canım ateş ölçme yöntemi topiki var oraya gel görüşelim biraz detaylıcanım nasılsın ben de her an adet olcakmşm gibi belirti var yumurtalklarmda ağrı oluyo. sana zahmet şu ateş ölçmeyi anlatrmısın merak ettiim
gözünaydın canım sağlıklı hamilelikler diliyorum onusunda uzman dr larla görüşmerhaba kızlar;
ben bu ay reglem 5 gün gecikince cumartesi günü umutsuz bir şekilde beta hcg yaptırmaya gittim çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay korunduk ancak bir kaç kez korunmadık ve beta hcg 779 çıktı sonrasında kleksan 04, progestron, folbiol, bebe aspirini ve matofin kullandım bugün de doktora gittik keseyi gördü fakat hiç ilgilenmedi ilaçlara devam etmemi söyledi ben appt pt ve INR yi sordum fakat hiç gerek yok artık öyle şeyler yapılmıyor eskide kaldı dedi ve 3 hafta sonra kalp atışları duyulur gel dedi, gönderdi. biz de tatmin olmadık şimdi prof. gitmeyi düşünüyorum malum doğu illerinde tecrübeli doktor bulmak güç size bir sorum olacak uzun zamandır bu siteyi de takip ediyorum aynı kaderi paylaşan bir çok arkadaşımı da tanıyorum. nasıl bir süreçten geçtiklerini okudukça üzülüyorum. aynı şeyleri yaşayan ne kadar çok kişi varmış diyorum. ben de 1 düşük 2 kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum burda geçmişi okuduğumda kleksanın dozunu APTT ve INR ye göre ayarladandığını okudum çoğu yerde ben de riske atmak istemiyorum açıkçası sizce bu testler gerekli mi? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar genetik testlerimin sonucunu aldım ve sonuçta faktör v leiden , protrombin ıı pozitif heterozigot yazıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.
Arastirma yani universite hastanelerinde yaptirabilirsin.
Hangi sehirde yasadigini yazarsan Daha net bi yer soylenebilir
İstaNbulda yasıyorum arkadasim
Istanbulda anadolu yakasinda
kartal devlet arastirma hastanesi
Zeynep kamil
Marmara universitesi hastanesi
Avrupa yakasindada
Capa
Cerrahpasa hastanelerinde
bildigim kadariyla yapiliyor sigorta kapsamindaysan ucret odemeden butun testlerini yaptirabilirsin tabi kadin dogumcunun da ayni hastanede bulunmasi ve senden gerekli testleri istemesiyle. Trombofili paneli testleri, kromozom analizi testleri, hormon testleri vs vs...
Tesekkur ederim canim sagol cevapladigin icin
tatlım bende 2 düşük yasadım su anda 3. gebeliğimi yasıyorum 7 haftalık bende folbiol corasprin beneksol b12 cleksan 0.4 günde 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorumm ama hala korkularım var bebeğimin yarın kalp atımı için dr gidecez endişem cok büyük biz elimizden geleni yapıyoruz rabbime emanetttt ben ankaradayım özel hastanede aptt ınr baktırdım su an için yeterli 1 iğne dedi dr bakalımm hayırlısı olsun inş...merhaba kızlar;
ben bu ay reglem 5 gün gecikince cumartesi günü umutsuz bir şekilde beta hcg yaptırmaya gittim çünkü geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim için bu ay korunduk ancak bir kaç kez korunmadık ve beta hcg 779 çıktı sonrasında kleksan 04, progestron, folbiol, bebe aspirini ve matofin kullandım bugün de doktora gittik keseyi gördü fakat hiç ilgilenmedi ilaçlara devam etmemi söyledi ben appt pt ve INR yi sordum fakat hiç gerek yok artık öyle şeyler yapılmıyor eskide kaldı dedi ve 3 hafta sonra kalp atışları duyulur gel dedi, gönderdi. biz de tatmin olmadık şimdi prof. gitmeyi düşünüyorum malum doğu illerinde tecrübeli doktor bulmak güç size bir sorum olacak uzun zamandır bu siteyi de takip ediyorum aynı kaderi paylaşan bir çok arkadaşımı da tanıyorum. nasıl bir süreçten geçtiklerini okudukça üzülüyorum. aynı şeyleri yaşayan ne kadar çok kişi varmış diyorum. ben de 1 düşük 2 kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum burda geçmişi okuduğumda kleksanın dozunu APTT ve INR ye göre ayarladandığını okudum çoğu yerde ben de riske atmak istemiyorum açıkçası sizce bu testler gerekli mi? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
bucuuuuuuuuuuu kız ne zamannnnn burcuyla cemocanın günleri ayyy heyecanlandımmmmgebeliğin hayırlı olsun canım bende 4 düşük yaptım 5.hamileliğimde allahıma şükürler olsun ki kucağıma alabildim 15 gün önce bendende doktor aptt ve ınr testi istemedi sezeryandan 1 gün önce yaptırdım bu testleri bende clexane 0.4 bebe aspirini folbiol kullandım ayrıca progestanıda 9 ay kullandım
kızlar aptt pt inr baktırdım... pt-inr değerlerim gitgide yükseliyor.. kafayı yemek üzereyim ağlıyorum sürekli...pt 16,9 normal değerleri 10,5-15,5 arası olması gerekirken... inr 1,4 normal değerler 1- 1,3 arası olması gerek... ben napıcam kızlar ya yok mu bilgisi olan..yalvarırım bişey söyleyin.. yaaa ben bu şekilde nasıl ameliyata girerim ben..napıcam ne edicem.. doktorumla bugün kesin birbirimize giricez ya hayırlısı bakalım.... çok korkuyorum lütfen cevap verin
İyi günler arkadaşlar.Buraya sık sık yazamasamda hemen hemen hergün girip okuyorum.Yazamamamın sebebi şimdiye kadar bir gelişme olmamasıydı.Cemocan sakın kendini strese sokma canım.Sakin ol,dua et ve bilinçli hareket et canım.Doktoruna güvenmiyorsan onu hemen terk et ya da bir başkasının da fikrini al.ASma lütfen çok stres yapma e mi canım.Hamile arkadaşların zamanında sağlıkla bebeklerine kavuşması için dua ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben bu ay hamilelik için çok hazırlandım ve yumurta takibi yaptım.Ancak doktorum aspirine evet iğneye kese görünmeden lüzüm yok diyor.Burada okuduğum bazı arkadaşlar yumurtlamadan sonra iğneye başlamışlardı.Ben de başlamak istiyorum.Nasıl olsa bir zararı da yok.Çünkü pıhtılaşma azda olsa var biliyoruz.Diğer üç kayıbın sebebi de bence pıhtılaşma doktorlara göre ise olabilir ama olamazdaymış.İğnelerimi aldım bile:))Sormak istediğim sabah akşam mı yoksa sadece günde bir kere mi vurulmalıyım.
Kleksan04'ü yumurtlaman sonra ya da hamilelik başlar başlamaz vuran arkadaşlar lütfen yazın bana...Artık işimi şansa bırakmak istemiyorum...[/QUOTE
canım ben yumurtlamadan sonra başlamıştım. 0,4 günde 1 tane. sonrasında 0,6'ya yükseltildi. ama ne yazıkki onu da kaybettim. umarım senin için en hayırlısı olur.
tatlım bende 2 düşük yasadım su anda 3. gebeliğimi yasıyorum 7 haftalık bende folbiol corasprin beneksol b12 cleksan 0.4 günde 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorumm ama hala korkularım var bebeğimin yarın kalp atımı için dr gidecez endişem cok büyük biz elimizden geleni yapıyoruz rabbime emanetttt ben ankaradayım özel hastanede aptt ınr baktırdım su an için yeterli 1 iğne dedi dr bakalımm hayırlısı olsun inş...
bucuuuuuuuuuuu kız ne zamannnnn burcuyla cemocanın günleri ayyy heyecanlandımmmm
kızlar aptt pt inr baktırdım... pt-inr değerlerim gitgide yükseliyor.. kafayı yemek üzereyim ağlıyorum sürekli...pt 16,9 normal değerleri 10,5-15,5 arası olması gerekirken... inr 1,4 normal değerler 1- 1,3 arası olması gerek... ben napıcam kızlar ya yok mu bilgisi olan..yalvarırım bişey söyleyin.. yaaa ben bu şekilde nasıl ameliyata girerim ben..napıcam ne edicem.. doktorumla bugün kesin birbirimize giricez ya hayırlısı bakalım.... çok korkuyorum lütfen cevap verin
BURCUGENN ve CEMOCANN kızlar bebeğinizi kucağınıza almanıza 11 gün kalmı ay çok heyecanlı yaa:18::18:RABBİM kolaylıklar versin..
TUĞBESR canım inşaallah sende yarın pıt pıtları duyarsın...
Canim once sakin olmaya calis, ignenin dozumu dusurulmeli aCaaba?? Sen aspirin kullaniyormuydin yoksa kesmismiydin?
Yine en iyi cevabi doktorun verir diye dusunuyorum..
Gunde 2 doz igneydi dimi? Simdi ilk sayfaya gidemiyorum telden giriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?