Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meltemcim durumunu en iyi bizler anlıyoruz inan. rabbim yavrunu korusun. dualarımız sen ve oğlunla. Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah.

merhaba Allah şifa versin inşş toparlanır bebeginiz sağlıkla kucağınıza alırsınız ...

ayyy maasallah mınık beyfendıye.ınsallah gaz problemınızde enkısazamanda gecer canım.uykusuz kalma bebiş uyuyunca sende kestır canım yoksa cok sınır yıpratıyo yanında bırılerı varsa onlarında etınden sutunden faydalan

ayyy maasallah mınık beyfendıye.ınsallah gaz problemınızde enkısazamanda gecer canım.uykusuz kalma bebiş uyuyunca sende kestır canım yoksa cok sınır yıpratıyo yanında bırılerı varsa onlarında etınden sutunden faydalan

canım inşallah cuma günü hayırlı haberlerle dönersin ben hamileliğimde hurma hiç yemedim rahimde açılma erken doğum gibi sebeplerini okuduğum için araştır istersen

ay canım hiç sorma aslında kardeşim var yardımcı oluyor sağolsun ama ben gündüz hiç uyuyamıyorum hatta benle dalga geçiyolar zombi gibi oldum diye:)

Bencede hurmayı doğuma yakın tüketmekte fayda var.Doğumu kolaylaştırıyor.Kuzenimin doktoru hurma yeme demiş..Son ayda yeriz hurmayı...

İyi geceler herkese.
Kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda, tarihimizi aldık 26 kasım. Haftaya bir kontrol daha var, belki tarih değişebilir belki de zaten doktorun dediği gibi erken gelebilir Mert Bey.
Cemile belki aynı gün doğum yaparız ne dersin???

burcuu inanmıyorum yaaa aynı güne denk gelmiş tabi değişmezse ve erken gelmezse bebekler :)) hayırlı olsun şimdiden canım ALLAH SAĞ SALİM BİZLERE KAVUŞTURSUN BEBEKLERİMİZİ..

şimdi size bir sorum olacak ben bu geceden beri ağrı çekiyorum kasıklarım ve eski dikişlerim ağrıyor..bebek baş aşağı pozisyon aldı bunu çok rahat anlayabiliyorum..karnım aşağı düştü kızımın ayakları tamamiyle diyaframımın üzerinde ayaklarıyla ittiriyor..ve sanırım ishal gibiyim..kızlar bu neyin nesi yani erken doğum falan belirtisi mi??ben ne yapmalıyım doktorumu arasam mı ya acil sezaryen derse ben çok korkuyorum geceden beri hiç uykum yok ağrı geldikçe ağladım..

Bencede hurmayı doğuma yakın tüketmekte fayda var.Doğumu kolaylaştırıyor.Kuzenimin doktoru hurma yeme demiş..Son ayda yeriz hurmayı...

okuduğum bir kitapta köyde yaşayan bir kadın düşük yapmak için bol bol hurma yiyordu...
hurma zararlı olabilir. ya da batıl bir şey. ama yine de dikkat etmek lazım...

Olabilir de olmayabilir de. Ben de gecen gun ishaldim sonra gecti. Bazen bebek asagiya cok bastiriyor sancim olmuyor ama asagida hissediyorum sonra cani sikiliyor vazgecip yuksri cikiyor yine. Biraz daha bekle istersen, soluna yat dinlen bak bakalim sancin olacak mi. Ona gore ararsin doktoru.
belki de acil sezeryan dese senin icin daha iyi olur ne oldugunu anlamadan bir bakarsin kizin kucaginda :)

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.benim de bir tane 28 haftalık bir tane de 25 haftalık bebeklerim karnımda oldu.arada bir tane de dış gebelik geçirdim.tek tüpüm alındı.bunlardan önce de 2 tane sag evladım var ellerinizden öper.sonuncu bebeğimi Mayıs ayında suni sanciyla dogum yaptım.hiçbir sorun yokken aniden kalbi durdu yavrumun.doktorlar hiçbir şey bulamadılar.2 aydır yeniden denemeye başladım bat 27 Kasım bugün doktora gittim.kan pihtilasmasi testi verdi özel hastane oldugu icin 750 tl dediler.başka nerde yaptirabilirim bilgilendirirseniz sevinirim.

ishal doğum belirtisi diyorlar da o yüzden tereddüt ettim..ben gece çok ağrı çektim burcu ya..ayaklarını kaburga kemiklerime dayayıp kendini aşağı doğru ittirdi hep..o kadar çok ağrıdı ki dikişlerim korktum..sürekli soluma yatıyorum ve sürekli hareket halinde maşallah benimki artık aşağıda yukarı hiç çıkmıyor aşağıyı zorluyor cadıı :)))) sabredicem yaa hemen atlamıcam doktor diye..acil sezeryan olmasın canım ya ben korkuyorum öyle şeyden benim diğeri de öyleydi o yüzden bak panik atak hastalığına kaldım o yüzden inşallah zamanında hayırlısıyla doğar..

hayırlısı canım ama ben ateş ölçmeyi deniyorum bu sabah ateşim düştü yani kırmızılar gelecek demek oluyor kısmet önümüzdeki maçlara artık
maaşallah gözünaydın canım sağsalim kucağına alırsın inşallah

çok geçmiş olsun üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ben öyle yaptırdım

Teşekkür ederim sigortalı olmak gerekiyor mü

evet cnm sigortalı olunca ücretsiz ben öyle bakıyorum tüm testlerimi yaptırdım genetik kromozom pıhtılaşma hiç para ödemedim

Sagolasin artık herseyden korkar oldum hamile kalmaktan da korkuyorum hamile kalamamaktan da korkuyorum(((bu sefer herseye dikkat etmek istiyorum.psikolojim yeniden aynı seyleri yasamaya dayanacak gibi degil.

selam kızlar çok fazla giremesem de ara ara bakıyorum herkes iyimi diye. burcu ve cemaocan'ın doğumları iyice yaklaşmış. çok sevindim. umarım sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza. hildan umarım sen de mutlu haberi alırsın. inşallah bu ay olur. herkese iyi ve güzel günler diliyorum.

Sagolasin artık herseyden korkar oldum hamile kalmaktan da korkuyorum hamile kalamamaktan da korkuyorum(((bu sefer herseye dikkat etmek istiyorum.psikolojim yeniden aynı seyleri yasamaya dayanacak gibi degil.

benimde sağlıklı bir oğlum var ondan sonra 3 düşük yaptım ve pıhtılaşma çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…