Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim de 23 kasım.eşim kızımızı rüyasında görmüş güya konuşmaya başlamış benim karnımı gösterip dolu dolu,var var demiş.bakalım nasip....ben bu kadar lekelenmeyle hamile kalır mıyım bilmem de nasip Allahtan umut kesilmez...

kızlar nasılsınız yazamadım 1 haftadır evde yattım rapor aldım. birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. bol su içmem lazım ben bir yudum su içsem midem bulanıyor. ne yapacaksam

Geçmiş olsun. Az az ama sık iç, olmazsa su içmeden önce kızarmış ekmek, leblebi gibi suyu emecek birşeyler ye öyle iç. Enfeksiyon önemli ilerlemesine izin verme.

ınşaaalhh canım eşinin ruyası cıkarrr hiç bilemezsın allahtan umut kesilmez , umarımm guzell haberler olurr bu ayyy:) belitrti varmı pekii sende?

yok canım ama 17 sinde doktoruma gidicem bu lekelenmeler nedeniyle bakalım.eğer hamileysem ogünkü muaynede belli olur mu...

yok canım ama 17 sinde doktoruma gidicem bu lekelenmeler nedeniyle bakalım.eğer hamileysem ogünkü muaynede belli olur mu...

günaydın canım..ben hep hamile kalanlardan duyuyordum böyle lekelenme olduğunu..bende hiç böyle bir durum olmadı..ama kimi arkadaşlarımın bu şekilde olmuştu ve daha sonra hamile olduklarını öğrendiler..inşallah sende güzel haberlerle dönersin..

kızlar bu arada topik ne kadar sakinledi...neden böyle oldu??? nerdesiniz arkadaşlar kış gelince herkesler kayboldu yaaa (( umarım herkes iyidir..

canım nasılsın senin sezeryan tarihi kesinleşmiş mi ne zaman allahın izniyle doğumun. inş. sağlıcakla güzel kızını kucağına alırsın ve hepimiz için koklarsın

Ayyy batimiz ayni gun cok heyecanli bende belirti yokkk
Bakalim hayirlisii :18::18::18::18:

evet canım batlar aynı benim adetler genelde düzenlidir perşembe görmem lazım bi ihtimal yarın da kırmızılanabilirim hayırlısı ama biz korunmayanlardan birinin güzel haberini almayı çok istiyorum bu ay. hayırlı ise inş. olur

Insallah canim sende de guzel haber gelir

canım nasılsın senin sezeryan tarihi kesinleşmiş mi ne zaman allahın izniyle doğumun. inş. sağlıcakla güzel kızını kucağına alırsın ve hepimiz için koklarsın

canııımm sağol iyiyim çok şükür..benim doktorum böyle yarım ağız 26 kasım dedi ama 30 kasıma kadar da uzayabilir ama aralık olmayacak dedi..bu ayın sonuna doğru bekliyoruz bakalım..perşembe kontrolüm var hem pt testi de yaptırıcam bakalım onun sonucuna göre tarih kesinleşecek...ahhh kızımı sağlıkla bir alsam kucağıma hepiniz için öpücem koklucam..Allahım senin teyzoşlarına da senin gibi güzel evlatlar nasip etsin dicem..dualarım hem kendim hemde sizler için Rabbim yardımcımız olsun her zaman..

İnşallah canım.Sağlıkla alırsın kucağına...

canım MELTEMİM yasadıkların cok zor senı cok ıyı anlıyorum umarım cok ıyı haberler almıssındır Rabbım bebegıne saglıcakla kavustursun bır daha hiç ayırmasın canım arkadasım benım allah sanada dayanma gucu versın

BUCU;canım topıgın taze annesı nasılsın annelık nasıl gıdıyor oğlusumz nasıl bakım adapte oldumu bızım dunyamızaöpüyoruz emirimle minik canavarı

CEMOCAN;canım tebrıkler cok az kalmıs heyecanlandım valla Rabbım korktuklarına ugratmasın saglıklıca kavus ınsallah

veeeee......diğer bütün arkadaslar sizlerde cok ıyısınız umarım hamişler ıcok ıyıdır ınsallah .heyecanla batı bekleyen arkadaslar var osabrı zorlayan gunlerı coook ıyı bılırım inşallah gebelık testlerıne fazla para dokmeden hamıs kalırsınız topıgımızın nufusunu arttırırsınız hoşçakalın

annelik çok güzel gidiyor ama biraz yorucu gündüz uyuyoruz akşamları ayaktayız 3 e kadar birde gaz problemimiz var ama inanki hiçbiri problem değil bu duyguyu yaşıyorum ya allaha şükürler olsun zamanla adapte olacak sanırım bizim dünyamıza ağlamaya başlayınca elektrik süpürgesi ve fön makinesi sesi kurtarıcımız bilgisayardan açıyorum sakinleşiyor aklınızda olsun hamile bayanlar iyi bir kurtarıcı:)bizde minik emiri öpüyoruz teyzesi

mltm

seni çok iyi anlıyorum canım sarılık yüzünden eğer düşmezse hastaneye yatırabiliriz dediklerinde annelik buymuş demekki dedim kaç gün ağlamaktan öldüm ama dua edelim ki oğluşun tedavi gördüğü için hastanede inşallah hayırlı haberlerle oğluşun kucağında evine döneceksin canım dualarım seninle ve oğluşunla

cemocan

canım az kaldı artık ama bence doktorun doğumunu 26 kasımdan daha ileri bi tarihe atmasına izin verme sonuçta senin bi geçmişin var bunuda göz önüne almalı ve bizler için zaman daraldıkça korkularda başlıyor inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın burda bebişlerin huzursuzluklarından bahsedeceğiz

burcu_gen

bugün kontrolun varmış hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

kızlar nasılsınız ben heyecanla cumanın olmasını bekliyorum kalp atımı duymak için bol bol yatıyorum dinleniyorum yürüyüş yapıyorum evde fındık kara üzüm kuru dut ananas yiyorum bol bol günde 2 tanede hurma yiyorum hala hic bir belirtim yok midemde bulanmıyo bazı zamanlar hamile olduğumu bile unutuyorum yani o derce bişey hissetmiyorumm umarım bebeğim benimledir kızlar cok zorr bi blirtim olsa benimle diye ümitlenicem ama hayırlısı olsun diyorumm bugün 7+1 olduk fakat gecen hafta günümüze göre kesemiz küçüktü 1 hafta geriden geliyodu inş. toparlamıstır kendini bana önericeğiniz bisey varmı kızlar nolur yardımcı olun hepiniz allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…