Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..hergün vurulduğunuz iğneler fazla kilo yapıyormu yada tam tersi zayıflatıyormu??

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim..hergün vurulduğunuz iğneler fazla kilo yapıyormu yada tam tersi zayıflatıyormu??

merhaba canım ben 4 senedir yaşadığım her hamileliğimde en yüksek dozdan en küçük doza kadar kullandım ama ne kilo aldım ne kilo verdim..sadece diyet yaptım ve o şekilde kilo verdim..kan sulandırıcı iğneler yağlı iğne değil, besleyici iğne değil neden kilo aldırsın yada verdirsin ki?? ben bu hamileliğimin 3.haftasından beri kullanıyorum hamileliğim boyunca 9 kilo aldım mesela..

kızlar herkese günaydııınn :)) güzel hayırlı mutlu bir hafta bizlerin olsun inşallah..kötülükler bizlerden uzak olsun dualarımız kabul olsun..bu arada muharrem ayınız mübarek olsun..artık başlanır aşureler yapılmaya ıııımmm ne de güzel olur offff :)))))

burcu_gen bu arada seni hiç göremiyorum 2-3 gündür nasılsın doğum mu yaptın yoksa?? merak ediyorum seni..benim perşembe kontrolüm var bakalım ozamana kadar dayanabilirim inşallah..dün bütün gün kızımızın odasını düzenledik babamızla eşyalarını ütüledim yerleştirdim..perdesi geldi falan derken dün baya yoruldum..bugünde hafiften sancılar var gibi :))

cemocan nasılsın canım ?Nasıl gidiyor? Sadece 9 kilo mu aldın?Az değil mi?Ben de az kilo alıyorum diye korkuyordum..Sen başlangıçta zayıf mıydın???

cemocan nasılsın canım ?Nasıl gidiyor? Sadece 9 kilo mu aldın?Az değil mi?Ben de az kilo alıyorum diye korkuyordum..Sen başlangıçta zayıf mıydın???

canım ben 75 kiloydum boyumda 1.68 ama yapı olarak ben yapılı birisiyim kemiklerim çok iri ve ağır o yüzden kilolu gibi değilim..bu hamileliğimde çok kilo almadım en önemlisi çok şükür ödem yapmadı vücudum..ama diğer gebeliğimde 70 kilo ile hamile kaldım 92 ile sezaryene girmiştim patlamak üzereydim çok ödem yapmıştım o beni fazlasıyla rahatsız etmişti.. kilo almıyorum diye üzülme yeterki bebek beslensin..

hım...Ödem oluşmaması iyi...Ben de zayıf biriyim..Şu ana kadar 4-5 kilo aldım...Bakalım artık hayırlısıyla yavrum beslensin de.... İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...Ya bu arada bebekler mutlu olunca mı çok hareket ederler,rahatsız olunca mı?

ben en ufacık üzüleyim sinirleneyim kızgın olayım yada ağlamaklı olayım bebek en aşağı 2 gün hareket etmiyor..bebeği strese sokunca hareketleri olmuyor yada hissetmiyorsun..ama normal birgünde normal saatindeysen herşey yolunda moralin yerindeyse çok rahatlıkla hissedersin..benim kızımın o yönden maşallahı var

herkese iyi haftalar guzel haberlerle dolu olsun dogacak bebiler saglıkla gelsın annelerının kucagına, adetini bekleyen kimler yada adet olan, yada en superi hamile kalan kimlerrr:)) off gun saymakkk cokk fenaa ya:)

günaydın kızlar

birazdan oğluma gidicem. ne olur dua edin iyi haberlerle döneyim. doktoru güzel şeyler söylesin. 15 gün oldu. artık dayanamıyorum oğlumu yanımda istiyorum... gözümde yaş dinmiyor. beynim o kadar yorgun ki sürekli uyumak istiyor. hayat durdu benim için... evime bile giremiyorum 15 gündür...

allahım onu bize bağışlasın. sağlıkla kucağıma alıp evime götürmeyi nasip etsin. ne olur dua edin teyzeleri...

Yok canım doğurmadım :) çok vaktim olmadı sadece arada foruma girdim okudum çıktım.
Ne güzel odası da hazırlanmış. Bizim de hazır gibi herşey.
Yarın doktor kontrolüm var, gün belirlenecek. Ara ara kasılmalar sıklaşıyor sonra bir süre hiç olmuyor. Yarın nst de çıkar zaten durum, ona göre bir gün belirleyecek bakalım doktorumuz. Yarın akşam yazarım zaten günümüzü.

İnşallah güzel haberlerle dönersin, ayrılık çok zor olmalı. Off valla seni düşündükçe ben daralıyorum, umarım daha fazla ayrı kalmak zorunda kalmazsınız.

amin amin canım allah kımseyı canından kanından ayırmasın

herkese iyi haftalar guzel haberlerle dolu olsun dogacak bebiler saglıkla gelsın annelerının kucagına, adetini bekleyen kimler yada adet olan, yada en superi hamile kalan kimlerrr:)) off gun saymakkk cokk fenaa ya:)

valla canım benim de adet haftam. perşembe olmam lazım hamilemiym değilmiym bilmiyorum ama sanki değilim gibi hissediyorum umarım bu ay biz korunmayanlardan birinin güzel haberini alırız.varmı bi belirti falan sen de. ben de yok sadece yumurtalıklarımın olduğu bölgede ağrı hissediyorum bazen. inş hayırlı haberler veririzzz

Sağol arkadaşım bilgi verdiğin için..İnşallah fakültede yaptırabilirm..

ay aynen hıldancım bendede bır belırtı yok gıbı bende sadece sag tarafımda batma hıssedıyorum okadar, benım daha cok var adetıme 23 gıbı olacam, bu ayda cok calıştım valla:)) ınsallahh ya bırımız guzel bır haberle gelır, sabırsızlıkla beklıyorum valla,

kızlar nasılsınız yazamadım 1 haftadır evde yattım rapor aldım. birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. bol su içmem lazım ben bir yudum su içsem midem bulanıyor. ne yapacaksam

MELTEMCİM ; çok zor senin için biliyorum..ama şükret dua et sabret..Allah sabredenlerin yanındadır her zaman..doktorlar oğlunu iyileştirmek için uğraşıyorlar ve göreceksin o iyi olacak...dua et bebeğine ninniler söyle içinden ne geliyorsa onu gördüğün zaman susma söyle..o onları anlayacak ve hissedecek ve göreceksin iyi olacak Allahın izniyle

BURCU ; iyi olduğuna sevindim canım..bende göremeyince seni endişelendim sen doğurursan hemen arkandan ben doğurucam gibi...neden bu kadar korkuyorsam sanki..ayy doğum tarihini heyecanla bekliyorum canım..bakalım sana ne dicek??? hayırlı haberlerle gel inşallah..

Ayyy batimiz ayni gun cok heyecanli bende belirti yokkk
Bakalim hayirlisii :18::18::18::18:

canım benim yaa sürekli aklımda ve dualarımdasın...Allah en kısa zamanda bebeğini alıp evine gitmeyi nasip etsin, ne kadar zordur bu bekleyiş tahmin bile edemem...ama içini ferah tut sen herşey düzelecek inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…