kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..hergün vurulduğunuz iğneler fazla kilo yapıyormu yada tam tersi zayıflatıyormu??
kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..hergün vurulduğunuz iğneler fazla kilo yapıyormu yada tam tersi zayıflatıyormu??
merhaba canım ben 4 senedir yaşadığım her hamileliğimde en yüksek dozdan en küçük doza kadar kullandım ama ne kilo aldım ne kilo verdim..sadece diyet yaptım ve o şekilde kilo verdim..kan sulandırıcı iğneler yağlı iğne değil, besleyici iğne değil neden kilo aldırsın yada verdirsin ki?? ben bu hamileliğimin 3.haftasından beri kullanıyorum hamileliğim boyunca 9 kilo aldım mesela..
cemocan nasılsın canım ?Nasıl gidiyor? Sadece 9 kilo mu aldın?Az değil mi?Ben de az kilo alıyorum diye korkuyordum..Sen başlangıçta zayıf mıydın???
canım ben 75 kiloydum boyumda 1.68 ama yapı olarak ben yapılı birisiyim kemiklerim çok iri ve ağır o yüzden kilolu gibi değilim..bu hamileliğimde çok kilo almadım en önemlisi çok şükür ödem yapmadı vücudum..ama diğer gebeliğimde 70 kilo ile hamile kaldım 92 ile sezaryene girmiştim patlamak üzereydim çok ödem yapmıştım o beni fazlasıyla rahatsız etmişti.. kilo almıyorum diye üzülme yeterki bebek beslensin..
hım...Ödem oluşmaması iyi...Ben de zayıf biriyim..Şu ana kadar 4-5 kilo aldım...Bakalım artık hayırlısıyla yavrum beslensin de....İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...Ya bu arada bebekler mutlu olunca mı çok hareket ederler,rahatsız olunca mı?
kızlar herkese günaydııınn :)) güzel hayırlı mutlu bir hafta bizlerin olsun inşallah..kötülükler bizlerden uzak olsun dualarımız kabul olsun..bu arada muharrem ayınız mübarek olsun..artık başlanır aşureler yapılmaya ıııımmm ne de güzel olur offff :)))))
burcu_gen bu arada seni hiç göremiyorum 2-3 gündür nasılsın doğum mu yaptın yoksa?? merak ediyorum seni..benim perşembe kontrolüm var bakalım ozamana kadar dayanabilirim inşallah..dün bütün gün kızımızın odasını düzenledik babamızla eşyalarını ütüledim yerleştirdim..perdesi geldi falan derken dün baya yoruldum..bugünde hafiften sancılar var gibi :))
günaydın kızlar
birazdan oğluma gidicem. ne olur dua edin iyi haberlerle döneyim. doktoru güzel şeyler söylesin. 15 gün oldu. artık dayanamıyorum oğlumu yanımda istiyorum... gözümde yaş dinmiyor. beynim o kadar yorgun ki sürekli uyumak istiyor. hayat durdu benim için... evime bile giremiyorum 15 gündür...
allahım onu bize bağışlasın. sağlıkla kucağıma alıp evime götürmeyi nasip etsin. ne olur dua edin teyzeleri...
günaydın kızlar
birazdan oğluma gidicem. ne olur dua edin iyi haberlerle döneyim. doktoru güzel şeyler söylesin. 15 gün oldu. artık dayanamıyorum oğlumu yanımda istiyorum... gözümde yaş dinmiyor. beynim o kadar yorgun ki sürekli uyumak istiyor. hayat durdu benim için... evime bile giremiyorum 15 gündür...
allahım onu bize bağışlasın. sağlıkla kucağıma alıp evime götürmeyi nasip etsin. ne olur dua edin teyzeleri...
herkese iyi haftalar guzel haberlerle dolu olsun dogacak bebiler saglıkla gelsın annelerının kucagına, adetini bekleyen kimler yada adet olan, yada en superi hamile kalan kimlerrr:)) off gun saymakkk cokk fenaa ya:)
merhaba geçmiş olsun.... evet 1 tane olduğu için yapmıyorlar daha doğrusu dr dikkate almıyor.. benimde 7 haftalıkken karnımda öldü.. ben yaptırdım fakültede 1.5 ay önce bu testi... tromboz panel diyorlar bu teste ...koagulsayon ve genetik testleri içeriyor... özel hastanelerde 1.500 civarı sanırım ama fakültede yaptırın.. para öedemessiniz...
valla canım benim de adet haftam. perşembe olmam lazım hamilemiym değilmiym bilmiyorum ama sanki değilim gibi hissediyorum umarım bu ay biz korunmayanlardan birinin güzel haberini alırız.varmı bi belirti falan sen de. ben de yok sadece yumurtalıklarımın olduğu bölgede ağrı hissediyorum bazen. inş hayırlı haberler veririzzz
valla canım benim de adet haftam. perşembe olmam lazım hamilemiym değilmiym bilmiyorum ama sanki değilim gibi hissediyorum umarım bu ay biz korunmayanlardan birinin güzel haberini alırız.varmı bi belirti falan sen de. ben de yok sadece yumurtalıklarımın olduğu bölgede ağrı hissediyorum bazen. inş hayırlı haberler veririzzz
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?