ay aynen hıldancım bendede bır belırtı yok gıbı bende sadece sag tarafımda batma hıssedıyorum okadar, benım daha cok var adetıme 23 gıbı olacam, bu ayda cok calıştım valla:)) ınsallahh ya bırımız guzel bır haberle gelır, sabırsızlıkla beklıyorum valla,
kızlar nasılsınız yazamadım 1 haftadır evde yattım rapor aldım. birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. bol su içmem lazım ben bir yudum su içsem midem bulanıyor. ne yapacaksam
benim de 23 kasım.eşim kızımızı rüyasında görmüş güya konuşmaya başlamış benim karnımı gösterip dolu dolu,var var demiş.bakalım nasip....ben bu kadar lekelenmeyle hamile kalır mıyım bilmem de nasip Allahtan umut kesilmez...[/QUOTE
ınşaaalhh canım eşinin ruyası cıkarrr hiç bilemezsın allahtan umut kesilmez , umarımm guzell haberler olurr bu ayyy:) belitrti varmı pekii sende?
ınşaaalhh canım eşinin ruyası cıkarrr hiç bilemezsın allahtan umut kesilmez , umarımm guzell haberler olurr bu ayyy:) belitrti varmı pekii sende?
yok canım ama 17 sinde doktoruma gidicem bu lekelenmeler nedeniyle bakalım.eğer hamileysem ogünkü muaynede belli olur mu...
yok canım ama 17 sinde doktoruma gidicem bu lekelenmeler nedeniyle bakalım.eğer hamileysem ogünkü muaynede belli olur mu...[/QU
anladım canımm neden acaba bu lekelenmeler? evett hamıleysen bellı olur muayene sırasındaa canım
kızlar bu arada topik ne kadar sakinledi...neden böyle oldu??? nerdesiniz arkadaşlar kış gelince herkesler kayboldu yaaa(( umarım herkes iyidir..
Ayyy batimiz ayni gun cok heyecanli bende belirti yokkk
Bakalim hayirlisii :18::18::18::18:
evet canım batlar aynı benim adetler genelde düzenlidir perşembe görmem lazım bi ihtimal yarın da kırmızılanabilirim hayırlısı ama biz korunmayanlardan birinin güzel haberini almayı çok istiyorum bu ay. hayırlı ise inş. olur
canım nasılsın senin sezeryan tarihi kesinleşmiş mi ne zaman allahın izniyle doğumun. inş. sağlıcakla güzel kızını kucağına alırsın ve hepimiz için koklarsın
canııımm sağol iyiyim çok şükür..benim doktorum böyle yarım ağız 26 kasım dedi ama 30 kasıma kadar da uzayabilir ama aralık olmayacak dedi..bu ayın sonuna doğru bekliyoruz bakalım..perşembe kontrolüm var hem pt testi de yaptırıcam bakalım onun sonucuna göre tarih kesinleşecek...ahhh kızımı sağlıkla bir alsam kucağıma hepiniz için öpücem koklucam..Allahım senin teyzoşlarına da senin gibi güzel evlatlar nasip etsin dicem..dualarım hem kendim hemde sizler için Rabbim yardımcımız olsun her zaman..
canım MELTEMİM yasadıkların cok zor senı cok ıyı anlıyorum umarım cok ıyı haberler almıssındır Rabbım bebegıne saglıcakla kavustursun bır daha hiç ayırmasın canım arkadasım benım allah sanada dayanma gucu versın
BUCU;canım topıgın taze annesı nasılsın annelık nasıl gıdıyor oğlusumz nasıl bakım adapte oldumu bızım dunyamızaöpüyoruz emirimle minik canavarı
CEMOCAN;canım tebrıkler cok az kalmıs heyecanlandım valla Rabbım korktuklarına ugratmasın saglıklıca kavus ınsallah
veeeee......diğer bütün arkadaslar sizlerde cok ıyısınız umarım hamişler ıcok ıyıdır ınsallah .heyecanla batı bekleyen arkadaslar var osabrı zorlayan gunlerı coook ıyı bılırım inşallah gebelık testlerıne fazla para dokmeden hamıs kalırsınız topıgımızın nufusunu arttırırsınızhoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?