bana yardım edermisinizzzz
slm kızlar bayramdan 1gün önce bende krütaj oldum 3 aylık bebeğim kalp durması nedeniyle alındı.oysa 4yıl uğraşım sonucu gebe kalmıştımmmm.büyük bi yıkım oldu benim için.
yarın bende kan pıhtılaşması varmı yokmu baktırıcam.sadece kan tahlilimi vericem napacam bana biraz anlatırmısınız???
evet canım trombofili paneli testi yaptıracaksın sadece kan vereceksin
kromozomlara baktıracaksan eşinde gelecek birlikte kan vereceksiniz.
aç tok farketmiyor ama ben sabah aç gitmiştim.
daha önce kromozon tahlili yaptırmıştık kromozon genlere bakıyolar değilmi???
testin çıkması uzun üsüryormuuu??
cvbın için çok teşekkürler
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.benim de bir tane 28 haftalık bir tane de 25 haftalık bebeklerim karnımda oldu.arada bir tane de dış gebelik geçirdim.tek tüpüm alındı.bunlardan önce de 2 tane sag evladım var ellerinizden öper.sonuncu bebeğimi Mayıs ayında suni sanciyla dogum yaptım.hiçbir sorun yokken aniden kalbi durdu yavrumun.doktorlar hiçbir şey bulamadılar.2 aydır yeniden denemeye başladım bat 27 Kasım bugün doktora gittim.kan pihtilasmasi testi verdi özel hastane oldugu icin 750 tl dediler.başka nerde yaptirabilirim bilgilendirirseniz sevinirim.
selam kızlar çok fazla giremesem de ara ara bakıyorum herkes iyimi diye. burcu ve cemaocan'ın doğumları iyice yaklaşmış. çok sevindim. umarım sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza. hildan umarım sen de mutlu haberi alırsın. inşallah bu ay olur. herkese iyi ve güzel günler diliyorum.
pıhtılaşma testi 10 gün sürüyor canım
selam kızlar çok fazla giremesem de ara ara bakıyorum herkes iyimi diye. burcu ve cemaocan'ın doğumları iyice yaklaşmış. çok sevindim. umarım sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza. hildan umarım sen de mutlu haberi alırsın. inşallah bu ay olur. herkese iyi ve güzel günler diliyorum.
merhaba kızlar;
ben bu ay reglem 5 gün gecikince cumartesi günü umutsuz bir şekilde beta hcg yaptırmaya gittim çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay korunduk ancak bir kaç kez korunmadık ve beta hcg 779 çıktı sonrasında kleksan 04, progestron, folbiol, bebe aspirini ve matofin kullandım bugün de doktora gittik keseyi gördü fakat hiç ilgilenmedi ilaçlara devam etmemi söyledi ben appt pt ve INR yi sordum fakat hiç gerek yok artık öyle şeyler yapılmıyor eskide kaldı dedi ve 3 hafta sonra kalp atışları duyulur gel dedi, gönderdi. biz de tatmin olmadık şimdi prof. gitmeyi düşünüyorum malum doğu illerinde tecrübeli doktor bulmak güç size bir sorum olacak uzun zamandır bu siteyi de takip ediyorum aynı kaderi paylaşan bir çok arkadaşımı da tanıyorum. nasıl bir süreçten geçtiklerini okudukça üzülüyorum. aynı şeyleri yaşayan ne kadar çok kişi varmış diyorum. ben de 1 düşük 2 kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum burda geçmişi okuduğumda kleksanın dozunu APTT ve INR ye göre ayarladandığını okudum çoğu yerde ben de riske atmak istemiyorum açıkçası sizce bu testler gerekli mi? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba kızlar;
ben bu ay reglem 5 gün gecikince cumartesi günü umutsuz bir şekilde beta hcg yaptırmaya gittim çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay korunduk ancak bir kaç kez korunmadık ve beta hcg 779 çıktı sonrasında kleksan 04, progestron, folbiol, bebe aspirini ve matofin kullandım bugün de doktora gittik keseyi gördü fakat hiç ilgilenmedi ilaçlara devam etmemi söyledi ben appt pt ve INR yi sordum fakat hiç gerek yok artık öyle şeyler yapılmıyor eskide kaldı dedi ve 3 hafta sonra kalp atışları duyulur gel dedi, gönderdi. biz de tatmin olmadık şimdi prof. gitmeyi düşünüyorum malum doğu illerinde tecrübeli doktor bulmak güç size bir sorum olacak uzun zamandır bu siteyi de takip ediyorum aynı kaderi paylaşan bir çok arkadaşımı da tanıyorum. nasıl bir süreçten geçtiklerini okudukça üzülüyorum. aynı şeyleri yaşayan ne kadar çok kişi varmış diyorum. ben de 1 düşük 2 kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum burda geçmişi okuduğumda kleksanın dozunu APTT ve INR ye göre ayarladandığını okudum çoğu yerde ben de riske atmak istemiyorum açıkçası sizce bu testler gerekli mi? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Canım nasılsın?Uzun zamandır görünmüyordun...Nasıl gidiyor?
canım hayırlı olsun umarım sağlıklı bi gebelik olur bence hiç durma araştr iyi bi doktor. bulunduğun ilde olmasa bile çevre illerden araştr belki iyi bi doktor bulursun. malum yaşadığımız kötü tecrübelerden dolayı iyi bi doktorla yola devam etmemiz lazım
canım hayırlı olsun umarım sağlıklı bi gebelik olur bence hiç durma araştr iyi bi doktor. bulunduğun ilde olmasa bile çevre illerden araştr belki iyi bi doktor bulursun. malum yaşadığımız kötü tecrübelerden dolayı iyi bi doktorla yola devam etmemiz lazım
gözünaydın canım hakkında hayırlısı olsun.hangi ildeydin sen?olmazsa üniversite hastaneine git...
Teşekkür ederim canım Rabbim inşallah hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin ben gaziantepteyim burda üniversite hastanesi var ve asistan doktorlar bakıyor malesef yrd doç, doç ve prof muayeneye bakmıyor özeline gitmek gerekiyor burda gitmediğimiz doktor kalmadı eşime başka doktora gidelim dedim o da gitmediğimiz doktor kalmadı dedi. ben de prof. gidecem bakalım o ne yapacak olmadı dediğin gibi çevre illeri araştırrım.
merhaba kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?