Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

26 Kasım :)

Valla bende aptt dışında birşeye bakmadığı için bilmiyorum. Doktor tehlikeli olursa sana söyler herhalde merak etme.

bende 3üne birden bakıyor canım..geçen haftada sınırda çıkmıştı iğne dozu düşürelim demişti..dozu düşürdüm 15 gün oldu şimdi sonuçlar sınırı da geçti ama aptt değerim çok normal..benim pt ve inr de var bir sorun..

canım ya çok kafana takıyosun bence doktoruna güven

26 kasım canım

Canim hani yuksek ama cok az ust sinirla fark var, yani ameliyata girsen bile kontrol altina alinabilir belkide. Tabi yine de doktoruna danismak lazim. Bide coraspinide aptt yuksek oldugu icinmi biraktirmisti?? Soylemissindir muhakkak ama aklimda kalmamistir

kızlaar geceden beri karnım ağrıyor ne yapayım ki bilmiyorum şu an bitki çayı içiyorum belki iyi gelir diyee bugün adet günüm ama henüz görmedim belirtiler çok eli kulağındadırr

canım merhaba...31+4 teyim ben de.cuma günü randevum var.dr aspirini falan bırakmaktan bahsetmedi hiç bana.kullanmaya devam ediyorum ben.bence 4 gün deyip geçme al bir kutu daha ne olacak.kalanı çöpe gitsin.sonra için rahat etmez.

Son düzenleme:

doktor 32. haftadan sonra kullanmamam gerektiğini söyledi doktoruna gidince sor bakalım ne diyecek sana benimde fikrim olsun. coraspin ve iğne artık fazla gelmeye başladı sanırım bana çünkü fazla geldiğinde diş eti kanaması yapar demişti doktor son 10 gündür geceleri kanama yapıyor pazartesiye kadar devam edeyimde bakalım benim doktor ne diyecek

kızlar bende başladım çalışmalara bu ay hakkımızda hayırlısı olsun nigar arkadaşımızın doktoru zeki beye gittim kayseriye hamilelik öncesi iğneye başlamam gerektiğini söyledi haftada 3 kez hamile kalınca günde 2 ye çıkaracağını söyledi burdan nigar arkadaşıma bi sorum olacak asprini hamile kalana kadar gün aşırı hamile kaldıktan sonrada aynen devam dedi sende öylemi kullanmıştın bana ankaradaki hematolok asprini günlük 0.6 claksen günde 2 kere demişti şimdi fraksipen 0.5 günde 2 kere asprinde gün aşırı dedi

slm kızlar.bugün tıp fakültesine gidip kan pıhtılaşma testi istedim.doktor tek düşükle biz bu testi yaptırmıyoruz dedi kaç düşük olması gerek acaba sanki o acıları yıkımları kendileri yaşıyorlar.kaç yıllık evlisin dedi 4 bitti diyince zorla yazdıı.testin adı: kardiyovasküler hastalık (cvd) paneli (6 mutasyon)

doğrumu kızlar bu testmi ben doktoru hiç beğenmedimde daha stajerdi ve tek 1 tüp kan aldılar.sonuçta 15 gün sonraymış

Ben tüm tahlillerimle birlikte ali gedikpaşanın muayenesine gittim bakırköydeki kendisi aynı zamanda kanuni araştırma hastanesinde doktor ben 2 kez kalp atışlar duyulmadan kayıplar yaşadım tahlillerimde hiç bir şey yo keşimin ve benim diğer gittiği m doktorlar hamile kalınca iğne kullanıcağımı söyledi bende mtfhr 1298 homozgiigot saptandı ali bey ise mtfhr homozigotun çok düşük bir kan pıhtılaşması olduğunu iğneye gerek olmadığını söyledi şimdi tek umudum oo çok ii bir doktor dinlemesi ve insanı aydınlatması bakımından böyle zamandarda bildiğiniz kadarıyla hepimizin morele ve açık anlatımlara ihtiyacımız var

merhaba arkadaşlar benim de 1 düşüğüm vardı a1298t ve c677t heterezigot mutasyonum var. şimdi de 5 haftalık hamileyim. drum 0.4 lük clexan coraspin folik asid progestan verdi. ben kırıkkaledeyim. ankara da bu konuda uzman dr tavsiyeniz varmı. aynı şeyi bir daha yaşamak istemiyorum.

Canim diger gebeliklerinde igneye ragmenmi kaybetmistin, ki bu sefer doktorun gebelikden once igneye baslamani istiyo?
Birde hangi doz igne ?
Bende igneye ragmen kaybetmistim sonuncuyu malesef

Benden 9 tup kan aldilar
Testlerin isimleri;
Trombofili paneli testleri
Kromozom analizi (bana ve esime)
Hormon testleri
Immunisation yani bagisiklik testleri
Tam kan analizi
Vs vs hatirladiklarim
Senin yaptirdigin testde dahil tabii

Gecmis olsun sana da arkadasim.

Son düzenleme:
Canim diger gebeliklerinde igneye ragmenmi kaybetmistin, ki bu sefer doktorun gebelikden once igneye baslamani istiyo?
Birde hangi doz igne ?
Bende igneye ragmen kaybetmistim sonuncuyu malesef

evet canım benim toplamda 4 düşüğüm var ilk 2 sinde pıhtılaşmayı bilmiyorduk hiç kalp atışı dinlenemedi 3.de 0.4 lük iğneyle corasprin kullanırken 9. haftada durdu 4.de sabah akşam 0.6 lık ve corasprin kullanıyordum gene 9, haftada kalbi durdu şimdiki doktor gebe kalmdan önce hafada 3 kez fraksipen kaldıktan sonra sabah akşam iğne ve gün aşırı corasprin iğne 0.5 lik söyledi zeki beye göre böyle yüzde 98 şansım varmış gebelikten önce başlamyaınca iğneye çocuğun gelişimi duruyor diyor

sevinç benide listeye eklersen sevinirim fktör ve leiden heterozigotfaktör xıı v34l mthfr c677t heterozigot ace ı*d heterozigot mutasyon saptanmıştır

öncelikle iyi geceler..uykum kaçtı bu gece erken uyumuştum malum yoruldum bugün..şimdi de uykum kaçti yazayım dedim..doktor evet kanın sıvılaşmış dedi..clexan 0.2 liği günaşırı vurulacaksın dedi..nidilatı günde 1 e düşürdü 1 hafta daha kullan dedi..iğne konusunda sıkıntı yapma dedi..haklısın endişelenmekte canını da düşünüyorsun anlıyorum dedi..ben clexanı saat hesabı kullandırıcam sana dedi sezaryenden 48 saat öncesinde bırakacaksın dedi..ben kanının koyulaşacağına inanıyorum dedi..ne bileyim işte kızlar haftaya aptt testlerini tekrarla bana yolla dedi..vitain hapını kestim..şimdi kullanacağım tek ilaçlar hergün kan hapım ve gün aşırı iğnem..kızımın maşallahı var tosuncuk olmuş biraz inşallah böyle gider..doktorumuz gelişiminden çok memnun..bakalım ilaçları kestik ya bu hafta hep nst istedi bir sorun çıkarsa hemen alırım dedi..bu arada sezaryen tarihiiiiiiiimmmm 29 kasım perşembe saat 10 :)))) 26 kasımdı ama hadi 3 gün daha dedi..bende 30 kasım asla olmaz doktor hanım dedim peki dedi..kızlar dua edin 2 hafta sonra bugün inşallah kızımı alıcam kucağıma :))

saol arkadaşım hormon tahlileri ve gen tahlilerimiz yapıldı.benim yaptırdığım acaba sadece kan pıhtılaşmaısmı??

günaydın kızlar dün benim adet günümdü ama hala olmadım saat 9 da bhcg yaptm 2 saat sonra çıkar dedi arıyacam bakalım hayrlısı. ama kızlar ben korkuyorum gebelik varsa da düşük olur diye çünkü karnım dündendir hep ağrıyo bu normal değil ya da belki her an adet görürüm stresten gecikme olabilir. kızlar gebe isem bu karın ağrıları normal mi siz yaşadınız mıııı cevapppp lütfen şu an çok gerginimmm

hakkında hayırlısı olsun canım.üzülme sen hele test sonucunu al da.benimde bugün belime ve karnıma iğneler batar gibi ara ara bir şeyler oluyor.yumurtlama tarihime göre hamile kaldıysam bugün rahime yerleşme günü acaba ondan mı diyorum ya bakalım yarın 11 dedoktorumda randevum var lekelenmeler için bakalaım ne çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…