abartman, fazla tepki vermen normal. Sıkıntın olunca paylaş, sor birçoğunun normal oldugunu görüp sakinleşeceksin zaten. Ben çok sakin mizaçlı biriyim benim nabzım da dün 95 civarındaydı, öyle kolay panik yapmam, pozitifimdir vs. ama seninle benzer korkuları ben de yaşıyorum. Oğlunu o şekilde kaybetmemiş olsaydın da bu korkuların bir kısmını zaten yaşayacaktın, şimdi çok daha fazla çok daha etkili bir şekilde yaşıyorsun. Ama hiçbir hamilelik ayı değil, hiçbir şey bir daha tekrarlanacak diye bir kaide yok, herşey yolunda. HERŞEY YOLUNDA. Operasyona girmekten de korkma, doktorunla konuş belki genel anesteziyle yapar, ama korkma boşuna birşey olmayacak çünkü.

artık sürekli ağlıyorum burcu ayağa kalkıyorum nefes nefese kalıyorum..bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum..telaş yapıyorum korkuyorum..halbuki dün gece nstye girdim çok şükür her şey yolundaydı..bir sorun yoktu ama bugün hiç hissedemiyorum hareketlerini sanırım içimdeki huzursuzluktan, üzüntüden ve korkulardan..şuan en büyük sıkıntım eskiyi yaşamamak gözümü kapatıyorum o yaşadığım anlar geliyor gözümün önüne zaman yaklaştıkça hep o anları hatırlıyorum..beni mahvetti ilk doğumum..sabah bende kendi kendime dedim..bak cemile saçmalama herşey yolunda üzme kendini bebeğin sağlıklı onu da üzme onu da strese sokma dedim..kendi kendime cesaret, moral, destek vermeye çalışıyorum..herşeyi unutmak istiyorum bilinçsizce olsun bitsin herşey ben bir rüya göreyim uyandığımda kızım kollarımda olsun sevdiklerim yanımda olsun..güle oynaya evimize dönelim istiyorum..çok birşey istemiyorum ki..zor zamanları atlatmak istiyorum..sanırım artık çok sıkıldım ama sabretmek zorundayım..iyki varsınız yemin ederim..siz olmasanız ben bilmiyorum hepten içime ata ata patlardım..size yazıyorum anlatıyorum sizde bana cevap verince destek alıyorum..mutlu oluyorum..ALLAH her birinizden teker teker razı olsun..

canım benim 5 faktörde pıhtılaşmam var liste şuan yanımda değil son gebeliğimde sabah akşam iğne vuruldum 0.6 ama şuan tedavi şeklim belli değil

canım bebek son zamanlaında eskisi gibi hareket etmezmiş öyle diyorlar doktorlarda.kendide büyüdüğü için yeri drlaşdığından hareket etmesi azalırmış.üzme kendini çoğu gitti azı kaldı inşallah...

ben buğün kırmızılandımmmm
hayırlısı canım önümüzdeki maçlara kısmet
canım üzülme herşey çok güzel olacak inşallah bebeğini sağsalim çıkaracaksın dualarımız seninlee
bugün yumurtlama günüm akıntıdan da belli ama lekelenmem var günah olur diye korkuyorum ilişkiye girmeye.yumurtlama günlerinde pembe lekelenme olur mu ki....akıl verin bana yaaa.ne yapcam bilmiyorum...

:26: bilmiyomki hiç sanmıyom yumurtlama zamanı renkli akıntı olmaz bence:26:

canım lekelenmem 4 gün filan sürüyor adet gibi.ondan dedim adetliyken ilişki günah ya....

Bence adetliyken de günah değil, yapmıyoduk o dönemlerde ama hoşumuza gitmediğinden pis geldiğinden yoksa günah olduğundan değil. Ki eğer yumurtlama döneminde lekelenme oluyorsa yapmak zorundasın hamile kalamazsınki yoksa.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum...Çok az kaldı Allah'ın izniyle...Azcık daha sabır.Her şey çok güzel olacak inşallah...Dualarımız seninle...

dini konulara bakış açısı kişiden kişiye değişebilir.ben adetliyken eşle beraber olmanın haram olduğunu biliyorum....

bende öyle biliyorum walla abdest almak gerekio..hatta lohusayken bile haram dimi

Evet.Adetli ve lohusayken cinsel ilişki haramdır.Bu dönemlerde ilişkiye girmek sağlık için sakıncalıdır.Ve eşler arasında tiksinmeye sebep olur...Hem bu dönemlerde ilişki olmayınca eşler bir birini daha çok özler...

ben de kan pıhtılaşmasından dolayı bir düşük yaptım.2 aylıkken kalbi atmadı.benim şanslı yanım eşimin doktor olması.o yüzden ilk düşükten sonra tahlilleri yaptırdık.şimdi 5,5 aylık hamileyim.clexane ve coraspine kullanıyorum.allahım isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar merhaba;bende pıhtılaşma testlerini yaptırmak istiyorum ama 23 haftalık bir doğumum var..Bir tane olduğu için fakülte hastanesi yapmaz herhalde...Bana bir yol gösterebilirmisiniz..Özel hastaneler ne kadara yapıyor?birde bu pıhtılaşma testlerinin adlarını yazabilirseniz çok sevinirim..

merhaba geçmiş olsun.... evet 1 tane olduğu için yapmıyorlar daha doğrusu dr dikkate almıyor.. benimde 7 haftalıkken karnımda öldü.. ben yaptırdım fakültede 1.5 ay önce bu testi... tromboz panel diyorlar bu teste ...koagulsayon ve genetik testleri içeriyor... özel hastanelerde 1.500 civarı sanırım ama fakültede yaptırın.. para öedemessiniz...

.kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..hergün vurulduğunuz iğneler fazla kilo yapıyormu yada tam tersi zayıflatıyormu??

çok sevindim seni burda gördüğüme. bu kadar atlattın merak etme düzelecek oğlun. Rabbim onu korusun sana bağışlasın. dualarımız seninle. düzelir merak etme. bizi de merakta bırakma. ara sıra uğra durumdan haberdar et bizi.çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…