26 Kasım :)
Valla bende aptt dışında birşeye bakmadığı için bilmiyorum. Doktor tehlikeli olursa sana söyler herhalde merak etme.
İyi günler arkadaşlar.Buraya sık sık yazamasamda hemen hemen hergün girip okuyorum.Yazamamamın sebebi şimdiye kadar bir gelişme olmamasıydı.Cemocan sakın kendini strese sokma canım.Sakin ol,dua et ve bilinçli hareket et canım.Doktoruna güvenmiyorsan onu hemen terk et ya da bir başkasının da fikrini al.ASma lütfen çok stres yapma e mi canım.Hamile arkadaşların zamanında sağlıkla bebeklerine kavuşması için dua ediyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben bu ay hamilelik için çok hazırlandım ve yumurta takibi yaptım.Ancak doktorum aspirine evet iğneye kese görünmeden lüzüm yok diyor.Burada okuduğum bazı arkadaşlar yumurtlamadan sonra iğneye başlamışlardı.Ben de başlamak istiyorum.Nasıl olsa bir zararı da yok.Çünkü pıhtılaşma azda olsa var biliyoruz.Diğer üç kayıbın sebebi de bence pıhtılaşma doktorlara göre ise olabilir ama olamazdaymış.İğnelerimi aldım bile:))Sormak istediğim sabah akşam mı yoksa sadece günde bir kere mi vurulmalıyım.
Kleksan04'ü yumurtlaman sonra ya da hamilelik başlar başlamaz vuran arkadaşlar lütfen yazın bana...Artık işimi şansa bırakmak istemiyorum...[/QUOTE
canım ben yumurtlamadan sonra başlamıştım. 0,4 günde 1 tane. sonrasında 0,6'ya yükseltildi. ama ne yazıkki onu da kaybettim. umarım senin için en hayırlısı olur.
Cevabın için çok teşekkür ederim.Öyleyse ben de sadece 1 kere vurayım.İnşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz.Beklemekten çoook ama çok yorulduk.Umarım hepimiz için en hayırlısı neyse o olur.Sevgiler...
kızlar aptt pt inr baktırdım... pt-inr değerlerim gitgide yükseliyor.. kafayı yemek üzereyim ağlıyorum sürekli...pt 16,9 normal değerleri 10,5-15,5 arası olması gerekirken... inr 1,4 normal değerler 1- 1,3 arası olması gerek... ben napıcam kızlar ya yok mu bilgisi olan..yalvarırım bişey söyleyin.. yaaa ben bu şekilde nasıl ameliyata girerim ben..napıcam ne edicem.. doktorumla bugün kesin birbirimize giricez ya hayırlısı bakalım.... çok korkuyorum lütfen cevap verin
tatlım bende 2 düşük yasadım su anda 3. gebeliğimi yasıyorum 7 haftalık bende folbiol corasprin beneksol b12 cleksan 0.4 günde 1 kez ve günde 3 kez progestan kullanıyorumm ama hala korkularım var bebeğimin yarın kalp atımı için dr gidecez endişem cok büyük biz elimizden geleni yapıyoruz rabbime emanetttt ben ankaradayım özel hastanede aptt ınr baktırdım su an için yeterli 1 iğne dedi dr bakalımm hayırlısı olsun inş...
bucuuuuuuuuuuu kız ne zamannnnn burcuyla cemocanın günleri ayyy heyecanlandımmmm
evet canım burcu_gen ile doğum tarihlerimiz aynı gün..26 kasım..inşallah burcu da bende sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ben kendi adıma söyleyeyim çok heyecanlıyım :)
canım ben aspirini bırakalı 1 ay oldu... iğneyi günde 1 kez yapıyordum 0,4lük 15 gündür onunda dozunu 0.2 ye düşürdüm..evet doktorla konuşucam bakalım ne diyecek ben kanamanın durmamasından korkuyorum pıhtılaşma zamanı neredeyse 17 sn yüksek yaniiii....
kızlaar geceden beri karnım ağrıyor ne yapayım ki bilmiyorum şu an bitki çayı içiyorum belki iyi gelir diyee bugün adet günüm ama henüz görmedim belirtiler çok eli kulağındadırr[/QUOT
canım inşallah gebesındırrr bence bekle yadaa bır test yap ama ıdrarda cıkmayabılır hemenn, hadıı dua edıyorumm:)
kızlar nasılsınız görüşmeyeli. size bir sorum olacak dün benim evde coraspin bitti. 31+3 deyim bugün doktor 32. haftada kesicez demişti. 4 gün için yeni kutu alayım mı yoksa yeter mi artık doktora pazartesi gidicem.
canım merhaba...31+4 teyim ben de.cuma günü randevum var.dr aspirini falan bırakmaktan bahsetmedi hiç bana.kullanmaya devam ediyorum ben.bence 4 gün deyip geçme al bir kutu daha ne olacak.kalanı çöpe gitsin.sonra için rahat etmez.
kızlar bende başladım çalışmalara bu ay hakkımızda hayırlısı olsun nigar arkadaşımızın doktoru zeki beye gittim kayseriye hamilelik öncesi iğneye başlamam gerektiğini söyledi haftada 3 kez hamile kalınca günde 2 ye çıkaracağını söyledi burdan nigar arkadaşıma bi sorum olacak asprini hamile kalana kadar gün aşırı hamile kaldıktan sonrada aynen devam dedi sende öylemi kullanmıştın bana ankaradaki hematolok asprini günlük 0.6 claksen günde 2 kere demişti şimdi fraksipen 0.5 günde 2 kere asprinde gün aşırı dedi
slm kızlar.bugün tıp fakültesine gidip kan pıhtılaşma testi istedim.doktor tek düşükle biz bu testi yaptırmıyoruz dedi kaç düşük olması gerek acaba sanki o acıları yıkımları kendileri yaşıyorlar.kaç yıllık evlisin dedi 4 bitti diyince zorla yazdıı.testin adı: kardiyovasküler hastalık (cvd) paneli (6 mutasyon)
doğrumu kızlar bu testmi ben doktoru hiç beğenmedimde daha stajerdi ve tek 1 tüp kan aldılar.sonuçta 15 gün sonraymış
Canim diger gebeliklerinde igneye ragmenmi kaybetmistin, ki bu sefer doktorun gebelikden once igneye baslamani istiyo?
Birde hangi doz igne ?
Bende igneye ragmen kaybetmistim sonuncuyu malesef
Benden 9 tup kan aldilar
Testlerin isimleri;
Trombofili paneli testleri
Kromozom analizi (bana ve esime)
Hormon testleri
Immunisation yani bagisiklik testleri
Tam kan analizi
Vs vs hatirladiklarim
Senin yaptirdigin testde dahil tabii
Gecmis olsun sana da arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?