Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım nasılsın ben de her an adet olcakmşm gibi belirti var yumurtalklarmda ağrı oluyo. sana zahmet şu ateş ölçmeyi anlatrmısın merak ettiim
canım ateş ölçme yöntemi topiki var oraya gel görüşelim biraz detaylı
gözünaydın canım sağlıklı hamilelikler diliyorum onusunda uzman dr larla görüş
Selam arkadaşlar genetik testlerimin sonucunu aldım ve sonuçta faktör v leiden , protrombin ıı pozitif heterozigot yazıyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

geçmiş olsun canım pıhtılı arkadaşlara hoşgeldin

günaydın herkese nasılsınız umarım herşey yolundadır benim bugün adet günüm oldum olacam çünkü dün geceden beri karnım çok ağırıyor.sevinç canım sen ne durumdasın adet gördün müü

İstaNbulda yasıyorum arkadasim

Istanbulda anadolu yakasinda
kartal devlet arastirma hastanesi
Zeynep kamil
Marmara universitesi hastanesi

Avrupa yakasindada
Capa
Cerrahpasa hastanelerinde
bildigim kadariyla yapiliyor sigorta kapsamindaysan ucret odemeden butun testlerini yaptirabilirsin tabi kadin dogumcunun da ayni hastanede bulunmasi ve senden gerekli testleri istemesiyle. Trombofili paneli testleri, kromozom analizi testleri, hormon testleri vs vs...

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ediyorum dediğiniz gibi inşallah sağlıklı, hayırlı bir hamilelik süreci olur benim ve topikteki tüm hamileler için. İnsan sevinemiyor bile böyle bir durumda daha çok kaygılanıyor. Allah kolay getirsin inş.

canım sağolasın cevapladığın için ben de burda bir prof var ona gidecem olmadı adanaya da gelebilirim bu konudsa uzman bir doktor önerebilir misin? ben de mersinliyim zaten

Günaydın arkadaşlar. Sağlık mutluluk ve huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle keşke dediğiniz tüm güzellikler sizin olsun.

Tesekkur ederim canim sagol cevapladigin icin

Tesekkur ederim canim sagol cevapladigin icin

Rica ederim canim ne demek burda elimizden geldigince herkes birbirine yardimci oluyor. Gelismelerden haberdar et bizi, hatta sevinc topik basimiz seni listeye eklesin ilk sayfada listemiz var eklenmediysen...

kızlar aptt pt inr baktırdım... pt-inr değerlerim gitgide yükseliyor.. kafayı yemek üzereyim ağlıyorum sürekli...pt 16,9 normal değerleri 10,5-15,5 arası olması gerekirken... inr 1,4 normal değerler 1- 1,3 arası olması gerek... ben napıcam kızlar ya yok mu bilgisi olan..yalvarırım bişey söyleyin.. yaaa ben bu şekilde nasıl ameliyata girerim ben..napıcam ne edicem.. doktorumla bugün kesin birbirimize giricez ya hayırlısı bakalım.... çok korkuyorum lütfen cevap verin

tatlım bende 2 düşük yasadım su anda 3. gebeliğimi yasıyorum 7 haftalık bende folbiol corasprin beneksol b12 cleksan 0.4 günde 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorumm ama hala korkularım var bebeğimin yarın kalp atımı için dr gidecez endişem cok büyük biz elimizden geleni yapıyoruz rabbime emanetttt ben ankaradayım özel hastanede aptt ınr baktırdım su an için yeterli 1 iğne dedi dr bakalımm hayırlısı olsun inş...
bucuuuuuuuuuuu kız ne zamannnnn burcuyla cemocanın günleri ayyy heyecanlandımmmm

Canım o değerler ne değerleri bilmiyorum ama takma kafana.Bir çözümü vardır elbette....Sen sakin ol ve doktoruna güven...

İyi günler arkadaşlar.Buraya sık sık yazamasamda hemen hemen hergün girip okuyorum.Yazamamamın sebebi şimdiye kadar bir gelişme olmamasıydı.Cemocan sakın kendini strese sokma canım.Sakin ol,dua et ve bilinçli hareket et canım.Doktoruna güvenmiyorsan onu hemen terk et ya da bir başkasının da fikrini al.ASma lütfen çok stres yapma e mi canım.Hamile arkadaşların zamanında sağlıkla bebeklerine kavuşması için dua ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben bu ay hamilelik için çok hazırlandım ve yumurta takibi yaptım.Ancak doktorum aspirine evet iğneye kese görünmeden lüzüm yok diyor.Burada okuduğum bazı arkadaşlar yumurtlamadan sonra iğneye başlamışlardı.Ben de başlamak istiyorum.Nasıl olsa bir zararı da yok.Çünkü pıhtılaşma azda olsa var biliyoruz.Diğer üç kayıbın sebebi de bence pıhtılaşma doktorlara göre ise olabilir ama olamazdaymış.İğnelerimi aldım bile:))Sormak istediğim sabah akşam mı yoksa sadece günde bir kere mi vurulmalıyım.
Kleksan04'ü yumurtlaman sonra ya da hamilelik başlar başlamaz vuran arkadaşlar lütfen yazın bana...Artık işimi şansa bırakmak istemiyorum...

26 Kasım :)

Valla bende aptt dışında birşeye bakmadığı için bilmiyorum. Doktor tehlikeli olursa sana söyler herhalde merak etme.

bence ameliyatta hiç bir şey olmayacak. canını sıkma. öenmli olan şu an bebeğinin sağlıklı oluşu. onu düşün ve stres yapma. çünkü bebekler herşeyi hissediyorlar.

BURCUGENN ve CEMOCANN kızlar bebeğinizi kucağınıza almanıza 11 gün kalmı ay çok heyecanlı yaa:18::18:RABBİM kolaylıklar versin..

TUĞBESR canım inşaallah sende yarın pıt pıtları duyarsın...

Canim once sakin olmaya calis, ignenin dozumu dusurulmeli aCaaba?? Sen aspirin kullaniyormuydin yoksa kesmismiydin?
Yine en iyi cevabi doktorun verir diye dusunuyorum..
Gunde 2 doz igneydi dimi? Simdi ilk sayfaya gidemiyorum telden giriyorum..

kızlar nasılsınız görüşmeyeli. size bir sorum olacak dün benim evde coraspin bitti. 31+3 deyim bugün doktor 32. haftada kesicez demişti. 4 gün için yeni kutu alayım mı yoksa yeter mi artık doktora pazartesi gidicem.

evet canım burcu_gen ile doğum tarihlerimiz aynı gün..26 kasım..inşallah burcu da bende sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ben kendi adıma söyleyeyim çok heyecanlıyım :)

Canim once sakin olmaya calis, ignenin dozumu dusurulmeli aCaaba?? Sen aspirin kullaniyormuydin yoksa kesmismiydin?
Yine en iyi cevabi doktorun verir diye dusunuyorum..
Gunde 2 doz igneydi dimi? Simdi ilk sayfaya gidemiyorum telden giriyorum..

canım ben aspirini bırakalı 1 ay oldu... iğneyi günde 1 kez yapıyordum 0,4lük 15 gündür onunda dozunu 0.2 ye düşürdüm..evet doktorla konuşucam bakalım ne diyecek ben kanamanın durmamasından korkuyorum pıhtılaşma zamanı neredeyse 17 sn yüksek yaniiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…